• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دستگاه تصفیه آب خانگی و لوازم جانبی مرتبط با قیمت استثنایی

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزيز
چندتا سئوال
فروش ويژه چي هست؟؟
نصب تو تهران داريد؟؟
قسطي ميفروشيد؟؟؟

ممنون

سلام دوست عزیز،
عکس تبلیغش رو گذاشتم، دستگاه تصفیه 6 مرحله پایه دار، گیج دار، شیر میکس دار و دارای شیر برقی به همراه ست فیلتر برای مصرف یک سال + یک سری فیلتر هدیه، فقط 171.000 تومان.

نصب که نداریم، ولی تا حالا تمامی عزیزانی که خرید کردند، دستگاه رو خودشون نصب کردند، چون هم نصبش راحته و هم سی دی آموزشی کاملا توضیح داده،

فروش قسطی متاسفانه نداریم، قیمت دستگاهها رو خیلی پایین در نظر گرفتم، به همین دلیل ارزش قسطی کردن رو دیگه نداره.:)
با احترام

yesyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام:
مهندس ، یکی دیگه از این دستگاه میخوام.
دقیقا" مثل مال خودم.
فقط میخام به آدرس تهران تحویل بشه.
لطفا" شرایط و قیمت به همراه فیلتر یکسال برام بفرستید.
ممنون.

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام:
مهندس ، یکی دیگه از این دستگاه میخوام.
دقیقا" مثل مال خودم.
فقط میخام به آدرس تهران تحویل بشه.
لطفا" شرایط و قیمت به همراه فیلتر یکسال برام بفرستید.
ممنون.

سلام دوست عزیز
شرایط براتون ارسال شد.

frozenrose

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزيز ميشه شرايطو واسه بهترين مدلش برام بفرستي
مرسي

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
لطفا هر کدام از دوستان خرید داشتن در مورد کیفیت آب خروجی وسبک بودن و طعم آب توضیح بدن یکی از اقوام 2تا دستگاه تصفیه خریده از دو مارک برای 2 طبقه خونه میگه یکیش بعد از حدود 2 ماه هنوز آب خروجیش بوی پلاستیک میده و یکی دیگش هم طعم آبش با آب شیر فرقی نداره.اگه دوستان در مورد کیفیت آب این دستگاه دوستمون توضیح بدن ممنون میشم

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
مبلغ به کارتتون واریز شد.

سلام دوست عزیز،
دستگاه براتون ارسال گردید.

لطفا هر کدام از دوستان خرید داشتن در مورد کیفیت آب خروجی وسبک بودن و طعم آب توضیح بدن یکی از اقوام 2تا دستگاه تصفیه خریده از دو مارک برای 2 طبقه خونه میگه یکیش بعد از حدود 2 ماه هنوز آب خروجیش بوی پلاستیک میده و یکی دیگش هم طعم آبش با آب شیر فرقی نداره.اگه دوستان در مورد کیفیت آب این دستگاه دوستمون توضیح بدن ممنون میشم

سلام دوست عزیز،

این دستگاه ها در کل TDS یا همون سختی آب رو کاملا کاهش میده، اما در مورد اون دستگاه هایی که اقوامتون خریدند آبش معمولا نباید بوی خاصی داشته باشه، چون هم فیلتر مرحله 5 یکی از وظایفش گرفتن بوی نامطبوع آبه و هم اینکه اگه از نوع دستگاه های ما باشه که اصلا منبعش پلاستیکی نیست، در واقع توش آلومینیوم هست و فقط روکش پلاستیکی داره. اما در مورد طعم آب اگر اینجور باشه به احتمال زیاد دستگاه مشکل داره و باید دستگاه رو به یه فرد ماهر در این زمینه نشون بده.

با احترام

919

Registered User
لایک‌ها
3
کیفیت آب خروجی خوب هست اگر انتظار دارین سبکیش به اندازه بعضی آب معدنی ها باشه باید بگم که خیر اینطور نیست ولی در حد خودش خوب هست در ضمن طعم آب خروجی با ورودی فرق داره

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
کیفیت آب خروجی خوب هست اگر انتظار دارین سبکیش به اندازه بعضی آب معدنی ها باشه باید بگم که خیر اینطور نیست ولی در حد خودش خوب هست در ضمن طعم آب خروجی با ورودی فرق داره

بله کاملا موافقم، به هر حال این دستگاه برای تصفیه آب کاربرد داره و قسمتی برای خوش طعم کردن آب نداره، ولی طعم آب رو هم در حد قابل قبولی نگه میداره. بخصوص آب تهران که در حال حاضر کلر زیادی داره و بوی کلر بدی داره.

Last edited:

yesyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دستگاه ارسالی به تهران ، روز شنبه رسید.
ممنون

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
احمد آقا شما که خریدی یه نظر بدی در مورد کیفیت و طعم آب دستگاه خوب میشه من هم شهری خود شما هستم میخام ببینم رو آب اصفهان خوب جواب میده البته از دوستان هم که قبلا توضیح دادن تشکر میکنم

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
احمد آقا شما که خریدی یه نظر بدی در مورد کیفیت و طعم آب دستگاه خوب میشه من هم شهری خود شما هستم میخام ببینم رو آب اصفهان خوب جواب میده البته از دوستان هم که قبلا توضیح دادن تشکر میکنم

به نظر من هركسي تو خونش بايد يكي ازين دستگاها داشته باشه . فرض ميكنيم كه اگه فقط گچ و كلر آب را هم بگيره واقعا دستگاه بدرد بخوريه ... طعم آب هم با تنظيم شير ميكس خوب ميشه و دوست داري مداوم آب بخوري

آقاي حداد هم كه واقعا انسان شريفي هستن و قيمتشون خيلي خوبه ( خدمات پس از فروششون هم عاليه )

ممنون دستگاه رسيد

yesyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای حداد سلام:
از همون مدل قبلی اگه موجوده 2 تا دیگه میخام
لطفا جمع کل مبلغ 2 دستگاه+3سری فیلتر 1 ساله + هزینه ارسال به اصفهان را در پی ام اعلام نمایید
ممنون.

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
آقای حداد سلام:
از همون مدل قبلی اگه موجوده 2 تا دیگه میخام
لطفا جمع کل مبلغ 2 دستگاه+3سری فیلتر 1 ساله + هزینه ارسال به اصفهان را در پی ام اعلام نمایید
ممنون.

سلام دوست عزیز،
شرایط براتون ارسال شد.

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز لطف کن مدل هاشون رو هم بگو. یا اگه صلاح میدونی به پست اول اضافه کن.
یه سؤال هم داشتم
نظرت در مورد دستگاه های puricom چیه؟ تایوانیه درسته؟
با تشکر....

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
دوست عزیز لطفا به این دوتا سوال جواب بدید
دستگاه تصفیه 6 مرحله ای زیر سینکی پایه دار، گیج دار، شیر میکس دار و داری شیر برقی 163تومان دقیقا مدلش چی هست؟ دارای گارانتی هست؟

و اینکه نصبش رو خود ما هم میتونیم انجام بدیم؟

yesyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
جناب حداد:
مبلغ برای 2 دستگاه به حسابتون واریز شد.

بالا