habit
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 24
- لایکها
- 3
پاپ آپ نه آپ دی:
پاپ آپ نه آپ دی:
داداش درامد صفر ای پی روزانه 200 400 تا 95 تا عضو دیگه چه اطلاعاتی بدم خدمت فرض کن سایت صفر صفره ولی خب با توجه به قیمتی که دارم میدم خدمتتون میصرفه چون قیمت خام اسکریپ و دوتا دامنه میشه 350 ولی من دارم 100 زیر قیمت خام تقدیم میکنمدرآمد و اطلاعات بیشتر رو ارسال کنید .
دوست عزیز سایت روزانه 100 الی 200 ای پی داره در کل بازدید چیزی نداره فکر کنید سایت صفر صفر هست ولی خب اب بندی شده است و اماده برای تبلیغات و جذب کاربر و فعالیت موفق باشیدرمز وب گذر بده ...
دوست عزیز جه اطلاعاتی می خواین درامد که سایت نداره فقط اب بندی شده اماده تبلیغات کردن و جذب کاربر و درامد کسب کردن هست حدود روزانه 100 تا ای پی داره در کل اسمش هم برای برند شدن عالیهدرآمد و اطلاعات بیشتر رو ارسال کنید .
دوست عزیز قبلا هم عنوان کردم بنده که سایت درامدی نداشته ای پی هم ندارد هم اکنون روزانه 300 تا ای پی دارد حدود 100 تا هم کاربر عضو شده که اکثرا وبلاگی هستند همونطور که قبلا هم فرموده ام سایت در واقع زیر قیمت اماده شده برای کسی که بخواهد کار کند از صفر همیندرآمد و وبگذر و اطلاعات بیشتر رو ارسال کنید . خریدار واقعی
سلام نه هنوز مشتری پیدا نشده ممنونم والا من عجله ای ندارم فروش رفت رفت نرفتم پول دستم بیاد خودم روش کار میکنم الانم بعد یکی دو ماه اومدم باز پست رو اپ کردم ایشالاه موفق باشیدسلام دوست عزیز ، سایتتون هنوز فروش نرفته ؟ چه وبمسترا پی تی خز شدن البته دور از جون بعضی ها :دی
امید وارم به زودی فروش بره.
من هم از کار تو نت خسته شدم...سعی میکنم تا پایان تابستان پاپ آپ یخی رو یا واگذار کنم و یا کلا جمعش کنم
سلام دوست عزیز خیر هنوز فروش نرفتهسلام.
درصورتی که هنوز فروش نرفته ، لطفا اطلاعات بفرستید ( تعداد کاربران فعال ، درامد کاربران و... )
با تشکر