• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیم کارت های بین المللی با دو شماره همزمان انگلیس و آمریکا و رومینگ رایگان (با تخفیف ویژه)

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که از طریق پی ام با ما در ارتباط هستن، لطف کنن سوال هاشون رو اینجا بپرسن که تاپیک هم بالا بمونه.
بازم ممنون

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا 1 سوال داشتم
الان من ميام و 1 سيم كارت بدون اعتبار اوليه ميگيرم 44 تومن
چند ماه هم روشن ميذارم البته زنگ نميزنم و ديگران ممكنه بهم زنگ بزنن(در كل هيچ هزينه اي مصرف نشه)
اگه قرار باشه يه روزي آبونمان رو بگيرن چجوري ميشه؟؟ حساب منفي ميشه؟:دي يا تا وقتي شار‍ژش كنم سيم كارت غير فعال ميشه؟؟

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
آقا 1 سوال داشتم
الان من ميام و 1 سيم كارت بدون اعتبار اوليه ميگيرم 44 تومن
چند ماه هم روشن ميذارم البته زنگ نميزنم و ديگران ممكنه بهم زنگ بزنن(در كل هيچ هزينه اي مصرف نشه)
اگه قرار باشه يه روزي آبونمان رو بگيرن چجوري ميشه؟؟ حساب منفي ميشه؟:دي يا تا وقتي شار‍ژش كنم سيم كارت غير فعال ميشه؟؟

سلام قربان،
بله اعتبار هم میتونه منفی بشه! زمانی که آبونمان دریافت میشد حساب ها هم ممکن بود منفی بشن، نکته ای که هست اینه که شما حتما باید اعتبار داشته باشین تا بتونین تماس دریافت کنین، اگر نداشته باشین فقط می تونین اس ام اس بگیرین :)

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به دوستان،

به مدت محدودی بر روی تعداد تخفیف های مناسبی ارایه می کنیم.
حداقل سفارش 2 سیم کارت
حداکثر = ندارد :)

لطفا سوالات/سفارشات و غیره رو از همینجا اعلام کنین

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام سیمکارت موجودی دارین؟؟ اگه میشه شماره های موجودتونو برام بنویسید و شماره امریکا از چند شروع میشه؟ خدمات ویزا و مستر کارتتون چه جوریه؟ با تشکر

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام سیمکارت موجودی دارین؟؟ اگه میشه شماره های موجودتونو برام بنویسید و شماره امریکا از چند شروع میشه؟ خدمات ویزا و مستر کارتتون چه جوریه؟ با تشکر

سلام،

سیم کارت به هر تعداد موجوده
شماره های موجود رو باید به صورت آنلاین با هم چک کنیم تا شماره انتخابی شما از دست نره.
شماره آمریکا رو پس از دریافت می تونین با دستوری که داخل بسته سیم کارت هست، دریافت کنین
فعلا ویزا کارت یا مستر کارت (فیزیکی یا مجازی) موجود نیست. به محض ارایه اطلاع رسانی می کنیم :)

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
براي خريد تعداد
پ خ زدم .......

موفق باشيد

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام من برای انجام یک کاری دارم میام تهران اگر ادرستون تغییر نکرده به همون ادرس موجود در سایتتون میام همونجا با هم چک میکنیم با تشکر

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام
بنده رو که میشناسی
این هفته در سفری که به ترکیه داشتم ازش استفاده کردم
میتونم بگم مضخرف دوستام اصلا نمیتونستن تماس برقرار کنن باهام.
اخرش رفتم ترک سل گرفتم.
گفتم دوستان بدونن.

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
براي خريد تعداد
پ خ زدم .......

موفق باشيد

سلام،

پاسخ شما ارسال شد

با سلام من برای انجام یک کاری دارم میام تهران اگر ادرستون تغییر نکرده به همون ادرس موجود در سایتتون میام همونجا با هم چک میکنیم با تشکر

سلام، دوست عزیز ما که تهران نیستیم :)

با سلام
بنده رو که میشناسی
این هفته در سفری که به ترکیه داشتم ازش استفاده کردم
میتونم بگم مضخرف دوستام اصلا نمیتونستن تماس برقرار کنن باهام.
اخرش رفتم ترک سل گرفتم.
گفتم دوستان بدونن.

سلام دوست عزیز،
از همین فرمایشاتی که داشتین، کاملا مشخصه که چه اتفاقی افتاده!
شما بهتر بود قبل از اینکه سفر داشته باشین، تمام توضیحاتی که در رابطه با سیم کارت ارایه شده رو مطالعه می کردین تا با موردی مواجه نیشین!
از ایران روش های بسیار مطمین، ارزان و راحتی وجود داره که می تونین تماس برقرار کنین با این سیم کارت ولی شما به هیچ راهنمایی ما توجه نکردین!

جهت اطلاع دوستان، ترکیه یکی از کشور هایی بود که بنده شخصا این سیم کارت رو تست کردم (شهر های استامبول، آنکارا و آنتالیا) هیچ موردی وجود نداشت. متاسفم که باید بگم فرمایشاتتون رو قبول ندارم.

