• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

parial1

Registered User
لایک‌ها
37
ببخشید دوست عزیز یه سوال داشتم که جوابش رو گرفتم
بخاطر همین پستم رو ویرایش کردم
موفق باشید

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
عسل شیوید رسید.طعم بسیار خاصی داره.مثل همیشه عالی بود
ممنونم

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
داداش یه سئوال میپرسم نخندی ها :D

حتما باید مریض باشیم تا این عسل ها رو بخوریم؟؟؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
داداش یه سئوال میپرسم نخندی ها :D
حتما باید مریض باشیم تا این عسل ها رو بخوریم؟؟؟
خیر بزرگوار ما هم خداروشکر بیمار نیستیم ولی مصرف داریم بیشتر از یه بیمار :)

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

SAMIZ

Registered User
لایک‌ها
45
خدمت شما بزرگوار:
26858000011412114583
از اینجا میتونید رهگیری کنید:
http://tntsearch.post.ir
دست شما درد نکنه دکتر . عسل عالی بود . خانوادگی حسابی پسندیدیم مخصوصا اشانتیون شویدش خیلی خوب بود انشاءالله این دفعه قسمت شد شیوید هم میگیریم . تشکر فراوان

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
سلام
وقت بخیر
کلا عسل برای زنان شیرده خوبه یا نوع عسل فرق میکنه
من میخواستم بین این دو نظرتون روب دونم کدوم بهتر هستش
1- عسل گون
20 عسل بهار نارنج

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام
وقت بخیر
کلا عسل برای زنان شیرده خوبه یا نوع عسل فرق میکنه
من میخواستم بین این دو نظرتون روب دونم کدوم بهتر هستش
1- عسل گون
20 عسل بهار نارنج
درود بزرگوار اطلاعات مفیدی رو براتون پخ کردم :)

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام
به یکی از بستگان توصیه شده که برای رفع مشکل کاهش شنوایی از مخلوط عسل و دارچین استفاده نماید که برای این موضوع نیاز به عسل خام هست . کدام یک از عسلهای شما برای این موضوع مناسب هست ، من متن توصیه را اینجا قرار میدم تا شما راهنمایی بفرمایید :

درمان کم شنوایی :
مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین (هرکدام یک قاشق مرباخوری) در صبح و شب مشکل کم شنوایی را برطرف می کند.
شایان ذکر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا که آنزیم های لازم برای رفع این مشکل به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.

ممنون

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
با سلام
به یکی از بستگان توصیه شده که برای رفع مشکل کاهش شنوایی از مخلوط عسل و دارچین استفاده نماید که برای این موضوع نیاز به عسل خام هست . کدام یک از عسلهای شما برای این موضوع مناسب هست ، من متن توصیه را اینجا قرار میدم تا شما راهنمایی بفرمایید :
درمان کم شنوایی :
مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین (هرکدام یک قاشق مرباخوری) در صبح و شب مشکل کم شنوایی را برطرف می کند.
شایان ذکر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا که آنزیم های لازم برای رفع این مشکل به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.

ممنون
درود بزرگوار
در ابتدا بگم که تمام عسل ها به جز گون و آویشن، از نوع خامش موجوده که ما هم همیشه توصیه میکنیم که عسل خام مصرف بشه تا حرارت دیده.
میشه بدونم این توصیه رو کی داده، پزشک تجویز کرده؟

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
سلام مجدد
بله دکتر طب سنتی تجویز کرده
خوب کدام رو بیشتر توصیه میکنید چون موضوع درمانی هست و میبایست نتیجه بده (صرفا جهت صبحانه و لذت از طعم عسل نیست)
قیمت برای نیم کیلو بدون موم و نحوه پرداخت و ارسال لطفا
ممنون

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام مجدد
بله دکتر طب سنتی تجویز کرده
خوب کدام رو بیشتر توصیه میکنید و قیمت برای نیم کیلو بدون موم و نحوه پرداخت و ارسال لطفا
ممنون
پخ دادم خدمتتون.

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
درود.
دوست عزیز برای تقویت اعصاب و تقویت سیستم گوارش و معده و صفرا چه نوع عسل مناسبه.لطفا نوع و قیمت یک کیلو را پ.خ کنید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

SAMIZ

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دکتر جان . شرمنده باز مزاحمتون میشم . خواهر من بعد از تست عسلم خیلی خوشش اومده و میخوام عسل واسش سفارش بدم اما متأسفانه باز هم گیج شدم . خواهرم مشکل ریوی داره ((سرفه و سینه درد )) و فوق العاده ریۀ حساسی داره . بر عکس من طبع گرمی داره . من بین دو عسل گیر کردم یکی آویشن و دیگری خارشتر . خارشتر رو واسه این انتخاب کردم که طبع سردی داره تا حدودی نوشته برای درد سینه و مخصوصا اینکه طبق توصیه شما عسل خام هست . اون یکی آویشن رو واسش در نظر گرفتم که خیلی خیلی با شرایط خواهر سازگاری داره ولی در صفحه قبل نوشتید که این عسل حرارت دیده هست . حالا با عرض شرمندگی شما کدوم رو بهم توصیه میکنید ؟ ممنون

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام دکتر جان . شرمنده باز مزاحمتون میشم . خواهر من بعد از تست عسلم خیلی خوشش اومده و میخوام عسل واسش سفارش بدم اما متأسفانه باز هم گیج شدم . خواهرم مشکل ریوی داره ((سرفه و سینه درد )) و فوق العاده ریۀ حساسی داره . بر عکس من طبع گرمی داره . من بین دو عسل گیر کردم یکی آویشن و دیگری خارشتر . خارشتر رو واسه این انتخاب کردم که طبع سردی داره تا حدودی نوشته برای درد سینه و مخصوصا اینکه طبق توصیه شما عسل خام هست . اون یکی آویشن رو واسش در نظر گرفتم که خیلی خیلی با شرایط خواهر سازگاری داره ولی در صفحه قبل نوشتید که این عسل حرارت دیده هست . حالا با عرض شرمندگی شما کدوم رو بهم توصیه میکنید ؟ ممنون
درود
خواهش میکنم، خوشحالم که شما هم عسل های ما رو پسندیدید.
براتون پخ دادم :)

بالا