خیر بزرگوار ما هم خداروشکر بیمار نیستیم ولی مصرف داریم بیشتر از یه بیمارداداش یه سئوال میپرسم نخندی ها
حتما باید مریض باشیم تا این عسل ها رو بخوریم؟؟؟
خدمت شما بزرگوار:یک کیلو عسل آنخ از دکتر خریداری شد . ممنون از ادب و پاسخ های ایشون .
درود بزرگوار
خدمت شما بزرگوار:اقا 105 واریز شد برای 2 کیلو عسل .ممنون
دست شما درد نکنه دکتر . عسل عالی بود . خانوادگی حسابی پسندیدیم مخصوصا اشانتیون شویدش خیلی خوب بود انشاءالله این دفعه قسمت شد شیوید هم میگیریم . تشکر فراوانخدمت شما بزرگوار:
26858000011412114583
از اینجا میتونید رهگیری کنید:
http://tntsearch.post.ir
درود بزرگوار اطلاعات مفیدی رو براتون پخ کردمسلام
وقت بخیر
کلا عسل برای زنان شیرده خوبه یا نوع عسل فرق میکنه
من میخواستم بین این دو نظرتون روب دونم کدوم بهتر هستش
1- عسل گون
20 عسل بهار نارنج
درود بزرگواربا سلام
به یکی از بستگان توصیه شده که برای رفع مشکل کاهش شنوایی از مخلوط عسل و دارچین استفاده نماید که برای این موضوع نیاز به عسل خام هست . کدام یک از عسلهای شما برای این موضوع مناسب هست ، من متن توصیه را اینجا قرار میدم تا شما راهنمایی بفرمایید :
درمان کم شنوایی :
مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین (هرکدام یک قاشق مرباخوری) در صبح و شب مشکل کم شنوایی را برطرف می کند.
شایان ذکر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا که آنزیم های لازم برای رفع این مشکل به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.
ممنون
پخ دادم خدمتتون.سلام مجدد
بله دکتر طب سنتی تجویز کرده
خوب کدام رو بیشتر توصیه میکنید و قیمت برای نیم کیلو بدون موم و نحوه پرداخت و ارسال لطفا
ممنون
پخ شد گرامیدرود.
دوست عزیز برای تقویت اعصاب و تقویت سیستم گوارش و معده و صفرا چه نوع عسل مناسبه.لطفا نوع و قیمت یک کیلو را پ.خ کنید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
درودسلام دکتر جان . شرمنده باز مزاحمتون میشم . خواهر من بعد از تست عسلم خیلی خوشش اومده و میخوام عسل واسش سفارش بدم اما متأسفانه باز هم گیج شدم . خواهرم مشکل ریوی داره ((سرفه و سینه درد )) و فوق العاده ریۀ حساسی داره . بر عکس من طبع گرمی داره . من بین دو عسل گیر کردم یکی آویشن و دیگری خارشتر . خارشتر رو واسه این انتخاب کردم که طبع سردی داره تا حدودی نوشته برای درد سینه و مخصوصا اینکه طبق توصیه شما عسل خام هست . اون یکی آویشن رو واسش در نظر گرفتم که خیلی خیلی با شرایط خواهر سازگاری داره ولی در صفحه قبل نوشتید که این عسل حرارت دیده هست . حالا با عرض شرمندگی شما کدوم رو بهم توصیه میکنید ؟ ممنون