• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیستم صوتی sony اصل ژاپن

omidatomic

Registered User
لایک‌ها
82
چه جججججججججججججالبببببببببببببببببببببببب.. :eek::eek::eek::eek::eek:

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
اکسیژن جان من خریدارم شما فروشنده نیستی در ضمن من مثل آقای اسماعیلی تو شاهرود نیستن ضبط سونی۴۳۳از تهران میخره ۹۰ توشیپور میزاره یک میلیون من رو حساب قیمت میدم مال خراب نمیکنم

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
اکسیژن جان من خریدارم شما فروشنده نیستی در ضمن من مثل آقای اسماعیلی تو شاهرود نیستن ضبط سونی۴۳۳از تهران میخره ۹۰ توشیپور میزاره یک میلیون من رو حساب قیمت میدم مال خراب نمیکنم
اون بابا رو ول کن که شدیداً گند زده تو بازار صوتی در فضای مجازی :mad:! خودم میدونم دلاله ! تنها چیزی هم بلده بگه اینه : اکازیون !!! تنها برندی هم که میشناسه اینه : سونی
فکر میکنه فقط سونی ضبط و باند تولید میکرده و رو دست سونی نیست !:D در صورتی که سونی یه برندی هست که برای طیف کم درآمد و معمولی شناخته شده و بزرگ هست .;) واسه صدا بازها این برند اصلاً هیچ حرفی واسه گفتن نداره

منم فروشنده ام دادا . شما کنوود منو گفتی 200 اونوقت میخوای اینو 2 میلیون بخری ؟ گل پسر مارو نپیچون دیگه :D ;)

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
اولن نمیدونم کدوم کننود میگی دوما من به این بابا اس زدم چند دقیقه قبل گفتم این کارهات خیلی اشتباه دوسال یدونشو هنوز نتونستی بفروشی سوما من میدونم سونی کی میخره دنون کی میخره ناکاماچی کی میخره سن سوی و برندهای دیگه دادش گلم من تو بازار بزرگم کارم چیز دیگیه ولی چون این دستگاهارو دوست دارم میخرم نمیخرم که سود کنم همون کعر خودمو بتونم انجام بدم بصمم

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
اولن نمیدونم کدوم کننود میگی دوما من به این بابا اس زدم چند دقیقه قبل گفتم این کارهات خیلی اشتباه دوسال یدونشو هنوز نتونستی بفروشی سوما من میدونم سونی کی میخره دنون کی میخره ناکاماچی کی میخره سن سوی و برندهای دیگه دادش گلم من تو بازار بزرگم کارم چیز دیگیه ولی چون این دستگاهارو دوست دارم میخرم نمیخرم که سود کنم همون کعر خودمو بتونم انجام بدم بصمم
منم تو ایسام یه کمی باهاش حرفم شد و گفتم گند زودی تو سایت های خرید و فروش ! همه رو با این قیمتها یه جورایی دندون گرد کردی !
همون fh-433 رو که زور بزنه 100 تومن نمی ارزه رو گذاشته 400 . باهاش بحث کنی هم مثل بچه ها میمونه ! میره قیمت رو میکنه 1 تومن . دقیقاً مثل همین کاری که الان کرده و تو شیپور کرده 1 تومن ! آدم فلان که شاخ و دُم نداره:D

منم همون a-97 رو گفتم دیگه ! شما گفتی v-950 میدم و a-97 + 800 هم ازت میگیرم . در صورتی که من با 1 تومن میتونم از مغازه دار v-950 بخرم . یعنی دستگاه من رو 200 میخری ! :oops:

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
ببین دادش شما تو ایسام حرفت شده من دم شرکتن آمد تهران 905 منو بخره من بهش ندادم چون از کارهاش بدم اومده حالا این کم بود خسروی تو اصفهان آمده قیمت دریوی میده این بابا کاری کرده سلطانی تو شیراز 950 یک داش میداد به من حالا آمده قیمت داره میده 2200 من خودم 705از برای اون تمیزتر فروختم 1100 بابت کنوودت من شما قیمتو درست بگو میخرم فعلا با دستگاه نمیزنم العان a85 با ریموت فابریک برق 220دارم کاری که اینها کردن من باید بگم دو میلیون ولی قیمت واقعیش یک پرشه من آقا قیمت خراب کن نیستم ولی دقیقا میدونم کیا دارن قیمتو خراب میکنن و بقیه سو استفاده میکنن من به سلطانی تو شیرازم گفتم همین a85من یک ماه پیش 500 خریدم

