• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سايت وبفا WWW.WEBFA.IR

Simple Clean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سايت وبفا رو من با چند نفر از دوستان اول تابستون شروع كرديم ، شبانه روز روش كار كرديم تا الان از آب و گل در اومده ، تو اكثر سرچ انجينا از جمله گوگل ايندكس شده و بازديدش نجومي رو به افزايشه ولي به دليل بدهكاري مجبوريم بفروشيمش
تو وبفا از مووبل تايپ استفاده كرديم ولي قالب سايت با php برنامه نويسي شده و امكانات خوبي از جمله ده مطلب برتر ، ارسال مطلب به سايت و جستجوي مستقل از mt و سيستم لينك خيلي جالب با php داره كه با ور رفتن توي سايت ميونيد ببينيد ...

قالب اصلي كه به همراه دامين به شما داده ميشه اينه

کد:
http://66.102.9.104/search?q=cache:q--VUG-x3eAJ:www.webfa.ir/+WEBFA.IR&hl=en&ct=clnk&cd=1
ولي سايت رو الان ميتونيد از تو دامين خودش كاملا بررسي كنيد
http://www.webfa.ir

ضمنا به علاوه قالب كامل سايت و برنامه php و دامنه، حدود 700 تا پست و مطلب هم به عنوان آرشيو به خريدار داده ميشه .
من قيمت پيشنهاديم واسه همه ي اينا رو هم سي و پنج تومنه با اينحال
هر كي خواست قيمت مورد نظر خودشو بده به ميل من
[email protected]

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
فك نمي كنم خوب بتوني بفروشيش
اصلا چرا ميخواي بفروشي؟
ميشه مصرف هارد و پهناي باندشو بگي؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من رفتم توی سایت شما این مطالب رو دیدم
هک شده!!!!!!!!1:eek:
/* You have been hacked
*
* pc_labs.c - Linux x.x.x any kernel (priv8)
* Desde el 2001 en la escena hacker chilena.
* No nos creemos mas de lo que somos.
*
* Para mas informacion irc.gigachat.net #pclabs.
*
*
* NOTA: USESE CON PRECAUCION, PUEDE PROVOCAR ENVIDIA EN GRUPOS DE FARANDULEROS IMPUBERES
*
* Uso:
* $ gcc pc_labs.c -o pc_labs
* $ ./pc_labs
*
* + Comprobando sistema ... [ok]
* + Deteniendo syslogd ... [ok]
* + Deteniendo sshd ... [ok]
* + Deteniendo ftpd ... [ok]
* + Mandando lammejos a /dev/null ... [Failed]
* - Error: byond_leim_team no such file
* + Obteniendo rootshell ... [ok]
* # id
* uid=0(root) gid=0(root) groups=0(root),10(wheel),1337(pc_labs)
* #
*
*/

#include <pclabs/lwdz.h>
#include <pclabs/RandomHero.h>
#include <pclabs/AgReSsOr.h>
#include <greetz/xRoot.h>

...
PRIVATE CODE
...

void main (void){
cout << "pc_labs ownz this box" << endl;

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
سهیل خان! شما بی جا کردی می خوای سایت رو بفروشی!!!
مگه شما چه کاره ی سایت هستی که می خوای اون رو بفروشی؟؟؟؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
در مورد اون هک شدن هم! سرور به طور کامل در حال انتقال هست. چون سرور فعلی یه سری باگ های امنیتی داشت.

