متاسفانه خیر بزرگوارعزیز پست سفارشی ندارین؟
پخ شد گرامیسلام
من اطلاعاتی در مورد عسل ندارم
بهترین نوع عسل چی هست ؟
که هم برای بدن خوب باشه و هم برای چاق شدن تاثیر داشته باشه
قیمت را هم ارسال کنید
پ خ دادم خدمتتون
خواهش میکنم جناب مهرجویاندرود جناب رحیمیان. عسلها امروز بدستم رسید. بسیار سپاسگزار هستم. کیفیت عسلها طبق معمول خوب بود اما متفاوت در رنگ و طعم. در کنار همه اینها اشانتیون فرستاه شده از همه جالب تر می نمود خصوصا با آن ظرف کوچک و عسل خام اش. برای اولین بار چنین عسلی دیده و چشیده شد اما... لحظاتی بعد من ماندم و ظرف کوچک خالی و چهرهای طلبکار که چرا تمام سفارش عسل خام آنخ نیست!
خواهش میشه گرامی نوش جونتونجناب رحیمیان سلام
عسل ها به دستم رسیده ولی کلیدشو نفرستادید عزیز !!
یه جوری بسته بندی شده بود انگار میخواد بره خط مقدم دال (چنددقیقه فقط راهکارشو پیدا کردیم برای باز کردن بسته)
بسیار با کیفیت بود پشمونم چرا بیشتر سفاش ندادم
فیدبک تقدیمتون شد بزرگوار
درود گرامیسلام اخوی از کجا به صوت تقریبی میشه فهمید اصل اب و شکر ه و از اصل تشخصی داد ؟
پاسخ شد بزرگوارسلام دوست عزیز . من تعریف عسل های شما رو خیلی زیاد شنیدم . من مصرف کننده دائمی عسل هستم چون پیش دکتر طب سنتی میرم . الان مدتهاست از عسل لاویچ استفاده میکنم ولی قیمتهاش روز به روز داره بالا میره و منی که مصرف کننده مداوم عسل هستم هزینه هاش واسم سنگین شده . خواستم من رو راهنمایی کنید تا به امید خدا به شما زحمت بدم .
من طبع بسیار سردی دارم و بلغمی هستم و رطوبت زیاد . این رو هم بگم که طبق حرف پزشکم باید گرم و خشک زیاد مصرف کنم . من معده بسیار سردی دارم و بینهات ناراحتی گوارشی دارم که این چند وقته به خاطر مصرف عسل خیلی بهتر شدم . حالا با این همه داستان طولانی من شما کدوم عسل رو بهم توصیه میکنید ؟ گون ؟ آویشن ؟ اسطوخودوس یا شیوید ؟ خیلی ممنون میشم جواب بدید .