• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری کارت گرافیک Gigabyte GTX 460 OC به قیمت مناسب

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
فقط مهدی جان یه سوال دارم ازت مشکل استاپ ورکیننک که اشاره کردید بنده فکر نکم از درگاه pci e باشه ها
من زیاد کارت خرید فروش میکنم یا از درایور هست یا از gpu بازم اساتید هستند یه نظر بدند.

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
فقط مهدی جان یه سوال دارم ازت مشکل استاپ ورکیننک که اشاره کردید بنده فکر نکم از درگاه pci e باشه ها
من زیاد کارت خرید فروش میکنم یا از درایور هست یا از gpu بازم اساتید هستند یه نظر بدند.

عزیز pm دادم

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
عجب آواتار خفنی داری!

پاور چقدر میطلبه ؟؟ صدای فن ها نرماله ؟؟

پاور براش نداری ؟؟

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
عجب آواتار خفنی داری!

پاور چقدر میطلبه ؟؟ صدای فن ها نرماله ؟؟

پاور براش نداری ؟؟

عزیز خود مصرفش نسبت به گفته green 170 وات هستش که توی دفترچش هم نوشته حداقل 450 وات برای پاور سیستم مورد نظر
فن ها هم صدا ندارن و پاور هم براش ندارم

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
داداشای گلم 300 اگه کسی میخواد سریع معامله کنیم بره به خدا دیگه دارم کلافه میشم فقط دوباره 50 تومن به خاطر اینکه سابقه مفید ندارم میارم پایین

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
توسط اینجانب خریداری شد.نیم مبلغ به حساب واریز گردید و مابقی بعد تست کارت از جهت تصویر دادن به حساب استارتر محترم واریز میگردد.با تشکر

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
توسط اینجانب خریداری شد.نیم مبلغ به حساب واریز گردید و مابقی بعد تست کارت از جهت تصویر دادن به حساب استارتر محترم واریز میگردد.با تشکر

تصحیح میکنم کارت به ایشون فروخته نشده فعلا چون مبلغی که قرار بود ریخته بشه در زمان معین شده واریز نشد .
بنابراین معامله ادامه پیدا میکنه

Last edited:

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
تصحیح میکنم کارت به ایشون فروخته نشده فعلا چون مبلغی که قرار بود ریخته بشه در زمان معین شده واریز نشد .
بنابراین معامله ادامه پیدا میکنه

دوست عزیز این دیگه چه کاریه؟من به شما گفتم که امروز خیلی مشغله دارم و تا شب براتون میریزم به حساب و بعد شما ارسال کن.اونوقت شما اومدی میگی که در موعد مقرر..... ما مگه موعد مقرر داشتیم.امشب میتونه ساعت 6 باشه میتونه ساعت 12 شب باشه.شما تا صبح صبر میکردی و اگه من نریخته بودم این پست رو میزدی.این کار شما اصلآ هیچ توجیهی نداره.منتظر پاسخ و توضیحتون هستم.

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
دوست عزیز من فوق العاده مضطرب و نامتعادل هستم به خاطر این برخورد غیر حرفه ای تون.اخه کی میاد یدون داشتن هیچ گونه فیدبک و امتیازی مبلغ به حسابتان واریز کنه؟باز من این ریسک رو به جون خریدم و به شما اعتماد کردم.اونوقت شما در جواب اعتماد من این جوری برخورد میکنی؟من کماکان منتظر شنیدن توضیحاتتون هستم.

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
دوست عزیز من فوق العاده مضطرب و نامتعادل هستم به خاطر این برخورد غیر حرفه ای تون.اخه کی میاد یدون داشتن هیچ گونه فیدبک و امتیازی مبلغ به حسابتان واریز کنه؟باز من این ریسک رو به جون خریدم و به شما اعتماد کردم.اونوقت شما در جواب اعتماد من این جوری برخورد میکنی؟من کماکان منتظر شنیدن توضیحاتتون هستم.
چی شد حالا بهم خورد معامله؟

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
چی شد حالا بهم خورد معامله؟

عزیز من نگفتم بهشون که معمامله نمی کنم ولی کلا از کسانی که فقط وقت رو واسه خودشون با ارزش میدونن و وقت بقیه رو ارزشی قائل نیستن زیاد حال نمی کنم . ایشون قرار بود تا ساعت 2 نصف مبلغ توافق شده رو برای واریز کنن و من هم براشون بلافاصله ارسال کنم که مثلا فردا برسه دستشون ولی من تا ساعت 3 اینا منتظر موندم و زنگ زدم گفتن من حرفی بزنم سر حرفم هستم و تا ساعت 6 واریز میکنم ولی من تا ساعت 7 منتظر موندم واز ایشون خبری نشد . خب کسی که کاری که به نفعش هست رو اینجوری بکنه فردا که کارت دستشون رسید دیگه من کلا باید بشینم که هر وقت ایشون فرصت کردن بیان بقیه پول رو واریز کنن . من هم تموم اون 6 ساعت رو منتظر و آماده باش بودم که هر وقت خبری از ایشون شد بلافاصله براشون بفرستم ولی خبری نشد . و اینکه کاربر عزیز vaioman شما فقط به کار و وقت خودت ارزش قائلی پس بهتره شما این ماجرا رو فراموش کنین چون من هم نمی تونم 1 هفته منتظر بمونم که شما هر وقت دوست داشتین بقیه پول رو بعد از تحویل پرداخت کنین چون هر آن امکان داره قیمت ها اینور اونور بشه و قانون معامله نصفه و نیمه هم اینه که اگر قیمت دلار زیاد اینور اونور بشه با قیمت روز محاسبه میشه . بازم میگم من قصد احانت به هیج شخصی رو نداشتم فقط نکاتی که گفتم برام خیلی مهمه ( ارزش قائل شدن به وقت دیگران ) یا علی

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
ما مگه موعد مقرر داشتیم.امشب میتونه ساعت 6 باشه میتونه ساعت 12 شب باشه.

