www.hadi
Registered User
دوستان قیمت کاهش یافت
یه آپ دیگه هم بزن!
چند میدی آخرش شرایط اطمینان سازی چطور هست؟
دوستان قیمت کاهش یافت
یه آپ دیگه هم بزن!
چند میدی آخرش شرایط اطمینان سازی چطور هست؟
فقط مهدی جان یه سوال دارم ازت مشکل استاپ ورکیننک که اشاره کردید بنده فکر نکم از درگاه pci e باشه ها
من زیاد کارت خرید فروش میکنم یا از درایور هست یا از gpu بازم اساتید هستند یه نظر بدند.
عجب آواتار خفنی داری!
پاور چقدر میطلبه ؟؟ صدای فن ها نرماله ؟؟
پاور براش نداری ؟؟
برو بالا عزیز کم مونده تا آخر ماجرا
سلام ببخشید اخر ماجرا کجاست بعد اواتارت حرف نداره
توسط اینجانب خریداری شد.نیم مبلغ به حساب واریز گردید و مابقی بعد تست کارت از جهت تصویر دادن به حساب استارتر محترم واریز میگردد.با تشکر
تصحیح میکنم کارت به ایشون فروخته نشده فعلا چون مبلغی که قرار بود ریخته بشه در زمان معین شده واریز نشد .
بنابراین معامله ادامه پیدا میکنه
چی شد حالا بهم خورد معامله؟دوست عزیز من فوق العاده مضطرب و نامتعادل هستم به خاطر این برخورد غیر حرفه ای تون.اخه کی میاد یدون داشتن هیچ گونه فیدبک و امتیازی مبلغ به حسابتان واریز کنه؟باز من این ریسک رو به جون خریدم و به شما اعتماد کردم.اونوقت شما در جواب اعتماد من این جوری برخورد میکنی؟من کماکان منتظر شنیدن توضیحاتتون هستم.
چی شد حالا بهم خورد معامله؟
ما مگه موعد مقرر داشتیم.امشب میتونه ساعت 6 باشه میتونه ساعت 12 شب باشه.
آقا کاره دیگه، اگه خواستی بندازی دور، بزاری رو تاقچه، توی گاوصندوق یا موزه، دست نگه دار.
من 250 با هزینه ی پست از خودتون خریدارم.
عجببببب ممنونم . شما بنودی که بار دوم گفتی تا 5.30 یا 6 واریز میکنم بعدشم گفتی که تا ساعت 8 هم تیپاکس هستش میتونی بعد واریز پول تا 8 ارسال کنی . نگفتید؟
والله فک نکنم اینقد پیر شده باشم که دیگه یادم نباشه چی شنیدم. و اینکه شما حرف 2 ساعته یادتون نمی مونه دیگه هیچی . شما با سابقه هستید ود این شکی نیست و من هم قصد توهین ندارم فقط گفتم که اینجور رفتار ها رو نمی تونم تحمل کنم . یا علی . سلامت و موفق باشید