Zakhmezaboon
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 158
- لایکها
- 9
مبلغ 38 با هزینه پست برای 1 کیلو گون واریز شد.
کد رهگیری:314216134139
دوست عزیز عسل به دلیل وجود سوکروز راست گرد هست یعنی نور پلاریزه رو به سمت راست منحرف می کنه البته در صورت وجود قند انورت چپ گرد ملاحظه می شه ... حالا اصلا نمی شه با این روش متوجه شد عسل اصل هست یا تقلبی ما تو آزمون تست کنترل کیفی عسل 3 تا تست می زنیم یکی تست hmf هست که میزان هیدروکسی متیل فورفورال رو اندازه می گیریم یکی تست دیاستاز که مربوط یه حرارت دیدن عسل هست و دیگری تست رطوبت که طبق استاندارد ایران باید زیر 20 باشه اما 16 قابل قبول هست ...*** اقا عرفان گفت زیادی شیرین بود !
و اینکه هر کسی نظر و عقیده ای داره و باید بهش احترام گذاشت دوستان !
منم رک بگم عسل رو میخورم و دست استارتر هم درد نکنه ، ولی با کیلویی 45 تومن عسلی خریده بودم که مست میکرد ادم رو !
بهتره یاد بگیریم به نظر بقیه احترام بزاریم و اگرم کسی این حق رو داشته باشه روی نظر بقیه نظر بده خود دارنده ی تاپیک هست.
راستش منم 1 هفته ای هست خریدم و خب گفته ی دوستان خیلی با واقعیت ارتباطی نداره !
من فقط از اسطو خوشم امد کمی و خوردم و بقیه خانواده هم از گون ولی اویشن دست نخورده هست چون با عسل های دیگه ای که داریم یه رنگ بود و یه طعم !
ولی باید واقع بین بود با این قیمتی که دادیم براش فکر میکنم خوب بود طبق گفته ی استارتر عزیز که بنده بهشون احترام میزارم و میگم می ارزید !
ولی در کل عسلی نبود که بخورم بگم وااا عجب چیزیه !
اویشن به نظرم شیرین بود خیلی ! بعدش گون بود و از همه کمتر اسطو بود !
چون عسل خوب زیاد خوردم و عسل خوب رو تقریبا میدونم چیه ! { ولی خب خیلی گرونتر از این }
در مورد بو که دوستان میگفتن اصلا اینا بویی نمیدادن ! ولی عسلی که از اردبیل خودم خریدم درش باز میشه بوی گل کل خونه رو میگیره ! اما خب قیمتشم از این بیشتر بود کمی !
کلا تو خانواده به نتیجه ی واحدی نرسیدیم سر اینکه کدومش بهتره :دی
ولی اسطو که دست من رسیده شکرک بسته هست ! میخواستم به دوستان بگم شکرک دلیل بر تقلبی بودن نیست چون عسل اصل هم شکرک میبنده !
اگر میخواین ببینید عسل اصل هست یا نه باید بهش نور uv بتابونید و عسل واقعی به سمت راست نور رو میبره و جعلی به سمت چپ { اگر اشتباه نکنم }
در کل میگم عسل بدی نبود و خوبم نبود ! برای تجربه خوب بود بخصوص اسطو .. !
استارتر جان دستت درد نکنه.
منم رک بگم عسل رو میخورم و دست استارتر هم درد نکنه ، ولی با کیلویی 45 تومن عسلی خریده بودم که مست میکرد ادم رو !
در کل میگم عسل بدی نبود و خوبم نبود ! برای تجربه خوب بود بخصوص اسطو .. !
استارتر جان دستت درد نکنه.
بله نمیشه با این روش متوجه طبیعی بودن یا نبودن شد و فقط از طریق آزمایش، نتیجه گیری میشه.دوست عزیز عسل به دلیل وجود سوکروز راست گرد هست یعنی نور پلاریزه رو به سمت راست منحرف می کنه البته در صورت وجود قند انورت چپ گرد ملاحظه می شه ... حالا اصلا نمی شه با این روش متوجه شد عسل اصل هست یا تقلبی ما تو آزمون تست کنترل کیفی عسل 3 تا تست می زنیم یکی تست hmf هست که میزان هیدروکسی متیل فورفورال رو اندازه می گیریم یکی تست دیاستاز که مربوط یه حرارت دیدن عسل هست و دیگری تست رطوبت که طبق استاندارد ایران باید زیر 20 باشه اما 16 قابل قبول هست ...
در مورد شکرک زدن هم درسته شکرک دال بر تقلبی بودن نیست عسل یه مایع اشباه قندی هست که هر وقت پدیده کریستالیزاسیون درش اتفاق بیوفته شکرک می زنه ...
