• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عرقیات گیاهی سنتی+روغن های گیاهی سنتی+کرم های گیاهی سنتی+دم نوش های سنتی

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
روغن درخت چای نداریم

عصاره کندر اگه روغنشو بخواین براتون تهیه میکنیم

نه روغنش پیدا میشه ... یچیزه دیگه اسمش شاید مسخره به نظر بیاد ، نمک دریای مرده (Dead Sea Salt) شنیدید ؟؟؟!

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
ممنون از پاسخ

ببخشید این روغن امله هم که هست اصله ؟ هندی هست یا پاکستانی ؟ همچنین روغن آواکادو ؟؟؟؟

یه چند مورد میخوام دارم سرچ میکنم . ببخشید سوال میکنم

روغن املخ رو نمیدونم
روغن آواکادو تولید خودمون هستش

هلیله سیاه دارید + خاصیت

نداریم

aziz vase manam pekh kon

ما دارو گیاهای برای درمان قطعی این مورد نداریم

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
شما هم برص دارید ؟ قرصشو من قراره این هفته از ترکیه بخرم . یکی از اشناها میره ترکیه میخوای بگم یکی هم واسه تو بخره ؟

قبلا تو تا پیک اون بز دزده بهت پخ دادم گفتم واسه یه اشناست گفتی قراره برات بیاره ه عزیز یه پخ بزن قیمت و بگو

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
قبلا تو تا پیک اون بز دزده بهت پخ دادم گفتم واسه یه اشناست گفتی قراره برات بیاره ه عزیز یه پخ بزن قیمت و بگو
عزیزم 150 لیر هست . جمعه هم میره راننده تریلی هستند . میخوای شما حساب کن 150 لیر بخر از صرافی بفرست واسم بدم بهشون یا اینکه شما بر اساس نرخ روزی که قراره خودش لیره بخره محاسبه بشه و شما واریز کنید تا من پول رو بدم بهشون و برای شما هم لیره بخرن . اگه تونستیم از اون طرف تخفیف بگیریم باقی پولتون رو برمی گردونم داخل پاکت محصول . اگه خریدتون قطعی و 100% هست خبر بدید . دو روز موونده فقط که برن .

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
روغن جوجوبا هم دارید ؟ طبیعی ؟

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
سفارش دوست عزیز safari213
ارسال شده و به دستشون رسیده
ایشالا که راضی باشن

safari2131

Registered User
لایک‌ها
77

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
از چه روشی برایه تولید روغن استفاده می کنید؟حجم روغن ها چه قدره؟

Last edited:

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
سلام آقا من بیدمشک و شاهطره و کاسنی میخوام بادرنج بویه هم میخوام تعریفشو خیلی شنیدم فقط باید دقیق یادم بدی چطور باید درستش کنم خوشمزه بشه

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز جواب سوالمو ندادین.دارویه گیاهی ضد ریزش موی شقایق(صبا) شامل چه ترکیباتی و نحوه استفاداش به چه صورتی هست؟باتشکر

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
دوست عزیز جواب سوالمو ندادین.دارویه گیاهی ضد ریزش موی شقایق(صبا) شامل چه ترکیباتی و نحوه استفاداش به چه صورتی هست؟باتشکر

ببخشید بابت تاخیر در پاسخ

تولید روغن با استفاده از حرارت هستش

ضد ریزش مو از ترکیبات 20 گیاه دارویی که شامل وسمه گردو سیاهدانه شقایق و...
نحوه مصرفش :پودر رو به مقدار لازم در آب گرم میریزید و بصورت خمیر درآورده و روی سر مالیده و بعد از 2 ساعت میشورید(هفته ای 2 بار)

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز اگر برس دارید به توصیه های من گوش کنید انشا الله خوب میشید. مطما باشید داروی ترکیه هم و داروهای دیگر هم از این روشها استفاده میکنند و درمان دارد ولی گیاهی نه شیمیای .

اولا کسی که این بیماری را دارد از مواد طبع سرد استفاده میکند مانند ماست سرکه و آبلیمو از این غذا ها و طبع سرد دوری کنید و تو اینترنت سرچ کنید طبع غذا ها و سعی کنید از غذاهای طبع گرم استفاده کنید مثلا عسل زیاد بخورید (البته احتمال داره زیاد طبع گرم هم بخورن و برس داشته باشند)

زیاد جاهای که مبتلا به برس شده مثل روی دستتون زیر نور آفتاب نباشه مثلا دسکش یه مدت استفاده کنید.

اما درمان قطعی غازیاقی دم کرده روزانه دو بار و همچنین به صورت پخته شده با برنج به عنوان سبزی پلو.میل کنید میتوانید به جاهای که رنگ پوست تغییر کرده آسیاب کنید بزنید.
این مواد نیز مفید است سیاه دانه با عسل . و جوانه گندم چون ویتامین ب داره با گل ختمی هم میتونید مرحم درست کنید .

اگر پیدا نکردید بفرمایید آدرس بدم بهتون تهیه کنید

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
از چه روشی برایه تولید روغن استفاده می کنید؟حجم روغن ها چه قدره؟

برای تهیه روغن مواد که میخواهند روغن درست کنند روغن زیتون را خوب میجوشنانند در یک ظرف سر بسته بعد مواد را اضافه میکنند مثل سیاه دانه بعد از جوشاندن 1 ساعت خواصیت سیاهدانه به روغن زیتون انتقال پیدا میکند و صاف میکنند و روغن سیاهدانه شده و استفاده میکنند البته پماد ها هم به این صورت است ولی سعی میکنند مقدار جوشناندن را کم کنند تا غلیض تر بشه .

Last edited:

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22

موادی که این دوستمون فرمودن کاملا برای ریزش مو مفید هست اگر خودتان نمیتوانید درست کنید بخرید از این دوستمون .
کسی هم توان درست کردن داره مقداری مازوج نرم وسمه و حنای بیرنگ که موهاتون رنگ نگیره با هم مخلوط کرده مازوج نرم کم باشه و در یک ظرف بریزید با کمی آب گرم روش مخلوط کنید به شکل مرحم میشه به موهاتون بزنید و 15 دقیق بمونه بعد بشورید هر بار موقع حموم رفتن این مرحم درست کنید دقت داشته باشید بعد این کار به موها صابون یا شاپو نزنید .

بعد از حمام خرگوشک نیز مفید است اگر دوستمون دارند تهیه کنید

Last edited:

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
سلام آقا من بیدمشک و شاهطره و کاسنی میخوام بادرنج بویه هم میخوام تعریفشو خیلی شنیدم فقط باید دقیق یادم بدی چطور باید درستش کنم خوشمزه بشه

دوست من برای چه بیماری به شما گفتن اینارو مصرف کنید؟

کاسنی برای کبد خوبه شاهتره هم خوب است و برای حساسیت های پوستی مفید است

بیدمشک برای کم خونی مفید هست نوع بیماری بفرمایید راهنمایی بشه خودتون خود سر استفاده نکنید

بالا