• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
عسل منم رسيد. خيلي عالي و خوشمزه. مرسي.

badform

Registered User
لایک‌ها
97
بسته بنده هم در یک بسته بندی فوق العاده محکم و سالم رسید . متاسفانه اینقدر شوق چشیدن مزه را داشتم که از بسته بندی عکس نگرفتم اینجا بگذارم . عسل ها خوشمزه و دلپذیر هستند مخصوصا عسل گون و خارشتر... با تشکر فراوان

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

خواهش میشه.

سلام به همه دوستان به خصوص استارتر عزیز
محموله عسل من هم دیروز به دستم رسید ، اول از هر چیزی باید بگم من اصلا عسل شناس نیستم و حداقل تا الآن دو دفعه به دلیل عدم آشنایی ، عسل کاملا بی کیفیت ، نامطلوب و تقلبی با قیمت گزاف بهم انداختن ! ، البته ناگفته هم نمونه که من یه دونه دختر کوچولوی خیلی خیلی شیرین ولی کم وزن و ضعیف دارم که از بدو تولد ضعیف و کوچک جثه بوده و تا الآن شاید صد بار پیش انواع و اقسام دکترها بردمش ولی خوب وضعیتش تفاوتی نکرده ، حالا به دلیلی اینکه اشتهای فوق العاده کمی داره و تو هر وعده غذا اشک من و مادرش رو برای غذا خوردن در میاره مجبورم غذاهای کم حجم و مقوی براش بگیرم به خصوص عسل . خلاصه این شد که مزاحم استارتر محترم شدم و مقداری از ایشون تهیه کردم و دیروز که تحویل گرفتم سریع بردم خونه و موقع افطارو سحر جای شما امتحانش کردم ، همونطور که گفتم من اصلا عسل شناس نیستم ولی اونقدر عسل غیر اصل ، تقلبی و .... گرفتم که اگر بد باشه میفهمم ! دیروز اولین چیزی که نظرمو جلب کرد عطر عسل خریداری شده بود بطوری که تا درب قوطی رو ( به خصوص عسل بهارنارنج ) باز کردم عطر مطبوعی کل اتاق رو گرفت که حدود یکساعت پس از بسته شدن درب ظرف همچنان احساسش میشد کرد ، مورد دوم اینکه خدائیش طعم عسلهاش حرف نداشت و میشد خالی خالی خوردش و هیچگونه احساس بد و زدگی گلو ایجاد نکرد . خلاصه مطلب من از خرید عسل از ایشون کاملا راضیم و اگر عمری باقی بود مجدد حتما مزاحمشون میشم و حتما براشون بین دوست و آشنا هم تبلیغ می کنم .
بهترین عسلی که تا حالا دیدم ( تازه فهمیدم عسل یعنی چی !!! )
خواهش میکنم جناب بزرگوار، بنده هم خوشحال میشم سهمی در بهبودی فرزند دلبندتون داشته باشم.
همیشه شاد باشید

عسل منم رسيد. خيلي عالي و خوشمزه. مرسي.
نوش جونتون

بسته بنده هم در یک بسته بندی فوق العاده محکم و سالم رسید . متاسفانه اینقدر شوق چشیدن مزه را داشتم که از بسته بندی عکس نگرفتم اینجا بگذارم . عسل ها خوشمزه و دلپذیر هستند مخصوصا عسل گون و خارشتر... با تشکر فراوان

خواهش میشه عزیز.
نوش جونت.

klidsam

Registered User
لایک‌ها
251
عزیز ممنون . این بسته ما هم با کمال تعجب رسید چون پنج شنبه ها هیچ کدوم از بسته های من نمیرسید و میرفت برا شنبه .
بسته بندیم که بمب اتمم میخورد چیزیش نمیشد . ایشالله بعد افطار بزنیم بر بدن بیایم تعریف کنیم .

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
عزیز ممنون . این بسته ما هم با کمال تعجب رسید چون پنج شنبه ها هیچ کدوم از بسته های من نمیرسید و میرفت برا شنبه .
بسته بندیم که بمب اتمم میخورد چیزیش نمیشد . ایشالله بعد افطار بزنیم بر بدن بیایم تعریف کنیم .

خواهش میکنم احمد جان، خوشحالم که زودی رسید
حالا به امید خدا وقتی مصرف کردی منتظر نظرت میمونم

forex men

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
وقت بخیر
کو های شاه جهان کجاس؟
عسلاتون 100% طبیعی هستن؟

ali314

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیم کیلو آویشن و نیم کیلو گون و نیم کیلو اسطوخودوس-امروز به دستمان رسید واقعا عالی!!
بوی دشت میداد این عسل!
با تشکر از آقای رحیمیان

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
نیم کیلو آویشن و نیم کیلو گون و نیم کیلو اسطوخودوس-امروز به دستمان رسید واقعا عالی!!
بوی دشت میداد این عسل!
با تشکر از آقای رحیمیان

