• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دستگاه تصفیه آب خانگی و لوازم جانبی مرتبط با قیمت استثنایی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
از پاسخهای جامع، کامل و سریعتون بسیار ممنونم به خصوص در مورد 3 که کار رو خیلی آسون و بهتر کرد. :)

درباره اون سوزن زیر منبع هم میخواستم با ناخون فشار بدم ببینم چی میشه،:p ولی خوشبختانه این کارو نکردم! :lol:

دو تا سوال دیگه :rolleyes:

1. توی شیشه گیج قسمت بالاش حدود 15 قطره روغن به هم چسبیده. اون روغنا اضافه است و باید تخلیه بشه؟ :D یا یه جور تراز محسوب میشه؟ :eek: در عکس زیر مشخص کردم:

http://up.iranblog.com/images/rllf1ulgx6skh4apjoua.jpg

2. بدلیل اینکه در شلنگها و اتصالات دستگاه آب جریان داره قاعدتا بعد از مدتی باید اتصالات خشک و شکننده بشن و نیاز هست که تعویض بشن. این مدت رو حدودا پیدا کردید چقدر است؟ مثلا 1 سال؟ 5 سال؟ 10 سال؟

بازم ممنون. :)

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
1- اونا به شیشه چسبیده و به مرو خودش قاطی روغن های دیگه میشه مسئله خاصی نیست.
2- خشک شدن که بعید میدونم ولی ممکنه بعضی از اتصلات بعد از مدتی نشتی آب داشته باشه. هر چند دستگاه که بنده الان در حدود 4 ساله دارم استفاده میکنم هنوز مشکلی برای اتصلاتش پیش نیامده.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود :blush:

درباره راه اندازی دستگاه و تعویض فیلتر ها یه ابهامی برام پیش اومده که به ترتیب میگم:

راه اندازی دستگاه:

توی سی دی میگه موقع راه اندازی اتصال قبل از ممبران را خارج کنید تا آب سیاه رنگ ناشی از فیلتر دوم (و احتمالا فیلتر سوم) وارد ممبران نشه. حالا سوال من اینه که بهتر نیست روشی که در زیر توضیح میدم رو اجرا کنیم؟

فیلتر شماره 2 را باز کنیم و یه پارچ زیرش بزاریم. بعد آب رو باز کنیم تا فیلتر اول کاملا تمیز بشه. حالا فیلتر 2 را بسته و فیلتر شماره 3 را باز کنیم و یه پارچ زیرش بزاریم. آب رو باز کنیم و بزاریم آب تیره رنگ خارج بشه. فیلتر شماره 3 رو بسته و اتصال قبل از ممبران را باز کنیم. دوباره جریان آب رو باز کنیم تا آب از فیلتر 3 هم عبور کنه و کاملا صاف بشه. بعد اتصال ممبران رو ببندیم و دستگاه رو به برق بزنیم.

تعویض فیلترها:

شما فرمودید اگر فیلتر شماره 2 را خواستیم عوض کنیم، باید فیلتر شماره 3 را هم باز کنیم و زیرش پارچ بزاریم تا آب حاوی ذرات زغال ازش خارج بشه. میخوام بدونم آیا این کار برای تعویض فیلتر شماره 1 لازم نیست؟

برای فیلتر شماره 3 چطور؟ (اتصال ورودی ممبران را باز میکنیم و بعد از تعویض فیلتر شماره 3 میزاریم آب ازش خارج بشه تا مطمئن بشیم ذرات معلق و ... نداشته باشه.

یه ابهامی هم درباره میزان آبی که در اولین استفاده باید دور بریزیم داشتم... مطالب متفاوتی در این باره گفته شده. روی ممبران نوشته آب عبوری در 1 ساعت اول رو دور بریزید. در برخی جاها گفتن یک بار تانک پر و خالی بشه کافیه. آخرش نفهمیدم باید چقدر آب رو دور بریزم! :eek:

تشکرات فراوان. :D

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
فیلتر اول و سوم که نیازی به تمیز شدن نداره، تنها فیلتری که سیاهی داره همون فیلتر شماره 2 هست که طبق روشی که گفتم عمل کنید.
ابتدا بزارید تا منبع کاملا پر بشه فکر میکنم حدود 2 الی 3 ساعت زمان میبره. سپس کاملا آب منبع رو خالی کنید.

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام

فیلتر مرحله 2 و 3 الان چه مدل هایی دارید لطفاً با قیمت مشخصات بفرمائید
فیلتر 5 و 6 را چه زمانی باید تعویض کنم؟ (مدل و قیمت آنها را هم لطفاً بفرمائید)
دستگاه من یک مرحله هفتم هم دارد برای قلیایی کردن آب اون را هم شما دارید؟ چه موقع باید عوض کنم؟
ممنون

پ.ن.
من قبلاً دوستم اومد قم پیش شما برای خودش یک دستگاه خرید و برای من هم 21 فیلتر مرحله یک ازتون خرید که خیلی با قیمت خوب حساب کردید ;)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام

دستگاه من یک مرحله هفتم هم دارد برای قلیایی کردن آب اون را هم شما دارید؟ چه موقع باید عوض کنم؟
ممنون

پ.ن.
من قبلاً دوستم اومد قم پیش شما برای خودش یک دستگاه خرید و برای من هم 21 فیلتر مرحله یک ازتون خرید که خیلی با قیمت خوب حساب کردید ;)

دوست عزیز این کپسول فلیایی کننده آب چجوریه؟ طعم آب را تلخ میکنه؟ همینجوری واسه سلامتی استفاده میکنید یا دکتر دستور داده؟ برای استفاده در چای و پخت و پز، طعمشون رو تلخ نمیکنه؟

ممنون.