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
اره همش اینا بازار را ریختن بهم
و مردم از قیمت ها اطلاعی ندارند و میان تو اینترنت یک چرخی میزنن بعد قیمت های این دندون گرد ها را می بینند فکر می کنند واقعا ارزش کالاشون اینقدر هست
و پیش خودشون می گن چرا مفت بدیم
همش اینا بازار را خراب کردند
نظر من اینه که هر جنسی یک ارزشی داره
خوب بفروشی داداش

featit

Registered User
لایک‌ها
134
ببین دادش شما تو ایسام حرفت شده من دم شرکتن آمد تهران 905 منو بخره من بهش ندادم چون از کارهاش بدم اومده حالا این کم بود خسروی تو اصفهان آمده قیمت دریوی میده این بابا کاری کرده سلطانی تو شیراز 950 یک داش میداد به من حالا آمده قیمت داره میده 2200 من خودم 705از برای اون تمیزتر فروختم 1100 بابت کنوودت من شما قیمتو درست بگو میخرم فعلا با دستگاه نمیزنم العان a85 با ریموت فابریک برق 220دارم کاری که اینها کردن من باید بگم دو میلیون ولی قیمت واقعیش یک پرشه من آقا قیمت خراب کن نیستم ولی دقیقا میدونم کیا دارن قیمتو خراب میکنن و بقیه سو استفاده میکنن من به سلطانی تو شیرازم گفتم همین a85من یک ماه پیش 500 خریدم
واسه همین واسه آمپ مرنتز با بلندگو کنوود Ls-770 بهم قیمت 970 دادی؟! با این قیمتی که تو واسه آمپ بلندگو من دادی فکر کنم هر روز از این مدل بلندگوها به پستت میخوره واسه همین کم لطفی کردی :)
همه اینایی که اسم آوردی از اصفهان تا شیراز و رنجان... تلفنی با من صحبت کردن اصفهانیه که میگه از این مدل اگه باشه بالای 1 الی 1.200 ! از دم هم نفدا میخریدن بلندگو رو خالی بدون آمپ از 1 تومان تا 1.200 قیمت دادن ! بعد شما واسه آمپ بلندگو میگی 970 :eek:

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
سلام چند جا سیستم را قیمت کردم تا به قیمت معقول برسم
قیمت رو هم زدم 2200
همه چیزش سالمه سالمه 10سال خواب بوده
هیچ خش خش یا صدای مشابه بانداش نمیدن
اصلا تعمیر نرفته در حد اک
ولومش تا نصف کنی شیشه ها خونه همسایه رو میلرزونه
بانداش دارای روکش هست که برداشتم
bass boost داره
ریموت داره
به گوشی و همه دستگاها وصل میشه

آقا جسارت نباشه ، ولی این قیمتی که شما بصورت (معقول !!!! ) به ما لطف فرمودید ..... زیادی معقوله !
حالا امکانات بیشمار دستگاه شما به کنار ، من یه سیستم به همین ریخت و قیافه و با برند نه چندان مطرح سونی (در زمینه سیستم های حرفه ای ) دارم که به نظر خودم 300 تومن میارزید ....
اما قیمت شما خوشحالم کرد ، احساس میکنم قیمت معقول سیستم من الان 6 تومنه ....
ولی خوب همسایه ها رو کاری نداره :D .....
توروخدا قیمتهای فضایی ندید ... رو چه حسابی رو چه کتابی آخه ؟