نوش جونتون بزرگوار
خوشحالم که شما هم راضی هستید

klidsam

Registered User
لایک‌ها
251
حمید جان عسل رو چشیدیم انصافا عسل خوبی بود اما بهترین عسلی نبود که تا حالا خوردم جات خالی یه عسلی گرفته بودم از عسل لاو.. حالا اسمش رو نمیارم کیلویی 95 تومان 3سال پیش عسل وحشی بود .
عجوبه ای بود بگذریم .
فقط یه انتقادی داشتم این ظرف های عسل خیلی نرمن دست میزنی میره تو بعد میخوای درشو باز کنی مچاله میشه :d به غیر این مورد مشکل دیگه این نبود و ممنون

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
حمید جان عسل رو چشیدیم انصافا عسل خوبی بود اما بهترین عسلی نبود که تا حالا خوردم جات خالی یه عسلی گرفته بودم از عسل لاو.. حالا اسمش رو نمیارم کیلویی 95 تومان 3سال پیش عسل وحشی بود .
عجوبه ای بود بگذریم .
فقط یه انتقادی داشتم این ظرف های عسل خیلی نرمن دست میزنی میره تو بعد میخوای درشو باز کنی مچاله میشه :d به غیر این مورد مشکل دیگه این نبود و ممنون

بله بزرگوار همانطور که فرمودید عسلی که در گذشته مصرف کردید عسل وحشی بوده و عسل وحشی واقعن طعم خواص خودشو داره البته خوب خیلی گرونتره چون کاملن بدون دخالت انسان تولید میشه و حتی برداشت اون هم چندان ساده نیست (اینجا و اینجا ) و عمومن به کشورهای عربی صادر میشه.

در مورد ظرف ها هم بله حق با شماست، جدیدن خیلی نازک تولید میکنن وگرنه در گذشته همین ظروف با ضخامت بیشتر به دست مصرف کننده میرسید.

در نهایت هم بسیار سپاسگذارم بابت اظهار انتقاد، لطف و نظرتون، بنده هم در آینده تمام سعیم رو میکنم تا از بطری های ضخیم تر استفاده کنم.
سربلند و پیروز باشد.

118522_563.jpg

Last edited:

klidsam

Registered User
لایک‌ها
251
بله بزرگوار همانطور که فرمودید عسلی که در گذشته مصرف کردید عسل وحشی بوده و عسل وحشی واقعن طعم خواص خودشو داره البته خوب خیلی گرونتره چون کاملن بدون دخالت انسان تولید میشه و حتی برداشت اون هم چندان ساده نیست (اینجا و اینجا ) و عمومن به کشورهای عربی صادر میشه.

در مورد ظرف ها هم بله حق با شماست، جدیدن خیلی نازک تولید میکنن وگرنه در گذشته همین ظروف با ضخامت بیشتر به دست مصرف کننده میرسید.

در نهایت هم بسیار سپاسگذارم بابت اظهار انتقاد، لطف و نظرتون، بنده هم در آینده تمام سعیم رو میکنم تا از بطری های ضخیم تر استفاده کنم.
سربلند و پیروز باشد.
ممنون از توضیحاتتون . اون موقع هم 95هزار تومان 90دلار بود به پول الان کیلویی 350 اینا میشه .:blink:
در مورد بطری هم ایشالله تا دفعه بعد ضخیمش رو پیدا می کنید :D

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ممنون از توضیحاتتون . اون موقع هم 95هزار تومان 90دلار بود به پول الان کیلویی 350 اینا میشه .:blink:
در مورد بطری هم ایشالله تا دفعه بعد ضخیمش رو پیدا می کنید :D

خواهش میشه بزرگوار.
به امید خدا پیدا میشه.
سربلند و پیروز باشید

forrest_gump

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
مبلغ 74 تومن برای 1 کیلو عسل آویشن و نیم کیلو عسل بهار نارنج واریز شد.
شماره پیگیری: 002391
موفق باشید

bahramrdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا تقریبا" چقد طوا میکشه تا برسه به دست ما تهران ؟

vahab_m

Registered User
لایک‌ها
42
سلام اقا بعد از مدتها ما الان تونستیم عسل بهارنارنج رو تست کنیم واقعا خوشمزه بود یه سوال داشتم تو پ.خ فرستادم باسپاس

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
به نقل از aligolshani66 :
جهت 1 کیلو عسل بهار نارنج و هزینه ارسال مبلغ 48 هزار تومن به کارت شما با شماره حواله ۳۰۰۱۳۹ واریز شد.
ممنون

بزرگوار مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد

آقا تقریبا" چقد طوا میکشه تا برسه به دست ما تهران ؟

سلام بزرگوار.
والا بستگی به آدرس داخل تهران داره، اما عمومن حداقل 1 روزه و حداکثر 2 روزه میرسه خدمتتون

سلام اقا بعد از مدتها ما الان تونستیم عسل بهارنارنج رو تست کنیم واقعا خوشمزه بود یه سوال داشتم تو پ.خ فرستادم باسپاس

سلام بزرگوار.
خوشحالم که راضی هستید، نوش جونتون.

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
سلام
جهت 1 کیلو عسل بهار نارنج و هزینه ارسال مبلغ 48 هزار تومن به کارت شما با شماره حواله ۳۰۰۱۳۹ واریز شد.

بالا