MehdiOmnia
Registered User
اينا ماركشون چيه ؟
حدودا 3 دقيقه باشه كافيه ديگه از رنگ اب مشخصه كي ميشه برداشتشدرود،
دستگاه آنالیزوری که مرحمت کردید چهارشنبه به دستم میرسه. اگر کاتالوگ داره که هیچ، ولی اگر نداره یا به زبان چینیه، اگر لطف بفرمایید و درباره نحوه کارکردش توضیح بدید ممنونتون میشم. :blush: مثلا موارد زیر:
1. حدودا چند دقیقه باید توی آب باشه؟
2. اون ولوم که روشه برای چه کاریه؟
3. حتما آب دو تا لیوان رو باید باهاش آنالیز کرد؟ یا میشه توی یک لیوان گذاشت و اون دو تا الکترود دیگه بیرون باشن.
4. طریقه تشخیص آب سالم از ناسالم چیه؟ رنگ آب سالم دقیقا باید شفاف و بدون هیچگونه رنگی باشد؟
5. اگر زیاد توی آب باشه منفجر نمیشه؟
6. به الکترودها و آب برق متناوب 220 ولت وصل میشه؟ یعنی موقعی که به برقه نباید به آب یا الکترود دست زد؟
و مواردی از این قبیل...
بسیار سپاسگزارم.
واي فاجعه بزرگ اينجاست معتبرترين شركت ايرانه مثلا دماونداب تهران امروز 12/10/89
سمت راست اب لوله كشي هست كه بعد از اناليز ميبينيد تمام لخته هاي ارسنيك و نيترات و سموم كشاورزي مثل لجن ته نشين شده كه هيچ فاقد رنگ زدر هم هست كه اهن ميباشد و براي اب خوراكي لازمه
در وسط اب تصفيه شده ميبينيد كه رنگ زرد بخاطر آخرين فيلتر دستگاهه كه املاحي مثل اهن بهش اضافه ميكنه كه براي بدن لازمه
و در سمت چپ هم اب معدني كوهدشت ميبينيد كه تا حدي رنگ زرد داره اما اونم تصفيه 100% نيست
حدودا 3 دقيقه باشه كافيه ديگه از رنگ اب مشخصه كي ميشه برداشتش
اون ولوم نيست اون فيوز هستش چون برق از طريق اب مستقيم بهم وصله بجاي پريدن فيوز خانه فيوز خودش ميسوزه كه يك در 200 باره
تك ليواني هم ميشه
رنگ اب مقطر سفيد رنگ اب دستگاه 6 مرحله اي زرد و رنگ اب دستگاه 5 مرحله اي سفيده
من يه فيلم اناليز كردن گذاشتم تو سايت برو دانلود كن ببين چطورياس اب تهران اب تهران كه ميگن
موقعي كه به برقيه نبايد به اكلترود ها دست زد برق 220 ولته ها مثل اينكه حالا يكم كمتر يكم بيشتر
ادرس تايپيكش
http://forum.persiantools.com/t180405.html
اينا ماركشون چيه ؟
واي فاجعه بزرگ اينجاست معتبرترين شركت ايرانه مثلا دماوند
اينم اناليز دو تا آب معدني ديگه
سمت راست كه رنگ سبز و حاوي سموم و آرسنيكه دماوند هست
تاريخ اناليز22/10/89 كد رهيابي بطري كه روش درج شده 6605721801 اينارو ميگم اگر شركتش ديد و خواست جوابي بده مطلعتر جواب بده
سمت چپ آب معدني واتا
جالبه همين الان بريد تو سايتش ببينيد چي نوشته واقعا خجالت داره
http://damavandmineralwater.ir
درود
آقا این دستگاه الکترولیز که لطف کرده بودید امروز رسید. چیز خیلی جالبیه. فقط اون دوشاخش کمی اروپایی بود که البته ردیفش کردیم.
یه سوال: این الکترودهاش بعد از بار اول کمی اکسید شد و رنگشون به سیاهی زد و با استفاده های مکرر سیاهتر شد. بزارم همونطوری باشن یا با سیم تمیزشون کنم؟ یا بعد از چند بار استفاده باید الکترودها عوض بشن؟
تمامی دستگاه ها تولید یک شرکت میباشد و فقط از نظر امکانات با یکدیگر فرق میکنند، که کاملترین مدل همین مدل شماره 3 که تا کنون تمامی دوستان از همین مدل خریداری نمودند.در مورد دستگاه تصفیه:
تمام تاپیک رو مطالعه کردم. کمی از پاسخهای زیر در تاپیک وجود داره ولی اگر لطف کنید کامل دوباره پاسخ بدید ممنونتون میشم. یه جمع بندی هم میشه.
