درود بر شما
اتفاقا من كه عسل از حميد گرفتم از يك چيزي كه خوشحال شدم همين ظرف عسل بود كه بسيار سبك بود.
داداش خوب بود مثل عسل توي مغازه ها ظرف شيشه اي ميزاشت كه نيم كيلو وزن داره.
من وقتي بطري رو ديدم گفتم دمش گرم كه بطري سبك زده كه از وزن عسل كم نكنه.
داش حميد ظرف ها بسيار مناسبه دست بهشون نزن.
داداش رضا ممنون که تاپیک رو دنبال میکنی و اظهار لطف میکنی.
در مورد بطری عسل درسته بطری سبکه، اما عسل خالص نیم کیلو ارسال میشه و پارسنگ ظرف ازش کم میشه که فک کنم 38 تا 40 گرم باشه.
اما خوب خودم هم دنبال بطری ضخیم تر هستم
درود به دوست عزیز. عسل من هم دیروز بدست رسید بسیار خوب و با کیفیت. ممنون از عسل باکیفیتی که ارائه میدید
خواهش میشه امین جان، نوش جونتون
دوست گرامی بحث سر نرمی و سختی ظروف هست بنده از جناب برزویان هم عسل گرفته ام که ظروف تقریبا هم وزن هستن اما اونا استقامت خیلی بیشتری دارند
جدای این ظرفیت ظروف مقدار عسل معینی رو جا میده و اگر هم معلوم نکنه اول ظرف میگذارند روی ترازو بعد دکمه صفر کننده رو میزنن تا وزن ظرف کم بشه و بعد وزن عسل رو حساب می کنند
بله درست میفرمایید.
چشم دنبالش هستم که اگه پیدا کردم حتمن جایگزین میشه، هرچند که این بطری ها هم درسته ضخیم نیستند اما استقامتشون رو حفظ کردن و از این بابت مشکلی نداشتیم، اما باز هم چشم پیدا بشه جایگزین میشه.
سفارش من رسید. همه چیز خیلی عالی بود. از کیفیت عسلها گرفته تا بستهبندی.
موفق باشید.
خواهش میشه آقا مهدی گل.
نوش جونتون بزرگوار
سلام خدمت دوستان من امروز عسل ها رو تحویل گرفتم واقعا" کیفیت عسل ها حرف نداره از لحاظ طعم و خوش عطر بودن هم عسل بهار نارنج خیلی خوبه در کل از نظر من همه چیز عالی بود
سفارش من 2 کیلو عسل گون +2کیلو آویشن بود.
خواهش میشه توحید خان.
نوش جونتون، خوشحالم که از خریدتون راضی هستید.
عسل بهار نارنج که از ایشون خریده بودم چند روز پیش به دستم رسید.بسته بندی فوق العاده محکم بود! :happy:
طعم و بوش هم خوب بود.ممنون
آقا علی گل چطوری خوبی؟
نوش جونت عزیز، خوشحالم که راضی هستی.
تخفیف از قبل داده شده و تنها تخفیف باقی مونده همین سفارش 4 کیلو به بالاست که هزینه پست تخفیف داده میشه.
با درود
سفارش من امروز رسید، مثل دفعه قبل همه چیز عالی بود از بسته بندی تا کیفیت عسلها مخصوصا عسل خارشتر که بینهایت خوشمزه بود.
با سپاس فراوان
سلام آقا مهرداد خوبی داداش گلم.
نوش جونت بزرگوار، خوشحالم که از خریدت راضی هستی عزیز.
باز هم امری بود درخدمتم
سلام حمیدجان خوبی داداش برای ما 4 کیلو عسل بهارنارنج آماده کن اکی بده تا واریز کنم
مخلص داداش گلم هم هستم
شما امر بفرما عزیز دل.