عجببببب ممنونم . شما بنودی که بار دوم گفتی تا 5.30 یا 6 واریز میکنم بعدشم گفتی که تا ساعت 8 هم تیپاکس هستش میتونی بعد واریز پول تا 8 ارسال کنی . نگفتید؟
والله فک نکنم اینقد پیر شده باشم که دیگه یادم نباشه چی شنیدم. و اینکه شما حرف 2 ساعته یادتون نمی مونه دیگه هیچی . شما با سابقه هستید ود این شکی نیست و من هم قصد توهین ندارم فقط گفتم که اینجور رفتار ها رو نمی تونم تحمل کنم . یا علی . سلامت و موفق باشید

Firuzkuh

Registered User
لایک‌ها
25
آقا کاره دیگه، اگه خواستی بندازی دور، بزاری رو تاقچه، توی گاوصندوق یا موزه، دست نگه دار.
من 250 با هزینه ی پست از خودتون خریدارم.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
آقا کاره دیگه، اگه خواستی بندازی دور، بزاری رو تاقچه، توی گاوصندوق یا موزه، دست نگه دار.
من 250 با هزینه ی پست از خودتون خریدارم.

صب کن منم یه پولی روش بذارم که شما بیش از حد ضرر نکنی
اخه اینطوری من نگرانت میشم ;)

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
عجببببب ممنونم . شما بنودی که بار دوم گفتی تا 5.30 یا 6 واریز میکنم بعدشم گفتی که تا ساعت 8 هم تیپاکس هستش میتونی بعد واریز پول تا 8 ارسال کنی . نگفتید؟
والله فک نکنم اینقد پیر شده باشم که دیگه یادم نباشه چی شنیدم. و اینکه شما حرف 2 ساعته یادتون نمی مونه دیگه هیچی . شما با سابقه هستید ود این شکی نیست و من هم قصد توهین ندارم فقط گفتم که اینجور رفتار ها رو نمی تونم تحمل کنم . یا علی . سلامت و موفق باشید

با سلام مجدد.من تاحالا به هر شخصی هر قولی دادم اگر به ضررم هم شد رو حرفم ایستادم.من تا نیم حرف شما رو کامل قبول دارم.اما در تماس دوم به شما گفتم که خیلی کارم گره خورده و سعی کمیکنم که تا ساعت 5.5 الی 6 برم بریزم و شما تا 8 بتونی برام بفرستی.اما شما باید قبل از زدن اون پستتون حداقل با یه تماس از من دلیل نریختن پول رو جویا میشدی.شما که شماره تماس از من داشتی و از صبح هم چند بار صحبت کرده بودیم.امکان داشت که اصلآ برای من اتفاق ناگواری افتاده باشه و یا هر مسئله ای که میتونستید با یه تماس ساده جویا بشید.اما جای این کار منطقی وخیلی ساده با زدن اون پست و توهین به طور غیر مستقیم و معرفی من به عنوان یه ادم بد قول اشتباه بزرگی کردید.حالا نمیخواهید بپذیرید بحثی نیست.اما من همونطور که تمامی دوستان و افرادی که باهام معامله و مراوده داشتند میدونن ، رابطه ها برام خیلی مهم تر از سود و عایدات معاملات هست.یک معامله از نظر من اغاز یک دوستی ولو کوتاه مدت هم که باشه تلقی میشه.اما گویا در نظر شما طور دیگری هست که زحمت یه تماس ساده رو به خودتون ندادید و اون پست رو زدید و در پست های بعد هم به طور مستقیم من رو بد قول و وقت نشناس معرفی کردید.من (علیرغم میل باطنی که نمیخوام در اینجا ذکر کنم اما فقط جهت پاسخ به شما عرض میکنم )عصر،هنگام مراجعت برای کار شما تصادف بدی داشتم و تا ساعت حدود 8.5 هم گیر کارهای کلانتری و بیمارستان بودم.برای همین حتی فرصت تماس هم با شما پیدا نکردم.معمولا یه همچین اتفاقاتی به ندرت پیش میاد اما شما بدون هیچ تحقیقی من رو بد قول نامیده و تازه به فردا روز و تماس های بعدی هم ربط میدید و مثال های طنز گونه و توجیه کننده برای خودتون میسازید.در هر حال من هیچ توجیه منطقی برای رفتار غیر حرفه ای شما که ناشی از نداشتن تجربه و اعتماد کافی به غیر هست،نمیبینم.از دید من این معامله هر چه قدر هم که سود داشته باشه ارزشی نداره و کاملآ تموم شده هست.برای شما ارزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی و فروش کارتتون به قیمت دلخواهتون رو قلبآ دارم.وقت خوش.

بالا