omidatomic
Registered User
چه جججججججججججججالبببببببببببببببببببببببب.. 

اون بابا رو ول کن که شدیداً گند زده تو بازار صوتی در فضای مجازیاکسیژن جان من خریدارم شما فروشنده نیستی در ضمن من مثل آقای اسماعیلی تو شاهرود نیستن ضبط سونی۴۳۳از تهران میخره ۹۰ توشیپور میزاره یک میلیون من رو حساب قیمت میدم مال خراب نمیکنم
منم تو ایسام یه کمی باهاش حرفم شد و گفتم گند زودی تو سایت های خرید و فروش ! همه رو با این قیمتها یه جورایی دندون گرد کردی !اولن نمیدونم کدوم کننود میگی دوما من به این بابا اس زدم چند دقیقه قبل گفتم این کارهات خیلی اشتباه دوسال یدونشو هنوز نتونستی بفروشی سوما من میدونم سونی کی میخره دنون کی میخره ناکاماچی کی میخره سن سوی و برندهای دیگه دادش گلم من تو بازار بزرگم کارم چیز دیگیه ولی چون این دستگاهارو دوست دارم میخرم نمیخرم که سود کنم همون کعر خودمو بتونم انجام بدم بصمم
واسه همین واسه آمپ مرنتز با بلندگو کنوود Ls-770 بهم قیمت 970 دادی؟! با این قیمتی که تو واسه آمپ بلندگو من دادی فکر کنم هر روز از این مدل بلندگوها به پستت میخوره واسه همین کم لطفی کردیببین دادش شما تو ایسام حرفت شده من دم شرکتن آمد تهران 905 منو بخره من بهش ندادم چون از کارهاش بدم اومده حالا این کم بود خسروی تو اصفهان آمده قیمت دریوی میده این بابا کاری کرده سلطانی تو شیراز 950 یک داش میداد به من حالا آمده قیمت داره میده 2200 من خودم 705از برای اون تمیزتر فروختم 1100 بابت کنوودت من شما قیمتو درست بگو میخرم فعلا با دستگاه نمیزنم العان a85 با ریموت فابریک برق 220دارم کاری که اینها کردن من باید بگم دو میلیون ولی قیمت واقعیش یک پرشه من آقا قیمت خراب کن نیستم ولی دقیقا میدونم کیا دارن قیمتو خراب میکنن و بقیه سو استفاده میکنن من به سلطانی تو شیرازم گفتم همین a85من یک ماه پیش 500 خریدم
سلام چند جا سیستم را قیمت کردم تا به قیمت معقول برسم
قیمت رو هم زدم 2200
همه چیزش سالمه سالمه 10سال خواب بوده
هیچ خش خش یا صدای مشابه بانداش نمیدن
اصلا تعمیر نرفته در حد اک
ولومش تا نصف کنی شیشه ها خونه همسایه رو میلرزونه
بانداش دارای روکش هست که برداشتم
bass boost داره
ریموت داره
به گوشی و همه دستگاها وصل میشه
آقا جسارت نباشه ، ولی این قیمتی که شما بصورت (معقول !!!! ) به ما لطف فرمودید ..... زیادی معقوله !
حالا امکانات بیشمار دستگاه شما به کنار ، من یه سیستم به همین ریخت و قیافه و با برند نه چندان مطرح سونی (در زمینه سیستم های حرفه ای ) دارم که به نظر خودم 300 تومن میارزید ....
اما قیمت شما خوشحالم کرد ، احساس میکنم قیمت معقول سیستم من الان 6 تومنه ....
ولی خوب همسایه ها رو کاری نداره.....
