patteerr
Registered User
- نوشتهها
- 4,016
- لایکها
- 3,140
شما هم برص دارید ؟ قرصشو من قراره این هفته از ترکیه بخرم . یکی از اشناها میره ترکیه میخوای بگم یکی هم واسه تو بخره ؟aziz vase manam pekh kon
شما هم برص دارید ؟ قرصشو من قراره این هفته از ترکیه بخرم . یکی از اشناها میره ترکیه میخوای بگم یکی هم واسه تو بخره ؟aziz vase manam pekh kon
سلام
روغن درخت چای نداریم
عصاره کندر اگه روغنشو بخواین براتون تهیه میکنیم
ممنون از پاسخ
ببخشید این روغن امله هم که هست اصله ؟ هندی هست یا پاکستانی ؟ همچنین روغن آواکادو ؟؟؟؟
یه چند مورد میخوام دارم سرچ میکنم . ببخشید سوال میکنم
هلیله سیاه دارید + خاصیت
aziz vase manam pekh kon
نه دوست عزیزنه روغنش پیدا میشه ... یچیزه دیگه اسمش شاید مسخره به نظر بیاد ، نمک دریای مرده (Dead Sea Salt) شنیدید ؟؟؟!
شما هم برص دارید ؟ قرصشو من قراره این هفته از ترکیه بخرم . یکی از اشناها میره ترکیه میخوای بگم یکی هم واسه تو بخره ؟
عزیزم 150 لیر هست . جمعه هم میره راننده تریلی هستند . میخوای شما حساب کن 150 لیر بخر از صرافی بفرست واسم بدم بهشون یا اینکه شما بر اساس نرخ روزی که قراره خودش لیره بخره محاسبه بشه و شما واریز کنید تا من پول رو بدم بهشون و برای شما هم لیره بخرن . اگه تونستیم از اون طرف تخفیف بگیریم باقی پولتون رو برمی گردونم داخل پاکت محصول . اگه خریدتون قطعی و 100% هست خبر بدید . دو روز موونده فقط که برن .قبلا تو تا پیک اون بز دزده بهت پخ دادم گفتم واسه یه اشناست گفتی قراره برات بیاره ه عزیز یه پخ بزن قیمت و بگو
روغن جوجوبا هم دارید ؟ طبیعی ؟
تایید میشه ممنون رضایت بخش بود
از چه روشی برایه تولید روغن استفاده می کنید؟حجم روغن ها چه قدره؟
سلام آقا من بیدمشک و شاهطره و کاسنی میخوام بادرنج بویه هم میخوام تعریفشو خیلی شنیدم فقط باید دقیق یادم بدی چطور باید درستش کنم خوشمزه بشه
دوست عزیز جواب سوالمو ندادین.دارویه گیاهی ضد ریزش موی شقایق(صبا) شامل چه ترکیباتی و نحوه استفاداش به چه صورتی هست؟باتشکر
از چه روشی برایه تولید روغن استفاده می کنید؟حجم روغن ها چه قدره؟
دوست عزیز جواب سوالمو ندادین.دارویه گیاهی ضد ریزش موی شقایق(صبا) شامل چه ترکیباتی و نحوه استفاداش به چه صورتی هست؟باتشکر
سلام آقا من بیدمشک و شاهطره و کاسنی میخوام بادرنج بویه هم میخوام تعریفشو خیلی شنیدم فقط باید دقیق یادم بدی چطور باید درستش کنم خوشمزه بشه