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
ا
آقا جسارت نباشه ، ولی این قیمتی که شما بصورت (معقول !!!! ) به ما لطف فرمودید ..... زیادی معقوله !
حالا امکانات بیشمار دستگاه شما به کنار ، من یه سیستم به همین ریخت و قیافه و با برند نه چندان مطرح سونی (در زمینه سیستم های حرفه ای ) دارم که به نظر خودم 300 تومن میارزید ....
اما قیمت شما خوشحالم کرد ، احساس میکنم قیمت معقول سیستم من الان 6 تومنه ....
ولی خوب همسایه ها رو کاری نداره :D .....
توروخدا قیمتهای فضایی ندید ... رو چه حسابی رو چه کتابی آخه ؟[/quote

اقای عزیز من این سیستمو چند جا قیمت کردم مثل اینکه شما قیمت دستت نیست الان یه ضبط بازار مشترک سونی رو داره میگه 3.5 برو یه قیمت بگیر تا متوجه بشی
این سیستمو من سال 80 خریدم 1.100 اون موقع یه ضبط معملی سونی 250 تومن بود الانم قیمتشو مناسب زدم این اگه تو نمایندگی سونی باشه 4م کمتر نمیده
فقط بانداش 1400 پولشه

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
منم یه چندتا ست دارم ... احساس غرور عجیبی بهم دست داده ! فکر میکنم برای من هم دونه ای 5 تومن می ارزه !!! :دی البته در قبال قیاس با این دستگاه !!!
بابا بی خیال رفیق ... یه سر برو پاساژ مرکزی شاید قیمت دستت اومد . مغازه دار این قیمت نمیده ! شما رو جون هر کس که میپرستید قیمت ها رو خراب نکنید . نشستید تو خونه واسه خودتون خیال پردازی میکنید ! خدا نکنه این قیمتهای اجق وجق به گوش مغازه دارها برسه !
همش هم تقصیر این یارو شاهرودیه هست که یه ست نه چندان شاخ ولی تمیز داره و تو هر سوراخی آگهی فروش کرده و شده مرجع قیمت گذاری خیلی ها ! از وقتی اون آشغالش رو با اون قیمت تخیلی آگهی کرده , همه مثل مور و ملخ ست هاشون رو توی سایت های خرید و فروش با قیمتهای فضایی آگهی کردن . همون ست هایی که رو دست همه باد کرده و حالا با حس امیدواری هرچه تمام تر میخوان بفروشن به خلق الله
این بلندگوها کجاش 1400 می ارزه دادا ؟ از خودت قیمت درآوردی یا که یه نفر ناآگاه همینجوری بهت گفته 1400 می ارزه ؟ 1400 بده من برات بلندگوی فلور استند استوک jamo تولید کمپانی کلیپش بیارم :|
نمیدونم از کی تا حالا سونی شده برند لوکس و فوق حرفه ای که یه جفت بلندگوی استوکش 1400 قیمت داشته باشه!!!!

featit

Registered User
لایک‌ها
134
منم یه چندتا ست دارم ... احساس غرور عجیبی بهم دست داده ! فکر میکنم برای من هم دونه ای 5 تومن می ارزه !!! :دی البته در قبال قیاس با این دستگاه !!!
بابا بی خیال رفیق ... یه سر برو پاساژ مرکزی شاید قیمت دستت اومد . مغازه دار این قیمت نمیده ! شما رو جون هر کس که میپرستید قیمت ها رو خراب نکنید . نشستید تو خونه واسه خودتون خیال پردازی میکنید ! خدا نکنه این قیمتهای اجق وجق به گوش مغازه دارها برسه !
همش هم تقصیر این یارو شاهرودیه هست که یه ست نه چندان شاخ ولی تمیز داره و تو هر سوراخی آگهی فروش کرده و شده مرجع قیمت گذاری خیلی ها ! از وقتی اون آشغالش رو با اون قیمت تخیلی آگهی کرده , همه مثل مور و ملخ ست هاشون رو توی سایت های خرید و فروش با قیمتهای فضایی آگهی کردن . همون ست هایی که رو دست همه باد کرده و حالا با حس امیدواری هرچه تمام تر میخوان بفروشن به خلق الله
این بلندگوها کجاش 1400 می ارزه دادا ؟ از خودت قیمت درآوردی یا که یه نفر ناآگاه همینجوری بهت گفته 1400 می ارزه ؟ 1400 بده من برات بلندگوی فلور استند استوک jamo تولید کمپانی کلیپش بیارم :|
نمیدونم از کی تا حالا سونی شده برند لوکس و فوق حرفه ای که یه جفت بلندگوی استوکش 1400 قیمت داشته باشه!!!!
راجعبه شاهرودیه باید بگم ممنوع از تجارت شده ریپورتش رو بدی به ایسام حذف میشه... چون چند ماه پیش که تلفنی با من صحبت کرده بود یادمه بهم گفته بود...
در مورد اینم باید بگم حتما میارزه که این دوستمونم داره 2 میلیون میخره دیگه :eek: وقتی آمپ مرنتز که قاطی این ستها نباید بشه با یه بلندگویی که تو هیچ ستی الان پیدا نمیشه از برند کنوود میگه 970 میخره !
یا ست A97 شمارو 200 میخره ! حتما این 2 میلیون میارزه :) یعنی سیستم من + شما میشه نصفه پوله این سونی :eek::confused: Big Lol

