آقا 1 سوال داشتم
الان من ميام و 1 سيم كارت بدون اعتبار اوليه ميگيرم 44 تومن
چند ماه هم روشن ميذارم البته زنگ نميزنم و ديگران ممكنه بهم زنگ بزنن(در كل هيچ هزينه اي مصرف نشه)
اگه قرار باشه يه روزي آبونمان رو بگيرن چجوري ميشه؟؟ حساب منفي ميشه؟:دي يا تا وقتي شارژش كنم سيم كارت غير فعال ميشه؟؟
با سلام سیمکارت موجودی دارین؟؟ اگه میشه شماره های موجودتونو برام بنویسید و شماره امریکا از چند شروع میشه؟ خدمات ویزا و مستر کارتتون چه جوریه؟ با تشکر
براي خريد تعداد
پ خ زدم .......
موفق باشيد
با سلام من برای انجام یک کاری دارم میام تهران اگر ادرستون تغییر نکرده به همون ادرس موجود در سایتتون میام همونجا با هم چک میکنیم با تشکر
با سلام
بنده رو که میشناسی
این هفته در سفری که به ترکیه داشتم ازش استفاده کردم
میتونم بگم مضخرف دوستام اصلا نمیتونستن تماس برقرار کنن باهام.
اخرش رفتم ترک سل گرفتم.
گفتم دوستان بدونن.
اگر سیم کارت بدون اعتبار داشته باشیم یعنی اعتباری نداشته باشه
ایا می تونیم sms دریافت کنیم برای دریافت تماس چطور ؟
به فرض دو شماره فعال باشه وقتی با یکی در حال تماس هستیم شماره دوم هم زنگ بخوره
چطوری میشه متوجه شد ؟ یعنی کال ویتینگ داره ؟
ابونمان سیم کارت ماهیانه چقدر هست ؟
سلام دوست عزیز،
اگر سیم کارت بدون اعتبار باشه، فقط میتونین اس ام اس دریافت کنین (این رو با توجه به درخواست دوستان بنده از سیم کارت های فعال شده ای که اعتبار نداشت، استفاده کردم و این تجربه حاصل شد). تماسی نمیتونین در این شرایط دریافت کنین.
بله کال ویتینگ داره و در این شرایط رخ میده
آبونمان سیم کارت 1 پوند انگلیس (معادل اون 1.65 دلار) ماهانه از سیم کارت کسر میشه که مثلا اگر سالی یکبار هم سفر داشته باشین هزینه ای در کل نمیشه..
پس هنگامی که تماسی دریافت بشه رومینگ میفته دیگه وقیمتش با توجه به منطقه فرق میکنه درسته ؟
در مورد ابونمان یعنی اگر نه تماسی دریافت کنیم نه تماسی داشته باشیم در هر صورت ماهی پوند کم میشه درسته ؟
گفتم اينجا بپرسم تاپيك بياد بالا
در ادامه بحث شارژ سيمكارت :
من يه سوال واسم پيش اومد
اينا كه ميرن دبي و كويت و قطر و افغانستان
اونجا مگه اين worldsim شعبه اي چيزي نداره تا بتونن شارژ تهيه كنن ؟!!!