• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک RayBanUSA اصل آمریکا قیمت بالاست اگه نمیتونی نیا تو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

losts

Registered User
لایک‌ها
12
عکس با جزئیات کاملتر به پست اول اضافه شد، بهتر از این امکن عکس گرفتن ندارم.
عینک رو بردم فروشگاه عینکی که عرض کردم (خ یوسف آباد) هر کس قصد خرید داشت پیغام بده آدرس فروشگاه رو تقدیم کنم.

Amjadnezam

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیزم جسارتا اگر روی بریج (پل بین دو شیشه) عینکتون عبارت B&L RAY-BAN USA با همین فونت و حروف بزرگ حک نشده و توی شیشه با سبز خیلی کم رنگ عبارت BL بصورت متداخل حک نشده باشه و همین عبارت روی پد های گیرهای بینی نباشه عینکتون اصل امریکایی نیست و احتمال زیاد همونطور که دوستمون فرمودن ایتالیایی باید باشه این عرایض رو از اونجا میگم که سال 71 شمسی من 3 عدد ریبن اصل امریکایی رو خریدم که دو مدلش شبیه عینک شماست ( کلاسیک متال) و یک مدل دیگرش از نوع ویفرر هست این عینکها از سری بارسلونا 92 بودن که برای بازیهای المپیک اون سال تولید شده بودن و همین پشت کارتنش قید شده از دوتا از عینکها استفاده کردم ویه دونه از کلاسیک متالها رو همونطور آکبند نگه داشتم(22 سال هست از کارتنش بیرون نیومده و تسمه پلاستیکی که گارانتی عینک رو روی پل نگه میداره به رنگ زرد شده و فوق العاده شکننده !!) و قصد فروشش رو هم ندارم جالبه اون موقع هر کدوم رو دونه ای 20 هزار تومان خریدم امیدوارم در فروش این عینک زیبا موفق باشید

آدم متعجب میشه.طبق فرمایش شما.اولا سال 2007 ریبن به کمپانی لوکسوتیکا اینالیا فروخته شد.زمانی که فریم ساخت آمریکا بود .شیشه ها در آلمان توسط کمپانی بوش اند لمب ساخته میشد .درشیشه و دماغی BL حک شده بود که منظور همان بوش اند لمب بود.به هیچ وجه ر؟ی دسته ها نوشته نداشت.فقط پل بین شیشه ها زیر نوشته ریبن بود و سایز .بالا هم بوش اند لمب ریبن usa .همین کیفش هم لاستیکی بین صورتی و کرم رنگ بود با دستمال زرد و دفترچه و یک پلمپ بین دو شیشه.

Sent From Amjadnezam GT-P6800 By TapaTalk HD

masoudsalamat

Registered User
لایک‌ها
28
من دلیل تعجب جنابتون رو متوجه نشدم عینکهای بنده برای سال 1992 میلادی هستن بنده هم عرض کردم که روی دو شیشه عبارت بی ال بصورت متداخل درج شده روی دسته هم هیچ نوشته ای نیست روی پد بینی هم عبارت بی ال درج شده وکل مشخصات عینک روی بریج (رابط بین دو شیشه ) نوشته شده دقیقا هم فرمایشتون راجع به کیف درسته ضمن اینکه دکمه کیف ساخت اسکویل امریکا هست و جنسش فلزی و به رنگ زرد هست توی کیف رو هم اگر ملاحظه کنید نوشته شده یو اس پت نامبر 7 که در واقع شماره ثبت این کیف در امریکا هست که نوع تغلبیش مثلا به بازار عرضه نشه (پتنت) خوب الان متنی رو شما نقل قول کردین کجاش با فرمایش شما مغایرت داشت؟

Amjadnezam

Registered User
لایک‌ها
19
من دلیل تعجب جنابتون رو متوجه نشدم عینکهای بنده برای سال 1992 میلادی هستن بنده هم عرض کردم که روی دو شیشه عبارت بی ال بصورت متداخل درج شده روی دسته هم هیچ نوشته ای نیست روی پد بینی هم عبارت بی ال درج شده وکل مشخصات عینک روی بریج (رابط بین دو شیشه ) نوشته شده دقیقا هم فرمایشتون راجع به کیف درسته ضمن اینکه دکمه کیف ساخت اسکویل امریکا هست و جنسش فلزی و به رنگ زرد هست توی کیف رو هم اگر ملاحظه کنید نوشته شده یو اس پت نامبر 7 که در واقع شماره ثبت این کیف در امریکا هست که نوع تغلبیش مثلا به بازار عرضه نشه (پتنت) خوب الان متنی رو شما نقل قول کردین کجاش با فرمایش شما مغایرت داشت؟

قربان بنده در تایید جنابعالی عرض کردم.منظور تعجب از فروشنده بوده.جالبه دماغی ها RB نوشته شده و....
پارسال دزد منزل بنده را جارو کرد.یکی از چیزهایی که برد حدود 87 عدد ریبن آمریکایی همه در طی سی سال جمع شده بود و اغلب آکبند .حدود 15 عدد لدر بود(دور چرم).دو تا از سری شیشه الماس واقعی که فریم هاشون ضخیمتر بودن و بعد از نوشته سفید ریبن رو شیشه عکس یک الماس داشتن .کیف هاشون هم مثل لدر ها چرم طبیعی بود.دیگه داره اشکم در میاد.حالا راندولف .پرسول .امیرکن اپتیکال و...داشتم .یادمه ریبن طلایی دوهزار و پونصد تومن بود.دور چرم ها تا سیزده هزار هم بود....

Sent From Amjadnezam GT-I9500 By TapaTalk HD

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا