• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت پاپ اپ کلیکی ها

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
هر آی پی در حال حاظر به سایت ها چقدر بابتش مییدی ؟

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
ژل تاخیری به نظرت فروش میره ؟ :D

عکس از آمار و تعداد سایت ها و پاپ آپ ها برام ارسال کن مستر

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
من با یه شکرت دارم همکاری میکنم که اگه امار سایتت خوب باشه
میتونم تا 100 ریال به ازای هر پاپ آپ بدم !
منتظرم

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
من با یه شکرت دارم همکاری میکنم که اگه امار سایتت خوب باشه
میتونم تا 100 ریال به ازای هر پاپ آپ بدم !
منتظرم
این ای دیم رو ادد کن بحرفیم ببینم چه محصولی داری :)
poem.city

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام خدمت کاربران و دوستان گرامی
سایت پاپ اپ کلیکی ها به فروش می رسد
نسخه اپدیت شده xdev ورژن 1.4
:::::::::::::::::::::::::: فروش فوری قیمت 200 هزار تومان :::::::::::::::::::::::::::::::
دارای دو دامنه عالی حتی جهت راه اندازی سایت تفریحی
clickiha.com
clickiha.ir
روزانه حدود 400 الی 1200 ای پی دارد سایت
دوستان عزیز توجه نمایند که قیمت خام اسکریپ و دو دامنه روی هم 350 هزار تومان می شود هیچگونه بدهی هم ندارد در کل سایت اب بندی شده است به اصطلاح واسه کسی که بخواد کار کنه ...
:::::::::::::::::::::::::: فروش فوری قیمت 200 هزار تومان :::::::::::::::::::::::::::::::
هاستم از ابتین وب هست ماهانه 7 هزار تومان و دو دامنه هم 265 روز دیگه انقضاشون هست
سوالی بود در خدمتم ...

lahoot

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
اگر هنوز فروش نرفته،همه چیزو برا منم پخ کن

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان هزینه انتقال دامنه ها و ... بر عهده خریدار می باشد و بدون انتقال به هیچ عنوان سایت فروخته نمی شود

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
اعتمــادسازی که نمیشه به این روش ؟

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
ابتدا ما قیمت سایت رو واریز میکنیم بعد شما سایت رو میدید همراه با دامنه ؟
ابتدا شما داخل ابتین وب یک پنل کاربری ایجاد میکنید بعدا نام و نام خانوادگی و ایمیلی که باهاش داخل ابتین وب ثبت نام کردین رو به من میدین بعدا من اینبر فرم مجوز انتقال هاست و دامنه رو تکمیل میکنم شما وجه رو واریز میکنید بنده مجوز رو برای ابتین وب ارسال میکنم و سایت در اختیار شما قرار میگیرد و به شما انتقال داده می شود البته برای انتقال دامنه ای ار باید از طریق ایرنیک گویا اقدام کنم دیگه نمیدونم اونبر سیستم انتقالش چجوری هست چیکارا باید انجام بشه و چقدر هزینش میشه :)

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
یک اطلاعاتی که لازمه خریده برای منم بفرست پلـــــیــــــــز

