Dr.Cnet
Registered User
پخ شد گرامیسلام
اطلاعات در مورد عسل وحشی؟ مرسی.نحوه خرید 1 کیلویی.
پخ شد گرامیسلام
اطلاعات در مورد عسل وحشی؟ مرسی.نحوه خرید 1 کیلویی.
خدمت شما نیز ارسال شد اما خوشمزه ترینش رو باتوجه به ذائقه خودم براتون ارسال کردمسلام لیست قیمت هارو واسه من ارسال کنید
خشمزه ترینشون کدومه؟
خدمت شما نیز ارسال شدسلام
قيمت هاش کيلويى چقدره!؟
نديدم قيمتى
خواهش میشه جناب اشکانبا احترام خدمت جناب رحيميان
عسل وحشی از عطر و طعم بسیار مطبوعی برخوردار است.
با سپاس فراوان
درود گرامیسلام ،ببخشید یه سؤال داشتم شما که تو کار عسلید ،آیا میشه عسل ها رو به چند نوع دسته بندی کرد اونایی که شما دسته بندی کردید خارشتر ،آویشن و ... . مگر زنبورها وقتی برای جمع آوری شهد می رن شما بهشون می گید که فقط شهد گون بیارید یا فقط شهد آویشن . میشه در مورد این یکم توضیح بفرمایید.ممنون
میشه یه عکس از چنین مزرعه ای که خودتون کندوهاتون رو اونجا قرار دادین ،بگذارید: مثلاً مزرعه گون یا خارشتردرود گرامی
برای اینکه مشخص باشه عسل برداشتی از چه شهدی است کندوها رو در مزرعه ای که تک گل هست قرار میدن.
مشکلی نداره گرامی در اولین فرصت چنین عکسی تهیه میشه.میشه یه عکس از چنین مزرعه ای که خودتون کندوهاتون رو اونجا قرار دادین ،بگذارید: مثلاً مزرعه گون یا خارشتر
ببخشید بنده یکم کنجکاوم
خدمت شما بزرگوار:گرامی مبلغ 115 هزار تومن بابت 2 کیلو عسل گون خام و 0.5 کیلو عسل آنخ خام به حسابتان واریز گردید. شیرین کام باشید.
خدمت شما بزرگوار:مبلغ 57500برای یک کیلو عسل چهل گیاه واریز شد
به نظر خودتون کدوم نوع عسل چهل گیاه برای مصرف روزانه مثل صبحانه و... مناسبتره؟! گرمادیده یا خام؟!
درود وحید جان، سفارش شما ارسال شده و کد رهگیری رو هم براتون فردا ارسال میکنم.حمید جان زحمت سفارش جدید من رو هم بکش
اطلاعات پرداخت و نوع سفارش خدمتان ارسال شد
تشکر بسیار از شما فروشنده صادق و کار درست
خواهش میکنم بزرگوار نوش جونتوندوست عزیز عسل بنده رسید ممنون همانطور که دوستان گفتن عالی بسته بندی هم بیست مرسی
درود گرامیسفارش من نیم کیلو عسل چهل گیاه خام برداشت بهاره و 150 گرم عسل وحشی
مبلغ به حسابتون واریز شد
متشکر