• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

shkeyvan

Registered User
لایک‌ها
8
عسل ما رسید. با اشانتیون ویژه. آقا دست شما درد نکنه
عاااالی بود. تمام خانواده خیلی خوششون اومد. خیلی خیلی ممنون.
ضمنا عسل گون از همشون خوشمزه تر بود به نظر من.
کلا دست شما درد نکنه.

بسته بندی هم عالی بود. فقط یه ربع باز کردنش طول کشید. ما هم گشنگی کشیدیم.مامور اداره پست هم منو از خواب بیدار کرد دقیقا سر صبحانه رسید! جای شما خالی عجب صبحانه ای بود با نون بربری داغ و چای سبز و عسل و پنیر محلی. بسیار چسبید. الانم با کمال تعجب خواهر گرامی داره میخوره!!!! (تو زندگیش عسل نخورده! چون دوست نداره) کاش میشد از طرف هر کدوم از اعضای خانواده یه امتیاز بهتون داد

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
یک توضیح بدم
عسلی که باز شده مال سفارش من بوده به اعتقاد من متاسفانه اداره پست به نحو بدی این بسته رو جابجا کرده و علی رغم اینکه در تمام کناره ها و کف ها با کاغذ پر شده بود اما مشخصا با ضربه باعث شکسته شدن در شدن
اما نکته مهم طرز برخورد ایشون بود که چند بار معذرت خواهی کردند و هر چه من گفتم مقصر شما نیستی قبول نکردند و با اصرار داشتند مجددا ارسال می کردند که ظاهرا اداره پست قبول نکرده
خلاصه واقعا فرد شریفی هستند و معامله با ایشون واقعا رضایت بخش هست امیدوارم این مشکل هم حل بشه
تنها نکته مثبت این حادثه ظاهرا برنامه ای بوده که این بسته برای سایر نامه ها و بسته ها تو اداره پست به وجود آورده و حداقل باعث میشه که از این به بعد با بسته های مردم فوتبال بازینکنن

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
آقا من تشکر نکردم بابت عسل شرمنده
بهار نارنج فوق العاده بود عطر و طعمش
آدم رو سرحال میاره
اما من خودم از اسطوخودوس خیلی خوشم اومد
بسته بندی و تمیز بودن هم که هیچ صحبتی تویش نبود
ان شا الله سفارش های بعدی مزاحم میشم
نوش جانتون بزرگوار.
خوشحالم که شما هم راضی هستید.
اسطوخودوس هم عسل بسیار تاپی هست اما متاسفانه در حال اتمامه :)
به امید خدا اگه اداره پست همکاری کرد در خدمت شما هم هستم.

کار داداش حمید یکه انشالله قسمت بشه عسل بهار نارنج رو هم تجربه خواهیم کرد

شما بزرگوارید و نسبت به من خیلی لطف داشتید :)
امیدوارم مشکلم با اداره پست زودی حل شه تا همه بتونن عسلها رو تجربه کنن.

کیفیت عسل به کنار که مورد تائید همه س

اما مردونگی و انصاف و شرافت در معامله این مرد ( آقای رحیمیان ) قابل تحسینه

بنده بار اول که خرید کردم وقتی رسید مقدار کمی از یکی از شیشه ها ریخته بود و من برای خرید دوم به ایشون گفتم که اینجوری شده و دقیق تر برام بسته بندی کنید ، وقتی بسته رسید دیدم با کمال شگفتی ده برابر مقداری که عسل قبلی ریخته بود ایشون عسل اضافه به من دادن که من اصلا راضی به این زحمت نبودم اما این شرافتمندی ایشون رو نشون میده
بی نهایت ممنونم

خواهش میکنم، بنده کاری نکردم، فقط تنها کاری که از دستم بر میومد همین بود.
دیگه اگه کمی کاستی بود شما به بزرگواریتون ببخشید :)

عسل ما رسید. با اشانتیون ویژه. آقا دست شما درد نکنه
عاااالی بود. تمام خانواده خیلی خوششون اومد. خیلی خیلی ممنون.
ضمنا عسل گون از همشون خوشمزه تر بود به نظر من.
کلا دست شما درد نکنه.

بسته بندی هم عالی بود. فقط یه ربع باز کردنش طول کشید. ما هم گشنگی کشیدیم.مامور اداره پست هم منو از خواب بیدار کرد دقیقا سر صبحانه رسید! جای شما خالی عجب صبحانه ای بود با نون بربری داغ و چای سبز و عسل و پنیر محلی. بسیار چسبید. الانم با کمال تعجب خواهر گرامی داره میخوره!!!! (تو زندگیش عسل نخورده! چون دوست نداره) کاش میشد از طرف هر کدوم از اعضای خانواده یه امتیاز بهتون داد

