• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری کارت گرافیک Gigabyte GTX 460 OC به قیمت مناسب

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
سلام خدمت تمامی عزیزان و دوستان
من تقریبا چند روز پیش دوتا سیستم هم برای فروش گذاشته بودم و قصد فروش اونها رو داشتم که در خارج از فروم به فروش رفت و دیگه پیگیر تاپیک هاشون نشدم .من قصد داشتم با همین کارت یک سیستم جدید جمع کنم ولی بنا به دلایلی امکان پذیر نشد و من مجبور شدم این کارت رو هم بفروشم .
این کارت گرافیک کاملا مصرف شخصی بوده و تا الان به تعمیر نرفته فقط هر از گاهی ( در یک هفته دوبار ) هنگام استفاده درایور کارت استاپ وورکینگ و بلافاصله ریکاوری میشد و من همونجوری با سیستمی که فروختم راحت استفاده میکردم و فکر هم میکنم مشکل از برد سیستم فروخته شده بوده چون p31 برای این برد خیلی ضعیفه و بغیر این مشکل که نمیشه اسمش هم مشکل گذاشت چون اذیت نمیکنه و اگرم خواستین با سیستم های قدیمی کار کنین یکم کلاکشو با برنامه بیارین پایین چون خودم هم به دلیل قدیمی بودن برد همین کارو کرده بودم و اون پیغام هر از گاهم اصلا دیگه نمیومد و اینکه گارانتی هم تموم شده ولی مال آواژنگ بود.خب شرمنده ازین که زیاد شد گفته هم ولی خب گفتم بگم که بعد شرمنده هیچ کدوم از عزیزان نشم .
خب بریم سر صورت حساب:p

کارت گرافیکی Gigabyte GTX 460 OC 1GB
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 400 Series - GV-N460OC-1GI

خلاصه ای از مشخصات اصلی کارت :
Core Clock715MHz
Shader Clock1430 MHz
Memory Clock3600 MHz
Memory Bus256 bit Card
BusPCI-E 2.0
Memory TypeGDDR5
DirectX11
OpenGL4.0

قیمت پایه : 300 هزار تومان
قیمت خرید فوری : 360 هزار تومان( الان یه 550 بخوای بگیری که خیلی ازین ضعیفتره تازش 500 تومنه ) ولی اگه خریدار واقعی باشه و شرط و شروطی که من در نوع ارسال گذاشتم رو قبول کنه میتونه یه مبلغی بذاره روی قیمت پایه و خرید فوری رو انجام بده
هزینه ارسال » بر عهده خریدار
نوع ارسال : پست پیشتاز دو قبضه در دسته بندی شکستنی ها
نوع فروش : اول واریز بعد ارسال
اینم یه تخفیف تپل برای خریدار واقعی

فروخته شد به کاربر بزرگوار و محترم ArmanRZ

نکات قابل توجه :
عزیزان تبریزی تحویل به صورت ارسال با تاکسی تلفتی میباشد و در صورت داشتن وقت به صورت حضوری میباشد .
هیچ گونه تعویض یا هر چیز دیگری به غیر از خرید نقدی امکان پذیر نمیباشد پس لطفا اسپم ندهید .

اینم از عکس کارت گرافیک :

IMG_1261.JPG

Last edited:

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
با خریدار واقعی هم راه میام

سلام و عرض ادب

جناب احیانا قیمت پایه بالا نیست؟

الان با حدود 400 تومن میشه SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST خرید!

The SAPPHIRE R7 250 1GB with Boost now has the latest GDDR5 memory clocked at 4600MHz effective, and runs with a core clock speed of 1000 MHz which with PowerTune Dynamic Boost rises to 1050 MHz on the engine.

GPU1000/Boost:1050 MHz Core Clock
28 nm Chip
384 x Stream Processors
Video Memory1024 MB Size
128 -bit GDDR5
4600 MHz Effective

باز هم اگر 300 میفروشید بنده خریدارم!

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
سلام و عرض ادب

جناب احیانا قیمت پایه بالا نیست؟

الان با حدود 400 تومن میشه SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST خرید!

