• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دستگاه تصفیه آب خانگی و لوازم جانبی مرتبط با قیمت استثنایی

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
اينا ماركشون چيه ؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
درود،

دستگاه آنالیزوری که مرحمت کردید چهارشنبه به دستم میرسه. اگر کاتالوگ داره که هیچ، ولی اگر نداره یا به زبان چینیه، اگر لطف بفرمایید و درباره نحوه کارکردش توضیح بدید ممنونتون میشم. :blush: مثلا موارد زیر:

1. حدودا چند دقیقه باید توی آب باشه؟
2. اون ولوم که روشه برای چه کاریه؟
3. حتما آب دو تا لیوان رو باید باهاش آنالیز کرد؟ یا میشه توی یک لیوان گذاشت و اون دو تا الکترود دیگه بیرون باشن.
4. طریقه تشخیص آب سالم از ناسالم چیه؟ رنگ آب سالم دقیقا باید شفاف و بدون هیچگونه رنگی باشد؟
5. اگر زیاد توی آب باشه منفجر نمیشه؟ :D
6. به الکترودها و آب برق متناوب 220 ولت وصل میشه؟ یعنی موقعی که به برقه نباید به آب یا الکترود دست زد؟
و مواردی از این قبیل... :D

بسیار سپاسگزارم. :)
حدودا 3 دقيقه باشه كافيه ديگه از رنگ اب مشخصه كي ميشه برداشتش
اون ولوم نيست اون فيوز هستش چون برق از طريق اب مستقيم بهم وصله بجاي پريدن فيوز خانه فيوز خودش ميسوزه كه يك در 200 باره
تك ليواني هم ميشه
رنگ اب مقطر سفيد رنگ اب دستگاه 6 مرحله اي زرد و رنگ اب دستگاه 5 مرحله اي سفيده
من يه فيلم اناليز كردن گذاشتم تو سايت برو دانلود كن ببين چطورياس اب تهران اب تهران كه ميگن
موقعي كه به برقيه نبايد به اكلترود ها دست زد برق 220 ولته ها مثل اينكه حالا يكم كمتر يكم بيشتر
ادرس تايپيكش
http://forum.persiantools.com/t180405.html

Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
اب تهران امروز 12/10/89

سمت راست اب لوله كشي هست كه بعد از اناليز ميبينيد تمام لخته هاي ارسنيك و نيترات و سموم كشاورزي مثل لجن ته نشين شده كه هيچ فاقد رنگ زدر هم هست كه اهن ميباشد و براي اب خوراكي لازمه

در وسط اب تصفيه شده ميبينيد كه رنگ زرد بخاطر آخرين فيلتر دستگاهه كه املاحي مثل اهن بهش اضافه ميكنه كه براي بدن لازمه
و در سمت چپ هم اب معدني كوهدشت ميبينيد كه تا حدي رنگ زرد داره اما اونم تصفيه 100% نيست

abndn.jpg
واي فاجعه بزرگ اينجاست معتبرترين شركت ايرانه مثلا دماوند
اينم اناليز دو تا آب معدني ديگه
سمت راست كه رنگ سبز و حاوي سموم و آرسنيكه دماوند هست
تاريخ اناليز22/10/89 كد رهيابي بطري كه روش درج شده 6605721801 اينارو ميگم اگر شركتش ديد و خواست جوابي بده مطلعتر جواب بده
سمت چپ آب معدني واتا
snc00414.jpg

جالبه همين الان بريد تو سايتش ببينيد چي نوشته واقعا خجالت داره
http://damavandmineralwater.ir

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
حدودا 3 دقيقه باشه كافيه ديگه از رنگ اب مشخصه كي ميشه برداشتش
اون ولوم نيست اون فيوز هستش چون برق از طريق اب مستقيم بهم وصله بجاي پريدن فيوز خانه فيوز خودش ميسوزه كه يك در 200 باره
تك ليواني هم ميشه
رنگ اب مقطر سفيد رنگ اب دستگاه 6 مرحله اي زرد و رنگ اب دستگاه 5 مرحله اي سفيده
من يه فيلم اناليز كردن گذاشتم تو سايت برو دانلود كن ببين چطورياس اب تهران اب تهران كه ميگن
موقعي كه به برقيه نبايد به اكلترود ها دست زد برق 220 ولته ها مثل اينكه حالا يكم كمتر يكم بيشتر
ادرس تايپيكش
http://forum.persiantools.com/t180405.html

سپاسگزارم. :)

آب تهران که چند سالی هست رسما قابل شرب نیست. چند وقت پیش هم یه جسد توی منبع ذخیره (بعد از تصفیه) طرفای شهران پیدا کردن بعد وزارت بهداشت اومد گفت اندازه جسد نسبت به آب کم بوده و آب سالمه! همون آبو دادن توی لوله ملت نوش جان کردن! :(

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز، و ضمن تشکر از MehdiOmnia عزیز به خاطر پاسخهای خوب و کاملشون.

اينا ماركشون چيه ؟

همونطور که مستحضرید معمولا چینی هستند.

