behnam_tr2006
Registered User
داداش چرا شهرستان ارسال نمی کنید؟؟؟
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
اینترنال هر چقدر هم خوب بسته بندی به درصدی ریسک دارد که من ترجیح میدم سابقه ام خراب نشه . تجربه آسان به دست نماید . موفق باشید .داداش چرا شهرستان ارسال نمی کنید؟؟؟
پست اول نوشتم فاقد گارانتی , گارانتی به اتمام رسیده ول مثل این هست که آک میخری با 24 ساعت ضمانت عرف . با گارانتی قیمت هم از این بیشتر میشه .گارانتی چ شرکتیه
تجریش و هفت تیر هستم . قیمت هم برا 1.5 با توجه به 300 گیگ سریال و فیلم جدید دیگه دادا جا نداره , 2 تاش رو بر داری یک کوچولو تخفیف میدم .سمت كجا هستيد و قيمت اخرو لطف كنيد بگيد براي ١.٥
35 تومن از یک کوچولو تخفیف بیشتر هست , در ثانی خودم از همه قیمت خیلی بهتر همون اول گذاشتم , دیتا خوب هم که دارم اشانتیون میدم , دیگه 35 تومان باز کم کنم , خیلی بی انصافی هست .جفتشو 200 میدی؟
زمان زیادی میبره , من 48 ساعت زمان میدم هر اسکن طولانی که دوست داری انجام بدی , هر مشکل بودبر فرض محال بی هیچ شرطی پس گرفته و هزینه عودت داده میشه .1.5 ترا موجوده هنوز ؟
اسکن رو روی حالت نرمال تست بگیرید لطفا
ممنون
بلیسلام
هنوز موجودن ؟
مترو میرداماد متونی بیایسلام
500 رو خریدارم
جردن تحویل دارین ؟
مترو میرداماد متونی بیای
شما که میرداماد براتون راحت بیان. من از هفت تیر باید بیام , میرداماد دم مترو فقط برام مقدور , دیگه ترافیک هست و ماشین نمی برم سر کار . خواستی خبر بدیننه متاسفانه . بلوار صبا هستم من