سلام دوست عزیزسلام هم استانی
فقط یک برند موجود دارین شما؟
یکی از دوستان یه گلاب تو برج 2 برای ما آورد فوق العاده بود
می تونین همون گلاب رو برای بنده تهیه کنین؟
سلامکد کار نمیکنه عزیز!
سلام دوست عزیزسلام
عرق نعنا وگلاب دو آتیشه موجود هست؟
سلامبا درود و احترام ....
بنده تهران هستم دوست عزیز ...
سفارشاتم هم اینا هست :
معجون کبد 3 لیتری 15400 /// معجون قند 3 لیتری 15400 /// معجون لاغری 3 لیتری 18900 ///
معجون سینوزیت و سرماخوردگی 1 لیتری 5300 //// عرق نعنا 3 لیتری 14400 // عرق کرفس 3 لیتری 12800 // عرق زیره 1 لیتری 4800
جمعا میشه 87 هزار تومان ... بفرمایید چقدر تخفیف داره مجموعا ؟؟؟ در ضمن با توجه به سفارش بالای 6 لیتر هزینه حمل و دریافت رایگان هست ؟؟ درسته ؟؟؟ منتظر جواب شما هستم ...
سلام
پ . خ شد .
براتون ارسال شد.عزیم من آدرس رو پخیدم ...
سلامسلام
من صورتم جوش میزنه توی محصولاتتون معجون کبد برای خرید مد نظرم هست.
من مشهد زندگی میکنم
لطفا بفرمایید چند لیتر باید بخرم که ارسال رایگان داشته باشه؟ و با کد تخفیف مجموعا چقدر باید بپردازم که درب منزل تحویل بگیرم؟؟؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
حداقل سفارش برای ارسال رایگان پنجاه هزار تومانهچقد زیاد باید بخرم . فک کنم چون مشهد هستم اینجوری هست اره؟
توی مشهد نمایندگی دارین ادرسشو بدین من مستقیم برم خرید کنم؟
براتون ارسال شد.
معجون کبد چون ترکیب چندین گیاه مفید برای کبد می باشد ، تاثیر بهتری داره . از لحاظ کیفیت محصولات هم خیالتون راحت باشه .این معجون کبد تاثیرش بیشتره نسبت به عرق کاسنی و شاطره؟ یا کاسنی و شاطره رو بخرم باهم مخلوط کنم؟
غلظت هاش چجوریه؟
ممنون دوست عزیز . امیدوارم از کیفیت محصولات هم رضایت داشته باشید .دوستان عزیز خریدار .... این عزیزمون ( فروشنده و صاحب تایپیک )کارش بسیار درسته ... سروقت و با بسته بندی مرتب سفارش من ( 17 لیتر ) به ارزش 87000 تومان صحیح و سالم رسید و وجه اش رو درب منزل پرداخت کردم ... هنوز فرصتی نشده که عرقیات رو از لحاظ کیفت بررسی کنم اما با این خوش قولی و امانتداری تحویل دادن ، حتما کیفیتش هم مناسب هست ... در هر حال ممنونم
پ خ شد.داداش من همون 10 لیتر معجون کبد رو که گفتین با ارسال رایگان میشه 50300 تومان رو میخوام . اگه کیفیتش خوب بود بعد از مصرف یه 20 لیتری هم سفارش میدم . البته نظرات دوستان رو توی این 20 صفحه ی انجمن مشاهده کردم همه راضی بودن . ایشالله که همیشه کیفیتتون همین طور که دوستان میگن باقی بمونه چون غلظتشو ایناش دیگه با خودتونه و میدونین چی درست میکنین.
چطوری باید سفارش بدم؟ من بلد نیستم پیام خصوصی بدم
شما میشه پیام بهم بدین؟