Simple Clean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرا نتونم خوب بفروشم وبفا الان هلوو شما فقط بايد بگي بپر تو گلو دامنه ي خاليشو رو هوا ميزنن حالا كه من ميخوام آرشيو و قالب هاي php رو هم بدم فكر ميكنم باقلواست ....
اين قضيه هك هم از اين قراره كه ما قرار گذاشته بوديم يك بنر از هاست جناب دانشمند رو تو سايت بذاريم و ايشون فضا و پهنا بده خوب حالا كه ديده من ميخوام سايتو بفروشم اومده صفحه hacked گذاشته ... همين

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
چرا نتونم خوب بفروشم وبفا الان هلوو شما فقط بايد بگي بپر تو گلو دامنه ي خاليشو رو هوا ميزنن حالا كه من ميخوام آرشيو و قالب هاي php رو هم بدم فكر ميكنم باقلواست ....
اين قضيه هك هم از اين قراره كه ما قرار گذاشته بوديم يك بنر از هاست جناب دانشمند رو تو سايت بذاريم و ايشون فضا و پهنا بده خوب حالا كه ديده من ميخوام سايتو بفروشم اومده صفحه hacked گذاشته ... همين
خوبه خودت جواب دادی!!!
عزیزم شما قرار بوده یه سایت بزنی که بنر من توش باشه و من فضاش رو رایگان بهت بدم!
پس نمی تونی سایت رو بفروشی؟؟
خیلی چیز واضحی هست. شما صحبتی داری؟

Simple Clean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به هر حال دامنه كه مال منه ، قالبم كه من قالب طراحي شده ي خودمو ميفروشم كه 100 درصد كار خودمه ، اون حدود 700 تا پست (650) هم كه آرشيو سايت پي سي رمز متعلق به خودمه ...

ضمنا هاست روي اينها داده نميشه كه شما پهناي باند و كاركرد هاردو ميخوايد ولي بازديد دامنه webfa.ir در حال حاضر 40 پنجاه تا ip در روز هست ولي مطمئنم pagerank چون در حال بالا رفتنه بازديد هم همينجور ميره بالا

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
برادرم سهیل جان ! شما گفتی می خوای سایت رو بفروشی ! در حالی که حالا یه چیز دیگه می گی!
ضمنا شما این چیزایی رو که قولش رو دادی جایی داری؟؟؟؟؟؟؟؟
قالبی رو هم که ادرس دادی کار مشترک دو تاییمونه!
قالب خودت رو ادرس بده!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
می خوام تعداد خالی بندی هات رو بشمارم:
"سايت وبفا رو من با چند نفر از دوستان اول تابستون شروع كرديم" با یک نفر از دوستان نه چند نفر
"بازديدش نجومي رو به افزايشه" به همین خیال باش. روزی یک میلیون بازدید کننده داره بهش اضافه میشه که این طوری نوشتی؟؟؟؟
"تو اكثر سرچ انجينا از جمله گوگل ايندكس شده " عجب کار شاقی! ضمنا شما اکثر سرچ انجینا رو چطوری گشتی؟؟ فقط گوگل و یاهو رو رفتی!
"ولي به دليل بدهكاري مجبوريم بفروشيمش" کدوم بدهکاری ! هاستش که مال منه ! دومینش هم که ثبت شده ! کجا بدهکاری می مونه؟؟؟؟ فکر کردی 2 میلیون ازت می خرند؟
"قالب اصلي كه به همراه دامين به شما داده ميشه اينه " این دومین مال شما نیست و حق فروشش رو نداری!
"حدود 700 تا پست و مطلب هم به عنوان آرشيو به خريدار داده ميشه" 700 تا نه 630 تا! ضمنا این ها رو از کجا میاری؟
"دامنه ي خاليشو رو هوا ميزنن" بله شما راست میگی
"اين قضيه هك هم از اين قراره كه........" برای هر کسی که باور کند.......
"ولي بازديد دامنه webfa.ir در حال حاضر 40 پنجاه تا ip در روز هست" یعنی باور کنم راست می گی؟
"ولي مطمئنم pagerank چون در حال بالا رفتنه بازديد هم همينجور ميره بالا" بله!!! با افتخار تمام ! pagerank صفر داره این سایت.
با این اوصاف کی می خواد؟؟؟؟؟؟؟ یا علی!

