عسل وحشی-عسل شوید-عسل بهارنارنج-عسل گون و عسل 40گیاهکدوم عسل ها برداشت امسال
زمان مصرفی ندارد و عسل تنها غذایی هست که فاسد نمیشه.سلام ... عسل رو تا چه مدتی باید مصرف کرد؟ بهترین زمان مصرفش چقدره؟
درود گرامینیم کیلو عسل شیوید، یک کیلو عسل آنخ، نیم کیلو عسل چهل گیاه و نیم کیلو عسل آویشن سفارش داده شد.
ممنون از جناب رحیمیان عزیز
نوش جونتون جناب رحمانیعسل وحشی+ عسل آنخ اینجانب رسید.بسیار بسیار عسل خوبی بود.مخصوصا عسل وحشی.جناب رحیمیان ازتون ممنونم
سلام.برای نمونه 1کیلو گون میخوام.زاهدانم.قیمت هارو میخوام.
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
خدمتتون ارسال شد بزرگوارعسل وحشی کیلوی چقدره؟1کیلو .قیمت
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
سلام دوست عزیز . من تعریف عسل های شما رو خیلی زیاد شنیدم . من مصرف کننده دائمی عسل هستم چون پیش دکتر طب سنتی میرم . الان مدتهاست از عسل لاویچ استفاده میکنم ولی قیمتهاش روز به روز داره بالا میره و منی که مصرف کننده مداوم عسل هستم هزینه هاش واسم سنگین شده . خواستم من رو راهنمایی کنید تا به امید خدا به شما زحمت بدم .
من طبع بسیار سردی دارم و بلغمی هستم و رطوبت زیاد . این رو هم بگم که طبق حرف پزشکم باید گرم و خشک زیاد مصرف کنم . من معده بسیار سردی دارم و بینهات ناراحتی گوارشی دارم که این چند وقته به خاطر مصرف عسل خیلی بهتر شدم . حالا با این همه داستان طولانی من شما کدوم عسل رو بهم توصیه میکنید ؟ گون ؟ آویشن ؟ اسطوخودوس یا شیوید ؟ خیلی ممنون میشم جواب بدید .
درود گرامیلطفا پاسخ ایشون رو برای منم ارسال کنید ممنون
سلام
این گرمادیده یعنی چی؟یعنی با گرما صاف شده؟اگر بله نوع صاف شده بدون گرما هم دارید؟
قیمت عسل وحشی هم بدید لطفآ
گرامی برای شما پخ دادم، ببخشید که دفعه قبلی بهتون یا نرسیده یا از سمت من ارسال نشده.جواب ما چی شد؟ دو روز داره میشه..
درود بزرگوار خدمتتون پخ دادمسلام لطفا شرایط رو برای خرید یک کیلو آنخ و یک کیلو شوید و یک کیلو آویشن ارسال کنید ممنون