• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساب DLS

webgardi2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
16
داداش کیوان بس کن بابا. بعضیا هنوز تو نخه سیستم های 10 سال پیشن. شاید از نظر ایشون خوب باشه پایونیر
ولی من خطاب به اون دوسته گرامیه پایونیر دوستمون عرض میکنم شک ندارم شما سری های بالای برند هایی مثل dls. gladen. masconi. رو نشنیدی که اینجوری اظهار فضل میکنی پایونیر یه دونست
بعدشم خواهشا روی این ساب ایراد نزار که واقعا توی رده خودش بی همتاست
واسه این حرفم جواب میخوام.........
اقا ما توی سیستم های 10 سال پیش اکی یک مثال میزنم اصلا کاریم با پاییونر ندارم ها جوابمو بده......
الان همه میدونیم چه پایینور چه جی بی ال چه اینفینیتی همه بازار مشترکه ولی خوب از برند چینی استارتر بهتره اینایی که گفتم.
الان مثلا باند مثال میزنم که بیشتر تخصص منه من یه باند اینفینیتی 12 سال پیش اصل امریکایی بیارم
شمایی که جزو جهان اولی هستی :دی از باند های جدید چیزی رو سراغ داری بتونه از نظر کیفیت قدرت و... به گرد این باند برسه ؟؟
من جرات ندارم بگم 6975 من از این باند بهتره میخوام ببینم با چه رویی میگی یی از باند هایی که توی 2013 یا 2012 تولید شده که 100%
بازار مشترکن توان مقابله با این باند رو داره نه دیگه میخوام بدونم ما اقب افتاده شما جلو مونده جواب بده :دی

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
واسه این حرفم جواب میخوام.........
اقا ما توی سیستم های 10 سال پیش اکی یک مثال میزنم اصلا کاریم با پاییونر ندارم ها جوابمو بده......
الان همه میدونیم چه پایینور چه جی بی ال چه اینفینیتی همه بازار مشترکه ولی خوب از برند چینی استارتر بهتره اینایی که گفتم.
الان مثلا باند مثال میزنم که بیشتر تخصص منه من یه باند اینفینیتی 12 سال پیش اصل امریکایی بیارم
شمایی که جزو جهان اولی هستی :دی از باند های جدید چیزی رو سراغ داری بتونه از نظر کیفیت قدرت و... به گرد این باند برسه ؟؟
من جرات ندارم بگم 6975 من از این باند بهتره میخوام ببینم با چه رویی میگی یی از باند هایی که توی 2013 یا 2012 تولید شده که 100%
بازار مشترکن توان مقابله با این باند رو داره نه دیگه میخوام بدونم ما اقب افتاده شما جلو مونده جواب بده :دی
اولا شما از اون چیزی که فکر میکردم اطلاعات سیستمیت پایین تره که برند dls برند چینی خطاب میکنیو در رده ی برندهای متفرقه مثل بوستر و مارشال و غیره فرض میکنی شما باند ایفینیتی بیار منم باند co 609 میارم به سلیقه خودم برات با یه امپ درایو میکنم که صدایی که تو عمرت نشنیدیو بشنوی. وقتی شما بعد اینهمه بحث هنوز این برندو این سابو چینی خطاب میکنیو میگی پایونیر هر مغازه ای ببری میخره اما اینو نه صحبتی نمیمونه. اینجا کسانی هستن که این برند هارو میشناسن و با عشق بابتش پول میدن. شما نگران فروش این جنسا نباش. ( کیوان جان داداش معذرت بابتش شلوغ کاریه تاپیکت)

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
فدا سرت حامد ولش کن
خانه از پای بست ویران است
ولش کن بزار با خودش حال کن:D:D;)
و هنوز این برند چینی:D فروشیست

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
من واقعن نمیدونم چی بگم
البته خیلی حرف دارم
اما این بحثای بیهوده ناشی از دخالتهای بی مورد...
کاش تا کسی ازمون نظری نمیخواست اظهار نظر نمیکردیم...

