• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
آقای رحیمیان عزیز مبلغ 4 کیلو عسل آویشن بدون موم واریز شد آدرس رو هم پ خ کردم

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
یک سوال دارم

عسل خام که حالت کریستاله داره، همون عسلی هست که مستقیم از قاب گرفته میشه و حرارت ندیده درسته؟
- یک عزیزی اینجا داریم که مُسِر میگه عسل خام، مخلوط موم و عسل هست که توی دیگ میریزن و حرارت میدن تا عسل شفاف بدست بیارند، یعنی این کریستال ها موم هستند.

و میگه این عسلهای با قاب که بیرون فروخته میشه و کاملا شفاف هستند ماجراشون چی هست؟ یعنی عسل رو با قاب و موم میفروشند و وقتی که این موم ها رو میبریم، عسلی که ازش در میاد کاملا شفافه..

با پاسخ خود این عزیز را از سردرگمی برهانید.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
یک سوال دارم

عسل خام که حالت کریستاله داره، همون عسلی هست که مستقیم از قاب گرفته میشه و حرارت ندیده درسته؟
- یک عزیزی اینجا داریم که مُسِر میگه عسل خام، مخلوط موم و عسل هست که توی دیگ میریزن و حرارت میدن تا عسل شفاف بدست بیارند، یعنی این کریستال ها موم هستند.

و میگه این عسلهای با قاب که بیرون فروخته میشه و کاملا شفاف هستند ماجراشون چی هست؟ یعنی عسل رو با قاب و موم میفروشند و وقتی که این موم ها رو میبریم، عسلی که ازش در میاد کاملا شفافه..

با پاسخ خود این عزیز را از سردرگمی برهانید.

ببینید عسلی که زنبور تولید میکنه به همراه موم هست یعنی همینطور هم که میدونید زنبورها عسل رو تو موم ذخیره میکنن.
حالا ما چیکار میکنیم: اول شانه ها رو از تو قاب در میاریم و بعد عسل به همراه موم رو تو دستگاه گریز از مرکز میذاریم که عسل از موم جدا شه بعد از استارت دستگاه که یه صافی هم داره، تمام عسلهای داخل موم در یک مخزن جمع میشه و بعد از خاموش کردن دستگاه عسل از موم جدا میشه و در مخزن ذخیره میشه، البته قبل از ذخیره صاف هم میشه، به این میگن عسل خام.
حالا عسل رو چیکار میکنیم، موم رو چیکار میکنیم:
1-عسل: مخزن پر شده رو تو ظروف مخصوص خالی میکنیم و این ظروف رو میذاریم تو انبار تا رس ببنده، عسل رسته بسته به مدت زمان نگهداری بستگی داره که کاملن جامد بشه و یا حالت نیمه جامد به خودش بگیره، اون دونه ها هم موم نیستن ترکیب گرده گل با یه آنزیم هستش که به اون شکل در میاد.
2-موم: به خاطر اینکه موم تو دستگاه آسیب دیده، مجبور میشیم این موم آسیب دیده رو تو دستگاهی که قالب میزنه بذاریم تا بصورت 6 ضلعی مرتب در بیاره، بعد این موم رو با عسل گرمادیده تو بطری میفروشیم.

تا اینجا که تکلیف عسل خام و مومش مشخص شد. حالا عسل گرما دیده:
متاسفانه عموم مردم فک میکنن که اگه عسل رس ببنده یعنی شکر داره که این درست نیست و واسه همینه که فروشنده ها عسل خام رو حرارت میدن تا اون گرده ها آب بشن و به صورت مایع دربیاد و از حالت رس بسته به حالت مایع تغییر کنه، هر چندبا این کار کمی از خواص دارویی از بین میره اما حداقل فروش عسل رو بیشتر میکنه :) یعنی عموم مردم گرمادیده دوست دارن تا خام.
در نهایت اینو هم اضافه کنم که عسلی که فروکتوز (قندمیوه) بیشتری داشته باشه زودتر رس میبنده که از همینجا میتونید تشخیص بدید که عسلی که رس ببنده یعنی عسل طبیعی و عسلی هم که ساکاروز(قندشکر) داشته باشه رس نمیبنده (مث عسلهایی که تو سوپرمارکت میفروشن)
تمام :)

دوست عزیز برای نیم کیلو عسل به شماره حواله ۷۴۸۹۵ واریز شد

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد

آقای رحیمیان عزیز مبلغ 4 کیلو عسل آویشن بدون موم واریز شد آدرس رو هم پ خ کردم

Last edited:

