• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ارجاع: 032575737137
19 تومن جهت نیم کیلو عسل گون

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد

با سلام عسل ما هم امروز رسید ممنون از ارسال سریعتون.
بعد از تست حتماً نتیجه رو اعلام میکنم.

خواهش میکنم.
امیدوارم شما هم راضی باشید.

ahmius

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
عسل گون بنده رسید
حتما بعد از از اینکه کارشناسان نظر دادند ، نتیجه رو اعلام میکنم :)
با تشکر

irbeauty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عسل وحشیم داری
چند؟

bboy.mokhtar

Registered User
لایک‌ها
9
خیلی شیرینه؟من میخواستم از هر کدوم 1 کیلو بخرم

Last edited by a moderator:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
خیلی شیرینه؟من میخواستم از هر کدوم 1 کیلو بخرم

در مورد شیرینی باید بهتون عرض کنم که عسلهای ما با کمترین مقدار ساکاروز به فروش میرسه و اگه شیرینی هم داره واسه فروکتوز عسل هست که اگه تحقیق کنید متوجه منظورم میشید.
ما تا الان عسلهامون رو با ساکاروز 3.9 گرم میفروختیم که یکی از کاربرهای همین سایت زحمت کشیدن و بردن آزمایشگاه و نمونه آزمایش رو اینجا قرار دادند میتونید اینجا ببینید:
http://forum.persiantools.com/t376347-page26.html#post7204495

Last edited:

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
عسل اسطوخودوس بدون موم یک کیلو میخواستم ... تهران هستم ... در تهران شعبه ای دارید که با پیک به دستمون برسونه یا باید پست بشه ؟
لطفا قیمت یک کیلو از این نوع عسل و هزینه پست رو برام بفرستید ... با تشکر

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
عسل اسطوخودوس بدون موم یک کیلو میخواستم ... تهران هستم ... در تهران شعبه ای دارید که با پیک به دستمون برسونه یا باید پست بشه ؟
لطفا قیمت یک کیلو از این نوع عسل و هزینه پست رو برام بفرستید ... با تشکر

پخ شد بزرگوار

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
تشکر ... تاپیک رو خوندم تصمیم گرفتم دو نوع بخرم ... لطفا قیمت نهایی رو برام پ.خ کنید تا پول رو واریز کنم ممنون

آویشن خام نیم کیلو بدون موم
اسطوخودوس خام نیم کیلو بدون موم

لطفا هزینه هریک رو جدا برام بفرستید.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
تشکر ... تاپیک رو خوندم تصمیم گرفتم دو نوع بخرم ... لطفا قیمت نهایی رو برام پ.خ کنید تا پول رو واریز کنم ممنون

لطفا هزینه هریک رو جدا برام بفرستید.

پخ شد بزرگورا

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
سلام مبلغ 45.500 تومان بابت دو مورد زیر و هزینه پست به حساب شما واریز گردید :

شماره پیگیری : 801862

pingu pin

Registered User
لایک‌ها
3
عسل بهار نارنجتون برای فروش آماده هست ؟ قیمت ؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
عسل بهار نارنجتون برای فروش آماده هست ؟ قیمت ؟

به امید خدا از 3 تا 4 روز دیگه بسته بندی میشه.
والا واسه فروش اینجا باید چیزی حدود 50 تا 60 تومن قیمتش باشه. البته تا موقع عرضه کاملن مشخص نیست که چقد میتونم تخفیف بگیرم واسه بچه های اینجا.

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
دوستان عسل با آزمایش معلوم میشه که اصل هست یا آب و شکر من خودم هم چون قصد سفارشات زیاد رو دارم واسه همین رفتم واسه تست به یک آرمایشگاه معتبر دادم که نتیجه رو ببینم که اونم تو عکس گذاشتم من بهتون اطمینان میدم عسل در حد درجه عالی میباشد درضمن فکرنکنید این طرفا عسل پیدا نمیشه اتفاقا عسل سهند و سبلان اینجا ریخته ولی خدا شاهده کیفیتشون خیلی پایین تر از عسلهای دوستمون آقای رحیمیان هستند شاید مشکل ازین بوده که عسل صنعتی خوردین چون شیرینی اونا کنترل شده هست واسه همینه میگین این عسلهای دوستمون شرینیش زیاده .
آقای رحیمیان با اطمینان کامل میگن که برید و تست کنید بدید آزمایشگاه اینم بگم هزار آزمایشگاه هم ببرید علاوه از هزینه 20 تومنش همون نتیجه رو مشاهده میکنید که عکسشو گذاشتم و در آخر اینم بگم من نه فامیل آقای رحیمیان هستم و نه سودی برای من داره که اینقدر تعریف کردم من این ور ایران و دوستمون آن ور ایران فقط خواستم حقیقت رو بهتون بگم سرفراز و زنده باشید

