• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سامسونگ اس 5 دوسیمکارت " کارکرده" در حد اک ...G900FD

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
با سلام دوباره ،دوستان خواهشآ زیر پایه پ.خ ندید چون نمیدم .... کاربر 1414 پیشنهاد 1350 داد ندادم و کاربر moji92هم پیشنهاد 1340 داده ندادمش ... من نمیخوام رو این گوشی سود کنم چون دلال نیستم فقط واسه خریو ایفون 6 میخوام بفروشم کسی هم اگه بخره انگار نو خریده پس زیر 1360 +هزینه ارسال فروخته نخواهد شد.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اینو با نکسوس ما صد درصد دیدی دیگه تو سایت ندیدی بگپ لینک بدم تعویض میکنی ۳۵۰ تومنم سر میدم عزیز

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
اینو با نکسوس ما صد درصد دیدی دیگه تو سایت ندیدی بگپ لینک بدم تعویض میکنی ۳۵۰ تومنم سر میدم عزیز
اره داداش دیدم !همونی که فرمایش کردین گرون میفروشین;) تعویض فقط و فقط با ایفون 6 یا 6+ البته اگه باجناقم نره 6 یا 6+ بخره! چون دیگه من میمونم چی بگیرم که از ایفون 6یا 6+بالاتر باشه . خخخخخ:D

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اره داداش دیدم !همونی که فرمایش کردین گرون میفروشین;) تعویض فقط و فقط با ایفون 6 یا 6+ البته اگه باجناقم نره 6 یا 6+ بخره! چون دیگه من میمونم چی بگیرم که از ایفون 6یا 6+بالاتر باشه . خخخخخ:D
سخت نیس یه چیز بگیر که خم نشه

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
:confused: میگن شایعه س ... مورد داشتیم ایفون 6 رو توجیب عقبش گذاشته و نشسته! تو همین فروم ، هیچ مشکلی هم پیش نیومده:p
راستش من خیلی دنبال این گوشی بودم مخصوصآ 2 سیم ولی وقتی گرفتم 2 روز دستم نبود دیدم باجناقم دوباره رفته مث من گوشی گرفته ، مثل همیشه ... از اونجایی که باجناق مث سوارخ اخر کمربند میمونه "همیشه هست ولی به هیچ دردی نمیخوره" تصمیم به فروشش گرفتم و 6 یا 6+ بگیرم ...

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
:confused: میگن شایعه س ... مورد داشتیم ایفون 6 رو توجیب عقبش گذاشته و نشسته! تو همین فروم ، هیچ مشکلی هم پیش نیومده:p
راستش من خیلی دنبال این گوشی بودم مخصوصآ 2 سیم ولی وقتی گرفتم 2 روز دستم نبود دیدم باجناقم دوباره رفته مث من گوشی گرفته ، مثل همیشه ... از اونجایی که باجناق مث سوارخ اخر کمربند میمونه "همیشه هست ولی به هیچ دردی نمیخوره" تصمیم به فروشش گرفتم و 6 یا 6+ بگیرم ...
اره علی جون
من دستم بود خودم تست کردم
همش شایعه هست همش داداش
بیا و راه بیا با هم بزنیم داداش

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
اون مبلغ که گفتم بهم تخفیف بدی . فردا برات ارسال میکنم گوشی رو ... 24 ساعت که دستت بود ایفونمو بفرست بیاد ... خوبه ؟ البته یکی از دوستان گفت برم عابر سرخیابون برام واریز کنه اگه واریز نکرد ... مال شما .حدود 3 ساعتی میشه رفته سر خیابون میگم خدایی نکرده ماشین بهش نزده باشه .خخخخخخ

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اون مبلغ که گفتم بهم تخفیف بدی . فردا برات ارسال میکنم گوشی رو ... 24 ساعت که دستت بود ایفونمو بفرست بیاد ... خوبه ؟ البته یکی از دوستان گفت برم عابر سرخیابون برام واریز کنه اگه واریز نکرد ... مال شما .حدود 3 ساعتی میشه رفته سر خیابون میگم خدایی نکرده ماشین بهش نزده باشه .خخخخخخ
داداش به تو گفته سر خیابون ؟؟؟
به من زنگ زده دم عابر بانک هستم شماره رو بده دارم میریزم
الان تقریبا 3 ماه شده
فکر کنم دزدیدنش خخخخخ
اذیت نکن دیگه
ما بین مال جفتمون گفتم بگو یا علی
اینقدم نگو که اون خواسته خخخخ نقد و به نسیه نده