واي فاجعه بزرگ اينجاست معتبرترين شركت ايرانه مثلا دماوند
اينم اناليز دو تا آب معدني ديگه
سمت راست كه رنگ سبز و حاوي سموم و آرسنيكه دماوند هست
تاريخ اناليز22/10/89 كد رهيابي بطري كه روش درج شده 6605721801 اينارو ميگم اگر شركتش ديد و خواست جوابي بده مطلعتر جواب بده
سمت چپ آب معدني واتا
snc00414.jpg

جالبه همين الان بريد تو سايتش ببينيد چي نوشته واقعا خجالت داره
http://damavandmineralwater.ir

در اینجا فکر میکنم عرض چند نکته خالی از لطف نباشه:

همونطور که برای 7_f_7 عزیز در پیغام خصوصی توضیح دادم آزمایش آب با این الکترولیزرها نمیتونه آزمایش درستی باشه و نتیجه درستی به ما بده. همچنین این الکترولیزرها به هیچ عنوان نمیتونه مقدار آرسنیک و نیترات یا هر ماده دیگری در آب رو نشون بده و فقط مقدار "کل سختی آب" یا همون tds رو مشخص میکنه.

اما در مورد آزمایشی که در عکس زیر با الکترولیزر صورت گرفته، باید عرض کنم این هم نمیتونه نتیجه گیری درستی باشه و فقط در آزمایشگاه های معتبر ما میتونیم سلامت یک آب رو تایید کنیم.

15951348461640.jpg

در مورد عکس فوق و دلیل اینکه چرا آب معدنی دماوند تیره تر شده و آب معدنی واتا شفافه، تنها دلیل تفاوت در میزان tds میتونه باشه و نه عدم سلامت.

هر چند توضیحات بالا دلیل بر این نمیابشد که بنده آب معدنی های واتا و دماوند رو تایید یا تایید نکنم.

همونطور که عرض کردم تنها راه، آزمایش دقیق توسط آزمایشگاه های معتبر هست که بنده یه نمونه رو براتون اینجا میزارم.

و به نظرم برای پی بردن به کیفیت آبهای معدنی این آزمایش بیانگر همه چیز هست. لازم به ذکر است که در این آزمایش هم دماوند و هم واتا تایید نشدند، نه به دلیل اینکه نیترات یا آرسنیک دارند، بلکه این آب ها استاندارهای مورد نیاز آب های معدنی رو ندارند.
اما در مورد آب هایی که مورد تایید قرار گرفتند هم مطمئن باشید بعنوان مثال اگر آب "حباب" رو با الکترولیزر آزمایش کنیم از آب دماوند و واتا تیره تر خواهد شد و تنها دلیل این موضوع هم "TDS و هدایت الکتریکی" بالا میتونه باشه.

با احترام

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود

آقا این دستگاه الکترولیز که لطف کرده بودید امروز رسید. چیز خیلی جالبیه. فقط اون دوشاخش کمی اروپایی بود که البته ردیفش کردیم. :D

یه سوال: این الکترودهاش بعد از بار اول کمی اکسید شد و رنگشون به سیاهی زد و با استفاده های مکرر سیاهتر شد. بزارم همونطوری باشن یا با سیم تمیزشون کنم؟ یا بعد از چند بار استفاده باید الکترودها عوض بشن؟

============================================================

در مورد دستگاه تصفیه:

تمام تاپیک رو مطالعه کردم. کمی از پاسخهای زیر در تاپیک وجود داره ولی اگر لطف کنید کامل دوباره پاسخ بدید ممنونتون میشم. یه جمع بندی هم میشه.

1. بهترین دستگاه تصفیه ای که دارید چه مارک و مدلیه؟ قیمت حال حاضرش چقدره؟

2. اگر فیلتر uv بخواد به دستگاه اضافه بشه، چقدر به قیمت دستگاه اضافه میشه؟

3. فیلتر uv آیا بعد از فیلتر معدنی ساز قرار میگیره؟ اگر بله، کیفیت مواد معدنی آب رو خراب نمیکنه؟

4. فیلتر uv همیشه روشنه؟ یا به صورت هوشمند وقتی آب داخلش جریان پیدا کنه روشن میشه؟ اگر به طور دائمی روشن است مصرف برقش چقدر است؟

5. فیلتر uv هر چند سال یک بار نیاز به تعویض داره؟ قیمت قطعه تعویضی چقدر است؟ آیا توسط خودمون قابل تعویض است یا باید توسط متخصص انجام بگیره؟

6. در یک آگهی دیدم که در مرحله آخر فیلتر IR (مادون قرمز) هم قرار دادن و توضیح دادن که این فیلتر باعث فعالسازی انرژی مثبت آب میشه و باعث سلامتی میشه. شما هم از این فیلتر دارید؟

7. در منطقه ای که ما هستیم به طور متوسط ماهی 2 بار برق قطع میشه و ماهی 1 بار هم آب قطع میشه. آیا قطع برق یا آب به دستگاه آسیب میزنه؟

8. دستگاه همیشه باید برق مصرف کنه؟ اگر بله، میزان برق مصرفی در ساعت چقدر است؟

9. در مورد شیر میکس: من اینطور برداشت کردم که وقتی آب خروجی تلخ میشود این شیر را تا شیرین شدن آب باز میکنیم. یعنی این شیر به آب خروجی مقداری آب اضافه میکند. حالا این آب رو از کدوم فیلتر میگیره؟ آیا آب تصفیه نشده رو اضافه میکنه؟

10. قیمت فیلترهای مرحله 4 و 5 و 6 هم اکنون چقدر هستند؟

11. آیا امکان تعویض فیلترهای 4 و 5 و 6 توسط خودمون به راحتی وجود داره؟ یا از یک متخصص باید کمک بگیریم؟

12. آیا تضمین میکنید آبی که این دستگاه تصفیه کنه، بعد از الکترولیز از اون مواد عجیب و غریب پاک باشه؟ و آیا این پاکی تا پایان عمر فیلترها دوام داره؟

13. به غیر از 6 مرحله تصفیه و مرحله uv، آیا فیلتر دیگری هم برای اضافه شدن دارید؟ مثلا فیلتری که ph آب رو زیاد کنه و آب رو قلیایی کنه؟ (پزشکها میگن آب قلیایی برای بدن بسیار مفیده)

14. درباره آب ورودی به دستگاه: رابط بین لوله آب شهر و ورودی دستگاه لوله است یا شلنگ؟ چه سایزی است؟ اتصالات مثل سه راهی و ... در داخل دستگاه وجود داره یا باید قبل از نصب، تهیه کنیم؟

15. درباره خروجی فاضلاب دستگاه: اگر امکان داره کمی دربارش توضیح بدید. سه راهی دارد یا به سیفون زیر ظرفشویی وصل میشود یا ... ؟ متاسفانه از این پست چیز کاملی دستگیرم نشد.

