• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دادا من نیم کیلو عسل گون میخوام .
مایل بودید میتونیم با اون تاپ ها هم مبادله کنیم یه جورایی !!!

باشه مشکلی نداره :)
فقط صندوق پستی شما پر شده لطفن خالی کنید تا باهم صحبت کنیم

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
از خریدم راضیم و از کیفیت عسل و خوش قولی و نوع ارسال محصول نیز به همچنین ... با تشکر

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

مرسوله کاربر "kamalm" ارسال شد و چون Banned شده اند کد رهگیری رو هم اینجا اعلام میکنم
26858007611409729494

سلام دوست عزیز مبلغ 49,200 بابت یک کیلو اسطو خودوس واریز کردم به حسابتون ، میرزابیگی هستم از کرمانشاه

من یک کیلو سفارش دادم ، شماره حواله ۷۷۷۹۱ ساعت ۱۵:۳۰

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد

از خریدم راضیم و از کیفیت عسل و خوش قولی و نوع ارسال محصول نیز به همچنین ... با تشکر

خواهش میکنم، شما بزرگوارید.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
مشکل ما حل شد
ایشون کارشون درسته
واقعاً ضمانت برگشت وجه دارن ، همه جوره تایید میشن
تشکر میکنم و امیدوارم دلگیر نباشن از ما
چون بسته تو راه شکسته بود و من بیمه کرده بودم بسته رو ولی ایشون همونجور تحویل گرفته بود با این حال کل مبلغ رو برگشت زدن

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
آقا صندوق باز شد

پخ دادم خدمتتون

مشکل ما حل شد
ایشون کارشون درسته
واقعاً ضمانت برگشت وجه دارن ، همه جوره تایید میشن
تشکر میکنم و امیدوارم دلگیر نباشن از ما
چون بسته تو راه شکسته بود و من بیمه کرده بودم بسته رو ولی ایشون همونجور تحویل گرفته بود با این حال کل مبلغ رو برگشت زدن
نه بابا دلگیر نیستم، خوش باشی :)

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ایکاش خاصیت هرگونه روهم توضیح میدادید

خواص عسل:
• ضد میکروب به علت وجود آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز
• خاصیت ضد میکروبی در عسل با PH حدود 2/3 تا 5 به هیدروژن پراکسید(H2O2) مرتبط بوده که از تغییرات آنزیمی گلوکز به گلوکونیک اسید حاصل می شود. به هرحال اثرضد میکروبی عسل پس از گرم شدن یا در معرض آفتاب قرار گرفتن کاهش می یابد.
• حاوی آنتی اکسیدان که برای سلامت قلب و عروق و پوست مفید است.
• عسل با اینکه بسیار شیرین است، برای دندان ها و لثه مضر نیست، بلکه لثه ها را سالم می سازد و دندان ها را سفید می کند.
• دستگاه گوارش را پاک می سازد و ضد اسهال است. در تحقیقات ثابت شده اثر بسیار مفیدی برعفونت های معده با هلیکوباکتر پیلوری دارد. از این رو ضد زخم معده و دستگاه گوارش است.
• عسل در درمان آب مروارید ( کاتاراکت ) مفید است.
• عسل بادشکن است و برای معالجه قولنج روده تجویز می شود و در مسمومیت های غذایی، دستگاه گوارش را پاک می سازد.
• سنگ های کلیه و مثانه را از بین می برد. برای این منظور عسل را با کندر باید مصرف کرد.
• برای رفع کم اشتهایی مفید است و کلاً جریان خون را در بدن بهبود می بخشد. از این رو به رشد عضلات کمک می کند، پس برای بچه های کم اشتها و افراد ورزشکار بسیار مفید است.
• عسل گرفتگی مویرگ ها را باز می کند و برای عروق بسیار مفید است. پس سالمندان اگر هر روز شربت عسل و لیموی تازه بنوشند،عمرطولانی تری خواهند داشت.
• حتی موم عسل نیز خواص زیادی دارد و ماسک آن برای صورت، چین و چروک و فرورفتگی های پوست را می پوشاند و پوست را لطیف می کند.
======================================================================
خواص درمانی:
1) عسل گون:

Gavan.JPG

درمان پوکي استخوان ، پا درد ، کمر درد و دردهاي مفاصلي، درمان رماتیسم، ضد التهاب مثانه، سنگ های ادراری و مجاری ادراری، ورم پروتستات، خواب آور، تقویت کننده حافظه، تقویت کننده معده و دستگاه گوارش، تقویت کننده مغز و اعصاب، انرژی زا، برای کم خونی مفید است، تقویت کننده معده، ملین، مفید برای زخم های چشم و دردهای چشم، ورم ملتحمه چشم، برای خشونت سینه و حلق و حنجره، مفید برای گرفتگی صدا، تقویت روده ، درد کلیه، مفید برای سرد مزاجان.

2) عسل آویشن:

Avishan.JPG

ضد زخم معده، ضد سرفه، ضد ضعف و بی حالی، تقویت حافظه و انرژی زا ، مفید برای عادت های ماهیانه دردناک، مقوی مغز و اعصاب، مفید برای دردهای شکمی و روده، مفید برای سرفه و گلودرد و دیابت، فعال کننده حافظه و رشد کودکان ، مسهل صفرا، حرارت بدن را فرو می نشاند، موثر و بازکننده گرفتگی ها، کرم معده و روده را از بین می برد، مفید برای گرم مزاجان، برای ناراحتی ها و زخم رود و تب مفید است، برای آبله و سرخچه و عطش مفید است. برای سستی اعضا مفید است، تقویت مو ،برای جلوگیری از ریزش مو مفید است، تقویت اعصاب ، تحلیل ورم های گرم، تقویت بینایی ، ضد صرع ، ضد تشنج ، رفع تشویش ، درمان تنگی تنفس و معالج دردهای مفاصلی.

