• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری یک عدد نوکیا 1209 در حد آک ( اصلا استفاده نشده )

evance

Registered User
لایک‌ها
150
مبارکشون باشه
ختم تاپیک

عجبببببببببببببب

حتی برا حرفتون هم اهمیت نمیذارین..
گام افزایش 2تومن بوده این اقا احسان روند مزایده هم هم رعایت نکرده و 53 داده که می بایست نظرش مردود باشه.. اما وقتی 1000تومن برا استارتر اینقد اهمیت داشته باشه ادم براش حرفی باقی نمیمونه با چه طرف حسابی سرو کار داره..

NightOut

Registered User
لایک‌ها
5
عجبببببببببببببب

گام افزایش 2تومن بوده این اقا احسان روند مزایده هم هم رعایت نکرده و 53 داده که می بایست نظرش مردود باشه.. اما وقتی 1000تومن برا استارتر اینقد اهمیت داشته باشه ادم براش حرفی باقی نمیمونه با چه طرف حسابی سرو کار داره..
شما انگار خیلی آتیشت داغه برادر
من دوست داشتم به جای 54 تومن که توافقی بوده 53 به ایشون بدم
از برخورد و رفتارشون خوشم اومد 1000 تومن بهشون تخفیف دادم
و خیلی خوشحالم که با ایشون معاملم شد چون خشونت شما رو ندارن ;-)

evance

Registered User
لایک‌ها
150
شما انگار خیلی آتیشت داغه برادر
من دوست داشتم به جای 54 تومن که توافقی بوده 53 به ایشون بدم
از برخورد و رفتارشون خوشم اومد 1000 تومن بهشون تخفیف دادم
و خیلی خوشحالم که با ایشون معاملم شد چون خشونت شما رو ندارن ;-)
حرفی میزنی شما!!!!!! خشونت؟ یه ذره برگردین بخودتون و اهمیت حرفایی که میزنین
خود اقا احسان بم گفت گام افزایش رو ندیده و از موضوع هم عذرخواهی کرد "شما با قیمت53 بش دادین!!!!!! پیشنهادش هم همون53 بوده بعد میای میگی 54 تومن قیمت داده شما1000 تخفیف دادی!!!!!!!!! (بماند که1000تومن براتون چقد با ازرشه;))
شما اصلا مفت بهشون بده کسی اعتراضی نمیکنه ولی طبق روابط منطقی وعرف انسانی..
..

NightOut

Registered User
لایک‌ها
5
خود اقا احسان بم گفت گام افزایش رو ندیده و از موضوع هم عذرخواهی کرد "شما با قیمت53 بش دادین!!!!!! پیشنهادش هم همون53 بوده بعد میای میگی 54 تومن قیمت داده شما1000 تخفیف دادی!!!!!!!!! (بماند که1000تومن براتون چقد با ازرشه;))
..
دلت خوشه دادا
درسته اینجا قانون داره منم گام افزایش معین کردم
اما این دیگه غیر انسانی نیست که من دلم بخواد پیشنهاد اقا احسان رو 54 تومن بکنم و 1000 خودم بهش تخفیف بدم
بازم ازت معذرت میخوام ولی اینجارو با بورس اشتباه گرفتی

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
عجبببببببببببببب

بنده گام افزایشی رو ندیدم ؛ متاسفم ؛ حالا که ایشون گوشی رو برای بنده ارسال کردن دستشون هم درد نکنه ؛ توی پ.خ هم عرض کردم میتونم گوشی که رسید دستم تقدیم شما کنم اگر براتون با ارزشه یا خاطره دارید با این مدل :blush:

..

ایشون هم نگفت که من 54 پیشنهاد دادم که حرف میزاری توی دهن این بندۀ خدا و به من پ.خ میدی که من برای تخفیف اسرار کردم ؛ اصلاً اینطور نیست و داداشمون لدف کرده بهم تخفیف داده خودش ؛ همین کاری که من توی معامله هام انجام میدم و با طرف اگه حال کنم جنسمو مفتی حتی بهش میدم ...
126fs2276621.gif

لطفاً کوتاه بیایید ؛ موضوع انقد کوچیکه که ارزش تایپ کردن رو نداره خداوکیلی ...
4628.gif

درپایان هم اگه موشکل اون 1000 تومنه بنده کارت به کارت میکنم براشون ؛ گرچه فک نکنم اصن این رفیقمون بحثی داشته باشه

evance

Registered User
لایک‌ها
150
دلت خوشه دادا
درسته اینجا قانون داره منم گام افزایش معین کردم
اما این دیگه غیر انسانی نیست که من دلم بخواد پیشنهاد اقا احسان رو 54 تومن بکنم و 1000 خودم بهش تخفیف بدم
بازم ازت معذرت میخوام ولی اینجارو با بورس اشتباه گرفتی

والا تا جاییکه اقا احسان گفته پیشنهادش53 بوده..حرفی از تخفیف نبود!
بماند..
عزیز برادر اگه همه قراره همه مثل شما فکر کنن و همه چیزو بی در و پیکیر ببینند که سنگ رو سنگ بند نمیشه!
هستند افرادی که اینجا گام مزایده رو20تومن گذاشتن وخریدار اومده15اضاف کرده قبول نکردن"هستند افرادی که معامله و گام فزایش رو تعیین کردن50تومن هم بعد زمان مزایده اضاف قیمت گرفتن ولی نفروختن!
می دونید به اینا چی میگن"؟ مرام و شخصیت انسانی و حرفی که میزنن رو بش پایبند بودن..ایا این افراد هم مثل شما باید فکر کنن؟
نه عزیز من اینجا بهتر شما میشناسم... شما برخی چیزارو اشتباه گرفتی..
در کل خوش باشی..

