مرسی امید جان
شما لطف داری
به قول شما که پیدا کردن این قطعات تو بازار خودش چند ماه وقت میخواد!!! اونم با قیمت های فضایی
فقط 3013 میشه راحت پیدا کرد - بقیه قطعات بسختی موجوده (حالا دست دوم که دیگه نوبرشه!!!)
-----------------------------------------------------------------
DTR الان 220تومن قیمت قطعی خریداره - کمتر شرمنده
---------------------------------------------------------------------
اگه قیمت کل قطعات تک فروشی به قیمتی که فروش کلی مشتری داره کمتر باشه مجبورم بصورت کلی بفروشم و شرمنده همه میشم.
قیمت فروش کلی هم اکنون 2300 مشتری قطعی داره و منتظره خبر منه
---------------------------
--------------------------- ویرایش:
--------------------------
این تاپیک فروش رو ببینید:
http://forum.persiantools.com/t320642-page3.html
ساب 3012 با باکس 185تومن (اونوقت 3013 منو با باکس فوق سفارشی با کارکرد چند ماه زیر 150 میخوان!!!!!!!!!)
آمپ 4کانال کنوود 9405 270تومن (خداییش این آمپ چیش از DTR بهتر یا بالاتره؟ که آمپ منو مفت میخوایید؟؟؟) بخدا قسم امروز داشتم فکر میکردم برم 2تومن پول نزولی بگیرم سیستممو اینجوری مفت حراج نکنم!!! خدا شاهده
کنوود 8105 210تومن!!!!! (حاضرم سر هرچی میخوایید شرط ببندم DTR بنده با 250وات رو بریج کانال عقبش رو 4اهم سر درایو ساب این 8105 رو سوسک میکنه)(تست کردم با ساب اینفینیتی1250 که الان دارم غمپز در میکنم) - در مورد مونو دیجیتالی که دارم اصلا حرف نمیزنم (فقط اینو بدونین یدونه T5-15 رو فرستاده خونه ی ابدی- سابیه که مونو ها برا تکون دادنش جون میدن- البته اگه رو 1اهم استیبل باشن!!!)
کواکسیالی که دارم کیفیتی هست و این کواکسیالش قدرتی هست از 2کلاس متفاوت - پس دراین مورد حرف نمیزنم! فقط اینو میگم که کواکسیالم 2اهمی هست و با یه آمپ ارزون میشه راه اندازیش کرد - ولی اون لیمیتد تقریبا هم قیمت خودش باید براش یه آمپ 2کانال بگیری تا صدای واقعیش دربیاد
-------------
چجوری میتونین از این فرصتی که من لنگ پول هستم استفاده کنین و این قطعات به این خوبی رو مفت بخوایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هاااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا که شده برم پول نزول کنم به این قیمت ها نمیدم تا خریدار واقعیش پیدا شه - ختم کلام