Dr.Cnet
Registered User
خدمت شما بزرگوار:سلام حميد خان ، مبلغ نيم كيلو عسل اسطخودوس و نيم كيلو عسل آنخ واريز شد و اطلاعات پرداخت رو براتون پيغام خصوصي كردم ...
با تشكر ...
26858000911413949462
از این سایت رهگیری کنید:
http://tntsearch.post.ir
خدمت شما بزرگوار:سلام حميد خان ، مبلغ نيم كيلو عسل اسطخودوس و نيم كيلو عسل آنخ واريز شد و اطلاعات پرداخت رو براتون پيغام خصوصي كردم ...
با تشكر ...
ممنون از لطفتون عزيز
خواهش میشه گرامی نوش جونتحميد جان ببخشيد دير خبر ميدم ، عسل ها رسيدن ، بسيار خوش طعم و عطر ...
انشالله باز هم بهتون زحمت ميدم
درود گرامیسلام دکتر ..
4 کیلو عسل از هر نوع 1 کیلو و خام و امساله
به انتخاب خودت 4 نوعش رو مشخص کن با قیمت و تخفیف ..مخصوصا اگر مرکبات امساله با کیفیت داری یکیش باشه اگرم نه که باقیش
ممنون
خدمت شما بزرگوار:سلام خسته نباشد. عسل های موجود رو با قیمت لطف میکنید برام بزنید؟ ممنون میشم
با سلام و تشکر بابت ارسال سریع سفارشدرود گرامی
خدمت شما پاسخ شد.
درود گرامیسلام.من چنتا سوال داشتم.این عسلهای حرارت دیده که شما میگید خواصیت داروییش کم شده یعنی چقدر کم شده ؟یعنی ویتامینهاش از بین رفتن؟یعنی خاصیت کمی دارن؟اگه زیاد خاصیت ندارن پس چرا دیگه عسل بخوریم مربا که خوش مزه تره.ارزونتر هم هست.در مورد اینکه گفتین عسل غیر طبیعی گلو رو میزنه دل زدگی ایجاد میکنه اتفاقا من یه جا خوندم بر عکس عسل طبیعی گلو رو میسوزونه اندکی و شیرینیش زیاد هست و پرکننده.برعکس شیرینی شکر که ملایم تر هست مثل مربا.چون من خودم از جایی عسل طبیعی گرفتم ولی گلو رو اندکی میزنه و خیلی شیرین هست.
درود گرامیدرود بر شما؛
دوست گرامى ظاهرا الان تمام انواع عسلها موجود نيست درسته؟
مثلا بهارنارنج.
بنابراين ممنون ميشم بفرماييد چه انواعى الان موجوده و أنواعى كه فعلا موجود نيست چه زمانى موجود ميشه؟
بطور كلى زمان برداشت انواع عسل با هم متفاوته؟ ميخوام بدونم براى تهيه عسل تازه بايد چه زمانى أقدام به خريد كنم.
با سپاس