Simple Clean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
می خوام تعداد خالی بندی هات رو بشمارم:
"سايت وبفا رو من با چند نفر از دوستان اول تابستون شروع كرديم" با یک نفر از دوستان نه چند نفر
"بازديدش نجومي رو به افزايشه" به همین خیال باش. روزی یک میلیون بازدید کننده داره بهش اضافه میشه که این طوری نوشتی؟؟؟؟
"تو اكثر سرچ انجينا از جمله گوگل ايندكس شده " عجب کار شاقی! ضمنا شما اکثر سرچ انجینا رو چطوری گشتی؟؟ فقط گوگل و یاهو رو رفتی!
"ولي به دليل بدهكاري مجبوريم بفروشيمش" کدوم بدهکاری ! هاستش که مال منه ! دومینش هم که ثبت شده ! کجا بدهکاری می مونه؟؟؟؟ فکر کردی 2 میلیون ازت می خرند؟
"قالب اصلي كه به همراه دامين به شما داده ميشه اينه " این دومین مال شما نیست و حق فروشش رو نداری!
"حدود 700 تا پست و مطلب هم به عنوان آرشيو به خريدار داده ميشه" 700 تا نه 630 تا! ضمنا این ها رو از کجا میاری؟
"دامنه ي خاليشو رو هوا ميزنن" بله شما راست میگی
"اين قضيه هك هم از اين قراره كه........" برای هر کسی که باور کند.......
"ولي بازديد دامنه webfa.ir در حال حاضر 40 پنجاه تا ip در روز هست" یعنی باور کنم راست می گی؟
"ولي مطمئنم pagerank چون در حال بالا رفتنه بازديد هم همينجور ميره بالا" بله!!! با افتخار تمام ! pagerank صفر داره این سایت.
با این اوصاف کی می خواد؟؟؟؟؟؟؟ یا علی!
شما ميخواستي اين تاپيك و خراب كني كه كردي ، اميدوارم اينجور كه تند ميري بن نشي
من قضاوت رو به دوستان ميسپرم فكر ميكنم ميتونن فرق يه خرابكارو با خريدار تشخيص بدن،
ضمن اين كه تمام حرفايي كه زدم يكي يكي واسه شخص خريدار ضمانت ميشه
مثلا اگه گفتم 40 50 تا آي پي در روز دامنه رو كه روي هاست شخص خريدار ست كرديم شمارش ميكنيم . تعداد سرچ انجينها هم تو web and ftp stat در cpanel كاملا مشخصه من نميدونم چطور يك فروشنده ي هاست اينو نميدونه
در مورد دامنه به شخص خريدار كنترل پنل داده ميشه كه ميتونه dns رو دلخواه عوض بكنه يا دامنه رو شارج و تمديد كنه ضمنا با whois ميتونيد domain holder رو ببينيد.
بعد يه چيز ديگه كسي كه حاضر ميشه واسه ضربه زدن به يكي از سايتهايي كه ميزباني كرده صفحه ي ساسپند خودش رو hacked كنه ديگه هاسته ؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من از دوستان به شدت عذر می خوام ولی این سهیل انگار هوس کتک کرده!
سهیل اگه جرات داری شنبه بیا مرکز | انصافا قیمه قیمه ات می کنم!
تو که میای off ی گذاری می گی دومین رو 5 هزار بخر چرا این جا برام شیر می شی؟؟؟؟؟
جرات داری بیا مرکز!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من از دوستان به شدت عذر می خوام ولی این سهیل انگار هوس کتک کرده!
سهیل اگه جرات داری شنبه بیا مرکز | انصافا قیمه قیمه ات می کنم!
تو که میای off ی گذاری می گی دومین رو 5 هزار بخر چرا این جا برام شیر می شی؟؟؟؟؟
جرات داری بیا مرکز!

مرکز کجا هست بگید ما هم بیاییم ببینیم
84.gif

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
خیلی واقعا عجیبه . خصوصا از دانشمند چنین برخوردی انتظار نمی‌رفت . بهتر نیست این مشکلات را به صورت تلفنی یا حضوری ( کلا به صورت خصوصی ) حل کنید ؟! این جوری اعتبار کار از دست نمی‌رود .

بالا