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
راجعبه شاهرودیه باید بگم ممنوع از تجارت شده ریپورتش رو بدی به ایسام حذف میشه... چون چند ماه پیش که تلفنی با من صحبت کرده بود یادمه بهم گفته بود...
در مورد اینم باید بگم حتما میارزه که این دوستمونم داره 2 میلیون میخره دیگه :eek: وقتی آمپ مرنتز که قاطی این ستها نباید بشه با یه بلندگویی که تو هیچ ستی الان پیدا نمیشه از برند کنوود میگه 970 میخره !
یا ست A97 شمارو 200 میخره ! حتما این 2 میلیون میارزه :) یعنی سیستم من + شما میشه نصفه پوله این سونی :eek::confused: Big Lol
ایسام هم بدش نمیاد که ایشون گرون فروشی رو باب کنه ! چون ایسام هم بیشتر سود میبره . من چند بار گزارش رد کردم که با گرون فروشی و اینجور افراد مقابله کنید اما جواب ندادن
برای چی ممنوع التجارت شده ؟ خلاف کرده ؟

featit

Registered User
لایک‌ها
134
ایسام هم بدش نمیاد که ایشون گرون فروشی رو باب کنه ! چون ایسام هم بیشتر سود میبره . من چند بار گزارش رد کردم که با گرون فروشی و اینجور افراد مقابله کنید اما جواب ندادن
برای چی ممنوع التجارت شده ؟ خلاف کرده ؟
به گفته خودش گیتار فروخته بوده ولی ارسال نکرده که دردسر نشه ایسام حسابش رو بن کرده که دیگه ملت سرکار نباشن... با درج این موضوع حتما بن میکنن دوباره حسابش رو... یکی هم هست نام کاربریش اینه : Radniya .. اینم همین شاهرودیه هستش ! ضبط آیوا گذاشته واسه فروش .. گزارش آی پیش رو بدی چک میکنن...

arya_2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان وجناب امير خان يا اكسيژن عزيزبه نظر بنده قيمت خيلي بالاست 5روز پيش اصفهان 810 سوني درحد اكبندبدون كوچكترين خش روخريدم 800تومن تازه فوري دادم 900 نومن كارتن وهمه متعلقات همراش بودديگه نميدونم قضاوت با اساتيد محترم.

