Dr.Cnet
Registered User
درود گرامیشماره حساب + شرایط خرید لطفا
خدمت شما ارسال شد.
درود گرامیشماره حساب + شرایط خرید لطفا
خواهش میکنم بزرگوارآقای رحیمیان بسیار ممنون
عسل ما هم رسید
با طعم واقعا بی نظیر
درودیک کیلو عسل آویشن تازه از آقای رحیمیان محترم خریداری شد . دست شما درد نکنه و سپاس .
دو دلیل دارهاستاد قیمتها تغیر کردند چرا؟!!!! اونم وقتی که من قصد سفارش داشتم:general503:
درود گرامیبا سلام
جناب، ژل رویال هم موجود دارید؟ اگر بله، قیمتش لطفا.
سپاسگزار
خدمت شما بزرگوار:حمید جان زحمت سفارش جدید من رو هم بکش
اطلاعات پرداخت و نوع سفارش خدمتان ارسال شد
تشکر بسیار از شما فروشنده صادق و کار درست
خدمت شما بزرگوار:یک کیلو عسل آویشن تازه از آقای رحیمیان محترم خریداری شد . دست شما درد نکنه و سپاس .
خدمت شما بزرگوار:سلام
من عسل گون خارشتر وبهارنارنج هر کدام نیم کیلو برای اهواز میخواستم لطفا هزینه را بفرمائید .....نتونستم پخ بفرستم ......تشکر
آقای رحیمیان تشکر بسته به دستم رسید و واقعا عسل آویشن عالیه و عطر فوق العاده ای داره . پشیمون شدم بیشتر نگرفتم . بازم سپاس
حمید جان ممنونم بسته من هم رسید
با توجه به نوع شهد منطقه برداشتی دسته بندی میشه.سلام چطور میشه عسل ها رو دسته بندی کرد ؟ ب ، سؤالی که برام پیش اومده این هست که مگه گلها تو طبیعت پراکنده نیستند ؟ مگه زمان گلدهی گلها تقریباً یکسان نیست ؟ وقتی به طبیعت می ریم با انواع گلها و گیاهان مواجه می شیم. پس چطور بعضی عرضه کنندگان عسل ، این تنوع رو برای محصولاتشون قائل می شوند.
شما به عنوان یک زنبوردار چه نظری دارید؟
واسه مصرف کننده روشن شده و نیازی نیست که در تاپیک هم ذکر بشه.سلام
عزیز اینا قیمت بازاره یا واسه مشتریان فروم پایینتر حساب کردی؟
میخوام واسه همه روشن بشه
خواهش میشه وحیدجان، امیدوارم که از خریدتون راضی باشید.حمید جان ممنونم بسته من هم رسید
خواهش میکنم نوش جانتون، ممنون بابت فیدبکتون.آقای رحیمیان تشکر بسته به دستم رسید و واقعا عسل آویشن عالیه و عطر فوق العاده ای داره . پشیمون شدم بیشتر نگرفتم . بازم سپاس
سلام
خواهش میشه نوش جانتونسلام
مرسی بزرگوار به دستم رسید ......تشکر فراوان
خدمت شما بزرگوار:با سلام استاد زحمت سفارش منو هم بکشید پیام دادم خدمتتون یک کیلو شوید یک کیلو آنخ یک کیلو اویشن و یک کیلو هم گون همه خام باشن لطفا و لطف کنید رو هر کدم قید کنید که چه عسلی هست تا بتونم از هم تشخیص بدم
با تشکر