• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک های افتابی اورجینال و اصل

soorosh_bikas

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
قیمت های تخفیف خوردتون رو برام پ خ کنید

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
2 عدد پورشه p8566 و 3 عدد rb3025 با رنگ green navy دوست و همکار گرامی کاربر > cotlas67 واگذار شد که انشاالله مبارکشون باشه

دوستان عزیز بعضا در مورد وارد کردن مدلهای خاص سوال میکنند و باید در جواب این دوستان بگم که همانطور که اکثر خریداران قبلی میدونن بنده هر 3 ماه یکبار عازم سفر هستم.
به امید خدا اواخر بهمن ماه نیز عازم هستم و دوستان همانند قبل اگر مدل 100 درصد اورجینال یا خاصی مدنظر داشته باشند اعم از عینک یا هر کالای دیگر میتونند با بنده در میان بزارن
در مورد سفارش عینک خاص باید بگم قیمت عینک در حالت عادی نباید کمتر از 250 دلار باشه. الباقی اطلاعات هم از طریق پی ام و تلگرام در خدمت عزیزان هستم

انشاالله طی روزهای اینده مدلهای بسیار لاکچکری و خاص به تاپیک اضافه میشوند

فروش با شرایط و تخفیفات ویژه ادامه دارد ........................

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
یک عدد rb8412 به دوست و کاربر عزیز جناب > fariborz_ra واگذار شد که انشاالله مبارکشون باشه

دوستان عزیز توجه کنند که به مدت 2 روز 2 مدل پورشه p8566 با لنز brown و american optic با تخفیف بسیار ویژه تقدیم دوستان میگردد

mahdi255

Registered User
لایک‌ها
42
سلام آقا جواد
قیمت این دو تا مدل رو پخ می فرمایید
ممنون

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
جدیدترین مدل پورشه با کد 8566 p با رنگ بندی کامل و قیمت بسیار رقابتی به پست اول اضافه شد

مدل بسیار زیبا و خاص police با کیفیت خارق العاده به پست اول اضافه شد

حراج تمامی مدلهای ریبن با قیمت بسیار خاص در پست شماره 3

فروش تمامی مدلها با شرایط و تخفیفات ویژه ادامه دارد....................

درود
قیمت این مدل هارو اعلام میکنید؟
سپاس

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
سلام آقا جواد
قیمت این دو تا مدل رو پخ می فرمایید
ممنون
خدمت شریفتون پی ام شد
درود
قیمت این مدل هارو اعلام میکنید؟
سپاس
خدمتتون اطلاعات کامل را پی ام کردم

یک عدد مدل CITIVISION و یک عدد مدل PORSCHE به دوست و کاربر بسیار گرامی جناب > schakal واگذار شد که انشاالله مبارکشون باشه

پیرو سوالات برخی از دوستان در مورد سفارش دادن مدلهای خاص و کاملا اورجینال باید بگم که نمایندگی ها حداقل تا یک سال دیگر افر خاصی ندارند و قیمت ها تقریبا به قیمت نمایندگی های رسمی هستش.
در صورت تمایل خریدار مدارک گمرکی هم همراه عینک برای دوستان ارسال میشه.
با توجه به سوالات دوستان با اینکه بارها توضیح داده ام ولی باید تاکید کنم در ایران عینک های اصلی فقط به صورت مسافری و بسیار محدود وارد میشن که همان تعداد هم در شوهای لباس خصوصی و عینک فروشی های معتبر با قیمت های بسیار بالا فروخته میشه و کلا قبل از وارد شدن پیش فروش میشن. پس ادعای برخی افراد مبنی بر واردات عینک اورجینال کاملا خنده دار هستش. متاسفانه برخی با ارائه قیمت های بسیار نجومی سعی دارند به خریدار تلقین کنند که عینکشون اصلی هستش ولی متاسفانه . . .
هیچ شرکت عینک سازی در ایران نمایندگی رسمی ندارد و ادعای چنین چیزی کاملا دور از ذهن هستش!!!