1. بهترین دستگاه تصفیه ای که دارید چه مارک و مدلیه؟ قیمت حال حاضرش چقدره؟
2. اگر فیلتر uv بخواد به دستگاه اضافه بشه، چقدر به قیمت دستگاه اضافه میشه؟
بله بعد از فیلتر معدنی ساز قرار میگیره. نه تاثیری در کیفیت مواد معدنی نمیزاره.3. فیلتر uv آیا بعد از فیلتر معدنی ساز قرار میگیره؟ اگر بله، کیفیت مواد معدنی آب رو خراب نمیکنه؟
بله همیشه روشن میباشد. مصرف برقش فکر میکنم با یه آداپتور 12 ولت تامین میشه.4. فیلتر uv همیشه روشنه؟ یا به صورت هوشمند وقتی آب داخلش جریان پیدا کنه روشن میشه؟ اگر به طور دائمی روشن است مصرف برقش چقدر است؟
بسته به مصرفتون 18 الی 30 ماه یکبار-5. فیلتر uv هر چند سال یک بار نیاز به تعویض داره؟ قیمت قطعه تعویضی چقدر است؟ آیا توسط خودمون قابل تعویض است یا باید توسط متخصص انجام بگیره؟
بنده یه چیزای در مورد فیلتر مادون قرمز شنیدم، ولی اینکه باعث انرژی مثبت بشه به لحاظ علمی به نظر غیر واقعی میاد- متاسفانه موجود نداریم.6. در یک آگهی دیدم که در مرحله آخر فیلتر IR (مادون قرمز) هم قرار دادن و توضیح دادن که این فیلتر باعث فعالسازی انرژی مثبت آب میشه و باعث سلامتی میشه. شما هم از این فیلتر دارید؟
با توجه به قطع برق بهتر است دستگاه رو به پریزهای 3 راهی محافظ برق متصل نمایید.7. در منطقه ای که ما هستیم به طور متوسط ماهی 2 بار برق قطع میشه و ماهی 1 بار هم آب قطع میشه. آیا قطع برق یا آب به دستگاه آسیب میزنه؟
نه فقط تا زمانی که آب تولید میکنه پمپ دستگاه که 24 ولت هست برق مصرف میکنه بعد از پر شدن مخزن. پمپ متوقف میشه و دیگه برقی مصرف نمیکنه.8. دستگاه همیشه باید برق مصرف کنه؟ اگر بله، میزان برق مصرفی در ساعت چقدر است؟
آبی که اضافه میشود از مرحله 3 عبور کرده است. و با توجه به اینکه مقدار کم و اندکی میباشد برای سلامت آب مشکلی ایجاد نمیکند.9. در مورد شیر میکس: من اینطور برداشت کردم که وقتی آب خروجی تلخ میشود این شیر را تا شیرین شدن آب باز میکنیم. یعنی این شیر به آب خروجی مقداری آب اضافه میکند. حالا این آب رو از کدوم فیلتر میگیره؟ آیا آب تصفیه نشده رو اضافه میکنه؟
مرحله 4، 25.000 تومان10. قیمت فیلترهای مرحله 4 و 5 و 6 هم اکنون چقدر هستند؟
خودتون به راحتی میتوانید تعویض نمایید.11. آیا امکان تعویض فیلترهای 4 و 5 و 6 توسط خودمون به راحتی وجود داره؟ یا از یک متخصص باید کمک بگیریم؟
بنده از مواد عجیب و غریب در آب مصرفی شما بی اطلاعم. ولی این دستگاه برای همین امر اختراع شده.12. آیا تضمین میکنید آبی که این دستگاه تصفیه کنه، بعد از الکترولیز از اون مواد عجیب و غریب پاک باشه؟ و آیا این پاکی تا پایان عمر فیلترها دوام داره؟
نه فیلتر دیگه ای موجود نداریم، تا اونجا که اطلاع دارم دستگاه های قلیایی کننده جدا از این دستگاه ها میباشند.13. به غیر از 6 مرحله تصفیه و مرحله uv، آیا فیلتر دیگری هم برای اضافه شدن دارید؟ مثلا فیلتری که ph آب رو زیاد کنه و آب رو قلیایی کنه؟ (پزشکها میگن آب قلیایی برای بدن بسیار مفیده)
کلیه لوازم و اتصلات و مورد نیاز در جعبه دستگاه موجود میباشد و شما نیازی به تهیه لوازم خاصی ندارید.14. درباره آب ورودی به دستگاه: رابط بین لوله آب شهر و ورودی دستگاه لوله است یا شلنگ؟ چه سایزی است؟ اتصالات مثل سه راهی و ... در داخل دستگاه وجود داره یا باید قبل از نصب، تهیه کنیم؟
15. درباره خروجی فاضلاب دستگاه: اگر امکان داره کمی دربارش توضیح بدید. سه راهی دارد یا به سیفون زیر ظرفشویی وصل میشود یا ... ؟ متاسفانه از این پست چیز کاملی دستگیرم نشد.