16. ارتفاع دستگاه (مجموعه فیلترها) و منبع نسبت به هم، و نسبت به سطح لوله فاضلاب، باید چطور باشه؟ آیا باید بالاتر از لوله فاضلاب باشه؟ یا خروجی فاضلاب تحت فشار است و اگر پایینتر هم باشه مشکلی نداره؟

17. عمر مفید منبع آب و محفظه های فیلترها آیا مشخصه؟

18. آبی که داخل منبع ذخیره میشه حدودا برای چند روز قابل استفاده است؟ اگر مثلا دو هفته از منبع آبی برداشت نشه، آب داخلش کیفیت روز اول رو داره و قابل استفاده است؟ یا باید کاملا تخلیه بشه و دوباره پر بشه؟

19. در مورد قطعات یدکی دستگاه مثل گیج فشارسنج، شیر برقی، محفظه فیلترها، اتصالات و ... آیا همشون رو به صورت یدکی برای فروش دارید که اگر روزی خراب شدن از خودتون تهیه کنیم؟

20. ارسال به کرج توسط پست پیشتاز است؟

فعلا همینا دیگه... :D چهار تا مشتری مثل من داشته باشید سر به بیابون میزارید! :D

پیشاپیش بسیار سپاسگزارم. :)

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقا امروز به 2 تا شرکت همکار شما مراجعه کردم. صداقت شما به من اثبات شده بود ولی جهت اطلاع دوستان این شرکتها که سایت هم دارن و شرکتهای بسیار معتبری هستند (اگر دوستان خواستند میتوانم آدرس سایتشون رو بدم) فیلتر مرحله 1 را به قیمت 2000 تومان و مرحله 2 و 3 را به قیمت 3000 تومان به فروش میرسانند. فقط خواستم بگم که قیمت پایین جناب gama3002 برای دستگاهها و لوازم مصرفی کاملا واضح و آشکاره. تازه اگر به صورت بسته یک ساله از ایشون بگیریم، بازم روش تخفیف میخوره و ارزونتر میشه. :D

===============================================

خب بریم سر ادامه سوالات: :D

21. فیلتر آلکالاین که آب رو قلیایی میکنه، ph رو روی چه عددی میبره؟ طعم آب رو تلخ میکنه؟ اگر بخوایم تمام آب مصرفی (شرب، پخت و پز، چای، نوشیدنی و غیره) رو به صورت قلیایی مصرف کنیم، مشکلی برای سلامتی پیش نمیاد؟

22. قیمت فیلتر آلکالاین چقدر است؟ ساخت کجاست؟

23. فیلتر مادون قرمز رو دیدم. مثل uv برقی نیست. عمر مفیدش چقدره؟ ساخت کجاست؟ و قیمتش چنده؟

24. یکی از این شرکتها گفت آب از چهار فیلتر رد میشه و در مخزن ذخیره میشه. وقتی شیر را باز میکنید آب مخرن از دو فیلتر دیگر عبور میکند و از شیر بیرون میاید. اون یکی گفت "نمیدونم (!!!)، ولی قاعدتا باید از تمام فیلتر ها رد بشه و بعد در مخزن ذخیره بشه." دستگاههای شما از کدوم روش استفاده میکنن؟ اگر درباره مزایا و معایب هر دو روش کمی توضیح بدید ممنونتون میشم.

25. ممبرانی که دارید و فرمودید Filmtec هست. آیا واقعا ساخت آمریکاست؟ یا تحت لیسانس آمریکاست؟

26. آب اینجا همونطور که قبلا خدمتتون عرض کردم از یه چاه با عمق حدود 140 متر تامین میشه. و توسط دستگاه کلرزنی بهش کلر اضافه میشه. (مقدار کلر اندک است چون آب اینجا مثل آب تهران بوی کلر نمیده) آیا از نظر شما فیلتر uv برای این آب کاربردی دارد؟ یا کلر کاملا آب رو گند زدایی میکنه؟

27. قیمتهایی که در پست اول تاپیک فرمودید شامل دستگاه به همراه فیلترها میشه یا فیلترها رو باید جداگانه بخریم؟ به طور مثال اگر دستگاهی که قیمتش 165 هزار تومان است را خریداری کنیم، این قیمت شامل دستگاه به همراه فیلترهای مرحله 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 است؟ یا باید فیلترها را جداگانه خریداری کنیم؟ این سوال رو به خاطر این میپرسم که میخوام مصرف 6 سال فیلتر رو حساب کنم. اگر مثلا ممبران داخل دستگاه باشه، من یدونه ممبران هم اضافه میگیرم که روی هم میشه 6 سال سرویس. ولی اگر ممبران درون دستگاه نباشه باید 2 تا بگیرم. امیداوارم منظورمو رسونده باشم.

