احسان جان ممنون از لطفتون. عینک هایی که برای تست نیاز داشتید هم فرستادم تا از بین 3 مدل یکی را با خیال راحت تست و انتخاب کنیداقا جواد یکی از بهترین و تاپ ترین فروشنده هایی هستند که من تا حالا برخورد داشتم
صبر و حوصله ایشون مثال زدنی هست و اخلاق بسیار عالی هم چاشنی این دو هست
بعد از حدود یک سال صحبت و تست عینک های ایشون بالاخره قسمت شد و تونستم عینک مورد علاقه ام رو پیدا کنم
از زحمات و راهنمایی هاشون کمال تشکر و سپاس رو دارم. ان شااله هرجا که هستند موفق و پیروز باشند.
Upppp... (I'll return to buy [emoji6])
Sent from my iPhone using Tapatalk
با تشکر بسیار از جواد جان خوش رفتار ترین فروشنده ای که تا به حال دیدم ...یک عدد RAYBAN WAYFARRER به دوست قدیمی و کاربر عزیز جناب > mohamad am واگذار شد که انشاالله مبارکشون باشه
دوستان عزیز تا روز چهارشنبه به مدت سه روز تمامی مدلهای RAYBAN اعم از مدلهای aviator و wayfarrer بین 20 تا 30 درصد زیر قیمت خرید به دوستان ارائه میشوند
دوستانی که دنبال چنین مدلهایی هستند این فرصت استثنایی را از دست ندن
فروش با شرایط و تخفیفات ویژه ادامه دارد............
سلام و خسته نباشید ،لطف میکنید موجودی و قیمت عینکهای مردونتون رو برای من بفرستید ... متشکرمحراج تمامی مدلهای RAYBAN AVIATOR
تمامی مدلها به قیمت خرید به علاقه مندان عرضه میشود
لطفا برای استعلام قیمت پی ام بدید
دوستان عیز برای بدست اوردن اطلاعات بیشتر در مورد خصوصیت و مشخصات مدلهای حراجی میتوانند مشخصات عینک مورد نظر خود را در پست شماره 1 پیدا کنند
مدلهای حراجی اذر ماه
RB 3422Q
RAYBAN 3025
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb3025 001/3f
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb 3025 002/32
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb 3025 001/51
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb3025 001/2f
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb3025 002/2f
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb3025 004/2f
RAYBAN 3026
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb3026 003/2f
محمد جان ممنون از لطف شمابا تشکر بسیار از جواد جان خوش رفتار ترین فروشنده ای که تا به حال دیدم ...
عینک به دستم رسید فقط میتونم بگم همه چیز عالی
مرسی جواد جان
محمد جان ارادتمند شما هستمسلام جواد جون.
دو هفته خيلي سرم شلوغ بود،نشد ازت تشكر كنم...
عينك ارسالي عالي و بي نقص و كاملا اورجينال بود.بالاي ١٠ نفر تا الان ازم پرسيدن از كجا گرفتم!
بازم مزاحم نشم.حتما تابستون خريد هاي اصليم شروع ميشه...
خدمت شریفتون پی ام فرستاده شدسلام و خسته نباشید ،لطف میکنید موجودی و قیمت عینکهای مردونتون رو برای من بفرستید ... متشکرم
آیا امکان خرید حضوری هست ؟
خدمت شریفتون پی ام فرستادمسلام
لیست قیمت ها رو بدید
نهایت خرید 100 تومان برای صورت کشیده