NightOut

Registered User
لایک‌ها
5
والا تا جاییکه اقا احسان گفته پیشنهادش53 بوده..حرفی از تخفیف نبود!
بماند..
عزیز برادر اگه همه قراره همه مثل شما فکر کنن و همه چیزو بی در و پیکیر ببینند که سنگ رو سنگ بند نمیشه!
هستند افرادی که اینجا گام مزایده رو20تومن گذاشتن وخریدار اومده15اضاف کرده قبول نکردن"هستند افرادی که معامله و گام فزایش رو تعیین کردن50تومن هم بعد زمان مزایده اضاف قیمت گرفتن ولی نفروختن!
می دونید به اینا چی میگن"؟ مرام و شخصیت انسانی و حرفی که میزنن رو بش پایبند بودن..ایا این افراد هم مثل شما باید فکر کنن؟
نه عزیز من اینجا بهتر شما میشناسم... شما برخی چیزارو اشتباه گرفتی..
در کل خوش باشی..

باشه ما مرام و شخصیت انسانی نداریم
....

evance

Registered User
لایک‌ها
150
بنده گام افزایشی رو ندیدم ؛ متاسفم ؛ حالا که ایشون گوشی رو برای بنده ارسال کردن دستشون هم درد نکنه ؛ توی پ.خ هم عرض کردم میتونم گوشی که رسید دستم تقدیم شما کنم اگر براتون با ارزشه یا خاطره دارید با این مدل :blush:

ایشون هم نگفت که من 54 پیشنهاد دادم که حرف میزاری توی دهن این بندۀ خدا و به من پ.خ میدی که من برای تخفیف اسرار کردم ؛ اصلاً اینطور نیست و داداشمون لدف کرده بهم تخفیف داده خودش ؛ همین کاری که من توی معامله هام انجام میدم و با طرف اگه حال کنم جنسمو مفتی حتی بهش میدم ...
126fs2276621.gif

لطفاً کوتاه بیایید ؛ موضوع انقد کوچیکه که ارزش تایپ کردن رو نداره خداوکیلی ...
4628.gif

درپایان هم اگه موشکل اون 1000 تومنه بنده کارت به کارت میکنم براشون ؛ گرچه فک نکنم اصن این رفیقمون بحثی داشته باشه

بنده حرفی نمیذارم دهن کسی..
ولی وقتی حرفا دوگانه میشه طبیعیه ادم فراموش میکنه چی میگه!
بفرمایید اینم حرف اقای فروشنده..جواب اون قسمت قرمز رنگ..
برا من خیلی با ارزش نیست.. شاید براتون باشه!دی
شما بجا1000تومن100تومن بده! چرا الکی بحث بی ربط میزاری برادر من.! شما بجا اینکه1000 بریزی بحسابش می تونستی بجای53 همون54 قیمت میدادی و خرید میکردی..
بحث من شرایط معامله و نحوه خریدوفروش بود
اما..
خوش باشید:lol:
با سلام
چه ادم عجولي هستيد شما
داداش گلم ايشون ۵٣ گفتن من گفتم ۵۴ خواستيد در خدمتم با كلي اصرار و توافق بالاخره بنده رو به ۵٣ راضي كردن و الا همون پنجاه و چهارخاتمه معامله بودن

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
قیمت آخر چنده ؟

NightOut

Registered User
لایک‌ها
5
همونطور كه احيان جان گفت من شايد عشق كنم ب يكي بخوام تخفيف بدم ..اونقدري حواسم هست كه حق كسي ضايع نشه ..اقا احسان جوري بودن كه من احساس كردم كه حتي اگه بگم ۵۴ ايشون قبول ميكنن ولي من دست رد به پيشنهادشون نزدم و سريعا قبول كردم و به سرعت كارها پيش رفت و ازين راضي بودم فكر نكنم ديگه بحثي توش باشه .....

evance

Registered User
لایک‌ها
150
قیمت آخر چنده ؟
تاپیک رو بخونید متوجه میشید..همش2دقیقه زمان میخواد
همونطور كه احيان جان گفت من شايد عشق كنم ب يكي بخوام تخفيف بدم ..اونقدري حواسم هست كه حق كسي ضايع نشه ..اقا احسان جوري بودن كه من احساس كردم كه حتي اگه بگم ۵۴ ايشون قبول ميكنن ولي من دست رد به پيشنهادشون نزدم و سريعا قبول كردم و به سرعت كارها پيش رفت و ازين راضي بودم فكر نكنم ديگه بحثي توش باشه .....

برو عامو! برو عامو!..
ما رو سیاه نکن با این حرفا!
گفتم برو خوش باش..

بالا