28. یه آچار پلاستیکی هست که برای تعویض فیلترهای مراحل 1 تا 3 به کار برده میشه... روی دستگاه هست یا باید جداگانه خریداری کنیم؟

29. آیا قطعه ای هست که طبق تجربه، فرسودگی بیش از حد داشته باشه و از الآن یدکی اونو تهیه کنیم؟ مثلا سه راهی یا اتصالاتی که به فیلتر مرحله اول وصل میشن به دلیل اینکه زیاد باز و بسته میشن آیا زود نمیشکنن؟

پیشاپیش بابت پاسخ و وقتتون سپاسگزارم. :)

Last edited:

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
درود

آقا این دستگاه الکترولیز که لطف کرده بودید امروز رسید. چیز خیلی جالبیه. فقط اون دوشاخش کمی اروپایی بود که البته ردیفش کردیم. :D

یه سوال: این الکترودهاش بعد از بار اول کمی اکسید شد و رنگشون به سیاهی زد و با استفاده های مکرر سیاهتر شد. بزارم همونطوری باشن یا با سیم تمیزشون کنم؟ یا بعد از چند بار استفاده باید الکترودها عوض بشن؟

سلام دوست عزیز،
سیاه شدنشون زیاد مهم نیست، میتونید با اسکاچ تمیز کن. فقط مواظب باش آب به قسمت برقیش نرسه. الکترودهای دستگاه قابل تعویض نیست و فکر میکنم بارها بشه از این دستگاه استفاده کرده حداقل تا وقتی که خود دستگاه آسیب نبینه.

============================================================

در مورد دستگاه تصفیه:

تمام تاپیک رو مطالعه کردم. کمی از پاسخهای زیر در تاپیک وجود داره ولی اگر لطف کنید کامل دوباره پاسخ بدید ممنونتون میشم. یه جمع بندی هم میشه.

1. بهترین دستگاه تصفیه ای که دارید چه مارک و مدلیه؟ قیمت حال حاضرش چقدره؟
تمامی دستگاه ها تولید یک شرکت میباشد و فقط از نظر امکانات با یکدیگر فرق میکنند، که کاملترین مدل همین مدل شماره 3 که تا کنون تمامی دوستان از همین مدل خریداری نمودند.

2. اگر فیلتر uv بخواد به دستگاه اضافه بشه، چقدر به قیمت دستگاه اضافه میشه؟

حدود 50.000 تومان که با توجه به اینکه از آب شرب شهری استفاده میکنید فکر نمیکنم نیازی به استفاده داشته باشید. فیلتر یو وی را بیشتر در روستاها یا باغها مورد استفاده قرار میدهند.

3. فیلتر uv آیا بعد از فیلتر معدنی ساز قرار میگیره؟ اگر بله، کیفیت مواد معدنی آب رو خراب نمیکنه؟
بله بعد از فیلتر معدنی ساز قرار میگیره. نه تاثیری در کیفیت مواد معدنی نمیزاره.

4. فیلتر uv همیشه روشنه؟ یا به صورت هوشمند وقتی آب داخلش جریان پیدا کنه روشن میشه؟ اگر به طور دائمی روشن است مصرف برقش چقدر است؟
بله همیشه روشن میباشد. مصرف برقش فکر میکنم با یه آداپتور 12 ولت تامین میشه.

5. فیلتر uv هر چند سال یک بار نیاز به تعویض داره؟ قیمت قطعه تعویضی چقدر است؟ آیا توسط خودمون قابل تعویض است یا باید توسط متخصص انجام بگیره؟
بسته به مصرفتون 18 الی 30 ماه یکبار-
قیمت قطعه تعویضی که همون لامپش میباشد با قیمت کل فیلتر اختلاف چندانی ندارد. در ضمن با توجه به شیشه ای بودن احتمال شکستگی در حمل و نقل زیاد میباشد، به همین دلیل ما ترجیح میدهیم که فیلتر کامل رو از کمپانی خریداری نماییم. بنابراین برای تعویض باید متحمل هزینه یک فیلتر کامل شوید. بله تعویض فیلتر کاری ندارد و توسط خودتون هم قابل تعویضه.

6. در یک آگهی دیدم که در مرحله آخر فیلتر IR (مادون قرمز) هم قرار دادن و توضیح دادن که این فیلتر باعث فعالسازی انرژی مثبت آب میشه و باعث سلامتی میشه. شما هم از این فیلتر دارید؟
بنده یه چیزای در مورد فیلتر مادون قرمز شنیدم، ولی اینکه باعث انرژی مثبت بشه به لحاظ علمی به نظر غیر واقعی میاد- متاسفانه موجود نداریم.
7. در منطقه ای که ما هستیم به طور متوسط ماهی 2 بار برق قطع میشه و ماهی 1 بار هم آب قطع میشه. آیا قطع برق یا آب به دستگاه آسیب میزنه؟
با توجه به قطع برق بهتر است دستگاه رو به پریزهای 3 راهی محافظ برق متصل نمایید.
با توجه به داشتن شیر برقی قطع آب مشکلی برای دستگاه ایجاد نمیکنه.
8. دستگاه همیشه باید برق مصرف کنه؟ اگر بله، میزان برق مصرفی در ساعت چقدر است؟
نه فقط تا زمانی که آب تولید میکنه پمپ دستگاه که 24 ولت هست برق مصرف میکنه بعد از پر شدن مخزن. پمپ متوقف میشه و دیگه برقی مصرف نمیکنه.

