ممنون عزیز
خواهش میکنم جناب بزرگوار، بنده هم خوشحال میشم سهمی در بهبودی فرزند دلبندتون داشته باشم.سلام به همه دوستان به خصوص استارتر عزیز
محموله عسل من هم دیروز به دستم رسید ، اول از هر چیزی باید بگم من اصلا عسل شناس نیستم و حداقل تا الآن دو دفعه به دلیل عدم آشنایی ، عسل کاملا بی کیفیت ، نامطلوب و تقلبی با قیمت گزاف بهم انداختن ! ، البته ناگفته هم نمونه که من یه دونه دختر کوچولوی خیلی خیلی شیرین ولی کم وزن و ضعیف دارم که از بدو تولد ضعیف و کوچک جثه بوده و تا الآن شاید صد بار پیش انواع و اقسام دکترها بردمش ولی خوب وضعیتش تفاوتی نکرده ، حالا به دلیلی اینکه اشتهای فوق العاده کمی داره و تو هر وعده غذا اشک من و مادرش رو برای غذا خوردن در میاره مجبورم غذاهای کم حجم و مقوی براش بگیرم به خصوص عسل . خلاصه این شد که مزاحم استارتر محترم شدم و مقداری از ایشون تهیه کردم و دیروز که تحویل گرفتم سریع بردم خونه و موقع افطارو سحر جای شما امتحانش کردم ، همونطور که گفتم من اصلا عسل شناس نیستم ولی اونقدر عسل غیر اصل ، تقلبی و .... گرفتم که اگر بد باشه میفهمم ! دیروز اولین چیزی که نظرمو جلب کرد عطر عسل خریداری شده بود بطوری که تا درب قوطی رو ( به خصوص عسل بهارنارنج ) باز کردم عطر مطبوعی کل اتاق رو گرفت که حدود یکساعت پس از بسته شدن درب ظرف همچنان احساسش میشد کرد ، مورد دوم اینکه خدائیش طعم عسلهاش حرف نداشت و میشد خالی خالی خوردش و هیچگونه احساس بد و زدگی گلو ایجاد نکرد . خلاصه مطلب من از خرید عسل از ایشون کاملا راضیم و اگر عمری باقی بود مجدد حتما مزاحمشون میشم و حتما براشون بین دوست و آشنا هم تبلیغ می کنم .
بهترین عسلی که تا حالا دیدم ( تازه فهمیدم عسل یعنی چی !!! )
نوش جونتونعسل منم رسيد. خيلي عالي و خوشمزه. مرسي.
بسته بنده هم در یک بسته بندی فوق العاده محکم و سالم رسید . متاسفانه اینقدر شوق چشیدن مزه را داشتم که از بسته بندی عکس نگرفتم اینجا بگذارم . عسل ها خوشمزه و دلپذیر هستند مخصوصا عسل گون و خارشتر... با تشکر فراوان
عزیز ممنون . این بسته ما هم با کمال تعجب رسید چون پنج شنبه ها هیچ کدوم از بسته های من نمیرسید و میرفت برا شنبه .
بسته بندیم که بمب اتمم میخورد چیزیش نمیشد . ایشالله بعد افطار بزنیم بر بدن بیایم تعریف کنیم .
نیم کیلو آویشن و نیم کیلو گون و نیم کیلو اسطوخودوس-امروز به دستمان رسید واقعا عالی!!
بوی دشت میداد این عسل!
با تشکر از آقای رحیمیان
حمید جان عسل رو چشیدیم انصافا عسل خوبی بود اما بهترین عسلی نبود که تا حالا خوردم جات خالی یه عسلی گرفته بودم از عسل لاو.. حالا اسمش رو نمیارم کیلویی 95 تومان 3سال پیش عسل وحشی بود .
عجوبه ای بود بگذریم .
فقط یه انتقادی داشتم این ظرف های عسل خیلی نرمن دست میزنی میره تو بعد میخوای درشو باز کنی مچاله میشه :d به غیر این مورد مشکل دیگه این نبود و ممنون
ممنون از توضیحاتتون . اون موقع هم 95هزار تومان 90دلار بود به پول الان کیلویی 350 اینا میشه .:blink:بله بزرگوار همانطور که فرمودید عسلی که در گذشته مصرف کردید عسل وحشی بوده و عسل وحشی واقعن طعم خواص خودشو داره البته خوب خیلی گرونتره چون کاملن بدون دخالت انسان تولید میشه و حتی برداشت اون هم چندان ساده نیست (اینجا و اینجا ) و عمومن به کشورهای عربی صادر میشه.
در مورد ظرف ها هم بله حق با شماست، جدیدن خیلی نازک تولید میکنن وگرنه در گذشته همین ظروف با ضخامت بیشتر به دست مصرف کننده میرسید.
در نهایت هم بسیار سپاسگذارم بابت اظهار انتقاد، لطف و نظرتون، بنده هم در آینده تمام سعیم رو میکنم تا از بطری های ضخیم تر استفاده کنم.
سربلند و پیروز باشد.
ممنون از توضیحاتتون . اون موقع هم 95هزار تومان 90دلار بود به پول الان کیلویی 350 اینا میشه .:blink:
در مورد بطری هم ایشالله تا دفعه بعد ضخیمش رو پیدا می کنید
بله واریزتون تایید میشه.سلام
مبلغ 74 تومن برای 1 کیلو عسل آویشن و نیم کیلو عسل بهار نارنج واریز شد.
شماره پیگیری: 002391
موفق باشید
سلام
مبلغ 140 برای 4 کیلو عسل اویشن واریز شد
شماره ارجاع: 033307030229
به نقل از aligolshani66 :جهت 1 کیلو عسل بهار نارنج و هزینه ارسال مبلغ 48 هزار تومن به کارت شما با شماره حواله ۳۰۰۱۳۹ واریز شد.
ممنون
آقا تقریبا" چقد طوا میکشه تا برسه به دست ما تهران ؟
سلام اقا بعد از مدتها ما الان تونستیم عسل بهارنارنج رو تست کنیم واقعا خوشمزه بود یه سوال داشتم تو پ.خ فرستادم باسپاس