webgardi2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
16
خدایا!مارو با کیا کردی 75 میلیون!!:oops:
استارتر عزیز خدا بهت صبر بده!
اولا شما از اون چیزی که فکر میکردم اطلاعات سیستمیت پایین تره که برند dls برند چینی خطاب میکنیو در رده ی برندهای متفرقه مثل بوستر و مارشال و غیره فرض میکنی شما باند ایفینیتی بیار منم باند co 609 میارم به سلیقه خودم برات با یه امپ درایو میکنم که صدایی که تو عمرت نشنیدیو بشنوی. وقتی شما بعد اینهمه بحث هنوز این برندو این سابو چینی خطاب میکنیو میگی پایونیر هر مغازه ای ببری میخره اما اینو نه صحبتی نمیمونه. اینجا کسانی هستن که این برند هارو میشناسن و با عشق بابتش پول میدن. شما نگران فروش این جنسا نباش. ( کیوان جان داداش معذرت بابتش شلوغ کاریه تاپیکت)
چینی نیست میدونم امریکایی اصله :دی ساب بازار مشترکه دیکه تحت لیسانس زده میشه
سلیقه ای نیست یا شما چیزی از تست نمیدونی یا مارو سر کار کار گذاشتی تست قدرت و کیفیت 2 تا باند باید با یک ضبط و یک تنظیم
و یک سیستم و ضبط صورت بگیره ضبط من 7150 هست منو شما هم ضبط رو تنظیم نمیکنیم که بعدا بگی با این تنظیم قلان باند کوالیتی بهتری میده
یه مغازه به هزینه ی خودم میدیم تنظیم کنه همون جوری هم فیلم میگیرم با گوشی صرفا روی شما و استارتر کم شه سی 609 رو بیار ببینم چند چندیم حرف منتقی میزنم
نیاز به ساب آمپیلی نیست یوی ماشین خودم تست میکنیم تهرانی دیگه ؟؟؟ شمارتو برام خصوصی کن من ضبطم 7150 هست امپ و همه چیزو در اوردم خالی
با یه تنظیم 2 تا باند و تست میکنیم شمارتوب رام خصوصی کن

amess

Registered User
لایک‌ها
61
چینی نیست میدونم امریکایی اصله :دی ساب بازار مشترکه دیکه تحت لیسانس زده میشه
سلیقه ای نیست یا شما چیزی از تست نمیدونی یا مارو سر کار کار گذاشتی تست قدرت و کیفیت 2 تا باند باید با یک ضبط و یک تنظیم
و یک سیستم و ضبط صورت بگیره ضبط من 7150 هست منو شما هم ضبط رو تنظیم نمیکنیم که بعدا بگی با این تنظیم قلان باند کوالیتی بهتری میده
یه مغازه به هزینه ی خودم میدیم تنظیم کنه همون جوری هم فیلم میگیرم با گوشی صرفا روی شما و استارتر کم شه سی 609 رو بیار ببینم چند چندیم حرف منتقی میزنم
نیاز به ساب آمپیلی نیست یوی ماشین خودم تست میکنیم تهرانی دیگه ؟؟؟ شمارتو برام خصوصی کن من ضبطم 7150 هست امپ و همه چیزو در اوردم خالی
با یه تنظیم 2 تا باند و تست میکنیم شمارتوب رام خصوصی کن
پیشنهاد میکنم حتما این تست رو انجام بدید.
البته خب با آمپی که توان درایو کردن 609 رو داشته باشه...
نظرتون راجب صدا عوض میشه...
از این برند چینی dls هم اگه میتونید یه 1073 گیر بیارید و تو این تست شرکتش بدید :D

feri 2pac

Registered User
لایک‌ها
88
کیوان جان داداشم بیخیال عزیز
هر کسی به اندازه ی شعور خودش و در حد تواناییش میتونه نظر بده توانایی و حد این دوستمون هم همینه عزیزم حالا بیا بگو آلپاین و ماسکونی خوبه میان میگن مکسیدر و تورنادو بهتره
بیخیال

iranmanoto

Registered User
لایک‌ها
6
امدیم یه سر ساب بخریم! بحث رو ببین!!! :eek::confused:
والا من عاشق 6975 بودم ! و بعد از اون 718ex ! سرشون قسم میخوردم!! مگه کسی میتونست پیش من از اینا بد بگه :mad:
تا این که یه جفت dls 1073 گرفتم! خدا منو ببخشه به عشقم خیانت کردم و عاشق 1073 شدم! :p
آقا یه سوال این ساب کیفیتی هست دیگه؟! میخام بندازم تنگ 1073 ها! صدای زیادی نمیخام! من فقط وقتی میرم لب دریا بیرون امدن صدا از ماشین برام مهمه! به جزء اون فقط داخل اتاق برام اهمیت داره!
این ساب کار مارو راه میندازه؟!

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
کاملا اولا که مخصوص طاقچه هستش
دونا200 واتی هست البته تا 400 واتم تحمل میکنه
فقط شرمنده 2تاشو میخوای؟

BIG-BANG

Registered User
لایک‌ها
60
عجب بحثایی سر گرفته اینجا
این بنده خدا آقا کیوان ساب dls رو با این مشخصات خوبی که داره اینجا آگهی کرده پنج صفحه اومده جلو تاپیک یه نفر گیر داده به 6975 و پایونیر ول کن هم نیست
عزیز شما 1073 از همین برند که تازه تیوتر و میدرنج خوبی نداره البته در برابر co 609 رو اگه مقایسه کنی با 6975 اصن میگی من چی داشتم گوش میکردم
خلاصه 5 صفحه خوندم و اومدم پیش و فقط دلم واسه این آقا کیوان سوخت من تاپیکای فروششون رو کم و بیش میبینم اینجا و دیدم که بیشتر توی مجموعشون dls دارن برا فروش بیچاره توی هر تاپیکش یه جنگ و جدل اینجوری داره یه دفه که یه بابایی بهش گفته بود این dls بهتر از بوشمن هستش یا نه که اینجور که معلوم بود تا چند روز میخواستن خودشون رو بزنن توی دیوار:rolleyes:
به هر حال آقا کیوان هر چند درست نمیشناسمتون ولی خدا صبر ایوب بهتون بده خیلی مردی که تحمل میکنی ;)