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
داداش به تو گفته سر خیابون ؟؟؟
به من زنگ زده دم عابر بانک هستم شماره رو بده دارم میریزم
الان تقریبا 3 ماه شده
فکر کنم دزدیدنش خخخخخ
اذیت نکن دیگه
ما بین مال جفتمون گفتم بگو یا علی
اینقدم نگو که اون خواسته خخخخ نقد و به نسیه نده
خخخخخخخ.. جدی:D
باور کن اونم گفتم زیاده ... حقوق یک ماه من میشه$

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

persia_m

Registered User
لایک‌ها
46
دوست عزیز سلام.
گوشی هنوز موجوده ؟؟بعد میشه از کنار همون جایی که زدگی هم داره عکس بگذارید از بالا واضح نیست.

Last edited:

Arman_r9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80

ببخشید اینجا جاش نیست که گوشی هارو بررسی کنیم ولی وقتی شما دارید بحث میکنید،حیفه که اینو نخونید : http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-review-1142p2.php
این قسمتش مربوط به بحث شما میشه :
A flaw that users discovered after owning the 6 Plus for barely a week is that it has a structural weak point where the volume buttons are - the drilling for the buttons weakens
the aluminum chassis enough for the phablet to bend in pockets​
فقط جهت اطلاع بگم که این سایت واقعا معتبره و چیزی به عنوان شایعه توش نیست.

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
دوست عزیز سلام.
گوشی هنوز موجوده ؟؟بعد میشه از کنار همون جایی که زدگی هم داره عکس بگذارید از بالا واضح نیست.
بله موجوده . از کنار زدگی نداره همونم به زور با دوربین13 فوکوس کردم . شما فرض کن گوشی نو میخری اون نقطه ها اصلا معلوم نیستن یعنی اینجوری نیست تا گوشی رو دست بگیری معلوم باشه باید نیم ساعت بگردی تا پیداشون کنی.!اینا رو گفتم مدیون کسی نباشم وگرنه اصلا خط یا خش حساب نمیشن ...

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
ببخشید اینجا جاش نیست که گوشی هارو بررسی کنیم ولی وقتی شما دارید بحث میکنید،حیفه که اینو نخونید : http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-review-1142p2.php
این قسمتش مربوط به بحث شما میشه :
A flaw that users discovered after owning the 6 Plus for barely a week is that it has a structural weak point where the volume buttons are - the drilling for the buttons weakens
the aluminum chassis enough for the phablet to bend in pockets​
فقط جهت اطلاع بگم که این سایت واقعا معتبره و چیزی به عنوان شایعه توش نیست.
مرسی از راهنماییتون ولی من حرف اقا علی رو بیشتر از این سایت قبول دارم! بالاخره اگر هم یه خورده ظریف باشه باید من ازش خوب استفاده کنم.با شناختی که از خودم دارم،من الان اس 5 دارم مثل چشام ازش مراقبت میکنم.چه برسه به ایفون 6 یا 6+ فک کنم یه کارگر برای حمل و نقلش بگیریم :)
اصلا جایی نمیزارمش که خدایی نکرده بهش فشار بیاد...

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
مرسی از راهنماییتون ولی من حرف اقا علی رو بیشتر از این سایت قبول دارم! بالاخره اگر هم یه خورده ظریف باشه باید من ازش خوب استفاده کنم.با شناختی که از خودم دارم،من الان اس 5 دارم مثل چشام ازش مراقبت میکنم.چه برسه به ایفون 6 یا 6+ فک کنم یه کارگر برای حمل و نقلش بگیریم :)
اصلا جایی نمیزارمش که خدایی نکرده بهش فشار بیاد...
لطف داری سالار
ایشون از دشمنای اپل هست و تایپیک منم بهم ریخت و گزارش دادم
داداش یه اس بده بحرفیم
تحویلمون بگیر

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
لطف داری سالار
ایشون از دشمنای اپل هست و تایپیک منم بهم ریخت و گزارش دادم
داداش یه اس بده بحرفیم
تحویلمون بگیر
خواهش میکنم ...
اون خط رو اونیکی گوشیمه"تو خونه س" منم بیرون از خونه هستم .
در خدمتتون هستم با اون پیشنهادم ...

بالا