The SAPPHIRE R7 250 1GB with Boost now has the latest GDDR5 memory clocked at 4600MHz effective, and runs with a core clock speed of 1000 MHz which with PowerTune Dynamic Boost rises to 1050 MHz on the engine.

GPU1000/Boost:1050 MHz Core Clock
28 nm Chip
384 x Stream Processors
Video Memory1024 MB Size
128 -bit GDDR5
4600 MHz Effective

باز هم اگر 300 میفروشید بنده خریدارم!

عزیز لطفا nvidia رو با ati قیاس نکنید این کارت واقعا از لحاظ کارایی عالیه تنها یکی از برتریتهاش nvidia physx هستش که در amd مجبوری با cpu فیزیک رو render کنی و 256 bit بودن کارت هستش که یعنی دیگه ...
ولی اگر خریدار واقعی به قیمت پایه هستید لطفا پیغام بدید اگه تا 10 شب اینا مشتری بهتری پیدا نشد مال شما

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
عزیز لطفا nvidia رو با ati قیاس نکنید این کارت واقعا از لحاظ کارایی عالیه تنها یکی از برتریتهاش nvidia physx هستش که در amd مجبوری با cpu فیزیک رو render کنی و 256 bit بودن کارت هستش که یعنی دیگه ...
ولی اگر خریدار واقعی به قیمت پایه هستید لطفا پیغام بدید اگه تا 10 شب اینا مشتری بهتری پیدا نشد مال شما

حرفتان کاملا متین است...اما این رو در نظر بگیرید که این کارت حداقل 3 سال از عمرش میگذره و با قیمت پایه میشه کارت نو و هم رده تهیه کرد!

باز هم بنده به شرط اول ارسال و تست سلامت دستگاه به مبلغ 300هزارتومان خریدار واقعی هستم اگر بقیه دوستان قیمت بالاتر ندادند در خدمتیم.

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
حرفتان کاملا متین است...اما این رو در نظر بگیرید که این کارت حداقل 3 سال از عمرش میگذره و با قیمت پایه میشه کارت نو و هم رده تهیه کرد!

باز هم بنده به شرط اول ارسال و تست سلامت دستگاه به مبلغ 300هزارتومان خریدار واقعی هستم اگر بقیه دوستان قیمت بالاتر ندادند در خدمتیم.

عزیز بالا رو قشنگ بخون نوشتم اول واریز بعد ارسال و کارت هم کاملا سالمه به غیر از موردی که بالا بیان کردم بابت توجه

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
عزیز بالا رو قشنگ بخون نوشتم اول واریز بعد ارسال و کارت هم کاملا سالمه به غیر از موردی که بالا بیان کردم بابت توجه

شما سر قیمت توافق کنید. بقیه چیزها قابل حل و فصل هست.

لطفا کف قیمت رو ذکر فرمایید.

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
عزیز پست قبلی عرض کردم کف قیمت 400 هستش چون مدل oc هستش و گیگا اگه برند دیگه بود مثل palit یا چیز دیگهی مثل پلیت میتونستم پایینتر بدم

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
روی هر چی آپ دادنه رو کم کردی.

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
عزیز پست قبلی عرض کردم کف قیمت 400 هستش چون مدل oc هستش و گیگا اگه برند دیگه بود مثل palit یا چیز دیگهی مثل پلیت میتونستم پایینتر بدم

باشه..ما صبر میکنیم تا بقیه ی دوستان نظر بدهند!

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
کس دیگه نبود?
اول واریز بعد ارسال هستش بابا من نوشتم ولی تا الان هر کی پیغام داده یا میگه گارنتی داره؟ یا میگه اول ارساله؟ بابا اینا رو من نوشتم
آقایون توجه کنند که ارسال بعد از واریز کامل وجه و بلافاصله بعد دریافت مبلغ مورد نظر بسته تحویل پست داده میشود
و اینکه اگه خریدار واقعی باشه باهاش راه میام در حد تیم ملی

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
عزیز قیمتت بالاست
فوری رو بذار 400 و پایه رو بذار 360
اینقدرم نیاز نیس آپ بزنی ;)

بالا