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

ممنون

پ.ن.

سلام دوست عزیز
متاسفانه فیلتر قلیایی کردن آب نداریم.
با احترام.

yesyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقاي حداد:
آقا 1 دونه ديگه از همون مدل واسه تهران ميخام:)
پول واريز كردم به حسابتون.
آدرس پ خ شد.
با تشكر.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با تشکر از جناب gama3002، دیشب بالاخره دستگاه رو نصب کردم. :rolleyes: بعد از سه بار پر و خالی شدن مخرن، آب دستگاه رو آنالیز (الکترولیز) کردم که عکسش رو در پایین میبینید. دیگه حالم از آب شهر به هم میخوره و امکان نداره آب لوله کشی بخورم! :wacko: جالب اینجاست که آب اینقدر خالصه که بعد از الکترولیز کاملا سرد مونده بود... در حالی که آب شهر در حال تبخیر بود! :D

از کمک، راهنمایی و پشتیبانی ایشون هم هر چی بگم کم گفتم... :blush: بازم ازشون تشکر میکنم. :)

Last edited:

yesyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقاي حداد:
دستگاه قبلي رسيد و نصب شد و به خوبي در حال انجام وظيفه ميباشد:)
در انتظار بعدي هستيم.....
ممنون از شما.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود

اون فیلتر قلیایی که خودم گرفتم را روی دستگاه بستم. حذف بیش از حد tds و کلسیمی که این فیلتر به آب اضافه میکنه، آب رو تلخ کرده. :( میخواستم ببینم هیچ فیلتری نیست که tds به آب اضافه کنه؟ یا آب رو شیرین کنه؟

الآن دو تا فیلتر معدنی روی دستگاه بسته شده فکر کنم tds باید به اندازه مورد نیاز باشه ولی کماکان آب تلخه. شیر میکس هم تا قبل از نصفه باز کنیم فایده نداره. دقیقا باید نصفه بازش کنیم که آب حاصله رو الکترولیز کردم ترجیح میدم بسته بمونه! :wacko:

با تشکر از شما. :rolleyes:

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
درود

اون فیلتر قلیایی که خودم گرفتم را روی دستگاه بستم. حذف بیش از حد tds و کلسیمی که این فیلتر به آب اضافه میکنه، آب رو تلخ کرده. :( میخواستم ببینم هیچ فیلتری نیست که tds به آب اضافه کنه؟ یا آب رو شیرین کنه؟

الآن دو تا فیلتر معدنی روی دستگاه بسته شده فکر کنم tds باید به اندازه مورد نیاز باشه ولی کماکان آب تلخه. شیر میکس هم تا قبل از نصفه باز کنیم فایده نداره. دقیقا باید نصفه بازش کنیم که آب حاصله رو الکترولیز کردم ترجیح میدم بسته بمونه! :wacko:

با تشکر از شما. :rolleyes:

سلام دوست عزیز، فکر میکنم اون فیلتر قلیایی، همونطور که در پ خ عرض کردم باعث طعم غیر قابل تحمل آب شده. تنها راهش اینه که فیلتر قلیایی رو از دستگاه باز کنید و از همون معدنی ساز خالی استفاده کنید.
با حترام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام دوست عزیز، فکر میکنم اون فیلتر قلیایی، همونطور که در پ خ عرض کردم باعث طعم غیر قابل تحمل آب شده. تنها راهش اینه که فیلتر قلیایی رو از دستگاه باز کنید و از همون معدنی ساز خالی استفاده کنید.
با حترام

راستش قبل از اینکه این فیلتر رو ببندم هم طعم آب تلخ بود. :( یعنی هیچ فیلتری برای این کار (شیرین کردن آب) ساخته نشده؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
راستش قبل از اینکه این فیلتر رو ببندم هم طعم آب تلخ بود. :( یعنی هیچ فیلتری برای این کار (شیرین کردن آب) ساخته نشده؟

با تشکر از راهنمایی شما در pm، فیلتر قلیایی که خودم خریدم را باز خواهم کرد ببینم چطوری میشه.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود

آقا PH آب خروجی (وقتی فیلتر قلیایی هست) بین 6.8 تا 7.0 هست.

نظرتون چیه؟ حالا که فیلتر قلیایی هست اینجوریه اگر اونو باز کنم احتمالا سرکه میده بیرون! :D

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوست عزیز
فکر نمیکنم بدون فیلتر قلیایی تغییر زیاد در PH آب حاصل شود
با احترام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود

طعم تلخ آب خیلی کاهش یافته، فکر میکنم اگر فیلتر قلیایی رو هم بردارم همون تلخی باقی مونده هم حذف بشه.

با تشکر از شما. :)

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
comtech نداری؟!
اینا مارکش چیه و ساخت کجاست تایوان؟!

جوابش را پیغام خصوصی بدید!

Last edited:
بالا