خواهش میکنم.
خدا رو شکر تونستم یه کار مثبت هم بکنم، امیدوارم همیشه مصرف عسل رو ادامه بده.
نوش جونتون ما هم همیشه صبحونه رو مث شما میخوریم به علاوه یه چندتا محصول سنتی محلی!
در ضمن شما آخرین نفری بودید که عسل رو دریافت کردید امیدوارم آخرین نفر هم نمونید، چون با اداره پست به مشکل خوردم :(

یک توضیح بدم
عسلی که باز شده مال سفارش من بوده به اعتقاد من متاسفانه اداره پست به نحو بدی این بسته رو جابجا کرده و علی رغم اینکه در تمام کناره ها و کف ها با کاغذ پر شده بود اما مشخصا با ضربه باعث شکسته شدن در شدن
اما نکته مهم طرز برخورد ایشون بود که چند بار معذرت خواهی کردند و هر چه من گفتم مقصر شما نیستی قبول نکردند و با اصرار داشتند مجددا ارسال می کردند که ظاهرا اداره پست قبول نکرده
خلاصه واقعا فرد شریفی هستند و معامله با ایشون واقعا رضایت بخش هست امیدوارم این مشکل هم حل بشه
تنها نکته مثبت این حادثه ظاهرا برنامه ای بوده که این بسته برای سایر نامه ها و بسته ها تو اداره پست به وجود آورده و حداقل باعث میشه که از این به بعد با بسته های مردم فوتبال بازینکنن

به امید خدا این مشکل هم حل بشه تا ما همچنان شرمنده شما نباشیم :(
درسته شاید نکته مثبت داشته اما نکنه منفی هم داشته دیگه (ارسال عسل ممنوع :( )
در نهایت شاید مجبور شم یه کمپین راه بندازم و از دوستان بخوام که با اداره پست اینجا تماس بگیرن و ...

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
من تموم پست هاتون رو تو تاپیک از روز اول خوندم اما خب چون علاقه ای به عسل ندارم سفارش ندادم الان دیدم اداره پست بهتون گیر داده یکم ناراحت شدم گفتم پست بزنم حداقل
بله ممنوع هست ارسال مایعات منم اینجا چون رییس اداره پست شوهر عمم هست میزاره ادکلن و اسانس و .... ارسال شه
شمام بتونی اشنا گیر بیاری یا یه جور بهشون عسل به عنوان هدیه و اینا بدی کارتو راه میندازن :)
منم اوایل به یکی از کارمندا اسانس و عطر میدادم برام پست میکرد یه بار اون کارمنده نبود به جانشینش دادم فهمید که فلانی تا حالا میفرستاد زیراب زد و ازون به بعد هیچ سفارش عطر و اسانس و ادکلنی رو قبول نکردند تا از طریق مجرای پارتی بازی و شوهر عمه جان وارد شدم هنوزم دارم به اون کارمنده زیر میزی میدم که بسته هارو خوب بسته بندی کنه :دی
ایشالا حل شه مشکلت نشه باید با تیپاکس بفرستی که متاسفانه واقعا گرون هست هزینه ی تیپاکس برای خریدار نمیصرفه معمولا

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من تموم پست هاتون رو تو تاپیک از روز اول خوندم اما خب چون علاقه ای به عسل ندارم سفارش ندادم الان دیدم اداره پست بهتون گیر داده یکم ناراحت شدم گفتم پست بزنم حداقل
بله ممنوع هست ارسال مایعات منم اینجا چون رییس اداره پست شوهر عمم هست میزاره ادکلن و اسانس و .... ارسال شه
شمام بتونی اشنا گیر بیاری یا یه جور بهشون عسل به عنوان هدیه و اینا بدی کارتو راه میندازن :)
منم اوایل به یکی از کارمندا اسانس و عطر میدادم برام پست میکرد یه بار اون کارمنده نبود به جانشینش دادم فهمید که فلانی تا حالا میفرستاد زیراب زد و ازون به بعد هیچ سفارش عطر و اسانس و ادکلنی رو قبول نکردند تا از طریق مجرای پارتی بازی و شوهر عمه جان وارد شدم هنوزم دارم به اون کارمنده زیر میزی میدم که بسته هارو خوب بسته بندی کنه :دی
ایشالا حل شه مشکلت نشه باید با تیپاکس بفرستی که متاسفانه واقعا گرون هست هزینه ی تیپاکس برای خریدار نمیصرفه معمولا

من مي خوام سفارش بدم اميدوارم زودتر مشکلتون حل بشه ، براي مخلوط کردن با سرشير کدومش بهتره؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

ممنونم که وقت گذاشتید و مطالعه کردید :)
متاسفانه همه جا همینطوریه دیگه اگه پارتی داشته باشی مشکلی نداری، حالا من که پارتی ندارم اما امیدورام بتونم قانع کنمشون که دیگه این اتفاق نمی افته.
البته اینجا تیپاکس نداره و من تنها راهی که برام میمونه اینه که 29 کیلومتر برم به سمت مشهد و از فاروج بسته ها رو ارسال کنم. (این آخرین راه منه که امیدوارم به این نرسه)