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
خیلی ممنون از شما آقای رحیمیان بابت سرعت عمل در ارسال به محض رسیدن تست میکنم و نتیجه رو اینجا اعلام میکنم انشالله که مشتری همیشگی شما خواهیم بود زنده باشی

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
خیلی ممنون از شما آقای رحیمیان بابت سرعت عمل در ارسال به محض رسیدن تست میکنم و نتیجه رو اینجا اعلام میکنم انشالله که مشتری همیشگی شما خواهیم بود زنده باشی

خواهش میشه :)

mehdi802

Registered User
لایک‌ها
2
فکر میکردم عسلی که ببنده و شکرک بزنه عسل بدیه!یعنی همش قنده!پس یعنی این تیپ عسل سالمه؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

Erfan4

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا دو کیلو اسطوخودوس - ا کیلو اویشن - 1 کیلو گون برای من ارسال کنید. شماره پیگری مبلغ واریز شده : 836252

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
به نظر من آویشن خام بسیار عالی بود، چون نسبت به اسطوخودوس شیرینی ملایم تری داره، کسانی که شیرینی زیاد دوست دارند اسطو به ذائقه اشون بهتر میخوره..
من کلا عسل خور نبودم، اما این عسل خام رو خیلی دوست داشتم ;)

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
لطفا دو کیلو اسطوخودوس - ا کیلو اویشن - 1 کیلو گون برای من ارسال کنید. شماره پیگری مبلغ واریز شده : 836252

به نظر من آویشن خام بسیار عالی بود، چون نسبت به اسطوخودوس شیرینی ملایم تری داره، کسانی که شیرینی زیاد دوست دارند اسطو به ذائقه اشون بهتر میخوره..
من کلا عسل خور نبودم، اما این عسل خام رو خیلی دوست داشتم ;)
یهترین پیشنهاد ما به مصرف کننده ها همین عسلهای خام هست فرقی هم نداره که چه شهدی داشته باشه.
باید عموم مردم عادت کنن به خوردن عسل خام :) خوشحالم که شما هم به سمت عسل خام کشیده شدید.

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
با سلام خدمت همه دوستان عسلهای ما هم رسید از لحاظ کیفیت حرف نداشت خوشمزه و خالص بود بسته بندیش هم حرف نداشت دوستان این آقا حمید ما کلا تایید میشند صداقت در گفتار و سرعت در ارسال از ویژگی های بارز حمید جان هستند انشالله که مشتری خوبی خواهیم شد زنده باشی داداش

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

مرسوله کاربر "ramin11111" ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شون پخ شد

با سلام خدمت همه دوستان عسلهای ما هم رسید از لحاظ کیفیت حرف نداشت خوشمزه و خالص بود بسته بندیش هم حرف نداشت دوستان این آقا حمید ما کلا تایید میشند صداقت در گفتار و سرعت در ارسال از ویژگی های بارز حمید جان هستند انشالله که مشتری خوبی خواهیم شد زنده باشی داداش

خوشحالم که شما هم راضی هستید.
نوش جونتون بزرگوار
به امید خدا ما هم بتونیم در خدمت شما باشیم

majidmi66

Registered User
لایک‌ها
1
الان هم دارید؟ میشه لطف بفرمائید قیمت پ خ کنید

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
عسل بخورین ملت بخورین که عالیه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دادا شرمنده من تاپیکتو مطالعه نکردم, این اسطوخودوس که همه ازش دعریف کردن, فقط خامش موجدوده؟
ببخشید اگه سوالم تکراریه
پیشنهاد خودتون کدومه از نظر طعم و خلوص و کیفیت,؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دادا شرمنده من تاپیکتو مطالعه نکردم, این اسطوخودوس که همه ازش دعریف کردن, فقط خامش موجدوده؟
ببخشید اگه سوالم تکراریه
پیشنهاد خودتون کدومه از نظر طعم و خلوص و کیفیت,؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

خواهش میکنم :)
هم خام موجوده هم گرمادیده.
والا نظر خود من که اسطوخودوس یا آویشنه، البته اگه طبع سرد دوست دارید باید گون رو سفارش بدید :)
بهرحال هرطور شما تمایل داشتید خوشحال میشم در خدمتتون باشم.

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
برای 1 کیلو عسل اسطوخودوس (نیم کیلو گرما دیده+ نیم کیلو گرما ندیده) واریز رو انجام دادم.
شماره پیگیری تراکنش :830310

s-a-l-i-m

Registered User
لایک‌ها
54
پخ زدم !

بالا