سلام . بله موجودهسلام
کاسنی دو آتشه و شاه طره دو آتشه موجود دارید؟
اگر بله لطفا قیمت بدید
سلام . بله موجوده
کاسنی 3800
شاتره 3900
سلامسلام
آدرس رو برام میفرستید.
فردا احتمالا تشریف دارید اگر بیام؟
یه سوال دیگه، این دو آتشه ها پاستوریزه هستند یا خیر؟
با سپاس
خواهش میکنم . خوشحالم که به موقع رسید .خیلی ممنون اقای حیدری . سفارشات امروز به دستم رسید . 10 لیتر معجون کبد .
اینم عکسش واسه اثبات
تا حالا از عرقیات گیاهی استفاده کردید!!!؟ این معجون ها ترکیب عرقیات گیاهی دوست عزیز نه هر ماده ای!!!!! تو سایت ترکیبات هست ، اگر واقعا مایل بودید میتونید تو سایت ببینید .لطفا مواد تشکیل دهنده معجون های ترکیبی مثل لاغری و چربی خون و ... رو بنویسید .
ممکنه موادی توش باشه که کسی به اون ماده حساسیت داشته باشه یا به هر دلیلی مصرف اون ماده برای شخص مضر باشه . نمیشه که بگید گیاهیه .. سیانور هم گیاهیه ! میشه از بادوم تلخ سیانور گرفت ! پس از این به بعد سیانور هم مشکلی نداره ...
توی تمام دنیا این یه قانون هستش که ترکیبات مواد خوردنی معلوم باشه فقط درصد اونهاست که گفته نمیشه .
من توی سایتتون قسمتی رو پیدا نکردم که مواد تشکیل دهنده رو به طور کامل نوشته باشه .تا حالا از عرقیات گیاهی استفاده کردید!!!؟ این معجون ها ترکیب عرقیات گیاهی دوست عزیز نه هر ماده ای!!!!! تو سایت ترکیبات هست ، اگر واقعا مایل بودید میتونید تو سایت ببینید .
دوست عزیز احتمالا یه سایت دیگه رفتی شمامن توی سایتتون قسمتی رو پیدا نکردم که مواد تشکیل دهنده رو به طور کامل نوشته باشه .
در هر صورت محصول شماست و اگر نمیخواهید مواد تشکیل دهنده رو بگید بحثی نیست .
موفق باشید دوست عزیز .
من هم گفتم " در سایت به طور کامل ننوشته " .دوست عزیز احتمالا یه سایت دیگه رفتی شما
معجون اعصاب
معجون چاقی
معجون لاغری
معجون چربی خون
و ...
اگر بازم بقیه محصولات رو خواستید و پیدا نکردید راهنمایی کنم!
جریانی نداره دوست عزیز . ترکیبات اصلی همونا است و "..." یعنی افزودنی های مجازمن هم گفتم " در سایت به طور کامل ننوشته " .
گیاهانی چون : زیره ، باباآدم ، کرفس و ...
یعنی این معجون لاغری فقط از این سه مورد درست شده ؟ " و .... " که آخرش نوشته جریانش چیه ؟
سلامسلام
عرق خرفه ندارید (10 20 لیتری نیاز دارم)
ترکیبات کبد رو لطف میکنید
اصفهان نمایندگی دارید
این عرقیات چقدر خلوص داره ! (شرمنده ها) بنده شیشه عرق نعنا ام رو توش اب کنم خدایش از این عرقیات بازار غلیظ تر میشه
سلامبله دوست عزیز 20 لیتر میخوام
نفرمودید اصفهان نمایندگی دارید یا جایی هست من تستش کنم
اخه کیفیت برام مهمه
در ضمن هزینه خرفه رو هم بفرمایید
شاید کبد هم ازتون گرفتم یه 5 لیتری
کلا من خرواری کار میکنم هم برا خودم میگیرم هم رفقا
یه زمانی یکی از بچه ها عرق نعنا تولید میکرد 20 لیتری ازش میخریدم (اما خدایش کیفیت به قیمتش عالی بود)
ممنون
واریز : کارت به کارتممنون
طریقه ارسال شما
و نحوه خرید با توجه به اینکه تو سایت خرفه نیست
انشالا خوب باشه خریدام رو متمرکز کنم از شما و بعد هم تخفیف بگیریم ازتون