=============================
دوست عزیز عسل سیب موجود ندارید ؟؟
در بوی گل عسل بگم گلهای هر منطقه از لحاظ قدرت بو با هم فرق دارن.
بله من عسل بهار نارنج هم از بهشهر خریدم و هم از پارس آباد. ولی پارس آباد بدلیل ظبیعت متفاوت اونجا بوی بیشتری داشت. ولی هر دو 100 درصد ظبیعی بودن و عالی.
من بدلیل مسافرت های زیاد در ایران، تقریبا عسل همه جا را چک کردم و در کل عسل ایشون میشه گفت کیفیت ممتازی داره
در مورد شرینی عسلها به نظرم اول اسطو خدوس است و بعد آویشن.
راستی یک مورد:
من یکبار عسلی گرفتم بنام جنکلی، عجیب بود مزش
بوی نعنا میداد و البته مزه فوق العاده.
قیمتش هم سال قبل 50 بود.
سلام.
۹۰ تومن واریز شد با شماره پیگیری ۳۱۴۲۱۴۵۷۷۸۲۶ بابت دوکیلو عسل اسطوخودوس + هزینه پست.
ممنون
مبلغ 38 با هزینه پست برای 1 کیلو گون واریز شد.
خوشا به سعادت !راستی یک مورد:
من یکبار عسلی گرفتم بنام جنکلی، عجیب بود مزش
بوی نعنا میداد و البته مزه فوق العاده.
قیمتش هم سال قبل 50 بود.
اها ، مرسی عزیز ! خیلی اطلاعاتت کامل بود ! دستتم درد نکنهدوست عزیز عسل به دلیل وجود سوکروز راست گرد هست یعنی نور پلاریزه رو به سمت راست منحرف می کنه البته در صورت وجود قند انورت چپ گرد ملاحظه می شه ... حالا اصلا نمی شه با این روش متوجه شد عسل اصل هست یا تقلبی ما تو آزمون تست کنترل کیفی عسل 3 تا تست می زنیم یکی تست hmf هست که میزان هیدروکسی متیل فورفورال رو اندازه می گیریم یکی تست دیاستاز که مربوط یه حرارت دیدن عسل هست و دیگری تست رطوبت که طبق استاندارد ایران باید زیر 20 باشه اما 16 قابل قبول هست ...
در مورد شکرک زدن هم درسته شکرک دال بر تقلبی بودن نیست عسل یه مایع اشباه قندی هست که هر وقت پدیده کریستالیزاسیون درش اتفاق بیوفته شکرک می زنه ...
منم منکرش نشدم عزیزم !در کل عسل ایشون میشه گفت کیفیت ممتازی داره
ژل رویال برا فروش ندارید ؟
سلام
راستش من که اصلا تفاوت عسل ها رو متوجه نمیشم
ولی به هر کی که عسلتون رو دادم خوشش اومد و تعریف کرد
ایشالا از مدل های دیگه هم حتما میگیرم تا تفاوت رو تشخیص بدم
با تشکر
آقا اینهمه تعریف میکنن از عسلتون...
فرق مزه ای دارن این عسلا؟
عسل اسطوخودوس با آویشن مزه اش فرق میکنه؟
تفاوتشون چیه؟
چون عسل شناس نیستم
فعلن نه اما واسه تابستون داریم.ژل رویال برا فروش ندارید ؟
خواهش میشه بزرگوارسلام.بسته الان به دستم رسید.
خیلی عالیه.بوش آدم رو مست میکنه.مرسی.
تابستون باهام تماس بگیرید اون موقع داریم2me!!!
امروز با من تماس گرفتم
بسیار مودب و با شخصیت بودن
پیگیر کار من بودن
گفتن سفر هستن 6 ام برمیگردن
واقعا از برخوردشون خوشم اومد
ایشالله تو کارشون موفق باشن
آقا بسته ما رسید.
دست شما درد نکنه.البته هنوز تست نکردم.
ممنون
داداش این عسل بهار نارنج تا هفته دیگه آماده میشه ؟
سلام من عسل استخدوس میخوام . میشه برام قیمت ها رو پخ کنید و شرایط رو .
ممنون میشم
قیمت لطف کنید :
یک کیلو عسل اسطوخودوس خام
یک کیلو عسل بهار نارنج
یک کیلو عسل اویشن
یک کیلو عسل گون
بدون موم
هزینه 4 کیلو واریز شد شماره پیگیری تراکنش :814565قیمت لطف کنید :
یک کیلو عسل اسطوخودوس خام
یک کیلو عسل بهار نارنج
یک کیلو عسل اویشن
یک کیلو عسل گون