دوستان عزیز عینکی که انتخاب میکنند حداقل قیمت ان باید 200 دلار باشد
سفارشات همراه با فاکتور خرید - بارکد اصالت شرکتی - مدارک گمرکی ارائه میشود. البته دوستان میدونند که عینک ها به صورت مسافری میاد و مثلا 10 تا عینک که توی چمدان باشه هیچ گونه گمرکی برای ان لحاظ نمیشه. معمولا قیمت تمام شده بالاتر از 1500 نمیشه.

فروش با شرایط و تخفیفات ویژه ادامه دارد

شعار همیشگی ما :

ساده زیباست.....

Last edited:

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان عزیز توجه کنند که به مدت 2 روز 2 مدل پورشه p8566 با لنز brown و american optic با تخفیف بسیار ویژه تقدیم دوستان میگردد

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام من فریم و یا عینک پلیس ، مدل 8747 رو میخوام
حالا فیک باشه چه بهتر

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
سلام
قیمت p8566 , american optic رو لطف میکنید؟

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
با سلام من فریم و یا عینک پلیس ، مدل 8747 رو میخوام
حالا فیک باشه چه بهتر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در مورد استفاده از لنز طبی افتابی و اطلاعاتی از این قبیل خدمت شریفتون اطلاعات تکمیلی را ارسال کردم
سلام
قیمت p8566 , american optic رو لطف میکنید؟
با سلام جواد جان
خدمتتون اطلاعات تکمیلی ارسال شد

یک عدد PORSCHE به دوست و یار قدیمی جناب > arash59b واگذار شد که انشاالله مبارکشون باشه

اگر از دوستان کسانی دنبال مدلهای PORSCHE کاملا اورجینال و وارداتی هستن میتونن مدل مدنظرشون را برای ثبت سفارش به بنده پی ام بدن
همچنین واردات سایر مدلهای اورجینال شرکت های مطرح دیگر از نمایندگی های رسمی نیز امکان پذیر هستش
دوستان توجه داشته باشن مدلهای اصلی از 260 دلار به بالا هستن و ثبت سفارش دوستان فقط از مدلهای اورجینال صورت میگیره ( اجناس اصلی همراه با بارنامه گمرکی - ریز هزینه های شیپینگ - هولوگرام و بارکد اصلی نمایندگی شرکتی و پک کامل شرکتی و فاکتور شرکتی کشور مبدا ارائه میشوند )

فروش با شرایط و تخفیفات ویژه ادامه دارد...................

به زودی مدلهای بسیار جدید و لاکچری از کمپانی های مطرح به صفحه اول اضافه میشود

شعار همیشگی ما :

ساده زیباست.....

CZ114

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون میشم قیمت مدل های police و rayban با عکس هاشون رو بفرستید.

