منم 52 هستم اگه ایشون نخواستن من میخوام
اوکی برای تو که قابلدار نیست دادا
منم 52 هستم اگه ایشون نخواستن من میخوام
53
______
ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک
مبارکشون باشه
ختم تاپیک
شما انگار خیلی آتیشت داغه برادرعجبببببببببببببب
حتی برا حرفتون هم اهمیت نمیذارین..
گام افزایش 2تومن بوده این اقا احسان روند مزایده هم هم رعایت نکرده و 53 داده که می بایست نظرش مردود باشه.. اما وقتی 1000تومن برا استارتر اینقد اهمیت داشته باشه ادم براش حرفی باقی نمیمونه با چه طرف حسابی سرو کار داره..
حرفی میزنی شما!!!!!! خشونت؟ یه ذره برگردین بخودتون و اهمیت حرفایی که میزنینشما انگار خیلی آتیشت داغه برادر
من دوست داشتم به جای 54 تومن که توافقی بوده 53 به ایشون بدم
از برخورد و رفتارشون خوشم اومد 1000 تومن بهشون تخفیف دادم
و خیلی خوشحالم که با ایشون معاملم شد چون خشونت شما رو ندارن ;-)
دلت خوشه داداحرفی میزنی شما!!!!!! خشونت؟ یه ذره برگردین بخودتون و اهمیت حرفایی که میزنین
خود اقا احسان بم گفت گام افزایش رو ندیده و از موضوع هم عذرخواهی کرد "شما با قیمت53 بش دادین!!!!!! پیشنهادش هم همون53 بوده بعد میای میگی 54 تومن قیمت داده شما1000 تخفیف دادی!!!!!!!!! (بماند که1000تومن براتون چقد با ازرشه)
شما اصلا مفت بهشون بده کسی اعتراضی نمیکنه ولی طبق روابط منطقی وعرف انسانی..
..
عجبببببببببببببب
حتی برا حرفتون هم اهمیت نمیذارین..
گام افزایش 2تومن بوده این اقا احسان روند مزایده هم هم رعایت نکرده و 53 داده که می بایست نظرش مردود باشه.. اما وقتی 1000تومن برا استارتر اینقد اهمیت داشته باشه ادم براش حرفی باقی نمیمونه با چه طرف حسابی سرو کار داره..
حرفی میزنی شما!!!!!! خشونت؟ یه ذره برگردین بخودتون و اهمیت حرفایی که میزنین
خود اقا احسان بم گفت گام افزایش رو ندیده و از موضوع هم عذرخواهی کرد "شما با قیمت53 بش دادین!!!!!! پیشنهادش هم همون53 بوده بعد میای میگی 54 تومن قیمت داده شما1000 تخفیف دادی!!!!!!!!! (بماند که1000تومن براتون چقد با ازرشه)
شما اصلا مفت بهشون بده کسی اعتراضی نمیکنه ولی طبق روابط منطقی وعرف انسانی..
..
دلت خوشه دادا
درسته اینجا قانون داره منم گام افزایش معین کردم
اما این دیگه غیر انسانی نیست که من دلم بخواد پیشنهاد اقا احسان رو 54 تومن بکنم و 1000 خودم بهش تخفیف بدم
بازم ازت معذرت میخوام ولی اینجارو با بورس اشتباه گرفتی
والا تا جاییکه اقا احسان گفته پیشنهادش53 بوده..حرفی از تخفیف نبود!
بماند..
عزیز برادر اگه همه قراره همه مثل شما فکر کنن و همه چیزو بی در و پیکیر ببینند که سنگ رو سنگ بند نمیشه!
هستند افرادی که اینجا گام مزایده رو20تومن گذاشتن وخریدار اومده15اضاف کرده قبول نکردن"هستند افرادی که معامله و گام فزایش رو تعیین کردن50تومن هم بعد زمان مزایده اضاف قیمت گرفتن ولی نفروختن!
می دونید به اینا چی میگن"؟ مرام و شخصیت انسانی و حرفی که میزنن رو بش پایبند بودن..ایا این افراد هم مثل شما باید فکر کنن؟
نه عزیز من اینجا بهتر شما میشناسم... شما برخی چیزارو اشتباه گرفتی..
در کل خوش باشی..
بنده گام افزایشی رو ندیدم ؛ متاسفم ؛ حالا که ایشون گوشی رو برای بنده ارسال کردن دستشون هم درد نکنه ؛ توی پ.خ هم عرض کردم میتونم گوشی که رسید دستم تقدیم شما کنم اگر براتون با ارزشه یا خاطره دارید با این مدل :blush:
ایشون هم نگفت که من 54 پیشنهاد دادم که حرف میزاری توی دهن این بندۀ خدا و به من پ.خ میدی که من برای تخفیف اسرار کردم ؛ اصلاً اینطور نیست و داداشمون لدف کرده بهم تخفیف داده خودش ؛ همین کاری که من توی معامله هام انجام میدم و با طرف اگه حال کنم جنسمو مفتی حتی بهش میدم ...![]()
لطفاً کوتاه بیایید ؛ موضوع انقد کوچیکه که ارزش تایپ کردن رو نداره خداوکیلی ...![]()
درپایان هم اگه موشکل اون 1000 تومنه بنده کارت به کارت میکنم براشون ؛ گرچه فک نکنم اصن این رفیقمون بحثی داشته باشه
با سلام
چه ادم عجولي هستيد شما
داداش گلم ايشون ۵٣ گفتن من گفتم ۵۴ خواستيد در خدمتم با كلي اصرار و توافق بالاخره بنده رو به ۵٣ راضي كردن و الا همون پنجاه و چهارخاتمه معامله بودن
تاپیک رو بخونید متوجه میشید..همش2دقیقه زمان میخوادقیمت آخر چنده ؟
همونطور كه احيان جان گفت من شايد عشق كنم ب يكي بخوام تخفيف بدم ..اونقدري حواسم هست كه حق كسي ضايع نشه ..اقا احسان جوري بودن كه من احساس كردم كه حتي اگه بگم ۵۴ ايشون قبول ميكنن ولي من دست رد به پيشنهادشون نزدم و سريعا قبول كردم و به سرعت كارها پيش رفت و ازين راضي بودم فكر نكنم ديگه بحثي توش باشه .....
تاپیک رو بخونید متوجه میشید..همش2دقیقه زمان میخواد
برو عامو! برو عامو!..
ما رو سیاه نکن با این حرفا!
گفتم برو خوش باش..