hamidreza1356
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 0
دوست عزیز عسل بدستم رسید ممنون بابت زحمتی که کشیدید ، کیفیت عسل خیلی خوب بود
سلام
آقا من سال قبل از یه مغازه یه شیشه انجیر عسل خریدم . البته این انجیر عسل که من خریدم محلی نبود و کاخونه ای بود. ولی از نوع درجه یک و ممتاز بود و واقعا هم عالی بود
شما همچین چیزی دارید ؟
به روی چشمسلام حمید جان 10 کیلو آویشن بدون موم و گرما دیده باشه برام آماده کن تا فردا بفرستی بیاد عصر هم پولشو واریز میکنم زنده باشی
دوست عزیز عسل بدستم رسید ممنون بابت زحمتی که کشیدید ، کیفیت عسل خیلی خوب بود
داداش عسل گون من هم رسید از کیفیت و نحوه ارسال راضی هستم . ممنون و تشکر
تا چند روز دیگه برای خرید ک گفته بودم باز مزاحم میشیم![]()
سلام
جناب یه راهنمایی میکنید من برای مصرف روزانه مخصوصا مصرف با شیر کدومو بخرم که مناسب باشه
اولیت انتخاب هم با طعم عسل هست
سلام
مبلغ 43000 تومن بابت 1 کیلو عسل آویشن به حسابتون واریز شد
شماره پیگیری: 40981883
سلام حمید جان واریز شد 10 کیلو عسل آویشن بدون موم گرمادیده باشه (در بسته های یک کیلویی باشه )
آدرس رو هم پ خ کردم
سلام
بابت 4 کیلو عسل (2 کیلو آویشن . 2 کیلو گون) مبلغ به حسابتون واریز شد و اطلاعات رو براتون پ . خ کردم.
شاد باشید
بسته بنده هم رسید. بسته بندی عالی ، عسل ها هم عالی بودن
رفتار فروشنده هم عالی و خوش برخورد
سلام
فرق عسل آویشن و گون و .. با عسل معمولیه چیه؟
میگن عسل طبیعی کیلویی 100-200 تومنه اون درسته؟ (عسل کندو دار ها - میگن بقیه شکر قاطیشونه :wacko
عسل کندو رو 12-13 سال پیش تو نهاوند (یا اطرافش خارم نمیاد کجا) خوردم --- یه بار هم عسلی آورده بودن مگیفتن طبیعیه اما فرقی با آب شکر نداشت
چند روز هم پیش یه بابایی شکر آب آورده بود بجای عسل میگفت کیلویی 60 تومن (بچه ها میگفتن شکره)
سلام.
اول اینکه اصن چیزی به نام عسل معمولی نداریم، هر عسلی از یه شهد گلی درست میشه که باتوجه به اون گل اسم عسل تغییر میکنه.
عسل گون از شهد گل گون و عسل آویشن از شهد گل آویشن و... درست شده.
متاسفانه ما همیشه حرفای دیگران رو به راحتی قبول میکنیم چه درست باشه چه غلط.
قبلن گفتم بازم میگم به هیچ وجه نمیشه با خوردن عسل تشخیص داد که این عسل حاوی ترکیب خمیرو آب شکره مگر اینکه ببرید آزمایشگاه و نمونه بدید تا آزمایش بشه و مقدار ساکاروزش مشخص شه که اگه حاوی خمیروآب شکر باشه ساکاروزش بالای 10 هست و اگه ساکاروزش زیر 5 باشه عسل طبیعی و باکیفیتی هست (ساکاروز عسل ما 3.6 گرم در 100 گرم هست: عکس آزمایش)
عسل گرون تر هم داریم که به عسل ارگانیک معروفه و کیلویی 220 تومنه که این عسل ساکاروزش زیر 1 هست.
اینی هم که میگید بچه ها میگفتن شکره اصن درست نیست و باید فقط آزمایشگاه بهتون نتیجه رو بگه.
مث این میمونه که 2تا از دوستان تو همین تاپیک یک نوع عسل رو از من گرفتن و یکیشون برد آزمایشگاه و نتیجه 3.6 رو گرفت و دیگری اومد گفت زیاد شیرینه! پس اینجا ذائقه هم مهمه و شاید اون بچه ها که میگفتن شکره ذائقه متفاوتی دارن.
در هر صورت پیشنهاد من به شما به ترتیب:
بهارنارنج-خارشتر-گون-اسطوخودوس خام-آویشن
عسل هنوز موجود هست.......