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
سیم کارت (تعداد) جناب رحیمی ارسال شد :)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اگر سیم کارت بدون اعتبار داشته باشیم یعنی اعتباری نداشته باشه
ایا می تونیم sms دریافت کنیم برای دریافت تماس چطور ؟

به فرض دو شماره فعال باشه وقتی با یکی در حال تماس هستیم شماره دوم هم زنگ بخوره
چطوری میشه متوجه شد ؟ یعنی کال ویتینگ داره ؟
ابونمان سیم کارت ماهیانه چقدر هست ؟

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
اگر سیم کارت بدون اعتبار داشته باشیم یعنی اعتباری نداشته باشه
ایا می تونیم sms دریافت کنیم برای دریافت تماس چطور ؟

به فرض دو شماره فعال باشه وقتی با یکی در حال تماس هستیم شماره دوم هم زنگ بخوره
چطوری میشه متوجه شد ؟ یعنی کال ویتینگ داره ؟
ابونمان سیم کارت ماهیانه چقدر هست ؟

سلام دوست عزیز،
اگر سیم کارت بدون اعتبار باشه، فقط میتونین اس ام اس دریافت کنین (این رو با توجه به درخواست دوستان بنده از سیم کارت های فعال شده ای که اعتبار نداشت، استفاده کردم و این تجربه حاصل شد). تماسی نمیتونین در این شرایط دریافت کنین.
بله کال ویتینگ داره و در این شرایط رخ میده ;)
آبونمان سیم کارت 1 پوند انگلیس (معادل اون 1.65 دلار) ماهانه از سیم کارت کسر میشه که مثلا اگر سالی یکبار هم سفر داشته باشین هزینه ای در کل نمیشه..

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام دوست عزیز،
اگر سیم کارت بدون اعتبار باشه، فقط میتونین اس ام اس دریافت کنین (این رو با توجه به درخواست دوستان بنده از سیم کارت های فعال شده ای که اعتبار نداشت، استفاده کردم و این تجربه حاصل شد). تماسی نمیتونین در این شرایط دریافت کنین.
بله کال ویتینگ داره و در این شرایط رخ میده ;)
آبونمان سیم کارت 1 پوند انگلیس (معادل اون 1.65 دلار) ماهانه از سیم کارت کسر میشه که مثلا اگر سالی یکبار هم سفر داشته باشین هزینه ای در کل نمیشه..

پس هنگامی که تماسی دریافت بشه رومینگ میفته دیگه وقیمتش با توجه به منطقه فرق میکنه درسته ؟
در مورد ابونمان یعنی اگر نه تماسی دریافت کنیم نه تماسی داشته باشیم در هر صورت ماهی پوند کم میشه درسته ؟

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
پس هنگامی که تماسی دریافت بشه رومینگ میفته دیگه وقیمتش با توجه به منطقه فرق میکنه درسته ؟
در مورد ابونمان یعنی اگر نه تماسی دریافت کنیم نه تماسی داشته باشیم در هر صورت ماهی پوند کم میشه درسته ؟

سلام دوست عزیز،

نه عزیز، اگر شما در کشوری باشید که جز 100 کشور رومینگ رایگان باشه، از شما هزینه رومینگ کم نمیشه ولی شرط دریافت تماس اینه که باید اعتبار داشته باشید، شاید این روش بازاریابی اپراتور هست!
اگر شما در کشوری باشید که رومینگ رایگان نداره، باید بررسی کنید که چقدر هزینه رومینگ داره (پست اول مشخص کرده که چقدر رومینگ داره) که هر منطقه با منطقه دیگه تفاوت داره.
بله آیونمان همینه دیگه، به عبارتی حق اشتراکه که هر ماه گرفته میشه (البته چند ماهی بود که دریافت نمیشد که تازه دوباره شروع به دریافت کرده). این هزینه ماهی حدود 2000 تومن میشه که در واقع هیچ هزینه ای در کل نمیشه.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
گفتم اينجا بپرسم تاپيك بياد بالا

در ادامه بحث شارژ سيمكارت :

من يه سوال واسم پيش اومد
اينا كه ميرن دبي و كويت و قطر و افغانستان
اونجا مگه اين worldsim شعبه اي چيزي نداره تا بتونن شارژ تهيه كنن ؟!!!

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
گفتم اينجا بپرسم تاپيك بياد بالا

در ادامه بحث شارژ سيمكارت :

من يه سوال واسم پيش اومد
اينا كه ميرن دبي و كويت و قطر و افغانستان
اونجا مگه اين worldsim شعبه اي چيزي نداره تا بتونن شارژ تهيه كنن ؟!!!

سلام،
ممنون از لطف شما :)

این اپراتور در 220 کشور دنیا پوشش شبکه داره و اینکه توی همه کشور ها شعبه داشته باشه، کمی عاقلانه نیست، تمامی موارد از سمت سایت این اپراتور قابل انجام هست.
واسه دریافت شارژ از 4 طریق می تونین این کار رو انجام بدین که نیاز به کارت اعتباری هست. اگر کارت اعتباری داشته باشین کارت شارژ رو در هر جای دنیا می تونین دریافت کنین.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
سلام
عذر میخام
این سوال جدی میپرسم

میشه این سیمکارتارو خرید و تو خود ایران ازش استفاده کرد ؟
مثلا برا کلاس

یکم توضیح میدید مثلا اینو تو ایران بخواید داشته باشید نحوه استفادش چجوره ؟
چون میخام

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام مگه این سيم کارت بين المللی - سيم کارت ورلد سیم - سيم کارت WorldSim سایت شما نیست؟؟ قیمتاش با قیمتای شما یکی هستش پس لطفا مشخصات خودتونو بدید شماره تلفن شماره حساب اگر سایتی دارید یا ادرسی برای تماس

در ضمن دوستانی که این سیم کارتو تهیه کردن و دارن استفاده میکنن از شرایط و کیفیتش راضی هستند؟؟ کلا یک ری وی یو بدن
با تشکر

Last edited:
بالا