16. ارتفاع دستگاه (مجموعه فیلترها) و منبع نسبت به هم، و نسبت به سطح لوله فاضلاب، باید چطور باشه؟ آیا باید بالاتر از لوله فاضلاب باشه؟ یا خروجی فاضلاب تحت فشار است و اگر پایینتر هم باشه مشکلی نداره؟
تا زمانی که آسیب نبیند قابل استفاده میباشند.17. عمر مفید منبع آب و محفظه های فیلترها آیا مشخصه؟
با توجه به اینکه آب داخل منبع از فیلتر مرحله 5 عبور میکنه فکر میکنم مشکلی برای آب منبع به وجود نخواهد آمد.18. آبی که داخل منبع ذخیره میشه حدودا برای چند روز قابل استفاده است؟ اگر مثلا دو هفته از منبع آبی برداشت نشه، آب داخلش کیفیت روز اول رو داره و قابل استفاده است؟ یا باید کاملا تخلیه بشه و دوباره پر بشه؟
بله تمامی لوازم و قطعات یدکی موجود میباشد.19. در مورد قطعات یدکی دستگاه مثل گیج فشارسنج، شیر برقی، محفظه فیلترها، اتصالات و ... آیا همشون رو به صورت یدکی برای فروش دارید که اگر روزی خراب شدن از خودتون تهیه کنیم؟
20. ارسال به کرج توسط پست پیشتاز است؟
خواهش میکنم دوست عزیز،فعلا همینا دیگه... چهار تا مشتری مثل من داشته باشید سر به بیابون میزارید!
پیشاپیش بسیار سپاسگزارم.
متاسفانه از این فیلتر ها در حال حاضر موجود نداریم. ولی در صدد تهیه این فیلترها هستیم که فکر میکنم تا یکماه آینده بتونم تقدیمتون کنم، به هر صورت باید عرض کنم که این موارد بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و کار اون دستگاه های یونیزاسیون که در حدود 1 میلیون تومان هست با اینها در کل فرق میکنه. هر چند در مورد کار همونها هم اما و اگرهای زیادی وجود داره و هنوز به طور کاملا علمی به اثبات نرسید.آقا امروز به 2 تا شرکت همکار شما مراجعه کردم. صداقت شما به من اثبات شده بود ولی جهت اطلاع دوستان این شرکتها که سایت هم دارن و شرکتهای بسیار معتبری هستند (اگر دوستان خواستند میتوانم آدرس سایتشون رو بدم) فیلتر مرحله 1 را به قیمت 2000 تومان و مرحله 2 و 3 را به قیمت 3000 تومان به فروش میرسانند. فقط خواستم بگم که قیمت پایین جناب gama3002 برای دستگاهها و لوازم مصرفی کاملا واضح و آشکاره. تازه اگر به صورت بسته یک ساله از ایشون بگیریم، بازم روش تخفیف میخوره و ارزونتر میشه.
===============================================
خب بریم سر ادامه سوالات:
21. فیلتر آلکالاین که آب رو قلیایی میکنه، ph رو روی چه عددی میبره؟ طعم آب رو تلخ میکنه؟ اگر بخوایم تمام آب مصرفی (شرب، پخت و پز، چای، نوشیدنی و غیره) رو به صورت قلیایی مصرف کنیم، مشکلی برای سلامتی پیش نمیاد؟
22. قیمت فیلتر آلکالاین چقدر است؟ ساخت کجاست؟
23. فیلتر مادون قرمز رو دیدم. مثل uv برقی نیست. عمر مفیدش چقدره؟ ساخت کجاست؟ و قیمتش چنده؟
همون شرکت اول بهتون درست گفته و تمامی دستگاه ها هم از همین روش استفاده میکنند.24. یکی از این شرکتها گفت آب از چهار فیلتر رد میشه و در مخزن ذخیره میشه. وقتی شیر را باز میکنید آب مخرن از دو فیلتر دیگر عبور میکند و از شیر بیرون میاید. اون یکی گفت "نمیدونم (!!!)، ولی قاعدتا باید از تمام فیلتر ها رد بشه و بعد در مخزن ذخیره بشه." دستگاههای شما از کدوم روش استفاده میکنن؟ اگر درباره مزایا و معایب هر دو روش کمی توضیح بدید ممنونتون میشم.