fariborz_ra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و آقا جواد عزیز و گل
والله راستشو بخواین حول و حوش هفت سال پیش رفته بودم پیش دکتر برای نمره چشمم. دکتر اشتباها به من گفت نمره عینکت 2 هستش و مجبور هستی عینک بزنی. تو این مدت سردرد زیاد داشتم تا اینکه متوجه شدم دکتر اشتباه کرد و نمره عینک من صفر هستش و هیچ مشکلی نداره. یه چند ماهی بود دنبال یه عینک خوب میگشتم اما متاسفانه نمیتونستم زیاد عینک خوب گیر بیارم چون یا ارجینال زیاد پیدا نمیشد یا اگه پیدا میشد قیمت ها خیلی فضایی بود. تو اینترنت که دیگه بحثش جداست... تا اینکه یه شب تو گوگل داشتم سرچ میکردم تو صفحه اول گوگل این سایت رو دیدم و با عینک های مختلف آقا جواد آشنا شدم قصد خرید عینک رو داشتم و خودم رو برای قیمت بالای هفتصد هزار تومان آماده کرده بودم. من چون هیچ تجربه ای از عینک آفتابی نداشتم بنابراین به آقا جواد یه مدل ریبن گفتم آقا جواد در نهایت صبر و حوصله از بنده خواستن عکس خودم رو برای ایشون تو تلگرام بفرستم ایشون وقتی عکس بنده رو دیدن با صبر و حوصله زیاد عکس های مختلف از عینک های مختلف رو به بنده نشون دادن تا اینکه از یه مدل ریبن خوشم اومد و ایشون با تخفیف بسیار خوب و عالی ازشون خریداری کردم. تو این مدت آقا جواد رو خیلی اذیتشون کردم و به دلیل بی تجربه بودنم بابت خرید عینک و نحوه استفاده ازش خیلی آقا جواد رو سوال پیچ کردم و از همینجا هم ازشون معذرت خواهی میکنم انصافا خیلی اذیتشون کردم چه در روز و چه در شب و چه با صبر و حوصله و مهربانی آقا جواد جواب بنده رو میدادن خیلی ها رو بنده با چشم دیدم بعد از خرید به هیچ عنوان با مشتری صحبتی نمیکنن و یجورایی بعد از خرید مشتری به فراموشی سپرده میشه اما آقا جواد نمونه بارز و خالص یک مشتری مداری کامل رو به اجرا در آوردن. ایشالله به زودی زود ( یعنی فردا ) یه عینک برای مادرم میگیرم و به زودی زود برای کل اقوام و آشناهام اینطوری باید جبران زحمت های ایشون رو بکنم.
به دوستان حتما 100% پیشنهاد ویژه میکنم از آقا جواد خریداری کنند به جرئت میگم هیچ فروشنده ای به خوبی و با انصافی آقا جواد ندیدم ایشالله یه روز جبران اینهمه زحمات ایشون رو بکنم.
موفق باشین. ایشالله هرجا که هستین شاد و سلامت باشین آقا جواد
خاک زیر پاهاتون فریبرز

mahmoodr

Registered User
لایک‌ها
27

با سلام؛ لطفا قیمت مدل پورش با تخفیف ویژه ارسال کنید

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
ممنون میشم قیمت مدل های police و rayban با عکس هاشون رو بفرستید.
خدمت شریفتون پی ام فرستاده شد
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و آقا جواد عزیز و گل
والله راستشو بخواین حول و حوش هفت سال پیش رفته بودم پیش دکتر برای نمره چشمم. دکتر اشتباها به من گفت نمره عینکت 2 هستش و مجبور هستی عینک بزنی. تو این مدت سردرد زیاد داشتم تا اینکه متوجه شدم دکتر اشتباه کرد و نمره عینک من صفر هستش و هیچ مشکلی نداره. یه چند ماهی بود دنبال یه عینک خوب میگشتم اما متاسفانه نمیتونستم زیاد عینک خوب گیر بیارم چون یا ارجینال زیاد پیدا نمیشد یا اگه پیدا میشد قیمت ها خیلی فضایی بود. تو اینترنت که دیگه بحثش جداست... تا اینکه یه شب تو گوگل داشتم سرچ میکردم تو صفحه اول گوگل این سایت رو دیدم و با عینک های مختلف آقا جواد آشنا شدم قصد خرید عینک رو داشتم و خودم رو برای قیمت بالای هفتصد هزار تومان آماده کرده بودم. من چون هیچ تجربه ای از عینک آفتابی نداشتم بنابراین به آقا جواد یه مدل ریبن گفتم آقا جواد در نهایت صبر و حوصله از بنده خواستن عکس خودم رو برای ایشون تو تلگرام بفرستم ایشون وقتی عکس بنده رو دیدن با صبر و حوصله زیاد عکس های مختلف از عینک های مختلف رو به بنده نشون دادن تا اینکه از یه مدل ریبن خوشم اومد و ایشون با تخفیف بسیار خوب و عالی ازشون خریداری کردم. تو این مدت آقا جواد رو خیلی اذیتشون کردم و به دلیل بی تجربه بودنم بابت خرید عینک و نحوه استفاده ازش خیلی آقا جواد رو سوال پیچ کردم و از همینجا هم ازشون معذرت خواهی میکنم انصافا خیلی اذیتشون کردم چه در روز و چه در شب و چه با صبر و حوصله و مهربانی آقا جواد جواب بنده رو میدادن خیلی ها رو بنده با چشم دیدم بعد از خرید به هیچ عنوان با مشتری صحبتی نمیکنن و یجورایی بعد از خرید مشتری به فراموشی سپرده میشه اما آقا جواد نمونه بارز و خالص یک مشتری مداری کامل رو به اجرا در آوردن. ایشالله به زودی زود ( یعنی فردا ) یه عینک برای مادرم میگیرم و به زودی زود برای کل اقوام و آشناهام اینطوری باید جبران زحمت های ایشون رو بکنم.
به دوستان حتما 100% پیشنهاد ویژه میکنم از آقا جواد خریداری کنند به جرئت میگم هیچ فروشنده ای به خوبی و با انصافی آقا جواد ندیدم ایشالله یه روز جبران اینهمه زحمات ایشون رو بکنم.
موفق باشین. ایشالله هرجا که هستین شاد و سلامت باشین آقا جواد
خاک زیر پاهاتون فریبرز
فریبرز جان فقط میتونم بگم همیشه ارادتمند بچه های خون گرم شمال هستم
سربلند و سرافراز باشی برادر
با سلام؛ لطفا قیمت مدل پورش با تخفیف ویژه ارسال کنید
خدمت شریفتون پی ام فرستاده شد