من مي خوام سفارش بدم اميدوارم زودتر مشکلتون حل بشه ، براي مخلوط کردن با سرشير کدومش بهتره؟

بنده هم امیدوارم :)
با سرشیر فرقی نداره که کدوم عسل باشه چون خاصیت دارویی براتون مهم نسیت، البته اگه بخواین هم یه تنوعی تو طعم و مزه سرشیر بدید میتونید خارشتر یا بهارنارنج و یا اسطوخودوس اضافه کنید که بوی گلش رو میدن.
در مورد سفارش شما هم مشکلی نیست شما سفارشتون رو قطعی کنید و من بسته شما رو آماده میکنم و شنبه برای ارسال به پست میدم اگه ارسال شد که چه بهتر اگر ارسال نشد مجبورم برم و از پست فاروج بسته ها رو ارسال کنم.

tab_pad_shop

Registered User
لایک‌ها
11
فرقاشون چيه ؟!!!
چطور جدا ميكنين يا از اول جدا هستن؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
فرقاشون چيه ؟!!!
چطور جدا ميكنين يا از اول جدا هستن؟

روی لینک زیر کلیک کنید تا فرقاشون رو ببینید:
http://forum.persiantools.com/t376347-page31.html#post7273800

منظورتون رو در مورد جداسازی متوجه نشدم!

سلام مشكل ارسالتون حل شد ؟اگه حل شد بمن خبربديد .نميتونيد با اتوبوس وباربري ارسال كنيد بدون گير گهگاه هم ارزونترحتي.

به امید خدا گفتن که شنبه ارسال میکنن.

NARAQI110

Registered User
لایک‌ها
96
سلام.38تومن واريز شد براي 1كيلو عسل گون بدون موم به شماره تراكنش :667929.موفق باشيد

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

مرسوله کاربر "Arash79" ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شون پخ شد

مرسوله آقای "احمدی" ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شون SMS شد

مرسوله کاربر "Feryfrt" از طریق باربری ارسال شد و بارنامه خدمتشون SMS شد

سلام.38تومن واريز شد براي 1كيلو عسل گون بدون موم به شماره تراكنش :667929.موفق باشيد

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد

آقا مشکل خیلی مسالمت آمیز حل شد :) بدون زیر میزی :دی

یک توضیح بدم

جناب بابک خان مشکل با اداره پست خوشبختانه حل شد و بسته شما و دوست عزیز آقا داریوش فردا صبح ارسال میشه.

Last edited:

Dr.pedram

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
یک کیلو اسطوخودس می خواستم شرایط را بفرستید

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
یک توضیح بدم

سلام دوست عزیز مبلغ 52500
برای 1 کیلو واریز شد (شماره پیگیری تراکنش :600157)
نیم کیلو گون و نیم کیلو بهار نارنج
مرسی

سلام

خدمت شما پخ شد بزرگوار

Goril2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من طبعم به شدت گرمه 3 کیلو برا خودم میخام زیاد هم گرون نباشه چون ورزش میکنم میخام مرتب استفاده کنم ورزش اصلیم پرورش اندام و بسکتباله
1 کیلو هم عسل با طبع خنک میخام از بهترین نوع برای یکی از دوستان اگه خوب باشه عسلها میتونم نمایندگی از طرف شما تو بوشهر داشته باشم. خودمم بوشهر

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
مبلغ 130 واریز شد.

چاپ
رسید انتقال وجه کارت به کارت از طریق اینترنت بانک
عملیات انتقال وجه کارت به کارت به شرح ذیل از طریق اینترنت بانک پاسارگاد با موفقیت ثبت شد
کارت مبدا : ************۹۷۹۶
کارت مقصد : ************۰۳۰۲ حمید رحیمیان .
مبلغ انتقال : ۱,۳۰۰,۰۰۰ ریال
تاریخ انتقال : یک شنبه ۹ تیر ماه سال ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۵:۴۲
شماره پیگیری : ۱۱۸۰۴۹
شماره ارجاع : ۲۱۸۴۰۷۱۹۹

درخواست مسج شد

matria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام

شرایط خرید رو که بالا گفتم!

سلام
من طبعم به شدت گرمه 3 کیلو برا خودم میخام زیاد هم گرون نباشه چون ورزش میکنم میخام مرتب استفاده کنم ورزش اصلیم پرورش اندام و بسکتباله
1 کیلو هم عسل با طبع خنک میخام از بهترین نوع برای یکی از دوستان اگه خوب باشه عسلها میتونم نمایندگی از طرف شما تو بوشهر داشته باشم. خودمم بوشهر
پخ شد خدمتتون

babak12

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
مبلغ 80 هزار تومان ریختم به حسابتون شماره پیگیری تراکنش :861884

بابت خرید :
نیم آویشن:17.5
نیم خارشتر:25
نیم بهارنارنج:29.5
بعلاوه پوله پست