3) عسل اسطوخودوس:

Osto.JPG

براي رفع خستگي و آرامش، گرفتگي ها را باز مي كند،مقوي معده است، ادرار آور، معرق است و تب را پائين مي آورد، صفرا بر بوده و كبد را بكار مي اندازد و بيماري هاي كبدي را برطرف مي كند، ضد تشنج، براي تقويت عمومي بدن خوب است، بيماري هاي سينه و سرفه را برطرف مي كند، در معالجه زكام موثر است، از آن مي توان بعنوان مسهل و تميز كننده استفاده كرد، برطرف كننده رعشه و سرگيجه، خواب آور، زردي را برطرف مي كند، رفع حالت تهوع و سرگيجه، طپش قلب را از بين مي برد، مفید براي رفع ترشحات زنانه، درمان كنده رماتيسم ، آرتروز و نقرس است.

4) عسل بهارنارنج:

baha.JPG

مقوی قلب، ضد بی‌خوابی، تقویت اعصاب و آرام‌بخش، درمان دردهاى عادت ماهانه زنان، تقويت معده، تقويت مغز، تشويش، تشنج و تپش نامنظم قلب و تحريكات عصبى، و عليه حمله و غش استفاده مى شود، مفید برای سرطان معده،اشتها اور،کاهش کلسترول، برای اطفال مفید است.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
آقا سوای موارد داروویی و اینا بهترین طمع رو کدوم از عسلاتون دارند؟؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
آقا سوای موارد داروویی و اینا بهترین طمع رو کدوم از عسلاتون دارند؟؟

به ترتیب بهارنارنج-اسطوخودوس-گون-آویشن

سلام من عسل استخدوس میخوام . میشه برام قیمت ها رو پخ کنید و شرایط رو .

ممنون میشم

Last edited:

mahdi33p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به ترتیب بهارنارنج-اسطوخودوس-گون-آویشن

مــــــــــــــــــرســــــــی مــــــــــمـــــــــــــــنـــــــــــــون

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
جون دادش آب از لك و لوچه ي آدم توي اين تاپيك راه ميفته... عجب عكس هايي از عسل ها :rolleyes: .... خوش به حال بر و بچ شهرستان هاي ايرانزمين... ما كه توي تهران جز دود چيزي نداريم :(

به زودي در همين انجمن يك بخش فروش دوده بسته اي راه ميندازم... حتي به كشور هاي ديگه هم صادر ميكنم :D

من كه زياد عسل نمي تونم بخورم و گرنه حتما مي خريدم...

خوب بفروشي داداش...

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
جون دادش آب از لك و لوچه ي آدم توي اين تاپيك راه ميفته... عجب عكس هايي از عسل ها :rolleyes: .... خوش به حال بر و بچ شهرستان هاي ايرانزمين... ما كه توي تهران جز دود چيزي نداريم :(

به زودي در همين انجمن يك بخش فروش دوده بسته اي راه ميندازم... حتي به كشور هاي ديگه هم صادر ميكنم :D

من كه زياد عسل نمي تونم بخورم و گرنه حتما مي خريدم...

خوب بفروشي داداش...

چرا نمیتونید بخورید؟!!
عسل رو برای درمان بیماریشون مصرف میکنن اونوقت شما !
بهرحال خوشحال میشم در خدمت شما هم باشم

Last edited:

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
مقدار 1 کیلو سفارش داده شد
شماره رسید دیجیتالی انتقال : 314901095428
مابقی اطلاعات در pm
با تشکر

hosein32.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب رحیمیان حسنلو هستم امروز 1.5 کیلو سفارش دادم و وجه رو به حسابتون واریز کردم انشااله 3.9 میرسه دستم دیگه کد رهگیری رو برام نفزستادید؟ 0.5 کیلو گون 0.5کیلو اویشن 0.5ک خام استخودوس ممنون

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
مقدار 1 کیلو سفارش داده شد
شماره رسید دیجیتالی انتقال : 314901095428
مابقی اطلاعات در pm
با تشکر

سلام جناب رحیمیان حسنلو هستم امروز 1.5 کیلو سفارش دادم و وجه رو به حسابتون واریز کردم انشااله 3.9 میرسه دستم دیگه کد رهگیری رو برام نفزستادید؟ 0.5 کیلو گون 0.5کیلو اویشن 0.5ک خام استخودوس ممنون

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام

آقا من سال قبل از یه مغازه یه شیشه انجیر عسل خریدم . البته این انجیر عسل که من خریدم محلی نبود و کاخونه ای بود. ولی از نوع درجه یک و ممتاز بود و واقعا هم عالی بود

شما همچین چیزی دارید ؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
سلام حمید جان 10 کیلو آویشن بدون موم و گرما دیده باشه برام آماده کن تا فردا بفرستی بیاد عصر هم پولشو واریز میکنم زنده باشی

Last edited:
بالا