دوستان گرامی مدلهای جدید به صفحه اول اضافه شد

به مدت 2 روز مدلهای بسیار خاص و پر فروش
پورشه p8567
پورشه p8566

انواع مدلهای RAYBAN
با تخفیف بسیار ویژه و نزدیک به قیمت خرید عرضه میشوند

شعار همیشگی ما :

ساده زیباست.....

فروش با شرایط و تخفیفات ویژه ادامه دارد..............

Darkgroom

Registered User
لایک‌ها
20
لطفا قیمت مدل های american optic و rayban رو بهمراه عکس ارسال کنید.
ویرایش : همچنین PORSCHE
ممنون

Last edited:

spsps

Registered User
لایک‌ها
29
سلام خسته نباشید.لطفا قیمت این مدل رو بفرمایید
دودی با زمینه آبی
xpoietloy6mho4jcx2ta_s.jpg

vahidxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
با سلام.. لطفا قیمت مدل rb3025 002/2f رو بفرمایید. ممنون

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
سلام عزیز.قیمتهارو میشه واسم pm کنید؟قیمت تمامی مدلهای مردانه رو لطف کنید.

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
لطفا قیمت مدل های american optic و rayban رو بهمراه عکس ارسال کنید.
ویرایش : همچنین PORSCHE
ممنون
اطلاعات کامل خدمتتون پی ام شد
سلام خسته نباشید.لطفا قیمت این مدل رو بفرمایید
دودی با زمینه آبی
مشاهده پیوست 894755
خدمت شریفتون پی ام دادم
با سلام.. لطفا قیمت مدل rb3025 002/2f رو بفرمایید. ممنون

قیمت اف خورده خدمتتون ارسال شد
سلام عزیز.قیمتهارو میشه واسم pm کنید؟قیمت تمامی مدلهای مردانه رو لطف کنید.
خدمتتون ارسال شد

یک عدد gucci wayfarer به کاربر بسیار گرامی جناب > IIXL واگذار شد که انشاالله مبارکشون باشه

مدلهای جدید به صفحه اول اضافه شد

شعار همیشگی ما :

ساده زیباست.....

فروش با شرایط و تخفیفات ویژه ادامه دارد...................

vahidxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
لطف کردید مدل مورد نظر رو ب پخ فرستادید.. اگر ممکنه قیمت و تصاویر تمام مدلهای مردانه ک برا دوستمون فرستادین برای بنده هم بفرستید. تشکر

بالا