PlayMaTe
Registered User
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 126
بله حتما اطلاع داده خواهد شد.هر موقع اوکی شد بگید من میخوام
بله حتما اطلاع داده خواهد شد.هر موقع اوکی شد بگید من میخوام
بعد از دانلود میتونید ۱ ساعت به عنوان Trial استفاده کنید اما برای کد ۱ روزه باید ۳ هزار تومان پرداخت کنید.اوکی هست ؟
1روزه برای تست دارید ؟
من الن یک سرور با رم 8 و cpu 4core دارمبله حتما اطلاع داده خواهد شد.
خوب عزیز الان برو با نسخه رایگانش تست کن ببین میتونی کار کنی روی سرورتمن الن یک سرور با رم 8 و cpu 4core دارم
ربات آپدیت شد اطلاع بدین
کار میکنه به ورژن 10 آپدیت شد دیشب اینم لینکشالان ربات کار میکنه یا نه هنوز ؟؟؟؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
داداش شما کاملا راضی هستی ؟؟؟کار میکنه به ورژن 10 آپدیت شد دیشب اینم لینکش
https://www.lazypressingbot.com/for...0-clash-of-clans-bot-th-11-compatible/?page=1
من تاون 8 ام تازه رفتم به 9 دیوار هامم همه مکس تان 8 کردم قبلش (یه 10 روزیه استفاده کردم) تو فرومش یه جاش هست ملت لوت هاشون رو گذاشتن ببین چطوره تستش رو استفاده کن ، من از اینش راضی هستم که حداقل سریع بعد از آپدیت بروز شد و پشتیبانی هم داره لوتش هم بسته به تنظیمات داره و trophy و شانس ! شده روزی من بالای 10 میل جمع کرده باشم و اکثرا هم وقتی بیلدر هام مشغول هستن و انبار هام پرن ست میکنم که فقط نیرو بده به کلنداداش شما کاملا راضی هستی ؟؟؟
پیشرفتت دو برابر شده ؟؟؟
خوب ات میزنه و لوت جمع کنه ؟؟
https://www.lazypressingbot.com/forums/topic/16215-lazypressing-آموزش-نصب-و-اجرای/اموزش تنظیمات داره که چطوری باهاش کار کنیم ؟؟؟؟
چون من هیچی بلد نیستم
سلام@hossein813 شما برای من انجام میدی؟
چون من هیچی بلد نیستم
سرورم رمش 8 گیگه میتونی زمینه خودتو هم وصلش کنی راحت بازی کنه بدون دردسر
اگر درست کار کنه لایسنسشو هم میخرم نامحدود
این از شانس منه خواستم بگیرم گرون شد !دوستان خبر خوش اون هم اینکه دقیقا" ۱ روز بعد از اومدن آپدیت تان ۱۱ آپدیت ربات هم اومد و ورژن ۱۰ قابل دانلود هست
به علت بالا رفتن قیمت دلار هم قیمت لایسنس بالا رفته و الان با احتساب دلاری ۳۷۳۰ تومان قیمت لایسنس ۴۰ تومان هست.
لینک ها و آموزش های لازم در پست اول تاپیک
برای نصب و راه اندازی؟این از شانس منه خواستم بگیرم گرون شد !
الان شما مشخصات سرور رو بدم انجام میدی؟
آره چون من هیچیشو بلد نیستمبرای نصب و راه اندازی؟
بله اگر قابل بدونید
خیلی خوبه چندتا هم میشه ران کرد اینطوریآره چون من هیچیشو بلد نیستم
الان سرور ویندوز با رم 8 و سی پیو 4 هسته ای دارم دیگه چی لازمه ؟
لینک دانلودش؟ورژن 10.3 هم منتشر شده کسی استفاده کرده ؟