behrooz3229
Registered User
- نوشتهها
- 2,424
- لایکها
- 1,270
دانلودش کن نصب کن همه چی اکی میشه انشالله
اول باید وبکم درایورش نصب باشه بعدا از برنامه ای که معرفی کردید استفاده بشه .
شما خودتون با اون برنامه تست کردید ؟
دانلودش کن نصب کن همه چی اکی میشه انشالله
دقیقا مشکل من هم این است که اصلا وب کم نصب نیست و هر درایوی که میخواهم نصب کنم نصب نمی شود نمی دانم چرا ویندوز 7 وب کم را نمی شناسد امشب هم درایو دیگری را نصب خواهم کرد و هم لینکی را که اقا امین دادنداول باید وبکم درایورش نصب باشه بعدا از برنامه ای که معرفی کردید استفاده بشه .
شما خودتون با اون برنامه تست کردید ؟
سلامدقیقا مشکل من هم این است که اصلا وب کم نصب نیست و هر درایوی که میخواهم نصب کنم نصب نمی شود نمی دانم چرا ویندوز 7 وب کم را نمی شناسد امشب هم درایو دیگری را نصب خواهم کرد و هم لینکی را که اقا امین دادند
سلام بهنام جان لیست تو امضام هست البته موجودی فعلا ندارم به محض رسیدن تو تاپیک اعلام میکنمحدود 700چیزی داشتی ندا بده
Sent From GT-i9082 via Tapatalk
لپتاپ refurbished دارای ایرادی بوده است که قبل از فروش رفتن لپتاپ فهمیده شده و به شرکت سازنده عودت داده میشود. این ایراد میتونه از یک مشکل معمولی که به راحتی رفع میشود باشد تا ایرادهای اساسی تر ،سلام
داداش ما الانم دقیق نفهمیدیم فرق استوک چیه ریفربیش چیه ؟!! مردم یوال میکنن اگه ممکنه اطلاعات دقیق بدین که شرمنده مردم نشیم ما هم اینجا درست حسابی جوابشون رو بدیم
راستی من هر چی تگاه کردم مشخصات دستگاه ها رو ندیم . فقط زدی Core i5 .
سلام
داداش ما الانم دقیق نفهمیدیم فرق استوک چیه ریفربیش چیه ؟!! مردم یوال میکنن اگه ممکنه اطلاعات دقیق بدین که شرمنده مردم نشیم ما هم اینجا درست حسابی جوابشون رو بدیم
راستی من هر چی تگاه کردم مشخصات دستگاه ها رو ندیم . فقط زدی Core i5 .
ممنون از شما دوست عزیزلپتاپ refurbished دارای ایرادی بوده است که قبل از فروش رفتن لپتاپ فهمیده شده و به شرکت سازنده عودت داده میشود. این ایراد میتونه از یک مشکل معمولی که به راحتی رفع میشود باشد تا ایرادهای اساسی تر ،
پس از رفع مشکل لپتاپ، یک برچسب زیر لپتاپ و روی کارتن زده میشود با درج کلمه ..... refurbished ..... .
و با قیمتی بسیار ارزانتر نسبت به قبل فروخته میشه. اما متاسفانه در ایران برای سود بیشتر این برچسب ها را معدوم میکنند و بعنوان لپتاپ نو میفروشند.
استوک من هنوز نفهمیدم ، فکر کنم لپتاپهایی باشند که مدت زیادی در انبار مانده اند .
چرا دیگه نمیشه ویرایش کرد پست ها رو ؟لپتاپ refurbished دارای ایرادی بوده است که قبل از فروش رفتن لپتاپ فهمیده شده و به شرکت سازنده عودت داده میشود. این ایراد میتونه از یک مشکل معمولی که به راحتی رفع میشود باشد تا ایرادهای اساسی تر ،
پس از رفع مشکل لپتاپ، یک برچسب زیر لپتاپ و روی کارتن زده میشود با درج کلمه ..... refurbished ..... .
و با قیمتی بسیار ارزانتر نسبت به قبل فروخته میشه. اما متاسفانه در ایران برای سود بیشتر این برچسب ها را معدوم میکنند و بعنوان لپتاپ نو میفروشند.
استوک من هنوز نفهمیدم ، فکر کنم لپتاپهایی باشند که مدت زیادی در انبار مانده اند .
سلام عزیز دلمممنون از توضیحات خوبتون . حالا لبتاب استوک کی میاری دوباره ؟ مشخصاتشون چیه اگه بیاری . اگه قیمت خوب باشه که از همین حالا شروع کنیم به پول جمع کردن :دی
سلام عزیزفعلا ترجیح میدم با اجازتون یه دستگاه اگه موجود باشه بخرم تا ببینیم داستانش چی میشه . فروشش خوبه یا نه .
Latitude E6410
با هارد 750 و گرافیک Nvidia .
راستی باتریشون چند سل هست ؟ هارد تعویض نشده ؟ چون تو سایتش 250 زده . یه جاهاییم 320 .
مطمئنن باز هم نشدن دیگه ؟
سلام دوست عزیز
سلامالان شما چي موجود داري؟
استوك هستن يا ريفريش؟
يا هر دو؟
سلامسلام الان موجودی نت بوک استوک ندارین ؟