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
الان مطالعه کردم ایرنیک هم اینجوری هست :)
چگونه یک دامنه را منتقل کنم؟
نخست توجه کنید که فقط دامنه‌هایی که در سامانهٔ جدید ثبت شده‌باشند یا شناسهٔ صاحب امتیاز آنها جدید و قابل ورود (login) به سامانه باشد، قابل انتقال هستند.در صورتیکه شناسه صاحب امتیاز دامنه قدیمی است نسبت به جایگزین کردن شناسه صاحب امتیاز اقدام نمایید.
انتقال دهنده (صاحب امتیاز فعلی)
  1. باشناسه کاربری خود وارد شوید.
  2. به صفحهٔ انتقال دامنه مراجعه کنید، نام دامنهٔ مورد نظر را در قسمت «فروش دامنه» قید کرده و دکمهٔ «بعدی» را بزنید. یک شمارهٔ رمز(pin) برای ارائه به خریدار دامنه دریافت خواهید کرد. شما می‌توانید همین عملیات را از صفحه «دامنه‌های من» با کلیک بر روی نام دامنه مورد نظر انجام دهید.
  3. شماره رمز را به دارنده جدید دامنه اطلاع دهید.
  4. منتظر بمانید تا دارندهٔ جدید عملیات مورد نیاز را انجام دهد سپس در قسمت «انتقال دامنه» دکمه مشاهده درخواست را کلیک کنید. درخواست انتقال ظاهر می‌شودکه می‌توانید آن را تایید یا رد کنید.
  5. درصورت تایید، عبارت «در انتظار تایید مرکز ثبت» ظاهر خواهد شد و موضوع برای تایید به مرکز ثبت دامنه منتقل می‌شود.
  6. بسته به اینکه انتقال دهنده (صاحب امتیاز فعلی)، شخص حقیقی یا حقوقی باشد و نشانی رسمی او در ایران و یا خارج از ایران باشد، مرکز ثبت دامنه مدارکی را جهت تایید انتقال درخواست خواهد کرد.
  7. متقاضیان داخل ایران می‌توانند فرم انتقال را تکمیل و پس از امضا به مرکز ثبت دامنه ارسال نمایند.
  8. اشخاص حقوقی فرم فوق را در سربرگ شرکت یا سازمان خود تکمیل کرده و حتما با امضاء مدیرعامل یا شخصی که در روزنامه رسمی حق امضاءدارد به همراه کپی روزنامه رسمی شرکت ارسال نمایند.
  9. اشخاص حقیقی علاوه بر فرم تکمیل شده فوق باید رونوشت کارت ملی یا گذرنامه معتبر خود را نیز ارسال نمایند.

متقاضی جدید (صاحب امتیاز پیشنهادی)
  1. با شناسه خود وارد سامنه ایرنیک شوید.
  2. نام دامنه و شماره رمز (pin) را که از صاحب امتیاز فعلی دریافت کرده‌اید در صفحه انتقال دامنه واردکنید.
  3. رابط‌های جدید دامنه‌ای را که خریداری می‌کنید، انتخاب نمایید.
  4. توجه کنید فقط شخصی که درخواست انتقال دامنه را می‌سازد، باید هزینه انتقال دامنه را پرداخت کند. اگر مایلید یکی از نمایندگان فروش ایرنیک هزینه انتقال را پرداخت کند، لطفاً نام دامنه به همراه شناسه صاحب امتیاز جدید دامنه(شناسه خریدار) و شماره رمز (pin) آن را در اختیار نمایندگان فروش قراردهید تا آن‌ها برای شما درخواست انتقال دامنه ایجاد کنند.
  5. توجه کنید که اگر برای قرار دادن دیگر شناسه‌ها به عنوان رابط‌های یک دامنه، آن شناسه‌ها باید شما را مجاز به این کار کرده باشند. برای اطلاع از جزئیات این امر به بخش مدیریت رابطه‌های مجاز در همین صفحه مراجعه نمایید.
  6. سیاست ثبت دامنه را مطالعه کرده و برای پذیرفتن آن گزینهٔ «بله، قبول دارم» را علامت بزنید. حالا روی دکمهٔ «درخواست انتقال» کلیک کنید.
  7. نکته: هزینه انتقال یک واحد برابر با ۸۰۰۰۰ ریال است.
  8. تا مادامی که هزینه انتقال دامنه را پرداخت نکرده باشید درخواست شما مورد بررسی ایرنیک قرار نمی‌گیرد.

پس از اتمام مراحل بالا و پرداخت هزینه انتقال باید منتظر موافقت انتقال دهنده و مرکز ثبت دامنه بمانید. همواره می‌توانیدپس از پرداخت، با مراجعه به صفحه «درخواست‌های من» از وضعیت انتقال مطلع گردید.

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
میزان درآمد
بدهی
طلبی
بازاریابها
تعداد پاپ آپ های ورودی و قیمت
داداش من دارم با دوتا دامنه 55 هزار تومن زیر قیمت اسکریپ میدم یعنی اسکریپ تنهاش 295 تومن هست که با دوتا دامنه میشه 340 هزار تومن ولی من دارم با هزینه انتقال اینا 240 هزار تومن سایت کامل رو میدم یعنی 100 تومن زیر قیمت خام و تموم شده سایت بدهی ندارد طلبم ندارد بازاریاب 95 تا عضو دارد ای پی هم 700 تا 1000 تا اینا دارد

بالا