اسطوخودوس یک کیلو خام با موم_گون خام نیم کیلو با _انخ هم نیم کیلو _با تشکر
خدمت شما بزرگوار:تشکر و دست گلت درد نکنه
درود گرامیدرود
من یک سوال داشتم
جایی خونده بودم که نمیشه زنبور رو مجبور کرد فقط از یک گل خاص تغذیه کنه . که منطقی به نظر میرسه
سوال اینجاست پس چطور عسل شوید ، خارشتر و .... تولید میشه ؟
درود بزرگواردوست عزیز من نیم کیلو عسل وحشی بدون موم میخام و نیم کیلو عسل کنار
لطفا قیمت و شرایط رو برام بفرستین . درضمن مشهد هستم،هزینه پست چقدر میشه؟
ممنون
سلام ابراهیمی هستم اگر ممکنه یه سری به پخ ما بزنید ممنون
ممنون از صداقت شما این جواب شما خیلی باسم مهم بود و شما صادقانه و بدون تبلیغ کردن جواب من را دادید خیلی خیلی ممنون ان شا اله دفعه بعد عسل وحشی با موم خدمت شما سفارش میدم کاش که نصف کاسبان ما نمیگم همشون فقط نصفشون مثل شما با صداقت توی کارشون باشن اصلا هم مهم نیست کسی ازشون تشکر کنه یانکنه.
درود جناب ابراهیمی.سلام و خسته نباشی اقای رحیمیان عسل بنده هم طبق معمول رسیده وشما زحمت کشیدید و نیم کیلو بیشتر گذاشتید که شرمندمون کردید منزل هم خیلی از عسلهای شما خوششون اومد خیلی زود تماس میگیرم برای سفارشهای بعدی خدا به شما و کارشما برکت بده.
درود بزرگوارسلام مجدد و خسته نباشید. امکان ارسال نیم کیلو عسل گون خام رو دارید؟ و اینکه چند روز طول میشکه تا بسته به تهران برسه. چون میخوام آدرس محل کارم رو بدم که پنجشنبه و جمعه کسی نیست بسته رو تحویل بگیره. در ضمن اگه شماره حساب رو هم به همراه مبلغ لازم مرحمت بفرمایید ممنون میشم. با تشکر فراوان
درود بزرگوارسلام و خسته نباشید دو تا سوال اول موجودی عسلهاتون رو پخ کنید دوم در اینجا یعنی تهران عسل فروشی دیدم که عسلی داشت که از همه گرانتر بود فقط سوالی برام پیش اومده که این عسل به همراه موم به صورت عرفش داخل چهار چوبی که درون کندو میگذارن بود ولی رنگ عسل سیاه بود به قول شما تمام عسلهای پرورشی مومشان به صورتی که گفتید هست و همچنین میدانم رنگ عسل بستگی به گل منطقه داره ولی رنگ سیاه این عسل وحالت مومش به عسل پرورشی نمیخورد ولی با این حال داخل چهار چوبهای پرورشی بود که شبیه عسل وحشی بود و مومی داره که براحتی در دهان اب میشه ورنگ سیاهش و به اسم عسل کوهی و درمانی بفروش میرسونه لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایم کنید ببخشید با سوالات کلافتون کردم با تشکر
درود گرامیسلام
عسل بهارنارنج هم دارید؟
بدون موم (متاسفانه بچه ها موم دوست ندارند.
لطفا قیمت کیلو با هزینه تهران؟
ممنون
درود بزرگوارسلام داداش
از این عسلها هر کدوم 1 کیلو گرما ندیده و خام میخوام..اما چون مشتری دایم میشم تخفیف خوب میخوام(همکاری حساب کن)
قبلا یونجه هم داشتی نه؟)
یه قیمت بده واسه همش به صرفم بود امشب بریزم فردا بفرستی
تاکید میکنم خام باشه
شیوید
آنــُـــخ
خـــارشتر
چهل گیاه
آویشن
گـَــــوَن
بهار نارنج
اسطوخودوس
قیمت عسل وحشی رو هم بگید بد نمیشه
مزسی
درود بزرگوارسلام .
شما عسل سیاه دانه هم تو محصولاتتون دارید ؟؟؟؟