• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیستم صوتی sony اصل ژاپن

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
اگه بخوام مفت بفروشم که خودم نگرش میدارم مگه دیوانم
گفتم اگه کسیم عینه این سیستمو داره خودم 1.700 خریدارم

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
بعدشم این چه هرفی شما میزنی همه چیز تو این مملکت داره با دلاره 3000 تومان خریداری میشه شما دلاره بکن 1000 تا من سیستمو بدم 700
من سیستمو با دلاره 1000 تومان بفروشم باید با دلار 3000 تومان بخرم تازه یه چیزه بیشتر چون دست واسطه هم تو کاره اصلا حرفت منطقی نیست .مثل اینه که شما یه گوشی اپل که تو امریکا 500 دلاره داشته باشی منم بگم اینو به من 500 بده
نه عزیزم عوض اینکه با دلاره 3000 تومان 1500 بخری باید 2 م بخری تازه با منت دست دومشم که کسی زیره 1700 نمیده
پس لطفا حرف سنجیده بزن و حرف من دراری نزن

Last edited:

featit

Registered User
لایک‌ها
134
بعدشم این چه هرفی شما میزنی همه چیز تو این مملکت داره با دلاره 3000 تومان خریداری میشه شما دلاره بکن 1000 تا من سیستمو بدم 700
من سیستمو با دلاره 1000 تومان بفروشم باید با دلار 3000 تومان بخرم تازه یه چیزه بیشتر چون دست واسطه هم تو کاره اصلا حرفت منطقی نیست .مثل اینه که شما یه گوشی اپل که تو امریکا 500 دلاره داشته باشی منم بگم اینو به من 500 بده
نه عزیزم عوض اینکه با دلاره 3000 تومان 1500 بخری باید 2 م بخری تازه با منت دست دومشم که کسی زیره 1700 نمیده
پس لطفا حرف سنجیده بزن و حرف من دراری نزن
دوست عزیز راجعبه کلای دست دوم و قدیمی اونم فقط تو یه سری از کالاها مثل همین ضبط های قدیمی نرخ کاملا متفاوت هستش ! من بلندگو 5j رو با آمپ A65 با 4طبقه A85 فروختم 320 ! آگهیش هم هست !
نرخ دلارش رو بخوام حساب کنم باید 1 تومان میدادم حداقل ! بعدشم مگه الان ضبطها از سایت ebay خریداری میشن؟! همه این ضبط ها یا از زابل میاد یا مشهد ! پس دیگه نرخ دلار اینجا بی معنی بخوایم وسط بکشیم !
البته شما هر چقدر دوست دارید میتونید بفروشید... خوب بفروشی داداش.

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز راجعبه کلای دست دوم و قدیمی اونم فقط تو یه سری از کالاها مثل همین ضبط های قدیمی نرخ کاملا متفاوت هستش ! من بلندگو 5j رو با آمپ A65 با 4طبقه A85 فروختم 320 ! آگهیش هم هست !
نرخ دلارش رو بخوام حساب کنم باید 1 تومان میدادم حداقل ! بعدشم مگه الان ضبطها از سایت ebay خریداری میشن؟! همه این ضبط ها یا از زابل میاد یا مشهد ! پس دیگه نرخ دلار اینجا بی معنی بخوایم وسط بکشیم !
البته شما هر چقدر دوست دارید میتونید بفروشید... خوب بفروشی داداش.
دوست عزیز من تو پستم گفتم من این سیستمو سال 80 1.100 اکبند خریدم فاکتورش حتی هنوز تو جعبشه
از این سیستمای رفرش که الان وارد کشور میشه نیست

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
رفیق دستگاهی که برای 20 - 15 سال پیشه رو با اپل که کالای روز دنیا هست یکی نکن :) اپل برترین فناوری روز هست .
دستگاهت تولید روزه ؟ گارانتی داره ؟ خدمات و پشتیبانی داره ؟ قطعات داره ؟ فناوری روز داره ؟ بله کالای روز با نرخ روز معامله میشه ! تازه با کلی کسر قیمت !!! خودت میدونی که اگه ببری پیش مغازه دار , ازت 500 هم نمیخره !
حالا که به لطـــــــــف اینترنت و سایتهای آگهی رایگان , کالاهامونو میتونیم بدون واسطه بفروشیم که کمتر ضرر کنیم و خریدار هم ارزون تر بخره ! نباید که سواستفاده کنیم ....
دستگاهت 15 سال کارکرده عزیز من و از دیدگاه یه اروپایی و یا ژاپنی باید کنار خیابون گذاشته بشه بره واسه اسقاط و بازیافت ! نه اینکه بیایی با نرخ دلار 3000 تومن معامله کنی! آخه بدبختی ارزش کلکسیونی هم نداره .
دیگه چکار کنیم که کشور جهان سوم هستیم و کالای از رده خارج کشورهای پیشرفته رو باید بیاریم رو بورس و بگیم با دلار 3000 تومنی میفروشمش !!! این دستگاه با نرخ دلار 500 تومن هم نباید معامله بشه چون کاملاً قدیمی هست و هیچ اعتبار و ضمانتی نداره و در صورت خرابی ! مستقیم سطل آشغال

آمپت نهایت 400 فی میخوره ! چون چیز شاخی نیست . کاست و سی دی هم 300 ! برای هر کدوم 150 خیییییییییییییییییلی خوشبینانه هست .چون امروزه کاربرد ندارن
بلندگوها هم 600 - 500 ! بیشتر ارزش نداره . چون با 1 تومن میشه بلندگوی نسبتاً بهتری تهیه کرد

