red alert
Registered User
عسل رسید خیلی خوشمزه بود دستت درد نکنه ایشاالله خرید بعدی مزاحم میشم...
سلام مكرر ،عسل من رسيد همينطور كه همه ميدونند بسته بندي وبرخورد ايشون عاي ودرجه1بود .بالاخره پس ازمدتي تونستم به عسل برسم وهمه چسباوبسته بندي رو باز كنم عسل رو برميدارم بخورم اينجور كه همه تعريف ميكنند منتظر عسلي ناب ومصفي هستم ولي ميخورم :خبرخاصي نيست مثل بقيه عسلهاست تازه ته گلوي من سوخت كه ميگن نبايد بسوزه .نه خداييش بوي خوبي داره ولي واقعاگلوم روسوزوند وطعم وعطرش ازعسل 20تومني اينجابهتره البته اين عسل گونه كه خب ارزونترين عسل ايشونه .ولي راهي براي تشخيص كيفيت نداره به لينك زير بريد
http://www.shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=1184
همونطوركه ميبينيد تنهادوراه حتمي براي شناخت كيفيت عسل هست :آزمايشگاه (كه دوستان بردن شايد منم ببرم وتيجش روبگم -خب يه كم زورداره خودش پول يه كيلوعسله)دوم شناخت عسل فروش كه ايشون آدم خوب وخوش برخورد وصادقي بنظر ميان.اميدوارم صداقت درمملكتون بيشتربشه .كلامن راضي ام اماخريد بعديم موقوف به آزمايش يا رسيدن درخواستم به 4كيلو هستم كه ياازكيفيت مطمئن بشم يا هزينه پست بهم تحميل نشه .كلاتشكرآقاي حميديان .
سلام
یک کیلو اسطوخودس می خواستم شرایط را بفرستید
سلام. مبلغ 35 تومن به حسابتون واریز شد. اطلاعات رو پخ کردم. ممنون.
مبلغ 130 واریز شد.
چاپ
رسید انتقال وجه کارت به کارت از طریق اینترنت بانک
عملیات انتقال وجه کارت به کارت به شرح ذیل از طریق اینترنت بانک پاسارگاد با موفقیت ثبت شد
کارت مبدا : ************۹۷۹۶
کارت مقصد : ************۰۳۰۲ حمید رحیمیان .
مبلغ انتقال : ۱,۳۰۰,۰۰۰ ریال
تاریخ انتقال : یک شنبه ۹ تیر ماه سال ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۵:۴۲
شماره پیگیری : ۱۱۸۰۴۹
شماره ارجاع : ۲۱۸۴۰۷۱۹۹
درخواست مسج شد
سلام
یک کیلو اسطوخودس می خواستم شرایط را بفرستید
مبادله هم دارید یا فقط فروش؟
امری باشه در خدمتمعسل رسید خیلی خوشمزه بود دستت درد نکنه ایشاالله خرید بعدی مزاحم میشم...
شرمنده همون رحيميان،اشتباه نشه من خودم گفتم سوزوندن گلو ملاك نيست به همه توصيه ميكنم اون لينك روبخونند تادرمورد اصل بودن عسل اطلاعات غلط بخوردشون داده نشه .كيفيت هم خوب بود خدايي ولي براي مشتري دائم شدن يه ذره وسواس دارم بخاظرهزينه پستش كه اگه به 4كيلودرخواست برسم فوراسفارش ميدم .ممنون ازتون همين برخوردشما راه دوم تشخيص عسل ناب عسل هزارجوره تقلبي ميشه اماعسل فروش بايد كارش درست باشه كه شما كاردرست هستي .بازم تشكرخواهش میکنم بزرگوار، رحیمیان هستم حمید :blush:
ممنون که نظرتون رو گفتید، در مورد سوزوندن گلوتون که خوب هر قندی که مصرف میشه این حالت به گلو دست میده اما بهترین راه تشخیص کیفیت همون آزمایش هست که شما میتونید ببرید آزمایشگاه و نمونه بدید آزمایش کنن اگه ساکاروزش بیشتر از 3.9 بود هزینه آزمایش رو من میدم و عسل رو ازتون پس میگیرم
بهترین عسلمون هم در حال حاضر بهارنارنج و اسطوخودوسه که خوب به نسبت هزینش هم بالاتره.
شرمنده همون رحيميان،اشتباه نشه من خودم گفتم سوزوندن گلو ملاك نيست به همه توصيه ميكنم اون لينك روبخونند تادرمورد اصل بودن عسل اطلاعات غلط بخوردشون داده نشه .كيفيت هم خوب بود خدايي ولي براي مشتري دائم شدن يه ذره وسواس دارم بخاظرهزينه پستش كه اگه به 4كيلودرخواست برسم فوراسفارش ميدم .ممنون ازتون همين برخوردشما راه دوم تشخيص عسل ناب عسل هزارجوره تقلبي ميشه اماعسل فروش بايد كارش درست باشه كه شما كاردرست هستي .بازم تشكر
با عرض سلام
جناب رحیمیان عسل بنده دیروز رسید بابت همه چیز خصوصا پیگیریتون ممنونم.در مورد کیفیت عسل هم بدون اغراق باید بگم عالی بود.مدتها بود که عسلی به این خوش طعمی نخورده بودم.
انشاالله هرروز در کارتون موفق تر باشید.
با عرض سلام
جناب رحیمیان عسل بنده دیروز رسید بابت همه چیز خصوصا پیگیریتون ممنونم.در مورد کیفیت عسل هم بدون اغراق باید بگم عالی بود.مدتها بود که عسلی به این خوش طعمی نخورده بودم.
انشاالله هرروز در کارتون موفق تر باشید.
ممنونم، بد نیستم.سلام
خوبی اقا؟من قبلا نیم کیلو برای تست ازت گرفتم راضی بودن.ممنون
حالا
عسل خارشتر+گون+یونجه خام در بطری یک کیلویی میخوام
بعلاوه نیم کیلو عسل بهارنارنج برای ما بفرست.
ممنون
سلام
شماره حساب رو برا من پ خ بفرمائید
با تشکر
لطفا شماره کارتتون رو برام پ خ کنید. (چرا حذفش کردید؟)
نیم کیلو بهار نارنج+ نیم کیلو آویشن
سلام
مبلغ 80 هزار تومان ریختم به حسابتون شماره پیگیری تراکنش :861884
بابت خرید :
نیم آویشن:17.5
نیم خارشتر:25
نیم بهارنارنج:29.5
بعلاوه پوله پست
سلام مبلغ 74 تومن بابت نیم کیلو عسل خام اسطوخودوس و نیم کیلو عسل بهارنارنج و نیم کیلو عسل گون با موم پرداخت شد ... 29631
نیم کیلو عسل بهارنارنج دریافت شد با تشکر . عالی بود.مست شدم .