دوست عزیزم جسارتا اگر روی بریج (پل بین دو شیشه) عینکتون عبارت B&L RAY-BAN USA با همین فونت و حروف بزرگ حک نشده و توی شیشه با سبز خیلی کم رنگ عبارت BL بصورت متداخل حک نشده باشه و همین عبارت روی پد های گیرهای بینی نباشه عینکتون اصل امریکایی نیست و احتمال زیاد همونطور که دوستمون فرمودن ایتالیایی باید باشه این عرایض رو از اونجا میگم که سال 71 شمسی من 3 عدد ریبن اصل امریکایی رو خریدم که دو مدلش شبیه عینک شماست ( کلاسیک متال) و یک مدل دیگرش از نوع ویفرر هست این عینکها از سری بارسلونا 92 بودن که برای بازیهای المپیک اون سال تولید شده بودن و همین پشت کارتنش قید شده از دوتا از عینکها استفاده کردم ویه دونه از کلاسیک متالها رو همونطور آکبند نگه داشتم(22 سال هست از کارتنش بیرون نیومده و تسمه پلاستیکی که گارانتی عینک رو روی پل نگه میداره به رنگ زرد شده و فوق العاده شکننده !!) و قصد فروشش رو هم ندارم جالبه اون موقع هر کدوم رو دونه ای 20 هزار تومان خریدم امیدوارم در فروش این عینک زیبا موفق باشید
من دلیل تعجب جنابتون رو متوجه نشدم عینکهای بنده برای سال 1992 میلادی هستن بنده هم عرض کردم که روی دو شیشه عبارت بی ال بصورت متداخل درج شده روی دسته هم هیچ نوشته ای نیست روی پد بینی هم عبارت بی ال درج شده وکل مشخصات عینک روی بریج (رابط بین دو شیشه ) نوشته شده دقیقا هم فرمایشتون راجع به کیف درسته ضمن اینکه دکمه کیف ساخت اسکویل امریکا هست و جنسش فلزی و به رنگ زرد هست توی کیف رو هم اگر ملاحظه کنید نوشته شده یو اس پت نامبر 7 که در واقع شماره ثبت این کیف در امریکا هست که نوع تغلبیش مثلا به بازار عرضه نشه (پتنت) خوب الان متنی رو شما نقل قول کردین کجاش با فرمایش شما مغایرت داشت؟