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دوستان عسل با آزمایش معلوم میشه که اصل هست یا آب و شکر من خودم هم چون قصد سفارشات زیاد رو دارم واسه همین رفتم واسه تست به یک آرمایشگاه معتبر دادم که نتیجه رو ببینم که اونم تو عکس گذاشتم من بهتون اطمینان میدم عسل در حد درجه عالی میباشد درضمن فکرنکنید این طرفا عسل پیدا نمیشه اتفاقا عسل سهند و سبلان اینجا ریخته ولی خدا شاهده کیفیتشون خیلی پایین تر از عسلهای دوستمون آقای رحیمیان هستند شاید مشکل ازین بوده که عسل صنعتی خوردین چون شیرینی اونا کنترل شده هست واسه همینه میگین این عسلهای دوستمون شرینیش زیاده .
آقای رحیمیان با اطمینان کامل میگن که برید و تست کنید بدید آزمایشگاه اینم بگم هزار آزمایشگاه هم ببرید علاوه از هزینه 20 تومنش همون نتیجه رو مشاهده میکنید که عکسشو گذاشتم و در آخر اینم بگم من نه فامیل آقای رحیمیان هستم و نه سودی برای من داره که اینقدر تعریف کردم من این ور ایران و دوستمون آن ور ایران فقط خواستم حقیقت رو بهتون بگم سرفراز و زنده باشید

ممنونم بزرگوار .
البته بنده نظری ندم بهتره و فقط میتونم دوباره بگم که هر بزرگواری که از عسل ناراضیه با کمال میل برگشتش رو قبول میکنم.

Last edited:

s-a-l-i-m

Registered User
لایک‌ها
54
*** اقا عرفان گفت زیادی شیرین بود !
و اینکه هر کسی نظر و عقیده ای داره و باید بهش احترام گذاشت دوستان !

منم رک بگم عسل رو میخورم و دست استارتر هم درد نکنه ، ولی با کیلویی 45 تومن عسلی خریده بودم که مست میکرد ادم رو !
بهتره یاد بگیریم به نظر بقیه احترام بزاریم و اگرم کسی این حق رو داشته باشه روی نظر بقیه نظر بده خود دارنده ی تاپیک هست.

راستش منم 1 هفته ای هست خریدم و خب گفته ی دوستان خیلی با واقعیت ارتباطی نداره !
من فقط از اسطو خوشم امد کمی و خوردم و بقیه خانواده هم از گون ولی اویشن دست نخورده هست چون با عسل های دیگه ای که داریم یه رنگ بود و یه طعم !

ولی باید واقع بین بود با این قیمتی که دادیم براش فکر میکنم خوب بود طبق گفته ی استارتر عزیز که بنده بهشون احترام میزارم و میگم می ارزید !
ولی در کل عسلی نبود که بخورم بگم وااا عجب چیزیه !
اویشن به نظرم شیرین بود خیلی ! بعدش گون بود و از همه کمتر اسطو بود !
چون عسل خوب زیاد خوردم و عسل خوب رو تقریبا میدونم چیه ! { ولی خب خیلی گرونتر از این }
در مورد بو که دوستان میگفتن اصلا اینا بویی نمیدادن ! ولی عسلی که از اردبیل خودم خریدم درش باز میشه بوی گل کل خونه رو میگیره ! اما خب قیمتشم از این بیشتر بود کمی !

کلا تو خانواده به نتیجه ی واحدی نرسیدیم سر اینکه کدومش بهتره :دی
ولی اسطو که دست من رسیده شکرک بسته هست ! میخواستم به دوستان بگم شکرک دلیل بر تقلبی بودن نیست چون عسل اصل هم شکرک میبنده !
اگر میخواین ببینید عسل اصل هست یا نه باید بهش نور uv بتابونید و عسل واقعی به سمت راست نور رو میبره و جعلی به سمت چپ { اگر اشتباه نکنم }

در کل میگم عسل بدی نبود و خوبم نبود ! برای تجربه خوب بود بخصوص اسطو .. !
استارتر جان دستت درد نکنه.

پ.ن: قسمت های قرمز توسط استارتر ویرایش شد.

mousey

Registered User
لایک‌ها
27
کلا دمکراسی چیز خوبیست ....
این عسل جدیدتون چه فرقی داره ؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
کلا دمکراسی چیز خوبیست ....
این عسل جدیدتون چه فرقی داره ؟

هنوز بسته بندی نشده واسه عرضه.
اما فرقش در شهد گلش و همچنین زمان برداشتشه.
برداشت بهاره هست.
خاصیتش هم ایناست:
مقوی قلب، ضد بی‌خوابی، تقویت اعصاب و آرام‌بخش، درمان دردهاى عادت ماهانه زنان، تقويت معده، تقويت مغز، تشويش، تشنج و تپش نامنظم قلب و تحريكات عصبى، و عليه حمله و غش استفاده مى شود، مفید برای سرطان معده،اشتها اور،کاهش کلسترول، برای اطفال مفید است.

سلام مبلغ 45.500 تومان بابت دو مورد زیر و هزینه پست به حساب شما واریز گردید :

شماره پیگیری : 801862

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
۹۰ تومن واریز شد با شماره پیگیری ۳۱۴۲۱۴۵۷۷۸۲۶ بابت دوکیلو عسل اسطوخودوس + هزینه پست.
ممنون

بالا