شماره ها رند 79000و89000 تومان هستش برای مثال 7700024747 89000تومان هست یا 7700024748 79000تومان هست و شماره ها کلا از 7700024744 تا7700024794 هستش شما انتخاب کنید البته عمده سیم کارتها 59000 هستن. شمارهای رند برای مثال 7700024788 و7700024766 و7700024755 و7700024744درود
دوست عزیز من یه دونه میخوام! چه شماره هایی موجود دارین ؟
میتونیم انتخاب کنیم اگه حق انتخاب داریم میشه چند شماره رندشو که زیادم گرون نباشه برام پ.خ کنید؟ مثل شماره ای که چند تا پست بالاتر بود
ممنون
سلام و ممنون از پاسختون،
شما فرض کنید من این سیم کارت رو برای کلاس گذاشتن و یه کار کوچیک مثل فعالسازی پی پال میخوام.
حالا داخل موبایل قرار میدم و 24 ساعته موبایل روشن می مونه. (روی شماره آمریکا)
خب معلومه که بعد از چند تماس اول، نه من از این سیم کارت تماس میگیرم و نه زنگی به این شماره زده میشه. مثلا چند سال به همین صورت خواهد گذشت... ولی گوشی روشنه و آماده زنگ خوردن هست. (گوشی فقط در ایران خواهد بود)
1. در این صورت چه مبلغی به عنوان آبونمان یا هزینه مخفی از شارژ کم میشه؟ قاعدتا با این شرایطی که عرض کردم، اگر 2 دلار شارژ داشته باشیم، 2 سال دیگه دقیقا همون 2 دلار نخواهد بود...
2. آیا مثل ایرانسل اگر برای مدتی گوشی خاموش باشه و تماسی برقرار نشه، سیم کارت غیر فعال میشه؟
ضمنا:
3. هزینه ارسال sms چقدر است؟
4. هزینه دریافت sms چقدر است؟
5. سیم کارت به صورت پلمب مثل ایرانسل هست؟ یا باز هست؟
6. در یک زمان امکان اینکه دو شماره فعال باشه هست؟ یا در یک زمان، فقط یک شماره (انگلیس، آمریکا) میتوانه فعال باشه و استفاده بشه؟
7. در وبسایت اصلی نام ایران در فهرست شرکتهای رومینگ نیست. میشه درباره این مورد توضیح بدید؟ WorldSim : Data Roaming
8. در وبسایت اصلی نوشته شماره های انگلیس با پیش شماره 00447924 و شماره های آمریکا با پیش شماره 001940 شروع میشن. ولی سیم کارتهای شما با این رنج نیستند. میشه در این رابطه هم توضیح بفرمایید؟ ( مثلا این لینک را ملاحظه فرمایید که پیش شماره آن مطابق با همونی است که در سایت اصلی نوشته شده)
9. در تمام سایتهای ایرانی که من دیدم نوشته بود شارژ اولیه 10 دلار، در سایت اصلی هم نوشته بود شارژ اولیه 15 دلار است. ولی سیم کارتهای شما طبق فرمایشتون 5 دلار اعتبار اولیه دارن. در این باره هم اگر توضیح بدید فکر میکنم خیلی از دوستان جواب سوالهاشون رو میگیرن.
سپاسگزارم
سلام
کم یک سیم کارن مبخوام ، اما هفته دیگه !
این تخفیف که به این زودی تموم نمیشه ؟
سلام
ممنونم از اینکه سوالای فنی پرسیدید :دی
خب من به تک تک سوال ها جواب میدم:
1. بر روی این سیم کارت هزینه آبونمان ماهانه 1 پوند انگلیس وجود داره (تقریبا 1.7 دلار)، البته حدود چند ماه هست که اپراتور از هیچ کس کسر نکرده این آبونمان رو و دارن بررسی می کنن که دریافت کنن یا نکنن،
2. شماره انگلیس سیم کارت به صورت دایمی بر روی سیم کارت قرار داره ولی شماره آمریکا رو باید با ارسال کد فعال کرد، در صورتی که 3 ماه از این شماره استفاده نشه، حق شماره از شما سلب میشه و باید مجددا اقدام به دریافت شماره کرد.
3. هزینه ارسال SMS در لینک زیر موجوده:
Sim Card Tariffs and Coverage. Travel and save money with our Sim cards.
4. هزینه دریافت SMS رایگان هست، یعنی شما در هر کشوری باشید، SMS به صورت رایگان دریافت می کنید.
5. بسته سیم کارت در عکسی که گذاشتم مشخصه، اون بسته سمت راست که کوچکتره. روی بسته سیم کارت پلمپی وجود نداره. کمتر سیم کارت بین المللی دیدم که پلمپ باشه...
6. 2 شماره به صورت همزمان فعال هست و میتونین با هر کدومش تماس دریافت کنین
7. این آدرسی که شما فرمودید، کشور های دارای دیتا (GPRS) هستند و ارتباطی با دریافت تماس نداره. البته تعداد این کشور ها داره زیاد میشه و ممکنه تا چند وقته دیگه ایران هم جز این کشور ها قرار بگیره.