9. در مورد شیر میکس: من اینطور برداشت کردم که وقتی آب خروجی تلخ میشود این شیر را تا شیرین شدن آب باز میکنیم. یعنی این شیر به آب خروجی مقداری آب اضافه میکند. حالا این آب رو از کدوم فیلتر میگیره؟ آیا آب تصفیه نشده رو اضافه میکنه؟
آبی که اضافه میشود از مرحله 3 عبور کرده است. و با توجه به اینکه مقدار کم و اندکی میباشد برای سلامت آب مشکلی ایجاد نمیکند.
10. قیمت فیلترهای مرحله 4 و 5 و 6 هم اکنون چقدر هستند؟
مرحله 4، 25.000 تومان
مرحله 5 و 6 هم هر کدام 6.000 تومان

11. آیا امکان تعویض فیلترهای 4 و 5 و 6 توسط خودمون به راحتی وجود داره؟ یا از یک متخصص باید کمک بگیریم؟
خودتون به راحتی میتوانید تعویض نمایید.

12. آیا تضمین میکنید آبی که این دستگاه تصفیه کنه، بعد از الکترولیز از اون مواد عجیب و غریب پاک باشه؟ و آیا این پاکی تا پایان عمر فیلترها دوام داره؟
بنده از مواد عجیب و غریب در آب مصرفی شما بی اطلاعم.:) ولی این دستگاه برای همین امر اختراع شده.

13. به غیر از 6 مرحله تصفیه و مرحله uv، آیا فیلتر دیگری هم برای اضافه شدن دارید؟ مثلا فیلتری که ph آب رو زیاد کنه و آب رو قلیایی کنه؟ (پزشکها میگن آب قلیایی برای بدن بسیار مفیده)
نه فیلتر دیگه ای موجود نداریم، تا اونجا که اطلاع دارم دستگاه های قلیایی کننده جدا از این دستگاه ها میباشند.

14. درباره آب ورودی به دستگاه: رابط بین لوله آب شهر و ورودی دستگاه لوله است یا شلنگ؟ چه سایزی است؟ اتصالات مثل سه راهی و ... در داخل دستگاه وجود داره یا باید قبل از نصب، تهیه کنیم؟

15. درباره خروجی فاضلاب دستگاه: اگر امکان داره کمی دربارش توضیح بدید. سه راهی دارد یا به سیفون زیر ظرفشویی وصل میشود یا ... ؟ متاسفانه از این پست چیز کاملی دستگیرم نشد.

16. ارتفاع دستگاه (مجموعه فیلترها) و منبع نسبت به هم، و نسبت به سطح لوله فاضلاب، باید چطور باشه؟ آیا باید بالاتر از لوله فاضلاب باشه؟ یا خروجی فاضلاب تحت فشار است و اگر پایینتر هم باشه مشکلی نداره؟
کلیه لوازم و اتصلات و مورد نیاز در جعبه دستگاه موجود میباشد و شما نیازی به تهیه لوازم خاصی ندارید.
سوالات مربوط به نصب به طور کامل در سی دی آموزشی توضیح داده شده و بعد از دیدن سی دی آموزشی ابهاماتتون رفع خواهد شد.
17. عمر مفید منبع آب و محفظه های فیلترها آیا مشخصه؟
تا زمانی که آسیب نبیند قابل استفاده میباشند.

18. آبی که داخل منبع ذخیره میشه حدودا برای چند روز قابل استفاده است؟ اگر مثلا دو هفته از منبع آبی برداشت نشه، آب داخلش کیفیت روز اول رو داره و قابل استفاده است؟ یا باید کاملا تخلیه بشه و دوباره پر بشه؟
با توجه به اینکه آب داخل منبع از فیلتر مرحله 5 عبور میکنه فکر میکنم مشکلی برای آب منبع به وجود نخواهد آمد.

19. در مورد قطعات یدکی دستگاه مثل گیج فشارسنج، شیر برقی، محفظه فیلترها، اتصالات و ... آیا همشون رو به صورت یدکی برای فروش دارید که اگر روزی خراب شدن از خودتون تهیه کنیم؟
بله تمامی لوازم و قطعات یدکی موجود میباشد.

20. ارسال به کرج توسط پست پیشتاز است؟

نه توسط پست سفارشی انجام میگیرد. وزن دستگاه به همراه فیلترها حدود 20 کیلو میباشده که با توجه به این موضوع هزینه پست پیشتاز حدود 20.000 تومان میگردد.

فعلا همینا دیگه... :D چهار تا مشتری مثل من داشته باشید سر به بیابون میزارید! :D

پیشاپیش بسیار سپاسگزارم. :)
خواهش میکنم دوست عزیز،
با احترام.

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
آقا امروز به 2 تا شرکت همکار شما مراجعه کردم. صداقت شما به من اثبات شده بود ولی جهت اطلاع دوستان این شرکتها که سایت هم دارن و شرکتهای بسیار معتبری هستند (اگر دوستان خواستند میتوانم آدرس سایتشون رو بدم) فیلتر مرحله 1 را به قیمت 2000 تومان و مرحله 2 و 3 را به قیمت 3000 تومان به فروش میرسانند. فقط خواستم بگم که قیمت پایین جناب gama3002 برای دستگاهها و لوازم مصرفی کاملا واضح و آشکاره. تازه اگر به صورت بسته یک ساله از ایشون بگیریم، بازم روش تخفیف میخوره و ارزونتر میشه. :D

===============================================

خب بریم سر ادامه سوالات: :D

21. فیلتر آلکالاین که آب رو قلیایی میکنه، ph رو روی چه عددی میبره؟ طعم آب رو تلخ میکنه؟ اگر بخوایم تمام آب مصرفی (شرب، پخت و پز، چای، نوشیدنی و غیره) رو به صورت قلیایی مصرف کنیم، مشکلی برای سلامتی پیش نمیاد؟

