25 ریالهر آی پی در حال حاظر به سایت ها چقدر بابتش مییدی ؟
اوکی میگیرم میفرستم واست نمیدونم باید تست بشهژل تاخیری به نظرت فروش میره ؟
عکس از آمار و تعداد سایت ها و پاپ آپ ها برام ارسال کن مستر
این ای دیم رو ادد کن بحرفیم ببینم چه محصولی داریمن با یه شکرت دارم همکاری میکنم که اگه امار سایتت خوب باشه
میتونم تا 100 ریال به ازای هر پاپ آپ بدم !
منتظرم
دوست عزیز همه چیز رو نوشتم چی مد نظر شما هست ؟سلام
اگر هنوز فروش نرفته،همه چیزو برا منم پخ کن
به چه روش دوست عزیز ؟ اصلا به نظرت چطوری باید اعتماد سازی کنم ؟اعتمــادسازی که نمیشه به این روش ؟
به چه روش دوست عزیز ؟ اصلا به نظرت چطوری باید اعتماد سازی کنم ؟
ابتدا شما داخل ابتین وب یک پنل کاربری ایجاد میکنید بعدا نام و نام خانوادگی و ایمیلی که باهاش داخل ابتین وب ثبت نام کردین رو به من میدین بعدا من اینبر فرم مجوز انتقال هاست و دامنه رو تکمیل میکنم شما وجه رو واریز میکنید بنده مجوز رو برای ابتین وب ارسال میکنم و سایت در اختیار شما قرار میگیرد و به شما انتقال داده می شود البته برای انتقال دامنه ای ار باید از طریق ایرنیک گویا اقدام کنم دیگه نمیدونم اونبر سیستم انتقالش چجوری هست چیکارا باید انجام بشه و چقدر هزینش میشهابتدا ما قیمت سایت رو واریز میکنیم بعد شما سایت رو میدید همراه با دامنه ؟
چه اطلاعاتی مثلا ؟؟؟؟یک اطلاعاتی که لازمه خریده برای منم بفرست پلـــــیــــــــز
میزان درآمدچه اطلاعاتی مثلا ؟؟؟؟
داداش من دارم با دوتا دامنه 55 هزار تومن زیر قیمت اسکریپ میدم یعنی اسکریپ تنهاش 295 تومن هست که با دوتا دامنه میشه 340 هزار تومن ولی من دارم با هزینه انتقال اینا 240 هزار تومن سایت کامل رو میدم یعنی 100 تومن زیر قیمت خام و تموم شده سایت بدهی ندارد طلبم ندارد بازاریاب 95 تا عضو دارد ای پی هم 700 تا 1000 تا اینا داردمیزان درآمد
بدهی
طلبی
بازاریابها
تعداد پاپ آپ های ورودی و قیمت