• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو عدد هارذ اینترنال تمیز

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان تخفیف کریسمس مبارک , تخفیف برای کسی که هردوشما رو سریع بخواهد .

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
هارد گرین 1.5 ترابایت از نظر پرفورمنس با آبی و مشکی چند درصد اختلاف داره؟ برای سیستم خانگی جهت استفاده فیلم و سریال و گیم و نت گردی جوابگو است یا نه ؟؟ ممنون میشم قیمت آخر (کف) رو برای من پ خ کنین چون به هارد نیاز دارم ممنون

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
هارد گرین 1.5 ترابایت از نظر پرفورمنس با آبی و مشکی چند درصد اختلاف داره؟ برای سیستم خانگی جهت استفاده فیلم و سریال و گیم و نت گردی جوابگو است یا نه ؟؟ ممنون میشم قیمت آخر (کف) رو برای من پ خ کنین چون به هارد نیاز دارم ممنون
فکر کنم میزان کش آن 32 مگ هست , دسترسی میانگین خواندن و نوشتن رو هم در تصویر در صفحه اول میبینی برای فیلم دیدن و وی گردی مشکل نداری ولی برای بازی های سنگین هارد مشکی 64 مگ با دسترسی خواندن و نوشتنی به مراتب بالاتر از هارد سبز نیاز هست و سایت بنچمارک تخصصی به خوبی نشان میده . قیمت تکی همونی است که در صفحه اول خورده , جفتش رو بر داری فقط دوباره رو تخفیف , تخفیف میدهم . 1.5 با 300 گیگابایت دیتابیس رایگان هم میاد .

Last edited:

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
هر دو همچنان موجود , برا 4 شنبه یک نفر منتها هر دو را خواسته . در صورت کنسل اطلاع میده .

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
هر دو فروخته شد به کاربر محترم hossein_esmaeeli
مبارکشان باشه , 72 ساعت هم از امروز 25 دی مهلت تست هست , به خوبی و خوشی استفاده کنید .

hossein_esmaeeli

Registered User
لایک‌ها
527
هر دو فروخته شد به کاربر محترم hossein_esmaeeli
مبارکشان باشه , 72 ساعت هم از امروز 25 دی مهلت تست هست , به خوبی و خوشی استفاده کنید .
تایید میشه
از آقا احسان گل هم تشکر بابت وقتی که گذاشتن

بالا