• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سامسونگ اس 5 دوسیمکارت " کارکرده" در حد اک ...G900FD

Arman_r9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
ایشون از دشمنای اپل هست و تایپیک منم بهم ریخت و گزارش دادم

من دشمن اپل نیستم،خودم میخوام 5اس بخرم. ولی دشمن تعصب بیخود هستم.شما رو هم گزارش کردم به علت اینکه تهمت دروغگو و شایعه ساز زدی به من. کاملا حقیقت داره خم شدن آیفون +6. با مدرک حرف زدم به شما برخورد،در ضمن من اصلا در مورد گوشی فروشی شما اظهار نظر نکردم که بخوام بهم بریزم تاپیکتو.بحث در مورد 6و+6 بود گفتم +6 خم میشه. در ضمن کل تاپیکت اسپم بود، منم تازه وارد،فکر کردم عادیه اینطور بحثا و 2تا پست گذاشتم.که از یکی از مدیران بازارچه پرسیدم اون فرد هم راهنماییم کرد.از استارتر عزیز،همشهری عزیزم هم عذرخواهی میکنم که اینجا این بحث باز شد. شرمندم دوست عزیز

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
من دشمن اپل نیستم،خودم میخوام 5اس بخرم. ولی دشمن تعصب بیخود هستم.شما رو هم گزارش کردم به علت اینکه تهمت دروغگو و شایعه ساز زدی به من. کاملا حقیقت داره خم شدن آیفون +6. با مدرک حرف زدم به شما برخورد،در ضمن من اصلا در مورد گوشی فروشی شما اظهار نظر نکردم که بخوام بهم بریزم تاپیکتو.بحث در مورد 6و+6 بود گفتم +6 خم میشه. در ضمن کل تاپیکت اسپم بود، منم تازه وارد،فکر کردم عادیه اینطور بحثا و 2تا پست گذاشتم.که از یکی از مدیران بازارچه پرسیدم اون فرد هم راهنماییم کرد.از استارتر عزیز،همشهری عزیزم هم عذرخواهی میکنم که اینجا این بحث باز شد. شرمندم دوست عزیز
خواهش میکنم دادش گلم نظر شما هم واسه ما محترمه...

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
گزارش بدین
صحبت هاتون مشخص هست
من هیچ تعصبی ندارم همه مدل گوشی داشتم و دارم همین الانش هم
اما نمیتونم تحمل کنم حرف های الکی را
شما خودت تست کردی که اومدی تو تایپیک من میگی نزار تو جیبت خم میشه ؟؟؟
مگه تایپیک من برا پلاس بود اسپم دادی توش ؟؟؟ تایپیک فروش ایفون 6 من چه ربطی به پلاس داشت ؟؟؟
بهم ریختن یعنی چی ؟؟؟
من تایپیک 6 زدم اومدی پای پلاس کشیدی وسط نا مربوط به تایپیک من و بهمش زدی
اسپمی در تایپیک من نبود
اون دوست من سوال داشت در مورد پلاس اونم خیلی جدی بود منم توضیح دادم
شما اومدی با تمسخر تایپیک رو منحرف کردی میگی تو جیبت نزار ...
مگه با شما شوخی دارم تمسخر میگیرین تایپیک منو
پست هاتون همه موجود هست برا مدیر ها

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
سلام
لطفا یه مشاره تماس برام بفرست
من دنبال این گوشی هستم

Arman_r9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
من هیچ تعصبی ندارم همه مدل گوشی داشتم و دارم همین الانش هم
اما نمیتونم تحمل کنم حرف های الکی را
شما خودت تست کردی که اومدی تو تایپیک من میگی نزار تو جیبت خم میشه ؟؟؟

مبارکت باشه.
نیاز نیست آدم همه چیو تست کنه.آدم عاقل از تجربیات بقیه استفاده میکنه. در ضمن من که دیدم تاپیک شما کلا بررسی و اسپم درمورد 6و+6 هست،از همه جا بیخبر منم پست گذاشتم. شما نباید از منی که یه هفتس اومدم خرده بگیری بخاطر اسپم ،من هنوز مقررات اینجارو نمیدونم. شما که مثلا امتیاز بالایی و کباده معتمد بودن رو میکشی باید رعایت کنی که من تازه وارد از شما یاد بگیرم.الان من فقط گزارش کردن رو از شما یاد گرفتم. من بازم عذر میخوام از استارتر عزیز،من نمیخوام ادامه بدم ولی ایشون هی کش میدن قضیه رو.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
مبارکت باشه.
نیاز نیست آدم همه چیو تست کنه.آدم عاقل از تجربیات بقیه استفاده میکنه. در ضمن من که دیدم تاپیک شما کلا بررسی و اسپم درمورد 6و+6 هست،از همه جا بیخبر منم پست گذاشتم. شما نباید از منی که یه هفتس اومدم خرده بگیری بخاطر اسپم ،من هنوز مقررات اینجارو نمیدونم. شما که مثلا امتیاز بالایی و کباده معتمد بودن رو میکشی باید رعایت کنی که من تازه وارد از شما یاد بگیرم.الان من فقط گزارش کردن رو از شما یاد گرفتم. من بازم عذر میخوام از استارتر عزیز،من نمیخوام ادامه بدم ولی ایشون هی کش میدن قضیه رو.
پس از تجربه من که میگم داشتم و کار کردم و تست کردم استفاده کن

persia_m

Registered User
لایک‌ها
46
دوست عزیز عذر میخوام چون میخوام تصمیم بگیرم برای خرید گوشی شما و با توجه به صداقت شما مواردی رو که در عکس زیر مشخص کردم زدگی هست یا انعکاس نور یا گرد و خاک؟؟ممنون میشم اگه خطای دید هست از همین زاویه عکس دیگری قرار بدید.
لینک عکس :
81757913267001755872.jpg

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
دوست عزیز عذر میخوام چون میخوام تصمیم بگیرم برای خرید گوشی شما و با توجه به صداقت شما مواردی رو که در عکس زیر مشخص کردم زدگی هست یا انعکاس نور یا گرد و خاک؟؟ممنون میشم اگه خطای دید هست از همین زاویه عکس دیگری قرار بدید.
لینک عکس :
81757913267001755872.jpg
سلام داداش فقط گزینه 1 و شاید باورت نشه گذینه 3 رو الان نگاه میکنم الان دیدمش ... خخخخخ ماشالله به چشمای شما ... البته همانطور که گفتم چند تا نقطه داره ولی رنگ رنگ رفتگی نیست "همرنگ خود استیل " و در حد نقطه که اصلا معلوم نیست ...

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
منتظر واریز هستم ... به محض واریز تایید میشه ...
امروز قیمتش هم رفت بالا ! 1585 :confused: سری g900h رو اقا جمال 1535 گذاشته "شانسه ماداریم!":(
در هر صورت اگه واریز کردن مبارکشون باشه ...;)

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18
مخلصیم آقا . تا ظهر واریز میشه

بالا