• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری کارت گرافیک Gigabyte GTX 460 OC به قیمت مناسب

Firuzkuh

Registered User
لایک‌ها
25
دوست من، شاید اینقدر جذاب نباشه با قیمت شما بخرم، ولی همینقدر که پستت می آد بالا خودش کلیه... :D

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
سلامی دوباره به همگی . شرمنده تمام عزیزانی که به من pm داده بودند و بی جواب مانده بودند یا کسانی که که در انتظار خرید بودند شرمنده همگی . من یه سری کار پیش اومده بود که متاسفانه باعث شده بود من اصلا خونه نباشم و نتونم پیگیر شم . بازم شرمنده و به اطلاع تمام عزیزان می رسانم که کارت در سلامت کامل به سر میبره به شرطی که کلاک کارت رو در حالت 675 تنظیم کنین چون خودش oc هستش و به گفته یکی از دوستان و تایید یکی از اساتید بعد یه مدت قدرت اورکلاک شده رو نمی تونه تحمل کنه ( 715 ) شما ین کارو بکنین دیگه مشاهده اون پیغام درایور هم نخواهید بود و یه نکته مهم که خیلی از دوستان پرسیده بودند که کارت مصرفش چقدره باید بگم که در حالت نرمال 120 الی 140 مونده به قطعات دیگه سیستم و در حالت فول لود 200 الی 240 وات که بازم بستگی به سایر قطعات سیستم داره ولی اگه سیستم نرمال ( Mid Range ) باشه کاملا با یه پاور 480 وات واقعی ( reall ) جواب میده . من در خدمت عزیزان هستم و قیمت هم همون قیمت پست اول تاپیک هستش ... بسم الله

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
قیمت اخر چند ؟
شما کجایید ؟

من تبریزم عزیز و قیمت آخر هم پست اول رو بخونین کاملا توضیح دادم .

قیمت پایه : 300 هزار تومان
قیمت خرید فوری : 360 هزار تومان( الان یه 550 بخوای بگیری که خیلی ازین ضعیفتره تازش 500 تومنه ) ولی اگه خریدار واقعی باشه و شرط و شروطی که من در نوع ارسال گذاشتم رو قبول کنه میتونه یه مبلغی بذاره روی قیمت پایه و خرید فوری رو انجام بده
هزینه ارسال » بر عهده خریدار

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
کارت موجوده و منتظر خریدار واقعی هستم . لطفا کاملا مطالعه کنین بعد پیغام بدین چون همه چیز رو توی تاپیک نوشتم نیاین بگین 200 تومن خریدارم . ممنون از همه

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
گرافیک رو 260 خریدارم به شرطی که اول ارسال و تست بعد واریز خواستی پ خ بده
اعتماد سازی هم خواستی انجام میدم
ممنون

Mahdi-DK

Registered User
لایک‌ها
19
گرافیک رو 260 خریدارم به شرطی که اول ارسال و تست بعد واریز خواستی پ خ بده
اعتماد سازی هم خواستی انجام میدم
ممنون

داداش شما که اردبیلی منم تبریزم شماره میدم اگر احیانا خود به خود مشکلی پیش اومد که نمیاد من پول شما رو بر میگردونم به کارتتون و اینکه من کارت به شرط تصویر دادن و کار کردن در حالت کلاک استاندارد دارم میدم و این کارت رو من نمی تونم همینجوری بدم یکی تست کنه شاید پاور سیستمی ک قراره این روش تست بشه اصلا مناسب این نباشه چون این کارت در حالت نرمال 120 وات و در حالت فول لود تا 240 الی 250 واتم مصرف میکنه و دوتا هم سوکت پاور 6 پین میخواد . من فقط بعد واریز میتونم بدم و شما هم نگران پولت نباش اگر کارت مشکل تصویر ندادن یا تاری تصویر یه پرپر زدن یا کار نکردن یکی از فن ها یا هر دو یا کار نکردن یکی از پورت های خروجی رو داشت من پول تام و کمال برمیگردونم . و یه نکته کوچیک این کارت گرافیک قطعه ای نیست که من بدم یکی دور از حضور شما بیاره با سیستم زپرتی تست کنه و کارت نیم سوز بشه بعد خدوشم نفهمه که چه بلایی سرش آورده بگه تصویر نداد حالا این یه قسمت ازین اتفاقاته که میتونه بیفته یا مثلا کارت رو بگیره بعد سیستم خفنی داشته باشه و کولینگ و اینجور چیزا بعد بیاد کارت رو اور کنه بعد کارت که قدرت اور رو دیگه نداره پدرشو در بیاره بگه کارت مشکل داره من نمی خوام . این شرایط و تمامی نکاتی بود که من بایستی میگفتم و اینو یادتون باشه که همه افرادی که اینجا امتیاز گرفت یک زمانی امتیازی نداشتن حتی خود شما پس نیاین بگین که پول رو میدم به آقای فلانی بعد اون به شما میده نمی دونم ایشون مورد اطمینان همه هستن . چون همون همه اگر پولی برای من واریز نشه برای من تره هم خورد نمی کنن یادمه یکی توی تماس تلفنی گفت اگر من واریز نکنم اکانت بن میشه نگران نباشین خب بن بشه به من چی میرسه پس علی میمونه و حوضش . شرمنده اگه تمام نکات رو توی جواب شما قاطی کردم امیدوارم سرتون رو به درد نیاورده باشم . یا علی

lga2011

Registered User
لایک‌ها
5
مهدی جان یه شات از gpu-z با نام کاربری بذار.و یه شات هم از فول لود کارت با نام کاربری بذار.تا سر قیمت با هم صحبت کنیم.ممنون

بالا