22. قیمت فیلتر آلکالاین چقدر است؟ ساخت کجاست؟
متاسفانه از این فیلتر ها در حال حاضر موجود نداریم. ولی در صدد تهیه این فیلترها هستیم که فکر میکنم تا یکماه آینده بتونم تقدیمتون کنم، به هر صورت باید عرض کنم که این موارد بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و کار اون دستگاه های یونیزاسیون که در حدود 1 میلیون تومان هست با اینها در کل فرق میکنه. هر چند در مورد کار همونها هم اما و اگرهای زیادی وجود داره و هنوز به طور کاملا علمی به اثبات نرسید.
23. فیلتر مادون قرمز رو دیدم. مثل uv برقی نیست. عمر مفیدش چقدره؟ ساخت کجاست؟ و قیمتش چنده؟

پاسخ رو در پست قبل عرض کردم.
24. یکی از این شرکتها گفت آب از چهار فیلتر رد میشه و در مخزن ذخیره میشه. وقتی شیر را باز میکنید آب مخرن از دو فیلتر دیگر عبور میکند و از شیر بیرون میاید. اون یکی گفت "نمیدونم (!!!)، ولی قاعدتا باید از تمام فیلتر ها رد بشه و بعد در مخزن ذخیره بشه." دستگاههای شما از کدوم روش استفاده میکنن؟ اگر درباره مزایا و معایب هر دو روش کمی توضیح بدید ممنونتون میشم.
همون شرکت اول بهتون درست گفته و تمامی دستگاه ها هم از همین روش استفاده میکنند.

25. ممبرانی که دارید و فرمودید Filmtec هست. آیا واقعا ساخت آمریکاست؟ یا تحت لیسانس آمریکاست؟

بله واقعا ساخت آمریکاست و هولوگرام و سریال نامبر داره.

26. آب اینجا همونطور که قبلا خدمتتون عرض کردم از یه چاه با عمق حدود 140 متر تامین میشه. و توسط دستگاه کلرزنی بهش کلر اضافه میشه. (مقدار کلر اندک است چون آب اینجا مثل آب تهران بوی کلر نمیده) آیا از نظر شما فیلتر uv برای این آب کاربردی دارد؟ یا کلر کاملا آب رو گند زدایی میکنه؟
کلر آب رو کاملا گند زدایی میکنه و نیازی به استفاده یو وی ندارید.

27. قیمتهایی که در پست اول تاپیک فرمودید شامل دستگاه به همراه فیلترها میشه یا فیلترها رو باید جداگانه بخریم؟ به طور مثال اگر دستگاهی که قیمتش 165 هزار تومان است را خریداری کنیم، این قیمت شامل دستگاه به همراه فیلترهای مرحله 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 است؟ یا باید فیلترها را جداگانه خریداری کنیم؟ این سوال رو به خاطر این میپرسم که میخوام مصرف 6 سال فیلتر رو حساب کنم. اگر مثلا ممبران داخل دستگاه باشه، من یدونه ممبران هم اضافه میگیرم که روی هم میشه 6 سال سرویس. ولی اگر ممبران درون دستگاه نباشه باید 2 تا بگیرم. امیداوارم منظورمو رسونده باشم.
روی خود دستگاه همه فیلتر ها رو موجوده و اگر فیلتر اضافی بخواهید میتونم تقدیمتون کنم.
28. یه آچار پلاستیکی هست که برای تعویض فیلترهای مراحل 1 تا 3 به کار برده میشه... روی دستگاه هست یا باید جداگانه خریداری کنیم؟
توی جبعه دستگاه هست.
29. آیا قطعه ای هست که طبق تجربه، فرسودگی بیش از حد داشته باشه و از الآن یدکی اونو تهیه کنیم؟ مثلا سه راهی یا اتصالاتی که به فیلتر مرحله اول وصل میشن به دلیل اینکه زیاد باز و بسته میشن آیا زود نمیشکنن؟

پیشاپیش بابت پاسخ و وقتتون سپاسگزارم. :)

به غیر از فیلتر ها مرحله 1 تا 3 که نسبت به بقیه قطعات عمر کوتاهی دارند بقیه لوازم و قطعات دستگاه 1 سال گارانتی داره و نیازه به تهیه لوازم یدکی ندارید.
با احترام.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با تشکر فراوان از جنابعالی بابت وقتی که گذاشتید... و همچنین بابت پاسخهای دقیقی که دادید که حتی کوچکترین مورد را هم جا ننداختید.:) فکر میکنم حداقل سه چهار ساعتی از کار و زندگی افتادید و به این سوالات پاسخ دادید. البته برای مشتریهای آینده خوب شد! :D

بنده یه چیزای در مورد فیلتر مادون قرمز شنیدم، ولی اینکه باعث انرژی مثبت بشه به لحاظ علمی به نظر غیر واقعی میاد- متاسفانه موجود نداریم.

درباره FAR Infra Red اطلاعات خوبی در دسته. هر چند هیچ کدوم به صورت علمی ثابت نشده ولی تحقیقات نشون داده باعث گرم شدن بدن و رفع خستگی و درد میشه. حداقل ضرری نداره، اگر سود نداشته باشه. :D

این فیلتر در کرج قابل تهیه است. یادم نیست قیمتش چنده ولی فکر کنم یا 5 تومن بود یا 20 تومن. اگر شما موجود ندارید، میتوانم خودم تهیه کنم و به دستگاه اضافه کنم؟ اتصالات اضافی میخواد؟ اطلاع دارید بین کدوم فیلتر ها باید نصب بشه؟ یا باید آخرین فیلتر باشه؟

درباره هزینه ای که باید تقدیمتون کنم متاسفانه کمی گیج شدم. :blush: الآن یه فایل pdf براتون email کردم که تعداد فیلترها در اون مشخصه. لطفا اونو چک بفرمایید. در صورتی که تعداد رو درست محاسبه کردم، اگر ممکنه تخفیف بسته های یک ساله رو هم روش اعمال فرمایید. (اون همه فیلتر شامل تخفیف جداگانه ای نمیشه؟ :p ) و در آخر بفرمایید چقدر باید تقدیمتون کنم. (دستگاه انتخابی همون مدل 3 که خودتون فرمودید)

بازم از راهنمایی های مفیدتون سپاسگزاری میکنم.