Last edited:

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
لطفا قیمت رو ماله کسی نزارین این سایتیم که من میبینم فقط دوستان جمع شدن واسه مفت خری

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
لطفا قیمت رو ماله کسی نزارین این سایتیم که من میبینم فقط دوستان جمع شدن واسه مفت خری
ببخشید دوست گلم . جسارت نباشه . قصد اینکارو نداشتم .عذر میخوام
فقط قیمت هایی رو گفتم که عرف بازار هست تا شاید خودت یه قیاسی داشته باشی . انصافاً قیمت هایی رو که گفتم طبق تجربه و مشاهدات عینی خودم بوده و نخواستم رو جنس شما قیمت بذارم .
البته اینجا که کلاً به مفت خری عادت دارن چون ماشالله همه کاربلد و بارون دیده هستن :) من خودم تا حالا اینجا نتوستم چیزی بفروشم :D قیمت های بعضاً خنده داری میدن و یا جنس رو رزرو میکنن و بعدش حسابی سرکار میذارنت و یا اقساطی میخوان:eek::eek::eek: اونم بدون ضمانت :confused: :D
منم خواستم کمی کمکت کرده باشم تا به یه قیمت متعادل برسی تا بتونی معامله خوبی داشته باشی :rolleyes:

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان چرا الکی جر و بحث می کنین؟ سرتون درد می کنه؟ دوستان گلم جنسی که برای فروش گذاشته شده مال فروشندس می تونه هر قیمتی که دلش خواست بزاره روش حالا اینی که فروش میره یا نمیره که به من و شما ارتباطی نداره،قیمت های معقول سریع فروش میرن و قیمتهای فضایی هم فروش نمیرن حالا اینی که فروشنده چه تصمیمی میگیره فقط و فقط به خودش مربوطه دوست داره قصد فروش داره که می فروشه دوستم نداره نمیفروشه

blackcherry965

Registered User
لایک‌ها
11
والا من خودم وقتي آگهي فروش يه جنس رو مي بينم حتما دقت مي كنم ببينم با قيمتي كه فروشنده گفته فروش مي ره يا نه حالا احتملا ساير دوستان هم همين جوري هستن خواستم بگم دوستان زياد خودتون رو ناراحت نكنين به هر صورت اين دوستمون جنس ماله خودشته هر چند خود من هم وقتي قيمتشون روديدم تعجب كردم (تا حدي خوشحال شدم چون خودم مي خوام سيستمlرو بفروشم )ولي به هر صورت اگر هم كسي مي خواد گرون تر از ارزش واقعيش جنسي رو بفروشه ديگه نهايت 100 تومن بالاتر ديگه نه اينقدر.

korokam

Registered User
لایک‌ها
12
قیمت دستگاهها و باند را بصورت جداگانه اعلام بفرمایید.
قیمت CD + آمپلیفایر + دک + رک
و
قیمت یک جفت باند
اگر قیمت مناسب بود برای دیدنش مزاحمتون میشم، من اصفهان زیاد میام و زادگاهم استان اصفهان هست.

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
کاربران عزیز در سایت شیپور به فروش رفت 2200 و تازه الان فهمیدم مفت دادم قیمت اصلیش 3 تومان بود تازه یه کسی خرید که خودش کارزش سیستم صوتی بود همون لحظه اومد برد حالا خدا میدونه چند میفروشه

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
در ضمن تا سایتهای مثل شیپور وایسام هست اصلا این سایت خریدو فروش حساب نمیشه

featit

Registered User
لایک‌ها
134
کاربران عزیز در سایت شیپور به فروش رفت 2200 و تازه الان فهمیدم مفت دادم قیمت اصلیش 3 تومان بود تازه یه کسی خرید که خودش کارزش سیستم صوتی بود همون لحظه اومد برد حالا خدا میدونه چند میفروشه
با این صحبت هایی که شما کردی .. من فقط میتونم بگم مبارک صاحب جدیدش باشه ! :)

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
دلال اینو از شما 2200 خریده باشه ؟؟؟ رفیق سال 93 هنوز نیومده که شما جُکش رو تحویل مردم دادید :)
در هر صورت مشخص شد که شما فروشنده نیستی و کلاً قصد و هدفت از ایجاد این تاپیک چی بوده ;)

ضمناً سایتهایی مثل ایسام , از صدقه سر تبلیغات توی این فروم شدن سایت خرید و فروش

اگه نمیدونی پس گوشه سمت چپ مانیتورت ببین ;)

Last edited:

Registered User
لایک‌ها
49
آقا نوش جونت تو اصفهان از اين دلالهاي بي خبر از همه جا پيدا ميشه؟;)

navidthx

Registered User
لایک‌ها
4
حالا که خریده ا
دلال اینو از شما 2200 خریده باشه ؟؟؟ رفیق سال 93 هنوز نیومده که شما جُکش رو تحویل مردم دادید :)
در هر صورت مشخص شد که شما فروشنده نیستی و کلاً قصد و هدفت از ایجاد این تاپیک چی بوده ;)

ضمناً سایتهایی مثل ایسام , از صدقه سر تبلیغات توی این فروم شدن سایت خرید و فروش

اگه نمیدونی پس گوشه سمت چپ مانیتورت ببین ;)
حالا که خریده اگه میخوای تا شمارشم بزارم
مدونی چرا خرید چون ارزش کالا رو میدونست نه مثل چهار نفر مثل شما که اصلا از سیستم سر در نمیاری بخوای رو ماله کسی قیمت بزاری

بالا