Registered User
لایک‌ها
49
قيمت ما فوق فضايي
اميدوارم 4 ميليون بفروشي كور شه چشم بخيل
=================
دوستاني كه ميگن پاساژ مركزي بايد بگم پاساژ مركزي تعدادشون خيلي كم شده شايد كلا 5 تا مغازه بيشتر نمونده بهتره يه سر به بازارچه سيد اسماعيل تو مولوي هم بندازن از در اصلي امامزاده كه بري تو سمت چپت اولين كوچه چند تا مغازه هست اين ضبطها رو نهايت 800 تومن و پائينتر گير مي ياريد كل بازارچه هم مخزن ضبطهاي قديمي و توپ هست كه ممكن سرتون كلاه هم بگذارن بايد خودتون حواستون جمع باشه

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
اقایون کسی مجبور نیست بخره چرا تو سر مال میزنید اگه کسی این سیستمو داره من خودم 1.800 ازش میخرم

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
در ضمن مدل اسپیکرشو تو سایتای خارجی سرچ کنید تا قیمت دستتون بیاد

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
داداش بی خیال خارج ! قدرت خرید خارجی ها و ارزش پولی اونا رو هم یه مقایسه ای با خودمون بکن
بر فرض اگه وضعیت اقتصادی و تحریم مملکت بدتر از اینی که هست بشه و دلار بشه 10 هزار تومن, کالایی که مثلا تو امریکا 500 دلاره رو ما باید اینجا 5 میلیون پاش پول بدیم ؟؟؟ زهی خیال باطل ..! اون ارزش غیر واقعی کالا هست عزیز و معیار قیمت گذاری کالاهای دست دوم تو یه کشور فلک زده نمیتونه باشه !
اینجا فروشنده ها به قدرت خرید مردم نگاه میکنن و کالاهای استوک رو بر پایه همین امر تایین میکنن . مثلا قبل از گرونی دلار قیمت همین ست ها نهایت 500 تومن بود . بعد از گرونی و تحریمها , قیمت ها شد 700 تا 1 تومن . همون پاساژ مرکزی که الان تعداد مغازه هاش 4 تا شده , قیمت ست ها رو از 600 تا 1 تومن نهایت 200 بالاتر (جای جک و چونه) در نظر میگیرن .
در ادامه هم باید بگم که من آمپی دیدم که طرف تو مغازه 2 تومن قیمت گذاشته . ولی همون رو تو ebay سه هزار دلار قیمت گذاشتن . پس باید یارو بیاد بگه چون تو اینترنت قیمتش بر پایه دلار 9 میلیونه منم 9 میلیون بذارم ؟
من خودم سی دی ناکامیچی دارم که یه برند فوق لوکس هست . قیمتش هم تو ebay هزار تا 1500 دلاره ! پس بیام قیمت بذارم 4 میلیون ؟ به خدا اگه ازم 100 تومن بخرن : |
دستگاه های-فای سونی داشتم که قیمتش تو نت 700 دلار بود که به نرخ روز دلار میشد 2 تومن ... اما به زور 300 تومن فروختم . کجای کاری جوون ! دنبال چی هستی ؟قدرت خرید ایران رو با آمریکا و اروپا قیاس میکنی ؟؟؟!؟!؟!؟

شما هم درست میفرمائید . کسی ملزم به خرید جنس شما نیست . اما چیزی که خیلی ها رو اذیت میکنه و همونطور که میبینی توی تاپیک هم اعتراض کردن , درج قیمتی غیر از عرف بازار هست که متاسفانه باعث سرایت به بقیه فروشنده ها میشه و قیمت ها تخیلی میشه و دیگه خرید و فروشی انجام نمیشه .
بازم خودتون میدونید و وجدانتون . مطمئنا اگه خودتون هم جای خریدار نشسته بودید هیچ وقت این قیمت رو نمیتونستید هضم کنید .

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
دقیقا با اکسیژن جان موافقم و حرف های دل من را زد
تشکر اکسیژن جان
داداش ما به دو دلیل داریم اعتراض می کنیم دلیل اول این که شما بازار را خراب می کنید و بقیه از شما یاد می گیرند
دلیل دوم به خدا به خاطر خودت هست که بتونی سریع تر بفروشی
شما مختارید می تونید بگید 5 میلیون می فروشم اما کجاست خریدار
الان چند وقتی هم هست که خرید و فروش تو اینجا خیلی کم شده و مردم نهایت قدرت خریدشون به ضبط های نهایت 400 هزار تومانی برسه
از من می شنوی قیمت را جوری بزن که فروش بره وگرنه نمی تونید بفروشید
موفق باشید

بالا