25. ممبرانی که دارید و فرمودید Filmtec هست. آیا واقعا ساخت آمریکاست؟ یا تحت لیسانس آمریکاست؟
کلر آب رو کاملا گند زدایی میکنه و نیازی به استفاده یو وی ندارید.26. آب اینجا همونطور که قبلا خدمتتون عرض کردم از یه چاه با عمق حدود 140 متر تامین میشه. و توسط دستگاه کلرزنی بهش کلر اضافه میشه. (مقدار کلر اندک است چون آب اینجا مثل آب تهران بوی کلر نمیده) آیا از نظر شما فیلتر uv برای این آب کاربردی دارد؟ یا کلر کاملا آب رو گند زدایی میکنه؟
روی خود دستگاه همه فیلتر ها رو موجوده و اگر فیلتر اضافی بخواهید میتونم تقدیمتون کنم.27. قیمتهایی که در پست اول تاپیک فرمودید شامل دستگاه به همراه فیلترها میشه یا فیلترها رو باید جداگانه بخریم؟ به طور مثال اگر دستگاهی که قیمتش 165 هزار تومان است را خریداری کنیم، این قیمت شامل دستگاه به همراه فیلترهای مرحله 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 است؟ یا باید فیلترها را جداگانه خریداری کنیم؟ این سوال رو به خاطر این میپرسم که میخوام مصرف 6 سال فیلتر رو حساب کنم. اگر مثلا ممبران داخل دستگاه باشه، من یدونه ممبران هم اضافه میگیرم که روی هم میشه 6 سال سرویس. ولی اگر ممبران درون دستگاه نباشه باید 2 تا بگیرم. امیداوارم منظورمو رسونده باشم.
توی جبعه دستگاه هست.28. یه آچار پلاستیکی هست که برای تعویض فیلترهای مراحل 1 تا 3 به کار برده میشه... روی دستگاه هست یا باید جداگانه خریداری کنیم؟
29. آیا قطعه ای هست که طبق تجربه، فرسودگی بیش از حد داشته باشه و از الآن یدکی اونو تهیه کنیم؟ مثلا سه راهی یا اتصالاتی که به فیلتر مرحله اول وصل میشن به دلیل اینکه زیاد باز و بسته میشن آیا زود نمیشکنن؟
پیشاپیش بابت پاسخ و وقتتون سپاسگزارم.
بنده یه چیزای در مورد فیلتر مادون قرمز شنیدم، ولی اینکه باعث انرژی مثبت بشه به لحاظ علمی به نظر غیر واقعی میاد- متاسفانه موجود نداریم.
خیلی ممنون. ایمیلی که براتون فرستادم دریافت کردید؟
با تشکر از جنابعالی، رسید انتقال وجه رو براتون ایمیل کردم.
سلام آقاي حداد:
آقا 1 دونه از همون دستگاههاي قبلي ميخام، البته واسه تهران .
لطفا" قيمت دستگاه + ست فيلتر 1 سال را برام ارسال كنيد.
با تشكر.
سلام
آقا دستگاه ما که هنوز نرسیده ولی سه تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
1. برای اضافه کردن فیلتر مادون قرمز حتما باید قبل از راه اندازی دستگاه این کارو انجام بدیم؟ یا مثلا بعد از یک هفته از راه اندازی میشه محفظه فیلتر رو به دستگاه اضافه کرد؟ (مقدار آبی که باید تخلیه بشه زیاده؟)
2. اگر از دو فیلتر اسمز معکوس استفاده کنیم چی میشه؟ کار بیهوده ای است؟ یا محکم کاری محسوب میشه؟
3. با توجه به اینکه لوله آب از شیر نمیتوانیم بگیریم باید از حیاط یه لوله بیاریم و دیوارو سوراخ کنیم و ببریم زیر سینک. حالا این لوله که میاریم سرش باید چه اتصالی با چه سایزی نصب بشه که اتصال آب ورودی دستگاه بهش بخوره؟ (اینو برای این میپرسم چون احتمالا 5شنبه یا شنبه دستگاه به دستم میرسه، میخوام توی این مدت لوله کش بیاد و لوله رو ردیف کنه. چون لوله سبز هم میخوام بکشم بنابراین باید اتصال رو همون موقع به لوله وصل کنه. برای این پرسیدم... :blush: )
سپاس.
خیلی ممنون.
راستی مرسولات سفارشی که شما برای سایر دوستان ارسال کردید، تا حالا کد رهگیریشون رو در سایت پست مشاهده کردید؟ این 3 تا کد رهگیری من تا حالا که آپدیت نشدن... یعنی حتی رکورد پذیرش و خروج از دفتر پستی رو هم نخوردن...
دو سه سال پیش یکی از دوستان میگفت از یه منطقه تهران به یه منطقه دیگه، پست سفارشی 19 روز طول کشیده... خدا به خیر بگذرونه! :wacko:
سلام دوست عزیز،
دستگاه براتون ارسال گردید.
با احترام.