توروخدا قیمتهای فضایی ندید ... رو چه حسابی رو چه کتابی آخه ؟[/quote
اقای عزیز من این سیستمو چند جا قیمت کردم مثل اینکه شما قیمت دستت نیست الان یه ضبط بازار مشترک سونی رو داره میگه 3.5 برو یه قیمت بگیر تا متوجه بشی
این سیستمو من سال 80 خریدم 1.100 اون موقع یه ضبط معملی سونی 250 تومن بود الانم قیمتشو مناسب زدم این اگه تو نمایندگی سونی باشه 4م کمتر نمیده
فقط بانداش 1400 پولشه
راجعبه شاهرودیه باید بگم ممنوع از تجارت شده ریپورتش رو بدی به ایسام حذف میشه... چون چند ماه پیش که تلفنی با من صحبت کرده بود یادمه بهم گفته بود...منم یه چندتا ست دارم ... احساس غرور عجیبی بهم دست داده ! فکر میکنم برای من هم دونه ای 5 تومن می ارزه !!! :دی البته در قبال قیاس با این دستگاه !!!
بابا بی خیال رفیق ... یه سر برو پاساژ مرکزی شاید قیمت دستت اومد . مغازه دار این قیمت نمیده ! شما رو جون هر کس که میپرستید قیمت ها رو خراب نکنید . نشستید تو خونه واسه خودتون خیال پردازی میکنید ! خدا نکنه این قیمتهای اجق وجق به گوش مغازه دارها برسه !
همش هم تقصیر این یارو شاهرودیه هست که یه ست نه چندان شاخ ولی تمیز داره و تو هر سوراخی آگهی فروش کرده و شده مرجع قیمت گذاری خیلی ها ! از وقتی اون آشغالش رو با اون قیمت تخیلی آگهی کرده , همه مثل مور و ملخ ست هاشون رو توی سایت های خرید و فروش با قیمتهای فضایی آگهی کردن . همون ست هایی که رو دست همه باد کرده و حالا با حس امیدواری هرچه تمام تر میخوان بفروشن به خلق الله
این بلندگوها کجاش 1400 می ارزه دادا ؟ از خودت قیمت درآوردی یا که یه نفر ناآگاه همینجوری بهت گفته 1400 می ارزه ؟ 1400 بده من برات بلندگوی فلور استند استوک jamo تولید کمپانی کلیپش بیارم :|
نمیدونم از کی تا حالا سونی شده برند لوکس و فوق حرفه ای که یه جفت بلندگوی استوکش 1400 قیمت داشته باشه!!!!
ایسام هم بدش نمیاد که ایشون گرون فروشی رو باب کنه ! چون ایسام هم بیشتر سود میبره . من چند بار گزارش رد کردم که با گرون فروشی و اینجور افراد مقابله کنید اما جواب ندادنراجعبه شاهرودیه باید بگم ممنوع از تجارت شده ریپورتش رو بدی به ایسام حذف میشه... چون چند ماه پیش که تلفنی با من صحبت کرده بود یادمه بهم گفته بود...
در مورد اینم باید بگم حتما میارزه که این دوستمونم داره 2 میلیون میخره دیگهوقتی آمپ مرنتز که قاطی این ستها نباید بشه با یه بلندگویی که تو هیچ ستی الان پیدا نمیشه از برند کنوود میگه 970 میخره !
یا ست A97 شمارو 200 میخره ! حتما این 2 میلیون میارزهیعنی سیستم من + شما میشه نصفه پوله این سونی
Big Lol
به گفته خودش گیتار فروخته بوده ولی ارسال نکرده که دردسر نشه ایسام حسابش رو بن کرده که دیگه ملت سرکار نباشن... با درج این موضوع حتما بن میکنن دوباره حسابش رو... یکی هم هست نام کاربریش اینه : Radniya .. اینم همین شاهرودیه هستش ! ضبط آیوا گذاشته واسه فروش .. گزارش آی پیش رو بدی چک میکنن...ایسام هم بدش نمیاد که ایشون گرون فروشی رو باب کنه ! چون ایسام هم بیشتر سود میبره . من چند بار گزارش رد کردم که با گرون فروشی و اینجور افراد مقابله کنید اما جواب ندادن
برای چی ممنوع التجارت شده ؟ خلاف کرده ؟