• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
بنده 2 تا نیم کیلویی عسل چهل گیاه و آویشن سفارش دادم بعد از 3 روز دستم رسید.دمت گرم داش حمید.کارت درسته

vahid20

Registered User
لایک‌ها
22
عزیز پست سفارشی ندارین؟

shopriz

Registered User
لایک‌ها
89
سلام

من اطلاعاتی در مورد عسل ندارم

بهترین نوع عسل چی هست ؟
که هم برای بدن خوب باشه و هم برای چاق شدن تاثیر داشته باشه
قیمت را هم ارسال کنید

m343

Registered User
لایک‌ها
356
درود گرامی
پ خ دادم خدمتتون

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام

من اطلاعاتی در مورد عسل ندارم

بهترین نوع عسل چی هست ؟
که هم برای بدن خوب باشه و هم برای چاق شدن تاثیر داشته باشه
قیمت را هم ارسال کنید

درود گرامی
پ خ دادم خدمتتون
خدمت شما بزرگوار:
26858079311412080256

KSafari

Registered User
لایک‌ها
21
درود جناب رحیمیان. عسلها امروز بدستم رسید. بسیار سپاسگزار هستم. کیفیت عسلها طبق معمول خوب بود اما متفاوت در رنگ و طعم. در کنار همه اینها اشانتیون فرستاه شده از همه جالب تر می نمود خصوصا با آن ظرف کوچک و عسل خام اش. برای اولین بار چنین عسلی دیده و چشیده شد اما... لحظاتی بعد من ماندم و ظرف کوچک خالی و چهرهای طلبکار که چرا تمام سفارش عسل خام آنخ نیست!

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
درود جناب رحیمیان. عسلها امروز بدستم رسید. بسیار سپاسگزار هستم. کیفیت عسلها طبق معمول خوب بود اما متفاوت در رنگ و طعم. در کنار همه اینها اشانتیون فرستاه شده از همه جالب تر می نمود خصوصا با آن ظرف کوچک و عسل خام اش. برای اولین بار چنین عسلی دیده و چشیده شد اما... لحظاتی بعد من ماندم و ظرف کوچک خالی و چهرهای طلبکار که چرا تمام سفارش عسل خام آنخ نیست!
خواهش میکنم جناب مهرجویان
نظر لطف شماست
ممنون بابت فیدبک تون

m343

Registered User
لایک‌ها
356
جناب رحیمیان سلام
عسل ها به دستم رسیده ولی کلیدشو نفرستادید عزیز !!

یه جوری بسته بندی شده بود انگار میخواد بره خط مقدم دال (چنددقیقه فقط راهکارشو پیدا کردیم برای باز کردن بسته)
بسیار با کیفیت بود پشمونم چرا بیشتر سفاش ندادم
فیدبک تقدیمتون شد بزرگوار

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
جناب رحیمیان سلام
عسل ها به دستم رسیده ولی کلیدشو نفرستادید عزیز !!

یه جوری بسته بندی شده بود انگار میخواد بره خط مقدم دال (چنددقیقه فقط راهکارشو پیدا کردیم برای باز کردن بسته)
بسیار با کیفیت بود پشمونم چرا بیشتر سفاش ندادم
فیدبک تقدیمتون شد بزرگوار
خواهش میشه گرامی نوش جونتون
خوشحالم که ار خریدتون راضی هستید

Last edited:

mamadco

Registered User
لایک‌ها
38
سلام اخوی از کجا به صوت تقریبی میشه فهمید اصل اب و شکر ه و از اصل تشخصی داد ؟

SAMIZ

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوست عزیز . من تعریف عسل های شما رو خیلی زیاد شنیدم . من مصرف کننده دائمی عسل هستم چون پیش دکتر طب سنتی میرم . الان مدتهاست از عسل لاویچ استفاده میکنم ولی قیمتهاش روز به روز داره بالا میره و منی که مصرف کننده مداوم عسل هستم هزینه هاش واسم سنگین شده . خواستم من رو راهنمایی کنید تا به امید خدا به شما زحمت بدم .
من طبع بسیار سردی دارم و بلغمی هستم و رطوبت زیاد . این رو هم بگم که طبق حرف پزشکم باید گرم و خشک زیاد مصرف کنم . من معده بسیار سردی دارم و بینهات ناراحتی گوارشی دارم که این چند وقته به خاطر مصرف عسل خیلی بهتر شدم . حالا با این همه داستان طولانی من شما کدوم عسل رو بهم توصیه میکنید ؟ گون ؟ آویشن ؟ اسطوخودوس یا شیوید ؟ خیلی ممنون میشم جواب بدید .

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام دوست عزیز . من تعریف عسل های شما رو خیلی زیاد شنیدم . من مصرف کننده دائمی عسل هستم چون پیش دکتر طب سنتی میرم . الان مدتهاست از عسل لاویچ استفاده میکنم ولی قیمتهاش روز به روز داره بالا میره و منی که مصرف کننده مداوم عسل هستم هزینه هاش واسم سنگین شده . خواستم من رو راهنمایی کنید تا به امید خدا به شما زحمت بدم .
من طبع بسیار سردی دارم و بلغمی هستم و رطوبت زیاد . این رو هم بگم که طبق حرف پزشکم باید گرم و خشک زیاد مصرف کنم . من معده بسیار سردی دارم و بینهات ناراحتی گوارشی دارم که این چند وقته به خاطر مصرف عسل خیلی بهتر شدم . حالا با این همه داستان طولانی من شما کدوم عسل رو بهم توصیه میکنید ؟ گون ؟ آویشن ؟ اسطوخودوس یا شیوید ؟ خیلی ممنون میشم جواب بدید .
پاسخ شد بزرگوار

SAMIZ

Registered User
لایک‌ها
45
یک کیلو عسل آنخ از دکتر خریداری شد . ممنون از ادب و پاسخ های ایشون .

بالا