مانند سایر دوستانی که این دستگاهها رو ازتون گرفتن، انشاالله برای دوستان و آشنایان هم مزاحمتون بشم. (البته دیگه سوالات بالا رو نمی پرسم! :D )

Last edited:

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
بله باید آخرین مرحله بسته بشه و اتصلاتش رو هم میتونید از فروشند بگیرید، بستنش هم راحته و مشکلی نداره.

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خیلی ممنون. ایمیلی که براتون فرستادم دریافت کردید؟

بله، دریافت کردید. :D

با تشکر از جنابعالی، رسید انتقال وجه رو براتون ایمیل کردم.

اونم رسید. :D

==========================================================

آقا ما چقدر بابت فیلتر مادون قرمز و اتصالات اضافی و پست بدهکاریم؟ :blush:

سپاس. :)

yesyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقاي حداد:
آقا 1 دونه از همون دستگاههاي قبلي ميخام، البته واسه تهران .
لطفا" قيمت دستگاه + ست فيلتر 1 سال را برام ارسال كنيد.
با تشكر.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام

آقا دستگاه ما که هنوز نرسیده ولی سه تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:

1. برای اضافه کردن فیلتر مادون قرمز حتما باید قبل از راه اندازی دستگاه این کارو انجام بدیم؟ یا مثلا بعد از یک هفته از راه اندازی میشه محفظه فیلتر رو به دستگاه اضافه کرد؟ (مقدار آبی که باید تخلیه بشه زیاده؟)

2. اگر از دو فیلتر اسمز معکوس استفاده کنیم چی میشه؟ کار بیهوده ای است؟ یا محکم کاری محسوب میشه؟

3. با توجه به اینکه لوله آب از شیر نمیتوانیم بگیریم باید از حیاط یه لوله بیاریم و دیوارو سوراخ کنیم و ببریم زیر سینک. حالا این لوله که میاریم سرش باید چه اتصالی با چه سایزی نصب بشه که اتصال آب ورودی دستگاه بهش بخوره؟ (اینو برای این میپرسم چون احتمالا 5شنبه یا شنبه دستگاه به دستم میرسه، میخوام توی این مدت لوله کش بیاد و لوله رو ردیف کنه. چون لوله سبز هم میخوام بکشم بنابراین باید اتصال رو همون موقع به لوله وصل کنه. برای این پرسیدم... :blush: )

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام آقاي حداد:
آقا 1 دونه از همون دستگاههاي قبلي ميخام، البته واسه تهران .
لطفا" قيمت دستگاه + ست فيلتر 1 سال را برام ارسال كنيد.
با تشكر.

سلام دوست عزیز،
دستگاه براتون ارسال گردید.
با احترام.

سلام

آقا دستگاه ما که هنوز نرسیده ولی سه تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:

1. برای اضافه کردن فیلتر مادون قرمز حتما باید قبل از راه اندازی دستگاه این کارو انجام بدیم؟ یا مثلا بعد از یک هفته از راه اندازی میشه محفظه فیلتر رو به دستگاه اضافه کرد؟ (مقدار آبی که باید تخلیه بشه زیاده؟)

2. اگر از دو فیلتر اسمز معکوس استفاده کنیم چی میشه؟ کار بیهوده ای است؟ یا محکم کاری محسوب میشه؟

3. با توجه به اینکه لوله آب از شیر نمیتوانیم بگیریم باید از حیاط یه لوله بیاریم و دیوارو سوراخ کنیم و ببریم زیر سینک. حالا این لوله که میاریم سرش باید چه اتصالی با چه سایزی نصب بشه که اتصال آب ورودی دستگاه بهش بخوره؟ (اینو برای این میپرسم چون احتمالا 5شنبه یا شنبه دستگاه به دستم میرسه، میخوام توی این مدت لوله کش بیاد و لوله رو ردیف کنه. چون لوله سبز هم میخوام بکشم بنابراین باید اتصال رو همون موقع به لوله وصل کنه. برای این پرسیدم... :blush: )

سلام دوست عزیز،

1 - شما هر زمان که بخواهید میتونید فیلتر مادون قرمز رو به دستگاه اضافه کنید و احتیاجی هم نیست آبی هم تخلیه بشه، فقط شیر ورودی آب دستگاه رو میبندید و فیلتر مادون قرمز رو اضافه میکنید.

2 - اگر منظورتون از فیلتر اسمز معکوس یه ممبران اضافی دیگه هست که نه نیازی به اینکار هست نه عملا امکان پذیره.

با احترام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خیلی ممنون. :)

راستی مرسولات سفارشی که شما برای سایر دوستان ارسال کردید، تا حالا کد رهگیریشون رو در سایت پست مشاهده کردید؟ این 3 تا کد رهگیری من تا حالا که آپدیت نشدن... یعنی حتی رکورد پذیرش و خروج از دفتر پستی رو هم نخوردن...

