• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت پاپ اپ کلیکی ها

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
درآمد و اطلاعات بیشتر رو ارسال کنید .
داداش درامد صفر ای پی روزانه 200 400 تا 95 تا عضو دیگه چه اطلاعاتی بدم خدمت فرض کن سایت صفر صفره ولی خب با توجه به قیمتی که دارم میدم خدمتتون میصرفه چون قیمت خام اسکریپ و دوتا دامنه میشه 350 ولی من دارم 100 زیر قیمت خام تقدیم میکنم :)

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
رمز وب گذر بده ...

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
رمز وب گذر بده ...
دوست عزیز سایت روزانه 100 الی 200 ای پی داره در کل بازدید چیزی نداره فکر کنید سایت صفر صفر هست ولی خب اب بندی شده است و اماده برای تبلیغات و جذب کاربر و فعالیت موفق باشید

the_into

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
دوست عزیز جه اطلاعاتی می خواین درامد که سایت نداره فقط اب بندی شده اماده تبلیغات کردن و جذب کاربر و درامد کسب کردن هست حدود روزانه 100 تا ای پی داره در کل اسمش هم برای برند شدن عالیه

raabin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
درآمد و وبگذر و اطلاعات بیشتر رو ارسال کنید . خریدار واقعی

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
درآمد و وبگذر و اطلاعات بیشتر رو ارسال کنید . خریدار واقعی
دوست عزیز قبلا هم عنوان کردم بنده که سایت درامدی نداشته ای پی هم ندارد هم اکنون روزانه 300 تا ای پی دارد حدود 100 تا هم کاربر عضو شده که اکثرا وبلاگی هستند همونطور که قبلا هم فرموده ام سایت در واقع زیر قیمت اماده شده برای کسی که بخواهد کار کند از صفر همین :)

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوست عزیز ، سایتتون هنوز فروش نرفته ؟ چه وبمسترا پی تی خز شدن البته دور از جون بعضی ها :دی
امید وارم به زودی فروش بره.
من هم از کار تو نت خسته شدم...سعی میکنم تا پایان تابستان پاپ آپ یخی رو یا واگذار کنم و یا کلا جمعش کنم ‎:(

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوست عزیز ، سایتتون هنوز فروش نرفته ؟ چه وبمسترا پی تی خز شدن البته دور از جون بعضی ها :دی
امید وارم به زودی فروش بره.
من هم از کار تو نت خسته شدم...سعی میکنم تا پایان تابستان پاپ آپ یخی رو یا واگذار کنم و یا کلا جمعش کنم ‎:(
سلام نه هنوز مشتری پیدا نشده ممنونم والا من عجله ای ندارم فروش رفت رفت نرفتم پول دستم بیاد خودم روش کار میکنم الانم بعد یکی دو ماه اومدم باز پست رو اپ کردم ایشالاه موفق باشید

best4dl

Registered User
لایک‌ها
104
سلام.
درصورتی که هنوز فروش نرفته ، لطفا اطلاعات بفرستید ( تعداد کاربران فعال ، درامد کاربران و... )
با تشکر

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
درصورتی که هنوز فروش نرفته ، لطفا اطلاعات بفرستید ( تعداد کاربران فعال ، درامد کاربران و... )
با تشکر
سلام دوست عزیز خیر هنوز فروش نرفته
حدودا روزانه 100 ای پی دارد
کاربر هم حدودا 100 نفری عضو شدند ولی اونایی که فعالیت میکنن 2 3 نفر بیشتر نیستند که وبلاگی هستند
در کل سایت بازدیدی ندارد فقط اب بندی شده برای کسی که بخواد تبلیغ کنه و کاربر جذب کند و کار کند

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام خدمت کاربران و دوستان گرامی
سایت پاپ اپ کلیکی ها به فروش می رسد
نسخه اپدیت شده xdev ورژن 1.4
:::::::::::::::::::::::::: فروش فوری قیمت 150 هزار تومان :::::::::::::::::::::::::::::::
دارای دو دامنه عالی حتی جهت راه اندازی سایت تفریحی
clickiha.com
clickiha.ir
دوستان عزیز توجه نمایند که قیمت خام اسکریپ و دو دامنه روی هم 350 هزار تومان می شود در کل سایت اب بندی شده است به اصطلاح واسه کسی که بخواد کار کنه ...
:::::::::::::::::::::::::: فروش فوری قیمت 150 هزار تومان :::::::::::::::::::::::::::::::
هاستم از ابتین وب هست ماهانه 7 هزار تومان و دو دامنه هم 94 روز دیگه انقضاشون هست
سوالی بود در خدمتم ...

بالا