8. لینکی که شما فرمودید، لینک اپراتور نیست، ولی فرمایش شما درسته، دریافتی ها ما از اپراتور تا دفعه قبل، با پیش شماره 44792457 ارایه می کرد ولی در سری جدید از پیش شماره های جدید استفاده کرده که می تونین برای اطمینان از پشتیبانی زنده اپراتور سوال بفرمایین.
9. سوال خیلی خوبی کردید، کسانی که تعداد زیادی سیم کارت از اپراتور دریافت می کنن، اپراتور به اون ها حق انتخاب میده که سیم کارت رو با چه اعتباری به فروش برسونیم. شما اگر احتیاج داشته باشین من سیم کارت رو بدون اعتبار اولیه با قیمت کمتر به شما میدم. یا با اعتبار بیشتر و با قیمت بیشتر. حق انتخاب با شما.
وظیفه ما پاسخ به شماست دوست عزیزاول از همه تشکر می کنم بابت پاسخهای جامع و کاملی که دادید، الآن برای خیلی ها شفاف سازی شد. و همچنین سپاسگزاری برای وقتی که صرف کردید.
خب بریم سراغ سری دوم سوالها! (فکر کنم بعد از این پست دیگه ایگنور بشم! )
1. این ماهی 1 پوند که فرمودید، اول و آخر هرینه ای است که میدیم؟ یا مثلا هزینه های دیگری نیز در ماه به عنوان هزینه مخفی یا هزینه اشتراک باید پرداخت بشه؟ یا مثلا علاوه بر این هزینه ماهیانه، آبونمان سالیانه هم دارد؟
2. ماهی 1 پوند برای شماره انگلیس هست. اگر شماره آمریکا فعال بشه، میشه ماهی 2 پوند؟ یا هزینه اشتراک شماره آمریکا کاملا رایگان است؟
3. اگر یه شارژ 10 دلاری از شما بگیرم و سیم کارت رو شارژ کنم، مثل ایرانسل این 10 دلار برای مدت نامحدود معتبر می مونه؟ یا مثلا اگر در مدت 1 سال مصرف نشه، باطل میشه؟
4. اگر کسی به خط آمریکا یا انگلیس زنگ بزنه و ما جواب ندیم و به اصطلاح miss call بشه، چه هزینه هایی تعلق میگیره؟ (این سوالو برای این می پرسم که ممکنه اپراتور بخواد زرنگبازی در بیاره و تماسهای تبلیغاتی رو به سمت شماره های این سیم کارتها هدایت کنه، و مشترک اگر جواب بده که باید هزینه رو بده اگرم نده باید مثلا یه flat rate بابت هر miss call بده)
5. اگر به علت عدم استفاده از شماره آمریکا این شماره باطل بشه، آیا فقط با ارسال sms مجدد، شماره جدید تعلق میگیره؟ یا مشمول جریمه هم خواهد شد؟
6. نوع سیمکارتی که شما ارائه میدید به گوشی های معمولی (نوکیا، سامسونگ، سونی، ... ) بازار ایران میخوره؟ یا باید از کیتهای تبدیل استفاده کرد؟
7. من یه آدرس در یه کشور تحریم نشده (مثلا نیوزلند) دارم، یکی هم در ایران. هر دوشون هم فعال هستند. برای ثبت در پنل کاربری WorldSim از کدوم آدرس استفاده کنم بهتره؟
8. اگر سیم کارت به دلیلی بسوزه، امکان تعویضش هست به طوری که شماره تغییر نکنه؟
9. آیا این سیمکارتها تا زمانی که اون هزینه 1 پوند در ماه پرداخت بشه، معتبر می مونن؟ یا دوره اعتبار 5 یا 10 ساله دارن؟
10. برای خریدارهای اول، تخفیفی چیزی محسوب نمیشه؟ :blush:
باز هم تشکر میکنم.
سلام دوست عزیزدرود
دوست عزیز 1 نکته اینکه اگه کسی با اپراتور های داخل ایران زنگ بزنه به ما باید همین 0044 رو بگیره ؟؟
واینکه ما به اپراتور های داخل ایران اگه زنگ بزنیم چه شماره ای میوفته.؟؟
هزینه هر اس ام اس چقدره؟؟
یا حق
درود
یه سوال این سیم ها که با آیفون مشکلی نداره ؟ هم از نوع لاکش هم آنلاکش ؟ با لاکش میشه بدون گیوی سیم استفاده کرد ؟
و اینکه میکرو کردنشون با سیم کارتای دیگه فرق میکنه ؟
ممنون
با این سیمکارت میشه Google Voice رو فعال کرد ؟ چون برای فعال کردنش نیاز هست ما یه شماره آمریکا داشته باشیم. و آیا شماره های آمریکا معتبر هستن برای این کار ؟
درست متوجه نشدم !
من برای iPhone سیم کارتمو (داخلی) دادم یه جای مطمئن میکرو کردن
حالا ظاهر این سیم کارت با سیم کارت شما فرق میکنه ؟ قابل میکرو شدن نسیت ؟!