keyvan66
Registered User
راس می گیاتا وقتی پایونییر هست چرا اینا رو آدم بگیره ؟ :|
dls چیه .آشغاله. چینیه درپیت
ولی پایونییر حرفه ای هستش
بخصوی 307 و 308 و 309
راس می گیاتا وقتی پایونییر هست چرا اینا رو آدم بگیره ؟ :|
لایک داداش مشتری اول اخر این جور مارک ها خودتیتا وقتی پایونییر هست چرا اینا رو آدم بگیره ؟ :|
آره لامصب پایونییر یه چیز دیگسلایک داداش مشتری اول اخر این جور مارک ها خودتی
برند پاییونر رو ببری هر مغازه ای رو هوا برمیدارند ممکنه قیمت بالا یا پایین بردارند
چون مغازه بز خره ولی باز برمیداره ...
تا وقتی 360c مکزیکی
306 divisi تک مگنت
برند فقط پاییونر.
لامسب همه سیستمم پاییونر بود یه امپ ما پیریمیر بود یک صدای داغونی میداد با اینکه امپ برق و بالا پایین میکنه
و وات یده عوض کردم امپ رو پیاییونر انداختم انگار سیستم رو عوضکرده بودم
خلاصه برند پایینور
جون من شلکاتو بزن ولی اسم 6975 اصل رو توی تاپیک ساب چینی نیارآره لامصب پایونییر یه چیز دیگس
بیا یه مسابقه تو همین ماه هست اگه همه چیت پایونیر حتما اول می شی یا
جایزه هم میدن
البته حتما باید تو سیستم از 6975 استفاده کنیااااا
اولا احمق جد و اباده ته شعور کل کل نداری نکنراس میگی 6975 استوره ای هستش{البته واسه یه سری آدم احمق}
نباید کنار یه ساب سویدی قرار بگیره حیف
آخ آخ آخ bmw با 6975 چی میشه البته bmw کم واسه چنین چیزی
بهتره رو پیکان ببندی
az mokham ke tatiliاولا احمق جد و اباده ته شعور کل کل نداری نکن
دوم بچسب به همون ساب پیزوریت
خدایا!مارو با کیا کردی 75 میلیون!!لایک داداش مشتری اول اخر این جور مارک ها خودتی
برند پاییونر رو ببری هر مغازه ای رو هوا برمیدارند ممکنه قیمت بالا یا پایین بردارند
چون مغازه بز خره ولی باز برمیداره ...
تا وقتی 360c مکزیکی
306 divisi تک مگنت
برند فقط پاییونر.
لامسب همه سیستمم پاییونر بود یه امپ ما پیریمیر بود یک صدای داغونی میداد با اینکه امپ برق و بالا پایین میکنه
و وات یده عوض کردم امپ رو پیاییونر انداختم انگار سیستم رو عوضکرده بودم
خلاصه برند پایینور
نه آخه شهاب ... گفتن نداره ... کل دنیا میدونن پایونییر بهترین مارکه ...زشته اقا.از شما ها بعیده
خواهشن بقیم به جای ختم قائله دامن نزنن به بحث
هرکی هرچی داره به خودش مربوطه 2تا باند و ساب ارزشه کدورت نداره
پایونیر یه زمانی بی رقیبو یکه تاز بودنه آخه شهاب ... گفتن نداره ... کل دنیا میدونن پایونییر بهترین مارکه ...
تو عمرت چی دیدی ؟ شما نماینده کل دنیا هستی؟ اصلا میدونی esia چیه؟کجاست؟ واسه چه کاری هستش؟نه آخه شهاب ... گفتن نداره ... کل دنیا میدونن پایونییر بهترین مارکه ...
من معذرت میخوام حمید جان واقعا حق با شماسسلام
کیوان جان از شما توقع نداشتم،به نظرت اینهمه گارد گرفتن لازمه؟!!
ناظر باش و لبخند بزن.
oh oh oh az
az mokham ke tatili
fahmo shooram ke nadari
albate khob ahmaghi dge
داداش کیوان بس کن بابا. بعضیا هنوز تو نخه سیستم های 10 سال پیشن. شاید از نظر ایشون خوب باشه پایونیر
ولی من خطاب به اون دوسته گرامیه پایونیر دوستمون عرض میکنم شک ندارم شما سری های بالای برند هایی مثل dls. gladen. masconi. رو نشنیدی که اینجوری اظهار فضل میکنی پایونیر یه دونست
بعدشم خواهشا روی این ساب ایراد نزار که واقعا توی رده خودش بی همتاست
لایک .داداش هر چیزی فهم خودش رو یخواد که استارتر ندارهپایونییر آشغالش هم از همه این سیستم هایی که گفتی سر تره
دیدم که میگم !
پایونیر یه زمانی بی رقیبو یکه تاز بود
مثلن پخشه p1 یا سابه 306 305 یا کواکه 690 که خودم سرشون قسم میخورم
اما متاسفانه چند ساله که سیاسته اقتصادیش گه زده تو کیفیت خیلی از محصولاتش مثه 6975 v2 یا خیلی از کواکای دیگش.یا سابای 309 310 که میاد D4 S4 میکنه یکی از یکی اشغال تر
همین dls یه جاهایی انقد خوب عمل میکنه که ادم فکر میکنه بهترین برند دنیاس مثه کامپه ایریدیوم که واقعن بی رقیبه. ولی رو بعضی محصولاتش به راحتی میشه برچسب اشغال زد
ما متاسفانه تو مملکتی زندگی میکنیم که کمیت به کیفیت ارجهیت داره
اگه برندایی مثه rockford,Gladen,DD,DLS,kicker,hertz,masconi,GZ, یا سریه arsenal exad jvc تو ایران دامنه فعالیتشون مثه پایونیر بود الان نه پایونیر سری جدید و نه اشغالایی مثه پریمیر و مارشال و سیرا
و ... پشت ویترینا جا خوش نمیکردن
یادتون باشه نظرات و علایق همه هم مستند هست هم مورد احترام
و خواهشن تو این بازی که اصن بازی نیستیم سعی نکنید بازنده باشید