Dr.Cnet
Registered User
درود
جناب با توجه ب گرمای هوا ما ک تو خوزستانیم(گرما ۵۲درجه) عسل بخوریم چیزی پیش نمیاد؟! عسل های خونکتون چین؟!
ارسال شده توسط ایپد مینی
پخ شد بزرگوار.
درود
جناب با توجه ب گرمای هوا ما ک تو خوزستانیم(گرما ۵۲درجه) عسل بخوریم چیزی پیش نمیاد؟! عسل های خونکتون چین؟!
ارسال شده توسط ایپد مینی
62500 واریز شد جهت دو تا نیم کیلو و آدرس و شماره پرداخت پیام خصوصی شد.
حمید خان پخ دادم
سلام ، لطفا یک کیلو عسل خارشتر و نیم کیلو بهار نارنج به آدرسی که خدمتتون پخ شد ارسال بفرمائید ، ممنون .
سلام برادر ، لطفا یک کیلو عسل خارشتر و نیم کیلو بهارنارنج به آدرسی که خدمتتون پخ شد ارسال بفرمائید ، ممنون .
عرض سلام وادب
غیرازگلهایی که نوشتین عسل از گلهای دیگه هم دارین؟
برای طبیعت گرم کدوم مورد رو پیشنهاد میدین؟
باتشکر
آقا این جناب رحیمیان بشدت تایید میشن
جدا از عسل که بالاترین کیفیت ممکن رو داره، من تحت تاثیر شرافت و مسولیت پذیری این انسان قرار گرفتم.
پایدار باشید
ما که روزه ایم خوش بحال شما که عسل میخورید
سلام،
عسلهای ما امروز رسید. البته هنوز تست نکردم... ولی بسته بندی و زمان ارسال بسیار عالی بود.
62500 واریز شد جهت دو تا نیم کیلو و آدرس و شماره پرداخت پیام خصوصی شد.
سلام.
مبلغ براي سه تا نيم كيلو بهار نارنج واريز شد.
مرسي.
آقا مبلغ برای نیم کیلو از هر کدام واریز شد
بی صبرانه منتظر رسیدنشون هستم
Sent from my LG-P698 using Tapatalk 2
من که از عسل زیاد خوشم نمیاد دهنم اب افتاد
عزیز عسل ها همه بدون موم هستن ؟
سلام
اینقدر تعریف شنیدم که نگو خیلی خوشحالم یه کرد کرمانج اینجا فعالیت موثری انجام میده بنده هم کردم ولی برعکس شما دقیق غرب لب مرز هستم
یه نیم کیلو میشه فعلا بزاری به حساب ما الان واریزمیشه از بهارنارنج میخوام که دوستان خیلی زیاد ازش تعریف کردند
حدود 20 تا صحفه رو خوندم واقعا جز خوبی و وظیفه شناسی چیزدیگه ای از شما نشنیدم
الان یه نیم کیلو بهار نارنج میخوام حدود 5 دقیقه بعد واریز شد براتون تو پ.خ میزارم
پدر زن داداشم تو کار عسل هست و کلا از کوههای شهرمون و کاملا طبیعی کندوهاش رو گذاشته عسلهاش خیلی خوبند ولی مایلم مال شما رو هم تست کنم بخصوص بهارنارنجش
با سپاس
محبت کنید قیمت 1 کیلو عسل بهار نارنج با هزینه بست
مبلغ 67000 بابت یک کیلو عسل بهار نارنج به حساب شما واریز شد
سلام
اقای رحیمیان 35000 تومان بابت نیم کیلو عکس بهارنارنج واریز شد
با سپاس
مقدار یک کیلو عسل بهار نارنج با کد بیگیری 644565 به مبلغ 67000 واریز شد