Last edited:

webgardi2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
16
چی شد ؟؟؟ یکی میخواست اینجا باند c609 رو با یه باند 6975 300 وات کل بندازه شمارشو خصوصی نکرد پوزشو به خاک بمالم

؟؟؟

چه گفتم ببازی باندتو نمیدم نیومد :دی

webgardi2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
16
پیشنهاد میکنم حتما این تست رو انجام بدید.
البته خب با آمپی که توان درایو کردن 609 رو داشته باشه...
نظرتون راجب صدا عوض میشه...
از این برند چینی dls هم اگه میتونید یه 1073 گیر بیارید و تو این تست شرکتش بدید :D
نیومد تست کنیم شما بیا تست کنیم........
مشکل اینه این ساب استارتر هیچ وقت بین 20 ساب برتر دنیا قرار نمیگیره......
ولی 6975 اصل 300 وات توی رده ی باند ها نمیگم بهترینه ولی جز 5 باند برتر
لپ کلام همینه عزیزم

webgardi2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
16
کاملا اولا که مخصوص طاقچه هستش
دونا200 واتی هست البته تا 400 واتم تحمل میکنه
فقط شرمنده 2تاشو میخوای؟
خلاصه ی کلام ما کاری به فروش سابت ندارم اینارو نوشتم چون موقع استارت تاپیگم اومدی دلقک بازی در اوردی
گند زدی به تاپیک که مجبور شدم دوباره باز کنم خواستم خوشمزگی کردن توی تاپیک دیگران رو خودتم با تمام وجود احساس کنی
که چقدر بده وقتی یکی بیاد توی تاپیک یکی چرت و پرت بگه

تا همین جاش فک کنم برات کافی بود ختم حرفام توی این تاپیک....

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
خلاصه ی کلام ما کاری به فروش سابت ندارم اینارو نوشتم چون موقع استارت تاپیگم اومدی دلقک بازی در اوردی
گند زدی به تاپیک که مجبور شدم دوباره باز کنم خواستم خوشمزگی کردن توی تاپیک دیگران رو خودتم با تمام وجود احساس کنی
که چقدر بده وقتی یکی بیاد توی تاپیک یکی چرت و پرت بگه

تا همین جاش فک کنم برات کافی بود ختم حرفام توی این تاپیک....
من مشکلی از این که بیای و نشون بدی چیزی بلد نیستی هیچ مشکلی ندارم
ودر مورد باندت میدونی که مالی نیست و من حاضرم بیای واسه تست با غول باندا به اسم 1073 با امپیلی من
69زاغورت تورم به امپیلی من میبندیم گین هارو تا یه اندازه وا میکنیم
اونوقت بوی سیم پیچ باندت دیدنیه:D
تا دینش فرکانس پایین زیاد میکنیم ببین ووفر کدوم جر میخوره تا درسی واسه صاحبش باشه;)

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
چی شد ؟؟؟ یکی میخواست اینجا باند c609 رو با یه باند 6975 300 وات کل بندازه شمارشو خصوصی نکرد پوزشو به خاک بمالم

؟؟؟

چه گفتم ببازی باندتو نمیدم نیومد :دی
ببین درست صحبت کن بچه شهرستانی

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
من همین کل رو بین پایونیر و دی ال اس انداختم. بوی سیم پیچ پایونیری که صاحبش میگفت اصله خفمون کرد. کلی صلوات فرستادیم جر واجر نشد. بنده خدا مث گچ سفید شده بود از ترس.
یه جا بودم گفت DLS تقلبیه ... گفتم FOCAL چی؟ گفت فالکون مارک لاستیک ماشینه. باند نداره... :confused:
هر کی طا یه کلاصی درث خونده. منم غاتی بیصوادا

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
قبلا پارامترهاي اين ساب ووفر رو بررسي كردم و در نوع خودش جالب بود.تو باكس سيلد هم صداي خوبي ميده.تون صداي اين ساب رو به شخصه خيلي دوست دارم و عامه پسنده...

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
salam be reza khan
daghighan bekhatere parametr hayi kedare too bakse sild deghate balayi dare

Fereydoon R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود
با پوزش فراوان از صاحب تاپیک . اما دوستان برند DLS یکی از بهترین برند های بازار هست درسته اما به نظرم مقایسه کردن 6975 که خیلی هم اسپیکر خوبیه با 609 و 1073 که البته این ها هم عالی هستند از دوستان حرفه ای بعیده . آخه این ها جنس صداشون فرق می کنه و صدا هم یک مسئله ی سلیقه ای هست . بازم از صاحب تاپیک پوزش میخوام . شاد باشید .

بالا