دو سه سال پیش یکی از دوستان میگفت از یه منطقه تهران به یه منطقه دیگه، پست سفارشی 19 روز طول کشیده... خدا به خیر بگذرونه! :wacko:

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
خیلی ممنون. :)

راستی مرسولات سفارشی که شما برای سایر دوستان ارسال کردید، تا حالا کد رهگیریشون رو در سایت پست مشاهده کردید؟ این 3 تا کد رهگیری من تا حالا که آپدیت نشدن... یعنی حتی رکورد پذیرش و خروج از دفتر پستی رو هم نخوردن...

دو سه سال پیش یکی از دوستان میگفت از یه منطقه تهران به یه منطقه دیگه، پست سفارشی 19 روز طول کشیده... خدا به خیر بگذرونه! :wacko:

سلام دوست عزیز، به احتمال زیاد چون به تعطیلی خورده به دستتون نرسیده که احتمالا پنجشنبه دستتون باشه، فکر میکنم بهتره فردا یه تماس با اداره پست منطقه تون بگیرید.
در مورد کد رهگیری هم نمیدونم اینا ملزم هستند که شناسه رو وارد کنند یا نه چون از ما یه مبلغی به خاطر شناسه الکترنیکی میگرند، ولی اگر وارد نمکنند دیگه بی انصافی اونهاست!
با احترام

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود،

با تشکر از جناب gama3002، امروز دستگاه رسید. :cool:

موردی که توجهم رو جلب کرد نوشته روی برچسب محفظه مبران بود که به جای world leading نوشته شده word leading. یعنی آخر کپی ناشیانه! انشاالله که فیلتر ممبران اصل باشه. :D

بابت دو گیره و اتصالات اضافی که مرحمت فرمودید تا برای فیلتر مادون قرمز ازشون استفاده کنم هم سپاسگزاری میکنم. :)

خب بریم سر سوالات بی پاسخ مونده! :lol:

1. اینا که داخل جعبه بودن چی هستند؟ برای چی استفاده میشن؟

2. موقعیت دستگاه و منبع نسبت به هم از نظر ارتفاع باید چگونه باشد؟ الف)منبع بالاتر از دستگاه باشد؟ ب)منبع پایینتر از دستگاه باشد؟ ج)هم سطح باشند د)فرقی ندارد :p

3. وقتی شلنگ خروج پساب را به لوله زیر سینک متصل میکنیم، آیا احتمال اینکه آب یا مواد ریز غذایی به داخل لوله پسال دستگاه برود وجود دارد؟ به غیر روش توضیح داده شده در فیلم، دو روش دیگر را در زیر مشخص کردم. آیا بستن لوله پساب به این روشها مشکلی ایجاد نمیکند؟

http://up.iranblog.com/images/w9llgc4gl4704vnh3v9n.jpg

4. شیر میکس به کدوم طرف باز و بسته میشه؟ :eek: وقتی شیر میکس کاملا بسته باشه، آب خروجی طعم مطلوبی داشته باشه یا تلخ باشه ولی قابل تحمل باشه و بزاریم این شیر بسته بمونه، آیا مشکلی در سلامت آب یا دستگاه ایجاد میشود؟

5. زیر تانکر یه سوزن تحت فشاره که به نظر میرسه برای هواگیری تعبیه شده. تا جایی که میدونم هوا بالا جمع میشه نه پایین. :D به هر حال این چیه و کاربردش چیه؟ باید کاریش کنیم؟ :D

6. وقتی برای بار اول دستگاه آبگیری میشه، آب به رنگ سیاه از لوله وردی ممبران بیرون میاد که باید دور ریخته بشه تا آب زلال مشاهده بشه. میخوام بدونم حدودا چه مدت باید صبر کنیم تا مطمئن بشیم این آب کاملا از پودر زغال پاک شده؟ 10 دقیقه؟ 1 ساعت؟ 2 ساعت؟

7. پر شدن و خالی شدن منبع کاملا اتوماتیک است؟ نیاز به مداخله دستی نداره؟

8. اینی که بعد از شیر میکس هست و عبارت check valve روش نوشته شده چیه؟ برای چه کاریه؟

فعلا همینا... :f34r: سپاس. :)

Last edited:

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوست عزیز،

1- پایه های پلاستیکی دستگاه هستند که زیر پایه فلزی دستگاه باید پیچ شوند.

2- فرقی ندارد ولی معمولا دستگاه رو زیر سینک میگذارند و منبع رو هم در کنارش.

3- احتمال اینکه مواد غذایی واردش بشه خیلی کمه. ولی به نظر من احتیاجی به بستن کمربند پس و آب و سوراخ کردن لوله فاضلاب ندارید همون قسمتی که لوله فاضلاب وارد دیوار شده را در بیارید و شیلنگ پس آب رو وارد کنید و دوباره لوله را سر جایش محکم کنید.

4- شیر میکس به همون حالت اولیه، یعنی عمود بر شیلنگ بسته و موازی با شیلنگ باز میباشد. به نظر من هم بهتر است شیر میکس رو کاملا ببندید مگر آب خیلی تلخ شود.

5- اون برای تنظیم باد تیوپ تحت فشار زیر تانکر هست، تا آب درون تانکر فشار لازم را برای بالا آمدن داشته باشد. لطفا به هیچ عنوان دستکاری نفرمایید.

6- زمان لازم نیست اون سیاهی به خاطر فیلتر مرحله دوم میباشد که به محض اینکه آب زلال شد دیگه کافی میباشد.

7- بله اتوماتیک میباشد.

8- کپسول کنترل آب شیر میکس میباشد برای کم کردن خروجی آب شیر میکس.

با احترام

Last edited:
بالا