• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیستم کامل (2سال طول کشید تا دونه دونه جمع کنم)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maxor

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان
در آدرس زير نظر جنابhessam.0111 درباره آمپيلي فاير 8105 و ساب ووفر 3012 كنوود خيلي جالبه!!!!!!!!!
تیونینگ تاک - تالارهاي خودرو • مشاهده مبحث - ســـاب ووفرهای ارزان قیمت
عزيزان خودشون قضاوت كنند!

من که چیز خاصی ندیدم طرف سوال کرده بوده که حسام هم راهنمایی کرده. اره اون موقع 3012 فراوون بود و ارزون. نسبت به قیمتش هم بیس واقعا خوبی میداد ولی الان اکش نیست (یا اگه هست من ندیدم)و مدل جایگزینش 3013 موجوده تو بازار .
قیمت ها هم مال یکسال ونیم پیش و قبل سه مورد موج گرونیه.:D

تا جایی که امار دارم حسام این قطعات رو خیلی ارزون نخریده که بخواد تو این گرونی بفروشه و روش سود کنه.مخصوصا ساب که اخرین قطعه از سیستمش بود و همین چند ماه پیش خریده که البته نیاز به گفتن نداره از عکساش معلومه.
به نظر من حسام قیمت ساب باکس رو خوب گذاشته.شاید واسه تهرانیا قیمت زیاد جالب نباشه ولی واسه من شهرستانی خیلی هم خوبه. باور کنید چند بار خواستم سابش رو بخرم ولی پشیمون شدم چون با وضعیت مالی که دارم تا سال اینده هم توان راه اندازی این ساب رو ندارم .

موفق باشد.

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان
در آدرس زير نظر جنابhessam.0111 درباره آمپيلي فاير 8105 و ساب ووفر 3012 كنوود خيلي جالبه!!!!!!!!!
تیونینگ تاک - تالارهاي خودرو • مشاهده مبحث - ســـاب ووفرهای ارزان قیمت
عزيزان خودشون قضاوت كنند!
دوست عزیز یه مقدار دقت کن
تاریخ تایپیک ماله 1 مرداد 1390 زمانی که دلار 1100 بود

arya25000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که چیز خاصی ندیدم طرف سوال کرده بوده که حسام هم راهنمایی کرده. اره اون موقع 3012 فراوون بود و ارزون. نسبت به قیمتش هم بیس واقعا خوبی میداد ولی الان اکش نیست (یا اگه هست من ندیدم)و مدل جایگزینش 3013 موجوده تو بازار .
قیمت ها هم مال یکسال ونیم پیش و قبل سه مورد موج گرونیه.:D

تا جایی که امار دارم حسام این قطعات رو خیلی ارزون نخریده که بخواد تو این گرونی بفروشه و روش سود کنه.مخصوصا ساب که اخرین قطعه از سیستمش بود و همین چند ماه پیش خریده که البته نیاز به گفتن نداره از عکساش معلومه.
به نظر من حسام قیمت ساب باکس رو خوب گذاشته.شاید واسه تهرانیا قیمت زیاد جالب نباشه ولی واسه من شهرستانی خیلی هم خوبه. باور کنید چند بار خواستم سابش رو بخرم ولی پشیمون شدم چون با وضعیت مالی که دارم تا سال اینده هم توان راه اندازی این ساب رو ندارم .

موفق باشد.

دوست عزیز یه مقدار دقت کن
تاریخ تایپیک ماله 1 مرداد 1390 زمانی که دلار 1100 بود

هدف بنده اعتراض به پست ايشون بود, كه نبايد براي تبليغ كالا ; تاپيك ديگران را خراب كرد.
البته قبلا بنده پست ديگري گذاشته بودم كه به دليلي كه ما درك نكرديم حذف شد.
حرف اصلي اين است كه نبايد, يك روز از يك جنس تبليغ بشه و روز ديگر كه به نفع, تخريب.

و اگه قرار مقايسه اي هم صورت بگيره به صورت حرفه اي و با مستندات و دلايل روشن باشه.

hessam.0111

Registered User
لایک‌ها
68
آقای محترم من هیچ وقت نگفتم جنس شما بد هست یا دارید گرون میفروشید
من فقط دارم میگم قیمت پیشنهادی دوستان برای قطعات بنده کمه - همین!
بخدا منظور دیگه ای نداشتم - قیمت های شما رو نشون دادم که بگم آقااااااااااااااا جنس گرون شده
ساب ها رو دونه ای 100تومن خریدم (سپردم به وحید دیگزل برام از کوچه پس کوچه های تهران قیمت قدیم پیدا کرد)
میتونید از وحید دیگزل بپرسید!!!
جنس کم شده بود و قیمت ها داشت میکشید بالا - تو منطقه ی خودم که اصلا 3013 موجود نداشت هیچ فروشگاهی
وحید برام خرید از اینجا راه افتادم رفتم دم خونشون (تهران) ساب با باکس ها رو تحویل گرفتم برگشتم خونه
حتی وقت نکردم برم بالا یه چایی پیشش بخورم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (حالا درک میکنید که میگم این سیستمو با عشق جمع کردم و دل ندارم بفروشمش؟)
---------------
درمورد 8105 هم الان میگم خوبه (اصلا کی گفت بده؟)
رو 4اهم برق خوب میخواد و رو 2اهم راحت میتونه 3012دوکویل رو فول درایو کنه
اگه جایی به کسی پیشنهادی دادم مطمئن باش به نسبت پولی که تو جیبش بود بهش پیشنهاد دادم که 8105 بگیر! یا فلان چیز بگیر! یا چیزای دیگه
الان هم قدرت 8105 مونو داریم 3برابر قیمت 8105 - پس چرا اونو بهش معرفی نکردم؟ (مشاوره به نسبت توان مالی و سابی که انتخاب کردی صورت میگیره)(طرف 300ت بیشتر پول نداشت)
نمیتونی بهم بگی چون یه موقعی به کسی گفتم فلان چیز خوبه! پس دیگه بهتر از اون نیست!
هر حرفی زمان خاص خودشو داره عزیز
امیدوارم این بحث بی مورد همینجا تموم شه
درمورد اینکه فکر میکنید تو تاپیک فروش شما دخالت کردم یا حرفی زدم که نباید میزدم صمیمانه از همینجا از شما عذرخواهی میکنم
امیدوارم این کدورتی که بین من و شما پیش اومده (که سوءتفاهمی بیش نیست!) هرچه زودتر رفع بشه
باتشکر

قیمت اخر امپ ۴ کانالتو پخ کن داداش

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

این امپ در حلت بریج چند وات میده؟

سلام دوست عزیز
قیمت رو شما باید پیشنهاد بدید - مزایده هست.
رو حالت بریج 250وات تپل بهت میده - رو کانال عقبش هم تنظیمات خوبی برای ساب داره - ازجمله ساب سونیک

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
۲۵۰ که نوشتی گرونه به نظرم. بیا پایینتر

peymoon

Registered User
لایک‌ها
11
برادر ساب ها هنوز موجوده؟!كف قيمتو به من پ.خ ميكني؟! دست گلت درد نكنه!
آپ واسه آقا حسام گل :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا