soorosh_bikas
Registered User
سلام
قیمت های تخفیف خوردتون رو برام پ خ کنید
قیمت های تخفیف خوردتون رو برام پ خ کنید
خدمت شریفتون پی ام شدسلام آقا جواد
قیمت این دو تا مدل رو پخ می فرمایید
ممنون
خدمتتون اطلاعات کامل را پی ام کردمدرود
قیمت این مدل هارو اعلام میکنید؟
سپاس
با سلام خدمت شما دوست عزیزبا سلام من فریم و یا عینک پلیس ، مدل 8747 رو میخوام
حالا فیک باشه چه بهتر
با سلام جواد جانسلام
قیمت p8566 , american optic رو لطف میکنید؟
خدمت شریفتون پی ام فرستاده شدممنون میشم قیمت مدل های police و rayban با عکس هاشون رو بفرستید.
فریبرز جان فقط میتونم بگم همیشه ارادتمند بچه های خون گرم شمال هستمبا سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و آقا جواد عزیز و گل
والله راستشو بخواین حول و حوش هفت سال پیش رفته بودم پیش دکتر برای نمره چشمم. دکتر اشتباها به من گفت نمره عینکت 2 هستش و مجبور هستی عینک بزنی. تو این مدت سردرد زیاد داشتم تا اینکه متوجه شدم دکتر اشتباه کرد و نمره عینک من صفر هستش و هیچ مشکلی نداره. یه چند ماهی بود دنبال یه عینک خوب میگشتم اما متاسفانه نمیتونستم زیاد عینک خوب گیر بیارم چون یا ارجینال زیاد پیدا نمیشد یا اگه پیدا میشد قیمت ها خیلی فضایی بود. تو اینترنت که دیگه بحثش جداست... تا اینکه یه شب تو گوگل داشتم سرچ میکردم تو صفحه اول گوگل این سایت رو دیدم و با عینک های مختلف آقا جواد آشنا شدم قصد خرید عینک رو داشتم و خودم رو برای قیمت بالای هفتصد هزار تومان آماده کرده بودم. من چون هیچ تجربه ای از عینک آفتابی نداشتم بنابراین به آقا جواد یه مدل ریبن گفتم آقا جواد در نهایت صبر و حوصله از بنده خواستن عکس خودم رو برای ایشون تو تلگرام بفرستم ایشون وقتی عکس بنده رو دیدن با صبر و حوصله زیاد عکس های مختلف از عینک های مختلف رو به بنده نشون دادن تا اینکه از یه مدل ریبن خوشم اومد و ایشون با تخفیف بسیار خوب و عالی ازشون خریداری کردم. تو این مدت آقا جواد رو خیلی اذیتشون کردم و به دلیل بی تجربه بودنم بابت خرید عینک و نحوه استفاده ازش خیلی آقا جواد رو سوال پیچ کردم و از همینجا هم ازشون معذرت خواهی میکنم انصافا خیلی اذیتشون کردم چه در روز و چه در شب و چه با صبر و حوصله و مهربانی آقا جواد جواب بنده رو میدادن خیلی ها رو بنده با چشم دیدم بعد از خرید به هیچ عنوان با مشتری صحبتی نمیکنن و یجورایی بعد از خرید مشتری به فراموشی سپرده میشه اما آقا جواد نمونه بارز و خالص یک مشتری مداری کامل رو به اجرا در آوردن. ایشالله به زودی زود ( یعنی فردا ) یه عینک برای مادرم میگیرم و به زودی زود برای کل اقوام و آشناهام اینطوری باید جبران زحمت های ایشون رو بکنم.
به دوستان حتما 100% پیشنهاد ویژه میکنم از آقا جواد خریداری کنند به جرئت میگم هیچ فروشنده ای به خوبی و با انصافی آقا جواد ندیدم ایشالله یه روز جبران اینهمه زحمات ایشون رو بکنم.
موفق باشین. ایشالله هرجا که هستین شاد و سلامت باشین آقا جواد
خاک زیر پاهاتون فریبرز
خدمت شریفتون پی ام فرستاده شدبا سلام؛ لطفا قیمت مدل پورش با تخفیف ویژه ارسال کنید
اطلاعات کامل خدمتتون پی ام شدلطفا قیمت مدل های american optic و rayban رو بهمراه عکس ارسال کنید.
ویرایش : همچنین PORSCHE
ممنون
خدمت شریفتون پی ام دادم
قیمت اف خورده خدمتتون ارسال شدبا سلام.. لطفا قیمت مدل rb3025 002/2f رو بفرمایید. ممنون
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
خدمتتون ارسال شدسلام عزیز.قیمتهارو میشه واسم pm کنید؟قیمت تمامی مدلهای مردانه رو لطف کنید.